Nieuwsbrief

kruis
menora

()Inschrijving voor toezending Nieuwsbrief

Privacy verklaring


() Beluister via internet of DAB+
Groot Nieuws Radio

De radio-omroep voor christelijk Nederland.
Word ook donateur


Met deze nieuwsbrief geven we berichten door die anderen publiceren en zijn zelf bijna geen bron van mededelingen.
Hoewel soms een commentaar erbij als toevoeging.
De gevolgtrekking uit deze berichten is voor een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

()

Computervertaling met Deeple naar het Nederlands
Deeple Vertaling

of gebruik
Google Translate
Vertaal tekst met behulp van deze vensters.

()
Taalinstelling wijzigen
van een video.

Nederlandstalige artikelen

* Archief opinie
   artikelen

* Hypocriet Europa

* Openbaring12
  geboorte kind

* Opname
   wanneer?

* Teken van
  Openbaring 12

* Vrede met mos-
  lims in onze tijd

* De Islamitische
  Antichrist

* Eindstrijd
  Armageddon


* Waarschuwing
  voor Amerika


* De eindstrijd van
  Armageddon


* Bijbelstudie over
  Leviticus 12-13


* Profetie over de
  duistere kant


* Israël als de
  vijgenboom


* Jezuïeten wie zijn
   ze en wat willen
   ze?


* Hoe het westen
  zichzelf bedriegt


* Ogen gericht op
   Jeruzalemwwwwimjongman.nl

Met veel nieuws uit het Midden-Oosten

Daarom moeten ook jullie klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht.Matt. 24:44
Wanneer dat alles staat te gebeuren, richt je dan op en hef je hoofd, want jullie verlossing is nabij! Lucas 21:28.


Woensdag 1 Juli - 9 Tamuz

()  Verspil niet nog een eeuw om te proberen Israël te vernietigen', vertelt Netanyahu aan de Palestijnen. Te elfder ure, voordat de Israëlische annexatiedeadline van 1 juli komt, gaven de Palestijnen te elfder ure te kennen bereid te zijn de vredesbesprekingen te hervatten.
Voor meer zie Video Engelstalig.
Zie ook: Palestijnse regering lijkt bereid tot compromissen.
Israel Today - Holland

Mike Golay en Barry Stagner spreken over annexatie van Israël uit bijbels oogpunt, de explosie in Iran en de toenemende wetteloosheid.
Voor meer zie Behold Israel

In de media wordt beweerd dat Hezbollah, de terroristische organisatie die Libanon effectief leidt, heeft aangekondigd dat het van plan is om Israël deze zomer aan te vallen. De Israëlische omroeporganisatie "Kan", haalde een artikel aan in de Arabische Saoedi-Arabische krant Okaz.
Voor meer zie Breaking Israel News

De speciale vertegenwoordiger van de VS voor Iran, Brian Hook, noemde het arrestatiebevel voor Trump door Iran een "propagandastunt". "Onze inschatting is dat Interpol niet tussenbeide komt en Rode Notities uitvaardigt die gebaseerd zijn op een politiek karakter," zei hij op een persconferentie in Saudi-Arabië op maandag.
Voor meer zie Breaking Israel News

Israëlische archeologen ontdekten in Jeruzalem een zegel dat "getuigt van een restauratie van de Stad van David in de periode van Ezra en Nehemia." De artefacten dateren uit de periode waarin het Joodse volk na de Babylonische ballingschap (423 v. Chr. - 372 v. Chr.) begon terug te keren naar het land Israël, een reis die gedocumenteerd is in het Boek van Ezra, dat het laatste historische boek in de Bijbel is en de terugkeer van de natie naar Sion beschrijft.
Voor meer zie United with Israel

In een schokkende nieuwe ontdekking heeft Bijbelonderzoeker en Dode Zee Rollen expert, Ken Johnson, de oude kalender van de Essenen ontdekt, een groep van ongeveer 4.000 Joden die de leer van het Joodse Priesterschap verwierpen. De Essenen hadden hun eigen kalender die het tijdperk van de genade en de feestdagen en -feesten weerspiegelde welke niet overeenkomen met de maankalender die de Joden gebruikten. De Essenen gebruikten hun kalender om te profeteren dat de Messias zou aankomen in 32 na Christus, het geschatte jaar waarin Jezus geofferd zou worden voor onze zonden!
Voor meer zie The Prophecy Watchers

