Nieuwsbrief

kruis
menora

()Inschrijving voor toezending Nieuwsbrief

Privacy verklaring


() Beluister via internet of DAB+
Groot Nieuws Radio

De radio-omroep voor christelijk Nederland.
Word ook donateur


Met deze nieuwsbrief geven we berichten door die anderen publiceren en zijn zelf bijna geen bron van mededelingen.
Hoewel soms een commentaar erbij als toevoeging.
De gevolgtrekking uit deze berichten is voor een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

()

Computervertaling met Deeple naar het Nederlands
Deeple Vertaling

of gebruik
Google Translate
Vertaal tekst met behulp van deze vensters.

()
Taalinstelling wijzigen
van een video.

Nederlandstalige artikelen

* Archief opinie
   artikelen

* Archief Covid 19
   artikelen

* Hypocriet Europa

* Openbaring12
  geboorte kind

* Opname
   wanneer?

* Teken van
  Openbaring 12

* Vrede met mos-
  lims in onze tijd

* De Islamitische
  Antichrist

* Eindstrijd
  Armageddon


* Waarschuwing
  voor Amerika


* De eindstrijd van
  Armageddon


* Bijbelstudie over
  Leviticus 12-13


* Profetie over de
  duistere kant


* Israël als de
  vijgenboom


* Jezuïeten wie zijn
   ze en wat willen
   ze?


* Hoe het westen
  zichzelf bedriegt


* Ogen gericht op
   Jeruzalemwwwwimjongman.nl

Met veel nieuws uit het Midden-Oosten

Daarom moeten ook jullie klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht.Matt. 24:44
Wanneer dat alles staat te gebeuren, richt je dan op en hef je hoofd, want jullie verlossing is nabij! Lucas 21:28.


Vrijdag 23 Oktober - 5 Cheshvan

()  Uit een nieuw rapport van 30 pagina's lang door NGO Monitor blijkt dat de Europese Unie in 2019 meer dan 40 subsidies heeft toegestaan, met een totaal van 33 miljoen euro, voor NGO's in de Palestijnse Autoriteit en Israël die met terreur zijn verbonden, terreur verheerlijken, antisemitisme bevorderen of betrokken zijn bij gepolitiseerde projecten tegen de Joodse staat.
Voor meer zie Israël 365 news

Radicale congresvrouwen Ilhan Oman en Ocasio-Cortez sturen een boodschap om te gaan stemmen, maar doen het online met een vlogger die zei dat Amerika beruchte terreuraanslag 9/11 'verdiende.'
Voor meer zie WIN

Iran probeert de Soennietische Koerden van Irak te intimideren, door de Iraakse veiligheidstroepen in verlegenheid te brengen om zo Irak onder zijn hegemonie te houden. De Libanese schrijver Khairallah besprak de bezoeken van de Iraakse premier Mustafa Al-Kadhimi aan enkele Europese hoofdsteden in verband met de recente veiligheidsuitdagingen waarmee zijn regering wordt geconfronteerd. Al-Kahdimi ging op reis, twee dagen na de melding van de ontvoering en moord op een groep soennieten in de provincie Salahuddin van Irak, en de vandalisering van de kantoren in Bagdad van een Koerdische politieke partij. Op 17 oktober werden tien lichamen gevonden in de buurt van het dorp Farahat in Balad. De lichamen waren van een groep soennitische dorpelingen, waaronder enkele minderjarigen, die een week eerder werden ontvoerd. Het gebied wordt gecontroleerd door Asa' Ib Ahal Al-Haq, een door Iran gesteunde militie.
Voor meer zie Memri

Het Albanese Parlement heeft donderdag een resolutie aangenomen waarin het zich aansluit bij de wereldwijde inspanningen ter bestrijding van het antisemitisme. Het Parlement heeft unaniem ingestemd met de definitie van antisemitisme uit de International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA), en daarmee het tweede land wordt met een moslimmeerderheid die dit doet, na Kosovo.
Voor meer zie United with Israel

Biden familie insider Tony Bobulinski heeft een schat aan documenten verstrekt aan Amerikaanse Senaatonderzoekers van de Senaat Homeland Security en Senaat Finance commissies, zo hoorde Breitbart News. Bobulinski, de ontvanger van een van de e—mails van Hunter Biden's laptop, ging woensdagavond in het openbaar met een verklaring dat hij de authenticiteit ervan bevestigt en gedetailleerd beschrijft hoe voormalig Vice President Joe Biden — de Democraat genomineerde voor president in de verkiezing van dit jaar, iets dat nog maar 10 dagen ver weg is - persoonlijk betrokken was bij de vele zakenrelaties met zijn zoon.
Voor meer zie Breitbart

