www.wimjongman.nl

(homepagina)

Saboteurs

Saboteurs deel 9: Het diepe occultisme van de Deep State

3 september 2017 - door SkyWatch redacteur

Netflix' populairste politieke drama is een serie genaamd Kaartenhuis met in de hoofdrollen Kevin Spacey als Frank Underwood, een democraat uit South Carolina's 5e congressionale district, die de zweepfunctie heeft van de meerderheid in het Huis, en die later de president wordt. Actrice Robin Wright speelt daarin zijn vrouw Claire Underwood, die net zo meedogenloos en pragmatisch is als haar echtgenoot, moordend en manipulatief.

In seizoen 5 van het programma wordt iets aan de orde gesteld wat in 2017 een heleboel wenkbrauwen heeft doen fronsen, toen het uitbeeldde waaraan Underwood zijn macht en invloed ontleende. Aflevering 8 opende met wat uiteraard de Bohemian Grove is in Monte Rio (Californië), waar in medio juli van elk jaar een drie-weekend kampement is waar men enige van 's werelds meest vooraanstaande mannen ontvangt - Amerikaanse presidenten en politici, entertainment figuren en opmerkelijk zakenlieden, machtsmakelaars en staatshoofden uit andere landen buiten de VS.

Als de camera op de bosrijke omgeving inzoomt, staat daar een gigantische, uil-achtige figuur met rode ogen brandend op de achtergrond, terwijl in rood-gehulde figuren in een cirkel ervoor roepen: "Bevrijd ons," gevolgd door de omhulde mannen die een menselijke beeltenis op een altaar offeren.

Zoiets gebeurd regelmatig in het Kaartenhuis. Mh. Underwood, die ook is omhuld en in de menigte loopt, en dan naar de camera kijkt en een monoloog begint waarin hij de geschiedenis van de Grove beschrijft en hoe, als je echt dingen gedaan wilt krijgen - zoals het winnen van een volgende presidentsverkiezingen - dit de plek is waar je moet zijn voor het regelen van de deal.

Zoals Peter Martin Phillips er in een proefschrift, gepubliceerd in 1994 met de titel A Relative Advantage: Sociology of the San Francisco Bohemian Club, op heeft gewezen met betrekking tot deze drijvers, shakers en dealmakers die elkaar ontmoeten in de Grove, aangezien deze plaats "uniek is in de Amerikaanse clubvorming, omdat hier 2000 tot 3000 meestal elite-mannen samenkomen in het bos gedurende maximaal zestien dagen, elke zomer. Van de 800 bedrijven in de VS in 1980 had 30% tenminste één functionaris of directeur in de Grove."[i]

Om eer te geven waar eer te geven is... het is voor radiopresentator Alex Jones, die het publiek bewust maakte van het feitelijke bestaan van deze plek, wat inderdaad de plek is waar 's werelds machtigste mannen zich verzamelen om iets meer te doen dat de praktisering van een druïde aanbidding, drinken en plassen tegen een boom. Super geheime besprekingen zijn opgenomen in de planning, zoals voor het Manhattan Project — dat leidde tot de creatie van de atoombom (wat Underwood in de tv-show vermeldde).

Dat gezegd hebbende, heeft de geheime jaarvergadering ook occulte rituelen in zich.

Toen Jones en een Britse filmmaker een paar jaar geleden naar de Bohemian Grove slopen, wat dertig mijl ten westen van Santa Rosa in Californië ligt, hebben ze iets vastgelegd wat nu bekend staat als de "Offeren van Zorgen"-ceremonie. Iets wat ze vastgelegd hebben op camera, is iets als uit een film van Stanley Kubrick. Met figuren die enkele van 's werelds rijkste, machtigste mannen uitbeelden (waaronder de acteurs voor de waarnemend en voormalige Amerikaanse presidenten zoals George W. Bush, George H. W. Bush, Vice President Dick Cheney, Bilderberg mastermind Henry Kissinger, en soortgelijke deelnemers) die zich verzamelen onder een 13 meter hoge stenen uil, omringd door water. Een kind (of een beeltenis) genaamd "Vervelende zorgen" werd afgeleverd door een veerman op een kleine boot en geplaatst op het altaar voor de uil, waar het wordt verbrand als een offer, met als doel een magische verlichting van de zorgen en problemen van deze elitisten die het offer doen. Voordat Jones dit verbazingwekkende ritueel op film vastlegde, wisten Amerikaanse burgers niet eens dat een dergelijk soort occultisme wordt uitgevoerd - onder het de dekmantel van de duisternis - door 's werelds machtigste en gerespecteerde leiders. Veroorzaakt dit niet dat redelijke mensen gaan vragen welke andere tovenarijen er nog meer achter deze sluier plaatsvindt?