Het verhaal van vandaag klinkt misschien alarmerend, maar het is waar: FEMA-kampen slaan guillotines op ter voorbereiding op een door de communisten gevoerde burgeroorlog, het oppakken van Amerikanen (vooral conservatieven, christenen en blanken) en massa-executies van al diegenen die weigeren het communisme en de Black Lives Matter-terroristen te omhelzen.
Voor meer zie NaturalNews

Terwijl ze beweert 'Palestijns' te zijn, zegt Rashida Tlaib nu dat ze 'Afro-Amerikaans' is. De recente raciale spanningen hebben geleid tot enige verwarring onder de meer radicale elementen van de Democratische Partij met Congreslid Alexandria Ocasio Cortez die beweert dat Latino's zwart zijn en Congreslid Rashida Tlaib die beweert dat zij, als een "Palestijn", van Afrikaanse afkomst is.
Voor meer zie Breaking Israel News

De meeste mensen met Coronavirus zullen het niet verspreiden. Waarom besmetten weinigen velen? Groeiend bewijs toont aan dat de meeste geïnfecteerde mensen het virus niet verspreiden. Maar of je een superspreader wordt hangt waarschijnlijk meer af van de omstandigheden dan van de biologie.
Voor meer zie Maurice de Hond - NL

Vier redenen waarom de Israëlische annexatie niet plaatsvindt op 1 juli. Toch is het missen van de datum van 1 juli symbolisch voor hoe beladen het proces is geworden. Hier zijn de redenen waarom het niet op de door Netanyahu gehoopte manier tot stand is gekomen.
Verder lezen - NL

() Israël werkt aan een overeenkomst met de VS over het soevereiniteitsplan." De minister van nederzettingen Tzipi Hotovely zegt dat de regering de Palestijnse staat niet zal steunen. We zullen de bouw niet bevriezen of geïsoleerde enclaves creëren. Hotovely zei dat inspanningen worden gedaan waren om meningsverschillen over de omvang van het soevereiniteitsplan te overbruggen, en welke voorwaarden Israël moet accepteren om de erkenning van de V.S. voor deze stap te ontvangen - de erkenning tot het voortbewegen van het plan behandelt met de coalitie centrum-linkse Blauwe en Witte partij wat essentieel is.
Voor meer zie Israel National News

Yossi Dagan, hoofd van de Shomron Regional Council, drong vrijdag in een interview met de Christian Broadcasting Network (CBN) bij de Amerikaanse christenen erop aan om de stap te steunen van Israël om de soevereiniteit toe te passen op delen van Judea en Samaria.
Voor meer zie WIN

Voormalig Maleisische premier Mahathir Mohamad: De Moslims zouden Israëli's moeten aanvallen, niet de Europeanen of Amerikanen; Wij zouden ook de zwarten in de V.S. moeten steunen als een middel om Amerikaanse druk op ons te verminderen.
Voor meer zie Memri

In een verklaring heeft het Islamitisch Emiraat van Afghanistan (de Taliban-organisatie) de berichten in de media verworpen, dat Rusland de Taliban betaalde om Amerikaanse soldaten in Afghanistan te doden. Ook stelden ze dat de Taliban de jihad-banier hesen toen Amerika na het einde van de Koude Oorlog de enige supermacht was.
Voor meer zie Memri

Is ANTIFA bezig met het plannen van landelijke onlusten op 4 juli of is het weer een Tik-Tok-hoax? Beter om voorbereid te zijn, want hoe dan ook, ANTIFA zal uiteindelijk een bezoek brengen aan elke stad.
Voor meer zie • Now The End Begins

De Senator Bernie Sanders van Vermont sloot zich aan bij vier Democraten van het Huis op Dinsdag in het verzoek om de hulp van de Verenigde Staten naar Israël af te snijden ofwel te onthouden als de Eerste minister Benjamin Netanyahu zijn plan uitvoert om delen van de westoever te annexeren of beleid vaststelt tot een uiteindelijke annexatie mogelijk maakt, volgens een bron te vergemakkelijken vertrouwd met de kwestie.
Voor meer zie The Times of Israel