Paus Franciscus hernieuwt het verbond van uit 2018 met het communistische China dat garandeert dat Chinese katholieken zullen blijvend worden geslagen, gemarteld en gedood. De oorspronkelijke overeenkomst was "geheim" en de details van het akkoord werden nooit openbaar gemaakt. De aankondiging van donderdag voegde geen nieuwe informatie toe over hoeveel autoriteit het Vaticaan precies heeft toegegeven aan de CCP bij de benoeming van bisschoppen. Critici van de overeenkomst hebben opgemerkt dat de vervolging van religieuze gelovigen in China niet is afgenomen sinds de oorspronkelijke ondertekening van het Akkoord in 2018, maar is toegenomen.
Voor meer zie Now The End Begins

Palestijnen sluiten zich aan bij de verzetscoalitie van Turkije en Iran. De Palestijnse Autoriteit (PA) ondervindt enorme problemen nadat zij de visie van de Amerikaanse president Donald J. Trump, op vrede met Israël, voluit heeft verworpen en alle samenwerking met de Amerikanen en de Joodse Staat heeft stopgezet.
Voor meer zie Israel Today - NL

Veel Arabieren krijgen genoeg van het moslimfundamentalisme, dat in veel van hun landen voor ontzettend veel terreur, doden en burgeroorlogen heeft gezorgd. Het is dan ook begrijpelijk dat recent Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten vrede met Israël hebben gesloten. De verwachting is dat andere Arabische landen binnenkort zullen volgen.
Voor meer zie Likoed - NL

Gebedsbrief van de Voorbidders voor Israël met de gebedspunten van vrijdag 23 oktober 2020. Lofprijzing. De relatie die God met Israël heeft en die Hij openlijk verklaart in het profetengedeelte van deze sabbat, is ook een beeld van Zijn relatie met ons in Messias Jesjoea.
Voor meer zie Voorbidders voor Israel

()  Een vrouw in Iran is onlangs gearresteerd en aangeklaagd door de autoriteiten voor het rijden op haar fiets zonder de islamitische hoofddoek te dragen zoals dat de Iraanse wet dat eist.
Voor meer zie Zie haar fietsen.

Verenigd Koninkrijk: "Ik ben gestopt met het dragen van mijn hijab omdat ik bang was voor mijn leven." De Metro in het Verenigd Koninkrijk publiceerde donderdag een zielig verhaal getiteld "Ik ben gestopt met het dragen van mijn hijab omdat ik bang was voor mijn leven," alles over "islamofobie" op het Scepter-eiland.
Verder lezen - NL

Een jong, gezond persoon die vrijwillig meedeed aan een covid-19 vaccinproef is nu dood, maar het bedrijf in kwestie (AstraZeneca) zet zijn medische experimenten op de mensen voort. Niets staat de winst van het vaccin in de weg. Het doet ons allemaal afvragen hoeveel mensen zullen sterven als deze vaccins worden opgedrongen aan miljarden mensen over de hele planeet.
Voor meer zie NaturalNews

Op woensdag begon de voormalige Amerikaanse President Barack Obama zijn tour ter ondersteuning van Joe Biden, zijn voormalige vice-president, die nu zelf het presidentschap zoekt op het democratische ticket in November. Obama's eerste stop was Philadelphia, Pennsylvania. Hij bezoekt de zogenaamde 'swing states.'
Voor meer zie JOL

De Palestijnse terreurgroep Hamas exploiteert in het geheim een faciliteit in Turkije vanwaar zij cyberaanvallen en contraspionageoperaties uitvoeren, volgens een Brits krantenrapport van donderdag. Het hoofdkwartier, dat gescheiden is van de officiële kantoren van Hamas in de stad, is zonder de kennis van de Turkse autoriteiten opgericht, zo staat in het verslag.
Voor meer zie The Times of Israel

Geen knock-outs als Biden en Trump debateren 12 dagen voor de verkiezingen. Relatief civiele gebeurtenissen richten zich op de wederzijdse beschuldigingen van omkopen en de aanpak door het Witte Huis van de pandemie, met uitdagende waarschuwing voor een 'donkere winter' in het verschiet voor de V.S..
Voor meer zie The Times of Israel

De medische toestand van hoofd Palestijnse onderhandelaar Saeb Erekat verslechtert volgens het hoofd van het Hadassah University Medical Center, waar hij wordt behandeld.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Een vrij lang artikel van neuroloog Jan. B. Hommel met informatie over de maatregelen rondom het Covid virus. De medische termen zijn niet makkelijk om te begrijpen voor een leek maar rondom die termen toch veel informatie. Aan het einde van het artikel zijn er voorbeelden over waarom contact-volgen niet werkt omdat er over gelogen wordt, maar niet erg netjes is, ook al zijn ze hypothetisch.
Voor meer zie De Verduistering.