Op zijn website zegt Jones: "Dit is iets als uit een Hollywood-film, waar tieners kamperen in de wildernis, en over een heuvel komen en dan getuige zijn van de cultus van sommige duivels in zwarte en rode gewaden, die enkele arme zielen op een bloedig altaar offeren." Jones schreef over de gelijkenis tussen het rituele "Offer van Zorgen" en de oude Kanaänitische verering van de uil-god Moloch, waar kinderen werden geofferd om bijna identieke redenen. Geleerden hebben gediscussieerd of het kind levend aan Moloch werd geofferd en verbrand, of dat het elders werd gedood en men vervolgens het bloed liet afvloeiden wat dan als voedsel aan de godheid werd aangeboden. Na het voorgaande wordt een vergelijking gemaakt tussen Moloch en Kronos, in wiens brutale armen de kinderen levend in een oven van vuur rolden. Zoals ook in het Boheemse ritueel werden de oude Baals Moloch en Kronos meestal aangeroepen voor het verlichten van de aardse zorgen van degenen die het offer aanboden, evenals mensen die materiële welvaart zochten en geloofden dat hun leven zich zou kunnen verbeteren door het aanbieden van het kind als een offer naar de godheid toe.

Driehonderd jaar voor Christus legde de Griekse schrijver Kleitarchos dit lafhartige proces van zuigelingenoffer vast in het "Cremeren van de zorgen" aan Kronos:

Uit eerbied voor Kronos hebben de Feniciërs, en met name de Carthagers, wanneer ze een grote gunst probeerden te krijgen, de gelofte gedaan om een van hun kinderen te verbranden als een offer aan de godheid, vooral als zij gretig waren om succes te behalen. Er staat dan in hun midden een bronzen standbeeld van Kronos, de handen over een bronzen oven uitgestrekt, met de vlammen die het kind raken. Wanneer de vlammen het lichaam bereiken, de ledematen zich verkrampen, dan gaat de mond open en lijkt bijna te lachen [dergelijke aanbieding van kindoffers werd vaak genoemd "de plaats van het lachen"], totdat het verkrampte lichaam rustig in de oven glijdt.[ii]

Het offeren van kinderen op deze manier werd op grote schaal beoefend in de oudheid en ook door de kinderen Israëls onder het bewind van koning Achab en koningin Jezebel. Een recente archeologische vondst heeft geïllustreerd hoe verstrekkend dergelijke offers waren, toen de overblijfselen onthuld werden van meer dan twintigduizend kinderen die waren geofferd aan één enkele Baäl.

Voor sommigen is er een betere kandidaat dan de Moloch, namelijk de godheid die in de Bohemian Grove is vertegenwoordigd, de Mesopotamische storm-demon Lilith, wiens reusachtige gehoornde beelden eens de hoogste mededinger vormde van Jahweh. Lilith is in de Hebreeuwse folklore "de duistere stormwind", die de vorm heeft van een uil (nog steeds vereerd in de moderne Beltane/Mayday rituelen), en o.a. overschaduwd wordt met het offeren van kinderen. Ze is een krachtige verleidster, die volgens de mythe vóór de schepping van Eva, Adams vrouw en minnares was. De Crematie van Zorgen-ceremonie o.l.v. Amerikaanse presidenten en andere elitisten voor haar (of de Moloch) in de Bohemian Grove is blijkbaar vooral verleidelijk, gezien het feit dat de metafysici onder hen geloven dat de bijbelse versie van Abrahams test op Moriah was veranderd door Mozes in Genesis, in een poging om de werkelijke praktijk van mensenoffers te verhullen onder de oude Hebreeën. Misschien zien ze op een plaats als Bohemian Grove de magie van een "gecorrigeerde" versie van het verhaal - een ketterse hervertelling - waar Isaac wordt vernietigd onder de donker-gevleugelde die rijdt in een wervelstorm en haar naar macht-hongerige en verleide aanbidders geneest van hun zorgen. Sommigen beweren dat deze zelfde occultisten zelfs het beeld van de uil verborgen hebben in het door de Vrijmetselaars ontworpen Amerikaanse dollarbiljet vanwege zeer belangrijke en verwante magische redenen.