Regional Cooperation Minister Ofir Akunis en vertrouweling van premier Benjamin Netanyahu bevestigde dat het plan van de premier om delen van de Westelijke Jordaanoever te annexeren niet op woensdag, de oorspronkelijke streefdatum, zal beginnen.
Voor meer zie The Times of Israel

In exclusief opiniestuk, zegt de Britse Eerste minister Boris Johnson dat een annexatie van de Westelijke Jordaanoever het ontluiken van de banden tussen Israël en de Arabische wereld bedreigt en waarschuwt dat de U.K. dat ziet als een schending van internationaal recht, dat niet door Londen zal worden goedgekeurd.
Voor meer zie Ynet

Met de geruchten dat Israël zich voorbereidt om meer Palestijnse terroristen te bevrijden om de vrijlating van zijn gevangenen in Gaza veilig te stellen, organiseren nabestaanden zich tegen dit beleid waarvan ze zeggen dat het terrorisme zo alleen maar een wind in de rug krijgt en tot tot meer slachtoffers zal leiden.
Voor meer zie Israelhayom

"32.000 Christenen geslagen tot de dood toe": de vervolging van christenen, mei 2020. "De wreedheden tegen christenen gaan ongehinderd verder en zijn gestegen tot een alarmerend hoogtepunt nu de veiligheidstroepen van het land en bezorgde politieke spelers de andere kant op kijken of samenspannen met de Jihadisten." - De Nigeriaanse Stem, 14 mei 2020
Verder lezen - NL


Dinsdag 30 Juni - 8 Tamuz

()  Satellietfoto's genomen door Maxar Technologies en gepubliceerd op zondag door NBC-verslaggever Raf Sanchez wijzen op immense schade aan een structuur op de militaire site van Parchin, ten oosten van Teheran, blijkbaar de bron van een mysterieuze explosie die de Iraanse hoofdstad op vroege vrijdag liet schudden. Gastank, zoals Iran zegt, of een cyberaanval door Israël?
Voor meer zie Israelhayom

Het Coronavirus wordt veel minder dodelijk als het zich "aanpast" aan de menselijke gastheren... en is geen vaccin nodig, zegt een dokter. De artsen van het Medisch Centrum van de Universiteit van Pittsburgh zijn het met Bassetti eens dat het coronavirus snel vervaagt.
Voor meer zie The Common Sense Show

Wie op de westbank is geweest kent de borden wel die Joden verbieden om Palestijns gebied te betreden. Dus vroeg een Arabische vrouw zich af wat er zou gebeuren als zij de Joodse stad Ariel zou betreden.
Voor meer Kijk

Oded Revivi uit Efrat: "We hadden 34% van het gebied kunnen annexeren." De Efrat leider veroordeelt zijn collega's en zegt dat de campagne tegen Trump plan de soevereiniteit heeft beperkt, het ontneemt ons de mogelijkheid van soevereiniteit.' Volgens hem "zou het aan de vooravond van de eerste dag van juli de moeite waard zijn om even op adem te komen en over de feiten te praten. Ten eerste heeft de hele 'YESHA-raad' geen beslissing genomen over de campagne tegen het Trump-plan - slechts een kleine groep binnen de raad heeft dat gedaan.
Voor meer zie Israel National News

Biden's buitenlands beleidsadviseur wordt beschuldigd van razend anti-Israël te zijn. Aanhangers van Israël die nog steeds niet weten op wie ze bij de presidentsverkiezingen in november zullen stemmen, zouden misschien rekening moeten houden met de anti-Israëlische geschiedenis van Avril Haines, die in de sleutelpositie zal dienen om het team voor nationale veiligheid en buitenlands beleid van Joe Biden te leiden.
Voor meer zie Breaking Israel News