Minstens 50% van de patiënten met het coronavirus loog tijdens hun epidemiologisch onderzoek, zei Homefront op donderdag. De tracering van de infectieketen is ernstig beïnvloed door mensen die tijdens het onderzoek liegen en voegde eraan toe dat men daardoor niet goed de mensen konden volgen waarmee ze in contact kunnen zijn geweest. Als gevolg daarvan kon het mensen ook niet waarschuwen om in quarantaine te gaan voordat ze anderen infecteerden.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Auteur: John Whitehead via Rutherford Institute, "Politici hebben meer kans dan mensen in de algemene bevolking om sociopaten te zijn. Ik denk dat je geen expert op het gebied van sociopathie/psychopathie/antisociale persoonlijkheidsstoornis zou vinden die dit zou betwisten... Dat een kleine minderheid van mensen letterlijk geen geweten heeft was en is dat een bittere pil voor onze samenleving om te slikken - maar het verklaart wel een heleboel dingen, dat schaamteloos bedrieglijk politiek gedrag één zijn.” - Dr. Martha Stout, klinisch psycholoog en voormalig instructeur aan Harvard Medical School. Twintig jaar geleden stelde een krantenkop de vraag: "Wat is het verschil tussen een politicus en een psychopaat?” Het antwoord, toen en nu, blijft hetzelfde: geen.
Voor meer zie Zero Hedge

Reuzen, goden en draken (deel 1): Orde uit Chaos. Alles heeft een begin. Een plant, een persoon, een idee. Zelfs het universum had een begin. In Genesis, hoofdstuk 1, wordt ons verteld dat God de hemelen en de aarde schiep. Dan, slechts twee verzen daarna, lezen we iets dat misschien niet logisch is wanneer we het voor het eerst lezen, omdat er iets met de aarde is gebeurd.
Verder lezen - NL


Donderdag 22 Oktober - 4 Cheshvan

()  De voorzitter van de Knesset keurde de stemming af als zijne niet volgens de regels, nadat parlementleden een onderzoek naar Netanyahu zijn betrokkenheid bij de onderzeeboot schandalen had goedgekeurd. Oppositiewetgevers doen een gelofte om een beroep in te stellen bij het Hoge gerechtshof nadat Levin een tweede stemming hield om het besluit voor een parlementaire onderzoekscommissie nietig te verklaren.
Voor meer zie The Times of Israel

Het Nieuwe Midden-Oosten is een feit. Israël sluit akkoorden met Arabische staten. Er voltrekt zich een historische gebeurtenis: er ontstaat een Nieuw Midden-Oosten met vrede en wederzijdse handel tussen Israël en zijn vroegere vijanden. Bewerkstelligd door het team-Trump.
Voor meer zie OpinieZ - NL

Voor het eerst kwam er een lobbygroep bijeen in de Knesset om het onderwerp van de Tempelberg te bespreken. De ontmoeting kwam op een cruciaal moment, als de toekomst van de site uitgedrukt door Salomo's' voorspeld profetie als een huis van Gebed voor alle Naties in overweging staat, om dichter dan ooit daar te worden gevestigd.
Voor meer zie Israel 365 news

Shaikha (prinses) Fatima bint Khalifa, de oudste dochter van Zijne Hoogheid Shaikh Salman bin Hamad Al Khalifa, de voormalige heerser van Bahrein, werd ziek in 2010. De V.S. nodigde haar uit om daar te genezen, maar ze gaf de voorkeur aan Israël wat werd goedgekeurd door premier Netanyahu. "In Bahrein gaven ze haar niet echt een kans om te overleven," vertelde ambassadeur Kara aan de Times of Israel. "We ontvingen haar hier, waar ze een operatie onderging, en bracht vervolgens zelfs enige tijd door in Nesher [in een revalidatiecentrum] naast Haifa." Dit was het begin van de relatie tussen Israël en Bahrein.
Voor meer zie Israël 365 news