Of dat waar is of niet, de kruising tussen de Bohemian Grove-achtige mystiek en de Amerikaanse politiek heeft een veel langere relatie dan de gemiddelde burger ooit zou overwegen. Terug naar het oude Babylon, waar een ononderbroken draad loopt vanaf die tijd tot aan de moderne tijden en die waakzaam gehandhaafd is door geheime instellingen in Washington, DC, welke vroeg in de geschiedenis van onze natie al hebben plaatsgenomen als de aangewezen hoeders van die geheimzinnige wijsheid. De Russische occultist Madame H. P. Blavatsky erkende dit een keer over Amerika in 1888, in haar esoterische delen van De Geheime Leer, en zei: "Het is in Amerika dat de transformatie zal plaatsvinden, welke al stilletjes is begonnen." [iii]

Sindsdien zijn honderden occulte meesters die Blavatsky herhaalden in de herkenning van Amerika als het centrum van wereldmacht voor menselijke apotheose, aangewezen door de oprichters en goedgekeurd door de goden, wat Manly P. Hall genoemd heeft: "een geheime bestemming." Zoals grondig gedocumenteerd in mijn boek Zenith 2016, is dit huwelijk tussen de Amerikaanse patriottische ideeën en metafysische spiritualiteit duidelijk te zien in de motivatie van Vice President Henry Wallace en President Franklin Roosevelt's besluit om het Grootzegel te plaatsen op het VS één-dollar biljet. Beide mannen waren vrijmetselaars die in het zegel een "Masonieke profetie" zagen over een toekomstige leider — een Vierde Wending Grijze Kampioen — die ooit het roer als leider zou overnemen, niet alleen van de VS, maar van de hele wereld bij de geboorte van een nieuwe wereldorde.

Toen President George W. Bush in zijn tweede inaugurele toespraak sprak over de Amerikaanse oprichters bij het verklaren van "een nieuwe orde der eeuwen", verwees hij naar dit komende rijk uit het door vrijmetselaars ontworpen zegel (novus ordo seclorum) en Bush erkende verder dat de geheime genootschapsleden die toezicht hielden op het profetische ontwerp van het zegel, en handelden vanuit een "oude hoop welke bedoeld is om aan te worden voldaan."[iv]

Het zijn natuurlijk niet alleen de Republikeinen die politieke stadia mengen met paranormale overtuigingen. Wie kan Bill Clintons bezoek in Voodoo-magie vergeten zijn (zoals onderzocht door Judi McLeod in 2005 met een 31 maart 1995: "bezoek aan Haïti in het kader van Aristide's gerestaureerde regering" waar "Clinton deelnam aan een Voodoo geïnitieerde ceremonie, bedoeld om hem ongevoelig te maken voor de Republikeinse aanvallen en om zijn herverkiezing te garanderen)[v]. En ook Hillary die tijdens het eerste ambtstermijn van haar echtgenoot, onder vuur kwam te liggen voor het ontvangen van "seances" in het Witte Huis met de geest-gids Jean Houston, gedurende welke zij het fantoom bezocht van haar politieke inspiratie Eleanor Roosevelt.[vi]

Hoewel Hillary vandaag haar belang uitspreekt om een christelijke prediker te worden, [vii] was het Bill Clinton, toen hij sprak tijdens de ceremonie van een toewijding voor het Franklin D. Roosevelt Four Freedoms Park in New York City in 2012, dat hij toegaf dat Hillary gesprekken had met de doden en zelfs een bericht gekanaliseerd had voor hem, van wat een vertrouwde geest zou zijn die zichzelf "Eleanor" noemde en die wilde dat Hillary hem en de familie iets liet weten, waar hij trots op leek te zijn om het te herhalen:

Speciale dank aan de leden van de familie Roosevelt, die hier aanwezig zijn. En die er niet is, Eleanor, die het was die ervoor zorgde dat de vier vrijheden werden opgenomen in de preambule van de universele verklaring van de rechten van de mens in 1948. Ik weet dat omdat, zoals iedereen hiermee bekend is, dat toen ik als President diende, mijn vrouw, die nu de Minister van Staat is, waarvan bekend was dat ze met Eleanor communiceerde op regelmatige basis. En dus belde ze me de vorige nacht nog op, op haar weg naar huis vanuit Peru, om me te herinneren dit te zeggen. Dat had Eleanor besproken met haar, en haar eraan herinnerde dat ik dit moest zeggen.[viii]