De Arabische media heeft zich de laatste tijd intensief beziggehouden met de crisis in Libië, na de dramatische verschuiving in het machtsevenwicht aldaar. De regering van het Nationaal Akkoord (GNA), onder leiding van Fayez Al-Sarraj, die door de VN wordt erkend als de legitieme regering van Libië en gesteund wordt door Turkije, Qatar en de Moslimbroederschap (MB), heeft een aantal overwinningen behaald op het Libische nationale leger, onder leiding van Khalifa Haftar, wat wordt gesteund door de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Frankrijk en Rusland.
Voor meer zie Memri

De Verenigde Arabische Emiraten en Turkije zitten verwikkeld in een regionale machtsstrijd die het conflict in Libië heeft aangewakkerd en nieuwe gevechten in Syrië zou kunnen ontketenen. Deze strijd, zoals die tussen Saoedi-Arabië en Iran, dreigt het Midden-Oosten en Noord-Afrika weer op scherp te zetten.
Voor meer zie Besa

De Amerikaanse ambassadeur in Libanon, Dorothy Shea, zei in een interview op 27 juni 2020 op Al-Hadath TV (Libanon) dat het Libanese volk lijdt onder tientallen jaren van overheidscorruptie en dat de VS veel zorgen heeft over de betrokkenheid van Hezbollah - die zij aanmerkte als een terreurorganisatie - in het Libanese bestuur. Ze werkte uit dat de Hizbullah miljarden dollars heeft overgeheveld die bestemd waren voor de staatskas en de noodzakelijke economische hervormingen, en ze voegde eraan toe dat de VS zeer ernstige bedenkingen heeft bij de Diab-regering, mede vanwege haar relatie met de Hezbullah.
Voor meer zie Memri

Ben je klaar voor de tweede komst van covid-19? de meest krachtige dingen die je kunt doen om jezelf te beschermen in een heropenende wereld! De Verenigde Staten hebben afgelopen donderdag het hoogste dagelijkse record tot nu toe gevestigd voor nieuwe Coronavirusgevallen.
Verder lezen - NL

De poorten naar de Gehenna: (in zowel het jodendom als het christendom) de hel. Bill Gates geeft openlijk toe dat hij een globalist en eugeneticus is die naar de Nieuwe Wereldorde toe werkt met zijn plan om de planeet massaal te vaccineren en te ontvolken met 10% tot 15%, wat bij alerte mensen kan suggereren dat zijn vaccinaties het leven niet zullen verbeteren, maar het leven zullen elimineren.
Verder lezen - NL

()  De eerste minister Netanyahu liet doorschemeren aan Likud wetgevers tijdens de factievergadering van maandag dat Israël niet zal beginnen met het annexeren van delen van de Westelijke Jordaanoever op 1 Juli, zoals hij wel herhaaldelijk heeft beloofd, zo heeft Kan nieuws gemeld. "Ik heb een positieve en actuele communicatielijn met de Amerikanen en als ik iets te melden heb, zal ik [het] rapporteren. "Dit is een ingewikkeld proces met veel diplomatieke en veiligheidsoverwegingen waar ik niet in kan treden. Deze [annexatie] na 1 juli zal zijn."
Voor meer zie The Times of Israel

Het Huis van Michigan House nam een wet aan om de microchips van de werknemers vrijwillig te maken als de standaard chip. Het wetsvoorstel zal nu worden ingevoerd in de Senaat van de Staat, als het daar doorgaat zal Gouverneur Gretchen Whitmer in staat zijn om de wetgeving te ondertekenen. De chip kan bepalen waar de persoon zich ophoudt.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Palestijnse woedende protesten tegen de annexatie gepland door heel de VS samen met de George Floyd protesten. De demonstraties in Chicago, San Diego, Brooklyn, Los Angeles en San Francisco, maar ook in Toronto, Madrid en Valencia werden georganiseerd door vele groepen, waaronder Studenten voor Rechtvaardigheid in Palestina, Joodse Stem voor Vrede en Amerikaanse moslims voor Palestina.
Voor meer zie Breaking Israel News

Wereldraad van kerken wil dat de EU Israël met sancties gaat confronteren. De Wereldraad geeft opnieuw blijk van een diepgewortelde haat tegen de Joodse staat. Het voert al jaren een smerige anti-Israël hetze.
Voor meer zie Uit het nieuws