Israëlische onderzoekers hebben een veilige methode geperfectioneerd om met hulp van gemuteerde E-Coli bacteriën gevaarlijke landmijnen te lokaliseren en onschadelijk te maken, die elk jaar duizenden onschuldige mensen doden en verminken.
Voor meer zie Israel Today - NL

Egyptische Journalist Abdel Moneim Saeed: De tijd is gekomen voor onze Palestijnse broeders en hun politieke elite om de zaken te heroverwegen; de Palestijnse zaak is niet de enige zaak in de regio; Hamas is net zo slecht als Al-Qaeda.
Voor meer zie Memri

Ondanks Biden geeft 2 van de 3 Amerikaanse Islamitische leiders hun stemmen aan Trump. Volgens een opiniepeiling die de afgelopen twee weken werd gehouden door Aksam, een Turkse krant uit Istanbul, ze ondervroegen 109 Islamitische Amerikaanse leiders die meer dan twee miljoen Islamitische kiezers uit 19 staten vertegenwoordigen, waarvan acht zgn. swing states.
Voor meer zie Israël 365 news

De Israëlische plannen om de bouw van duizenden woningen in Judea en Samaria voort te zetten, werden vrijdag door Europa veroordeeld omdat de bouwgoedkeuringen in 2020 een recordhoogte bereikten. De Europese landen waarschuwden dat de bouw het Israëlisch-Palestijnse conflict bestendigt en de levensvatbaarheid van een tweestatenoplossing verder in gevaar brengt.
[ Europa heeft nog niet door dat er iets wezenlijks veranderd is. wj ]
Voor meer zie Israelhayom

De toespraak van Macron - Wie is verantwoordelijk voor de 'crisis' in de Islam? Andere Arabieren zeiden dat moslims alleen zichzelf de schuld kunnen geven voor de "crisis" in hun religie. Ze hebben het over het gebruik van de Islam, door veel moslims, om terroristische aanslagen en andere wreedheden uit te voeren tegen moslims en niet-moslims.
Verder lezen - NL

Een prachtige brief van God gericht aan elk mens op aarde. Nederlands ondertiteld.
Voor meer zie YouTube

()  De nieuwe terreur tunnel laat zien dat Hamas zich voorbereidt op oorlog. Wanneer Hamas tunnels graaft, geeft het in wezen aan naar de bevolking en het publiek toe in de Gazastrook dat hoewel het misschien de tactiek heeft gewijzigd, de strategie en het einddoel gelijk blijven. Deze tunnel werd aangewezen door technologische apparaten die bij de barrière zijn geïnstalleerd en de graafwerkzaamheden of pogingen om de barrière zelf te beschadigen detecteren.
Voor meer zie Israelhayom

Het niveau van de Joodse bevolking in Europa is net zo laag als 1000 jaar geleden en neemt nog verder af. Historische studie vindt uit dat er 1,3 miljoen mensen zijn, die zichzelf beschrijven als Joods, in continentaal Europa, het Verenigd Koninkrijk, Turkije en Rusland, een daling van 60% te zien geeft sinds 1970.
Voor meer zie The Times of Israel

Iran lijkt zich geen zorgen te maken over wie de Amerikaanse presidentsverkiezingen wint. "Het is geenszins belangrijk voor de Islamitische Republiek Iran wie de Amerikaanse presidentsverkiezingen zal winnen omdat elke regering die de macht in de VS overneemt zich zal moeten overgeven aan het Iraanse volk," zei de Iraanse President Hassan Rouhani tijdens een wekelijkse kabinetsvergadering op woensdag. "Vandaag de dag kan men zeker concluderen dat de acties van de VS tegen de Iraanse natie zijn geëindigd in een mislukking," zo zei Rouhani.
Voor meer zie JOL

Paus Franciscus werd de eerste Pontifex Maximus die huwelijken steunt van mensen van hetzelfde geslacht gezien de commentaren in een documentaire die woensdag in première ging, het werd toegejuicht door de homoseksuele katholieken maar de conservatieven om opheldering vroegen, gezien de officiële leer van het Vaticaan over dit onderwerp.
Voor meer zie Now The End Begins

Overheidsonderzoek wat zegt dat kinderen meer kans lopen dan volwassenen om besmet te worden met het coronavirus, is "fundamenteel gebrekkig", zo zeggen negen invloedrijke gezondheidsonderzoekers. De deskundigen hebben talrijk kritiek geuit op een verslag waarin dat onderzoek werd samengevat, en woensdag aan de ministers werd overhandigd, de experts zeiden dat de dramatische stijging van het aantal gevallen van coronavirus in september te wijten was aan de heropening van scholen, wat een ernstige vergissing is gezien "vanuit een epidemiologisch standpunt."
Voor meer zie The Times of Israel