Volgens auteur en journalist Bob Woodward, die heeft geholpen met het Watergate-schandaal, sprak Hillary's medium van toen, Jean Houston, en suggereerde dat ze ook sprak met Jezus Christus. Hillary stokte en weigerde om te spreken met de Zoon van God, die begrijpelijk, gezien de recente wellicht Wikileaks-ontdekkingen die aangeven dat er zich veel meer duisters zou kunnen hebben afgespeeld tussen haar en de donkere kant (grondig onderzocht in het komende boek Saboteurs). Clinton-insider Larry Nichols heeft misschien de vinger gelegd op een deel van de verboden kennis toen hij zei dat Bill Clinton hem vertelde dat Hillary een lid was van een groep in Californië die regelmatig bijeenkwam voor de praktijk van hekserij:

Bill vertelde mij dat ze daarheen ging, zij en een groep van vrouwen, en dat ze deel zouden nemen aan een heksenkerk. Man, toen Bill me dat vertelde, kon hij me wel hebben geslagen met een honkbalknuppel. Ik heb geprobeerd om hem erop te wijzen: "Heb jij je gerealiseerd wat er zou gebeuren als dat uitlekt?" Natuurlijk was mijn taak om ervoor te zorgen dat het niet uitlekte.

Nu weet ik niet... of Hillary nog deelneemt in het ritueel van de heksen... Maar voor het grootste deel van vele jaren zou Hillary heel vaak, oftewel regelmatig, eens in een maand, of misschien een keer om de paar maanden, het weekend daarheen zijn gegaan gewoon als onderdeel ervan.[ix]

Zijn dergelijke commentaren door Larry Nichols betrouwbaar?

Gezien het feit dat informatie van derden voor iedereen verdacht kan zijn, vind ik dus veel meer in de onthullingen van Wikileaks, in de privé e-mails tussen Hillary, John Podesta, en anderen vanaf hun eigen privé computers zoals die blootgelegd werden en een radicaal niveau bekend maakten van occultisme dat inderdaad gaande was, en recht uit de Libri van Aleister Crowley komt.

Wat dit betreft bracht een knallende kop van Douglas Ernst van de Washington Times op 4 november 2016: "WikiLeaks: Podesta uitgenodigd voor een 'Spiritueel' etentje; met de bekende 'recepten', met een vraag naar moedermelk en sperma." Het kenmerkende verhaal in de WikiLeaks' onthullingen van de gestolen e-mails die behoren tot John Podesta, die de voorzitter was van de Hillary Clinton campagne op dat moment (naast dat WikiLeaks-oprichter Julian Assange de Podesta en Hillary e-mails vrijgaf, hebben federale agenten de gevonden documenten vrijgegeven die gekoppeld waren aan mevrouw Clintons e-mailserver terwijl ze het voormalig Congreslid, Anthony Weiner onderzochten, die later schuldig werd bevonden aan het verzenden van illegale teksten aan een jong meisje). De door de Washington Times vrijgegeven e-mails met dit verhaal was er een van John's broer, Tony, die hem uitnodigde voor een "spiritueel etentje" dat werd gegeven in de woning van Marina Abramovic, een zogenaamde kunstenares wiens Spirit Cooking with Essential Aphrodisiac Recipes werd uitgebracht in 1996. Abramovic' recepten bevatten ingrediënten die vergelijkbaar zijn met wat de beruchte occultist Aliester Crowley aan zijn discipelen leerde over wat te gebruiken bij de communicatie met gevallen engelen — bloed, urine, moedermelk, sperma en andere elementen die worden gebruikt door satanisten op bepaalde nachten bij hun acties en gedachten in contact met het bovennatuurlijke (New York's Museum of Modern Art heeft zelfs Abramovic "kookboek" een handleiding genoemd voor 'suggestieve instructies voor acties of gedachten').

"Beste Tony, ik kijk zo uit naar het Geestelijke Kook-diner in mijn woning," zegt Mvr. Abramovic in een e-mail van 25 juni. "Denk je in staat te zijn en dat je kundig bent om me te laten weten of je broer [John] zich erbij aansluit? Al mijn liefs, Marina." Tony heeft de e-mail doorgestuurd naar John, eraan toevoegend: "Ben je in NYC donderdag 9 juli als Marina wil dat je naar het diner zult komen?"