De Iraanse regering gaf maandag een arrestatiebevel uit voor de Amerikaanse president Donald Trump en adviseerde om hem voor "moord en terreur aan te klagen" vanwege de moord op Gen. Qasem Soleimani in januari, die de twee naties aan de rand van een totale oorlog bracht.
Voor meer zie JOL

Gewapende huiseigenaren begroetten demonstranten die in hun chique buurt in St. Louis door een particulier eigendom marcheren. Het echtpaar, Patty en Mark McCloskey, zijn beide persoonlijk letsel advocaten, schreeuwden naar de demonstranten om te blijven doorlopen, terwijl ze zwaaiden met een pistool en een AR-15.
Voor meer zie Clarion Project

Israëlische zorgverleners zijn begonnen met landelijke coronavirustests die aantonen of individuen ooit COVID-19 hebben gecontracteerd, ook al zijn ze nu asymptomatisch en gezond, wat gegevens oplevert die inzicht zouden kunnen geven in de zogenaamde kudde-immuniteit.
Voor meer zie JOL

Artsen Zonder Grenzen (AzG) doet haar naam eer aan, maar niet altijd op de manier die u zou verwachten. De hulporganisatie heeft een website1 helpen opzetten waarop vrouwen wordt uitgelegd hoe ze bij zichzelf een abortus kunnen uitvoeren. De belangrijkste doelgroep daarbij is die van Afrikaanse vrouwen.
[ Gezondheidszorg die de wereldbevolking doet afnemen. wj ]
Voor meer zie Logos Instituut - NL

Netanyahu naar de US Iran afgezant: Sommige dingen kunnen niet wachten tot na het coronavirus "We hebben zeer belangrijke onderwerpen te bespreken," zei Netanyahu. Er zijn meer sancties nodig om te voorkomen dat Iran kernwapens krijgt.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De Palestijnse Autoriteit heeft maandag een brief aan het Kwartet over het Midden-Oosten gestuurd waarin staat dat zij bereid is de onderhandelingen met Israël te vernieuwen en in te stemmen met "kleine territoriale uitwisselingen," Ook een beperkt aantal wapens met een internationale kracht zullen instemmen om op naleving van vredesverdrag toe te zien.
Voor meer zie Ynet

Professor Hezi Levi: "We dachten dat het coronavirus achter ons lag, maar dat is niet zo, zegt dat de nieuwe beperkingen van het coronavirus 'evenwichtig' zijn, en merkt op dat het aantal ernstig zieke patiënten toeneemt.
Voor meer zie Israel National News

Verrassing, verrassing, de Europese Commissie (EC) had een "Roadmap on Vaccination" al klaar staan maanden voordat de COVID-19 pandemie uitbrak.
Voor meer zie Zero Hedge

Groeten uit Israël - De weg kwijt bij aanpak Corona. Men doet maar wat.
Voor meer zie Israel Today - NL


Maandag 29 Juni - 7 Tamuz

()  Annexatie zal niet gebeuren op 1 juli - Amerikaanse bronnen en de alternatieve PM en Minister van de Defensie Benny Gantz zegt het bestrijden van het coronavirus en de werkloosheid een hogere prioriteit heeft dan het vredesplan. Met een Netanyahu die nog steeds over een soevereiniteit spreekt over alle nederzettingen en de Jordaanvallei.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De minister van Defensie Benny Gantz zei vrijdag hij bereid was om de Palestijnen onmiddellijk te ontmoeten voor vredesbesprekingen, een gelofte om wederkerige bewegingen te bevorderen als Israël het land van de Westelijke Jordaanoever annexeert.
Voor meer zie The Times of Israel

Een dag nadat Hamas Israël bedreigde met de op handen zijnde soevereiniteitsverklaring in Judea en Samaria, lanceerden terroristen in Gaza twee raketten op Israëlisch grondgebied.
Voor meer zie WIN