De Amerikaanse inlichtingendienst zegt dat Iran e-mails stuurt om de Amerikaanse kiezers te intimideren. Zowel Teheran als Moskou hebben kiezersregistratie in bezit kregen met het doel zich te mengen in de verkiezingen; de FBI directeur zegt dat ze kosten zullen opleggen aan alle buitenlandse landen die zich bemoeien met de stemming.
Voor meer zie The Times of Israel

Kamala Harris's man: 'Ik ben getrouwd met de volgende President van de Verenigde Staten.' Sommigen zeggen dat deze virale video bewijst dat Biden slechts een afleiding is in de Amerikaanse presidentsverkiezingen.
Voor meer zie Israel National News

Soedan gaat de banden met Israël normaliseren. De officiële aankondiging over het aanknopen van officiële diplomatieke banden zou dit weekend al kunnen komen. Deze stap is vermoedelijk verbonden met het recente besluit van de VS om Soedan te schrappen van de lijst van staatsponsors voor terrorisme.
Voor meer zie Israelhayom

Poetin zegt dat hij met Biden zou samenwerken en dat de Democratische Partij banden heeft met het communisme welke een ideologische basis kunnen vormen als ik het vergelijk met Europa. "Ik was bijna 20 jaar lid van de Communistische Partij van de Sovjet-Unie, of om precies 18 jaar," vervolgde Poetin. "Ik was een opkomend lid, maar kan zeggen dat ik geloofde in de ideeën van de partij.
Voor meer zie American Militairy News

Koel in het vuur. De onrust rond de verkiezingen wordt steeds groter. De mensen aan beide zijden zien dat de toekomst van Amerika en de wereld in de waagschaal staat. Beide kanten zien de andere kant als gevaarlijk. Dergelijke onrust is niet uniek voor de Verenigde Staten.
Verder lezen - NL

Terug in de tijd, veertig jaar terug toen we begonnen met de boodschap te verspreiden van de Opname. Met de film A Thief In The Night die in het begin van de jaren '70 uitkwam. Voor veel christenen toen, totaal onbekend en bestreden.
Voor meer zie YouTube


Woensdag 21 Oktober - 3 Cheshvan

()  Minister van Defensie Benny Gantz leek te suggereren dat Israël achter een aanval zat op een Syrische positie in de buurt van de Golan Hoogten grens in de vroege uren van woensdagmorgen, wat erop wijst dat het een aanval was tegen een Iraanse verschansing in het gebied. "Ik zal niet ingaan op wie wat heeft afgevuurd gisteravond. We zullen niet toestaan dat terroristische agenten van Hezbollah of Iran zich aan de Golan Hoogten grens vestigen en we zullen doen wat nodig is om ze daar weg te jagen."
Voor meer zie The Times of Israel

Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengt SARS-Cov-2 eiwit permanent in uw lichaam.’ ‘Hoe een half jaar Fake News jou helemaal verandert’ – De ‘logica’ achter de PCR test en het zogenaamd oplopende aantal ‘besmettingen’? : ‘De aarde is rond, en een pannenkoek is rond. Dus de aarde is een pannenkoek’ – Het Oxford Covid-vaccin werd gekweekt in genetisch gemodicifeerde menselijke embryonale niercellen.
Voor meer zie Xandernieuws

Pastor JD Farag waarschuwt over de gevaren van "complottheorieën" die ofwel volledig worden afgewezen of iemand in de war brengen die niet weet wat hij moet geloven ondanks het feit dat het de waarheid is. Nederlandse ondertiteling is op de computer in te schakelen.
Voor meer zie YouTube

Beit El-Palestinian gebied? Italiaanse burgers met twee nationaliteiten in Israëlische gemeenschappen in Judea en Samaria ontvangen verkiezingsberichten waarin staat dat zij in 'Palestijnse gebieden wonen.'
Voor meer zie Israel National News

Is de echte Arabische lente nu begonnen? Nu Israël en de twee Arabische Golfstaten Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten hun betrekkingen blijven normaliseren, lijkt het erop dat het Palestijnse leiderschap volledig door het lint ging, in zijn reactie op de schokkende ontwikkelingen in de betrekkingen tussen de Joodse Staat en de twee Golflanden.
Voor meer zie Israel Today - NL