Het is onbekend of John Podesta de ceremonie bijwoonde of wat er kan hebben plaatsgevonden als hij dat deed, maar Mvr. Abramovic is een zelfbenoemde mysticus waarvan de "artistieke" demonstraties het snijden en steken van zichzelf omvat met scherpe messen tijdens masochistisch rituelen, afbeeldingen van kannibalisme, naakt zijn en glijden over de vloer met slangen, en, onder de juiste omstandigheden (zegt ze), maar door een dimensionale sluier in de toekomst kan zien. Aliester Crowley beweerde hetzelfde. We weten ook een beetje over Mvr. Abramovic van een geheime demonstratie van een werkelijk walgelijk galadiner dat ze gerealiseerd heeft, en dat werd gehouden op de MOCA Grand Avenue op 12 november 2011 in Los Angeles in Californië. Zevenhonderdvijftig gasten waren er die nacht aanwezig, met inbegrip van beroemdheden als Will Ferrell, Gwen Stefani, Tilda Swinton, Pamela Anderson, gouverneur Jerry Brown, burgemeester Antonio Villaraigosa, en vele anderen. Zij betaalden elk $2.500 en meer om aan te zitten aan tafels waar menselijke hoofden doorheen staken als versiering via gaten in de diner tafels waar eten werd geserveerd waarin was opgenomen bloedig vlees en spaghetti wat eruit zag als menselijke ingewanden en darmen. Elders in de kamer lagen die avond, naakte "artiesten" bovenop skeletten en "bliezen die leven in" terwijl levensgrote naakte taart-replica's van Abramovic en de zangeres van die avond, Debbie Harry, werden aangesneden en ritueel "geslachtofferd" met grote messen in het hart gestoken. De messcherpe snijdende apparaten stelden de "vermoorde" vrouwen voor en lieten hun bloedrode ingewanden zien, gevolgd door avondgasten die lachten en door te eten van de twee "dames". Toen ik de presentatie bekeek en de gepubliceerde beelden weer zag (u kunt ze ook online voor uzelf zien, maar wees gewaarschuwd ze zijn zeer verontrustend), vroeg ik me af waar de verontwaardiging was van een van hen, die altijd pleit voor de rechten van de vrouw, nu temidden van deze liberalen! Echt? Een beeltenis met dit groteske slachten en consumeren van vrouwelijke moordslachtoffers is pret en onderhoudend?

Buiten de absurditeit van dit symbolische satanische en weerzinwekkende gala hierboven is er het feit dat voormalige hooggeplaatste Hillary stafleden op een vertrouwelijke basis met mensen als Abramovic omgaan en deelnemen aan de rituelen van "geestelijk-koken" wat niet alleen bezorgdheid opwekt, maar reden om te geloven dat dit slechts het topje van de ijsberg is.

Ik zeg dit omdat, zoals aanhangers van Crowley's occultisme zich ten volle bewust zijn, er een sinister geheim manifest is in de Podesta e-mails, die te maken hebben met Hillary en een reeks van seks-magische rituelen die werden gehouden tussen januari t/m maart in 1946. Deze ceremonies werden genoemd de Werken van Babalon.

Ik behandel die in het volgende deel evenals wat het te maken heeft met Hillary... of op z'n minst wat sommige van haar esoterische vrienden lijken te geloven dat het te maken had (en nog steeds heeft) met haar en UW toekomst...

[i]https://sonoma-dspace.calstate.edu/bitstream/handle/10211.3/143729/phillips_relative.pdf?

[ii] Spiritual Warfare: The Invisible Invasion, 103.

[iii]https://books.google.com/books?

[iv] http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=4460172

[v] http://canadafreepress.com/2005/cover062805.htm

[vi] http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/04/18/hillary-clinton-believe-spirits/

[vii]https://www.theatlantic.com/politics/archive/2017/08/hillary-clinton-devotionals/535941/

[viii] http://www.cnsnews.com/news/article/bill-eleanor-roosevelt-passed-me-message-through-hillary-week

[ix] https://www.youtube.com/watch?v=SS7uSmG-R34

Bron: SABOTEURS PART 9: THE DEEP OCCULTISM OF THE DEEP STATE » SkyWatchTV