Amerikaanse, Israëlische teams komen opnieuw bijeen om de omvang van het soevereiniteitsaanbod te bespreken. De Amerikaanse speciale gezant voor het Midden-Oosten, Avi Berkowitz, en zijn team zullen een ontmoeting hebben met hoge Israëlische functionarissen om het Israëlische soevereine initiatief in delen van Judea en Samaria en de Jordaanvallei verder te onderzoeken.
Voor meer zie Israelhayom

6 Iraanse militie mannen gedood bij een vermeende Israëlische luchtaanval in Syrië. Vliegtuigen bombardeerde de opslagplaatsen van het Assad-regime en pro-Iraanse milities in het gebied al-Bukamal bij de grens met Irak, zegt het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten.
Voor meer zie Israelhayom

Uitzending van de christelijke tv-zender in Israël is opgeschort. Cable and Satellite Broadcasting Council zegt dat het Israëlische kanaal van GodTV ernaar streeft om Joden te bekeren tot het christendom, in afwachting van een beroep, moet het worden verwijderd.
Voor meer zie Israel National News

De Israel Society for Infectious Diseases (ISD) waarschuwde het Ministerie van Volksgezondheid op zondag dat Israel binnenkort niet in staat zal zijn het coronavirus in te dammen als er niet onmiddellijk beslissende actie wordt ondernomen, meldt Kan radio.
Voor meer zie WIN

De Israëlische plannen om de soevereiniteit over delen van de Westelijke Jordaanoever toe te passen zullen niet de Jordaanvallei omvatten, zo vertelde Yamina MK en de vroegere Minister van Justitie Ayelet Shaked aan Leger Radio. Premier Benjamin Netanyahu "heeft de Jordaanse Vallei opgegeven" vanwege de oppositie uit de Arabische wereld, zei Shaked toevoegend dat haar partij rapporten in die zin heeft ontvangen.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Ambtenaren van de VS zeggen dat Israël geen groen licht zal krijgen om de soevereiniteit toe te passen over 30 procent van Judea en Samaria, het wordt niet langer overwogen, aldus het rapport.
Voor meer zie Israel National News

Zeinab Soleimani, de 28-jarige dochter van de voormalige IRGC Quds Force commandant Qasem Soleimani, is naar verluidt getrouwd met Riza Safi al-Din een naaste verwant van Hezbollah leider Hassan Nasrallah, zo heeft N12 gemeld op zondag.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Israel Aerospace Industries (IAI) en Iron Drone hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten om de onderscheppingsmogelijkheden te integreren in het IAI's anti-drone Drone Guard systeem. De onderscheppende drone kan overdag of 's nachts worden gelanceerd vanaf een docking station dat meerdere kant-en-klare drones herbergt. Het kan naar het doel worden gestuurd met behulp van de geavanceerde radar die is geïntegreerd met Drone Guard en die in staat is om een drone te detecteren wanneer deze het luchtruim binnenkomt.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Jennifer Aniston belicht de mysterieuze '11 11' pols-tatoeëring tijdens een chat met vriendin Lisa Kudrow terwijl PEOPLE MAGAZINE is gemystificeerd. Maar de lezers van Dr. Thomas Horn zullen onmiddellijk de occulte connectie herkennen met de tweede komst van Apollo-antichrist uit het boek "ZENITH 2016".
Verder lezen - NL

()  Het Meteorologisch Observatorium van Peking gaf donderdag het waarschuwingssignaal geel af voor donder en bliksem, maar de bewoners waren geschokt toen de waarschuwing een zeldzame zomerhagelbui ging omvatten. De hagelstenen waren niet bijzonder groot, gemiddeld ongeveer zo groot als pingpongballen, hoewel dit voldoende was om aanzienlijke schade te veroorzaken, waardoor meer dan 30.000 mensen werden getroffen en 1.200 hectare aan gewassen werden vernietigd. Misschien wel het meest schokkende aspect van de hagelstorm waren de foto's op sociale media die vreemd gevormde hagelstenen lieten zien die sterk deden denken aan de stekelige vorm van het coronavirus.