Iran intensiveert haar inspanningen om de deviezenreserves in het buitenland te kunnen gebruiken, ondanks de druk van Washington. Tijdens een vergadering van het hoofdkwartier voor economische coördinatie op dinsdag zei president Hassan Rouhani dat hij zich zou inzetten om de tenuitvoerlegging van overeenkomsten met landen in de regio te versnellen om weer toegang te krijgen tot en gebruik te maken van Iraanse tegoeden in het buitenland.
Voor meer zie JOL

In zijn op 18 oktober 2020 column in de PA dagelijks krant Al-Hayat Al-Jadida, Muwaffaq Matar, een lid van de Fatah Revolutionaire Raad, haalde hij fel uit over een Al-Aqsa bezoek van een VAE-delegatie op 15 oktober, door hen te beschuldigen van het verraden van de geest van de Islam met hun valse gebeden en heidense aanbidding gericht op de Zionistische afgoden en het behagen van de Israëlische Premier Benjamin Netanyahu, en niet Allah. Matar beweerde ook dat Israël de delegatie heeft veranderd in een "Virus BEN Z3" – een verwijzing naar Abu Dhabi kroonprins Mohammed bin Zayed, die de normalisering van zijn land met Israël bevorderde – in een poging om de Arabische ummah daarmee te infecteren, maar voegde eraan toe dat de immuniteit van de Umma het zou verwerpen.
Voor meer zie Memri

Een prominente Saoedische advocaat riep op "om de Al-Aqsa moskee te bevrijden van de Palestijnse snotapen," meldt Arutz Sheva. Abdul Rahman al-Lahim, die een kwart miljoen Twitter-volgers heeft, heeft maandag op Twitter een pleidooi gehouden naar aanleiding van het vervloeken van bezoekers van de moskee, die uit Arabische staten komen, na de ondertekening van de Abraham akkoorden.
Voor meer zie United with Israel

Presidentskandidaat Joe Biden zei dat hij alle vertegenwoordigers van de staat, gouverneurs, burgemeesters en raadsleden zou oproepen om het vaccin verplicht te stellen, net zoals sommigen met maskers hebben gedaan. Hij erkende dat een dergelijk mandaat moeilijk te handhaven zou zijn, maar verklaarde: "We moeten erover nadenken om het verplicht te stellen."
Voor meer zie Collective Evolution

()  Arabische media veroordelen de "Palestijnse corruptie," Nu Erekat voor de behandeling van corona naar Israël gaat." De corruptie in de Palestijnse Autoriteit die tot schade aan het gezondheidssysteem heeft geleid, heeft de Palestijnen ertoe gedwongen Erekat naar een Israëlisch ziekenhuis te brengen", twitterde een deskundige uit het Midden-Oosten.
Voor meer zie WIN

Franse imam Hassan El-Houari: "De opeenvolgende regeringen in Frankrijk vergeten één belangrijk ding: de Islam en de moslims in Frankrijk zijn vandaag deel geworden van de identiteit van Frankrijk. Ze zijn niet meer zo vreemd als voorheen, toen ze uit de Arabische landen werden gehaald om Frankrijk op te bouwen. De moslims zijn degenen die Frankrijk bouwden. De moslims hebben Frankrijk bevrijd. De moslims zijn degenen die baden in de straten van Frankrijk voor de nederlaag van de nazi's en de bevrijding van Frankrijk. De moslims bouwden de metro in Parijs en andere steden. "De volgende generaties Moslims, waarvan de ouders naar Frankrijk verhuisden, zijn de kinderen van Frankrijk. Ze groeide op in Frankrijk en werden opgeleid in Frankrijk. "We zien dit terrorisme als komende uit de Franse school, niet uit de moskee."
Voor meer zie Memri

In de zomer van 2019 vormden de Israëlische verdedigingstroepen een compleet nieuw soort elite-eenheid, en veel van de details omtrent haar activiteiten blijven onbekend. Wat echter bekend is, is dat de nieuwe multidimensionale eenheid een ongekende militaire formatie is, die niet afhankelijk is van een bestaand militair model. Haar personeel moet in staat zijn om in elke vorm van gevechtsarena te opereren, met als centrale missie de snelle identificatie, het opsporen en vernietigen van vijandelijke doelen.
Voor meer zie JNS

YouTube bevestigt dat het onmiddellijk alle video's zal verbieden die vragen stellen over het "officiële" vaccinverhaal, gepromoot door de corrupte WHO en vaccin bedrijven. Het Stalinistische WHO die niets anders is geworden dan een grote farmaceutische frontgroep, die de belangen van vaccinmakers behartigt. De WHO heeft daarbij de Big Tech tot echoput gemaakt door de immunosuppressiva van Big Pharma te verkopen, waaronder een lange lijst vaccins die de cellulaire immuniteit beschadigen. Er is niet langer een greintje transparantie rond de vaccinwetenschap omdat de WHO strategisch elke afwijkende mening over vaccinatie online elimineert.
Voor meer zie NaturalNews

De Franse President Emmanuel Macron zei dinsdag dat een pro-Hamas groep die actief is in Frankrijk zou worden ontbonden omdat ze "rechtstreeks betrokken" was bij de onthoofding van een geschiedenisleraar buiten Parijs vorige week.
Voor meer zie The Times of Israel

Ex-Likud minister Limor Livnat: Netanyahu tijdperk is voorbij, en Yamina leider Naftali Bennett is een waardige kandidaat voor het Premierschap. "De meeste MKs in de Likud vandaag zijn Netanyahu's jaknikkers," zei ze. "Ze bekritiseren hem niet, en dus beloont hij hen daarvoor."
Voor meer zie The Jerusalem Post

Een Antifa-protest in Boston op zondag nam een verontrustende bizarre wending toen demonstranten een Amerikaanse vlag verbrandden terwijl anderen de naam van een heidense hindoeïstische god aanriepen, en een heidens ritueel menselijk offer uitvoerden, culminerend in een demonstrant die zichzelf bedekte in bloed en een hart opat.
Voor meer zie Israël 365 news

TV-evangelist Pat Robertson zei dinsdag dat God hem vertelde dat President Trump zal winnen, en meer dan vijf jaar later zal een asteroïde de Aarde raken en "misschien" het einde brengen." "Allereerst wil ik zonder twijfel zeggen dat Trump de verkiezingen gaat winnen en in maanden die volgen, zullen de eindtijden profetieën beginnen om zich te ontvouwen, "aldus Robertson, de oprichter van het christelijke omroepnetwerk," de 700 Club."
Voor meer zie TheHill

Prof. Harari ondertekent brief waarin de Israëlische regering wordt veroordeeld wegens noodwetten. ..."Wij, Israëlische historici, volgen met zorg en pijn het proces van vernietiging van staatsinstellingen op het gebied van recht en rechtvaardigheid, economie, onderwijs en cultuur, gezondheid en welzijn, een proces dat u leidt," zei de brief.
Voor meer zie i24News

Is het Joodse volk nog steeds het uitverkoren volk? Het Joodse volk wordt vaak het uitverkoren volk genoemd, een term die velen ertoe heeft gebracht God te beschuldigen van vriendjespolitiek en de Joden van zelfvoldane elitisten die denken dat God hen verkiest boven alle andere naties en volkeren.
Verder lezen - NL


Dinsdag 20 Oktober - 2 Cheshvan

()  Topambtenaren van Israël, onder leiding van Premier Binyamin Netanyahu, verwelkomden hooggeplaatste ambtenaren van de VS en de Verenigde Arabische Emiraten op Ben Gurion International Airport dinsdagmiddag.
Voor meer zie Israel National News

"Om op onze kosten een verklaarde hater van Israël te behandelen is geen teken van buitensporige moraliteit. Het is het tegenovergestelde," zei MK Ariel Kallner, verwijzend naar de Palestijnse ambtenaar Saeb Erekat. Minister van Defensie Benny Gantz heeft zondag een verzoek van de Palestijnse Autoriteit (PA) goedgekeurd om PLO-Secretaris-Generaal Saeb Erekat over te dragen aan Israël voor behandeling met het coronavirus, wat aanleiding geeft tot kritiek van sommige Israëlische functionarissen. "Het is ironisch dat een top PLO ambtenaar behandeling accepteerde in een Israëlisch ziekenhuis, zelfs na het verspreiden van een smaad dat Israëli's de Palestijnen opzettelijk infecteren met #COVID19," twitterde Erdan op zondag. Ariel Kallner, een lid van Knesset voor de Likud, twitterde: "het is interessant dat in tijden van persoonlijk gezondheidsrisico, de leiders van de PA zich tot de hulp van de Zionisten wenden. Zij zorgen niet voor zichzelf en wenden zich niet tot hun broeders in de buurlanden."
Voor meer zie WIN

Op de vierde jaarlijkse christelijke Mediatop afgelopen zondag prees de Israëlische premier Benjamin Netanyahu de christelijke steun aan Israël: "uw vriendschap en steun wordt zeer gewaardeerd – enorm gewaardeerd." "...Als er iemand is geweest, al die tijd, door dik en dun, zijn jullie het."
Voor meer zie Israël 365 news