De aartsbisschop van Canterbury zei vrijdag dat westerse kerken het afbeelden van Jezus als Blanke moeten heroverwegen, te midden van een debat over symbolen als onderdeel van de Black Lives Matter protesten.
Voor meer zie The Times of Israel

Big tech en hun wereldwijde bevolkingspolitiek. Op 11 september 2000 houdt Edward Hooper een lezing bij de Royal Society in Londen waarin hij ingaat op de oorsprong van het HIV-virus.
Voor meer zie De Blauwe Tijger

Veranderen DNA-vaccins het DNA? Laten we eens kijken naar Reuters: ze zeggen dat DNA-vaccins je genetische niet veranderen - waar of niet?
Verder lezen - NL

Ma'aleh Adumim burgemeester: Niemand heeft met ons gesproken over het annexatieplan. Als Israël spreekt over het behoud van gebieden met een hoge Joodse bevolking op de Westelijke Jordaanoever, is zijn nederzettingenblok vaak een van de belangrijkste locaties die in gedachten komen. "Niemand heeft met ons gesproken of ons kaarten laten zien," zei hij.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Artikel van Jordan's Royal Aal al-Bayt Institute for Islamic Thought beweert dat het Oude Testament bewijst dat "Jeruzalem altijd al een Arabische stad was." Palestijnse ambtenaar: Dit ontkracht het exclusieve Israëlische verhaal dat wordt gebruikt om de rechten van de Palestijnen in Jeruzalem te ontkennen. In het verleden beweerde de PA-President Abbas ook al dat Jezus Palestijns was.
Voor meer zie Israelhayom

Een dhow met naar verluidt honderden Iraanse wapens en ander materiaal in de Farsi-taal werd op 17 april onderschept, aldus een ambtenaar van de Arabische Coalitie, die beelden van het materiaal uitsluitend met Al Arabiya Engels deelde. De houten dhow werd aangehouden voor de kust van Mokka, Jemen.
Voor meer zie Al Arabiya English

Yossi Dagan, hoofd van de Samaria Regional Council, nam zondag contact op met Avy Berkowitz, de speciale gezant van president Donald Trump voor het Midden-Oosten, die dit weekend in Israël is geland, en nodigde hem uit om Samaria te bezoeken en precies die plaatsen te zien die onder Trump's deal van de eeuw "geïsoleerde nederzettingen" kunnen worden.
Voor meer zie The Jewish Press

De communistische regering van China waarschuwt oudere christenen dat ze hun basisuitkeringen zullen verliezen als ze niet ophouden met het praticeren van hun geloof. Bitter Winter, het online magazine over religieuze vrijheid en mensenrechten in China, meldt dat de Communistische Partij dreigt "de laatste middelen om te overleven af te nemen voor oudere gelovigen," zoals de overheidstoelagen van "huisvesting, voedsel, kleding, medische zorg en begrafeniskosten".
Voor meer zie WND

BDS-groepen plannen anti-annexatie 'Dag van woede' in de hele VS. "Wij eisen de defundering en ontmanteling van de Amerikaanse politie naast de defundering en ontmanteling van het zionistisch kolonialisme en de racistische Israëlische apartheid."
Voor meer zie The Jerusalem Post

Zijn we op weg naar het Bijbelse eindtijdconflict? Komt er nog meer onrust in de turbulente geschie­denis van Israël? De voorgestelde annexatie van delen van de Westelijke Jordaanoever, het hart van het oude Israël, doet de alarmbellen weer rinkelen in een groot aantal landen.
Voor meer zie Israel Today - NL

Verbond van genade. De Heer heeft me onlangs wakker gemaakt met een sterk uitgelichte gedachte. Elke keer als ik iets moest genezen wat andere mensen of situaties betrof, met uitdagingen die buiten mijn controle leken te zijn, of problemen die door elkaar heen liepen - als ik dan de gerelateerde problemen van mijn hart overgaf aan Christus, en Hem zijn koninkrijk in mij liet herstellen, losten alle daarmee samenhangende externe problemen onmiddellijk op.
Verder lezen - NLVia een link hier gekomen?
Dan staat misschien het artikel wat u zoekt
in de brief van de vorige week.


()Inschrijving

voor toezending Nieuwsbrief


Lees de Privacy verklaring

Privacy verklaringChristipedia

Een Christelijke encyclopedie


pijl Terug naar begin van de pagina