Toen de NY Post vorige week een verhaal publiceerde over e-mails die lijken te bewijzen dat Joe Biden betrokken was bij plannen van zijn zoon om de positie van zijn vader als vice-president te verzilveren, reageerden de grote internetbedrijven met een overweldigend elektronisch verbod om zo het verhaal te vernietigen. Of het verhaal waar was of niet, de schokkende episode die de macht weergeeft van een paar bedrijven met linkse agenda's kan het eerste schot zijn geweest in de eind-van-dagen oorlog om de waarheid beschreven door Jesaja 59:14-15. Wat is de betekenis van de tekst?: "en hij die van het kwaad afwijkt wordt ontkend." De geleerden van de school van Rabbi Sheila zeiden: iedereen die afwijkt van het kwaad wordt door het volk als krankzinnig beschouwd.
[ Complot gekkies. wj ]
Voor meer zie Israël 365 news

Gantz: Israël zal alles doen wat nodig is om Iran te stoppen om zich te bewapenen als het VN-embargo afloopt. De Minister van Defensie roept landen over de hele wereld op om Teheran daarmee te confronteren nadat de VS hebben geprobeerd het internationale verbod op wapenverkoop aan de Islamitische Republiek te vernieuwen.
Voor meer zie The Times of Israel

Televisiepresentator op Turkse Moslimbroederschap TV-kanaal Mohamed Abdelbaky naar aanleiding van de moord op de Franse leraar: Vrijheid van meningsuiting mag geen belediging zijn van de profeet Mohammed. Abdelbaky bekritiseerde de Franse President Emmanuel Macron hard door te zeggen dat hij de moslims "beledigde" door de onthoofding te omschrijven als een daad van islamitisch terrorisme.
Voor meer zie Memri

Amerikaanse gezant Carr: 1,7 miljoen antisemitische berichten op Facebook en Twitter tot nu toe in 2020. In een exclusief interview bespreekt de speciale afgezant van de VS het monitoren en bestrijden van antisemitisme de "rauwe haat" tegen Joden op sociale media.
Voor meer zie JNS

In Italië kom je voor de rechter als je de landsgrenzen verdedigd. Dit is de eerste keer dat een beroep wordt gedaan op een Europees gerechtshof om een ​​minister - wiens taak het is om verantwoordelijk te zijn voor de veiligheid van een land - te berechten voor het vasthouden van migranten in een haven in afwachting van een herverdeling van de nieuwkomers over Europa... Europa had Italië tot dan toe totaal niet geholpen.
Voor meer zie Gatestone - NL

()  Nu Israël een overeenkomst afsloot om de betrekkingen met de Verenigde Arabische Emiraten te normaliseren, is Netanya-gebaseerde agriculture technology startup CropX Technologies al bezig met talrijke oproepen en e-mails uit het Golfland, wat slechts een paar maanden geleden nog verboden was. Tomer Tzach, de CEO van CropX, die ondergrondse sensoren installeren welke de vraag om vocht en andere bodemeigenschappen volgen. "De VAE-markt is zeer relevant voor CropX en heeft het potentieel om CropX's derde grootste markt te worden."
Voor meer zie The Times of Israel

Gantz: het Israëlische covid-19-vaccin zal aan het einde van de maand met menselijke proeven te beginnen. Minister van Defensie zegt dat het vaccin 'Brilife' zal worden genoemd, een portmanteau van het leven en het Hebreeuwse woord voor gezondheid, bri'ut.
Voor meer zie The Times of Israel

De Amerikaanse Commissie voor presidentiële debatten heeft maandag aangekondigd dat de microfoons van President Donald Trump en zijn democratische rivaal Joe Biden worden uitgeschakeld wanneer zij geen vragen beantwoorden zoals tijdens hun laatste confrontatie, om de onderbrekingen te vermijden die hun laatste debat verstoorden.
Voor meer zie The Times of Israel

Het IDF is niet voorbereid op aanval met chemische wapens. Englman adviseerde dat de commandant van de landmacht een campagne zou leiden om de gevechtseenheden beter klaar te maken voor chemische wapens. "Andere militairen worstelen ook met deze dreiging, waaronder het Amerikaanse leger, dat het beschouwt als een belangrijke en complexe uitdaging", aldus het rapport.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Het Israëlische pijpleidingbedrijf EAPC zei dinsdag dat het een voorlopige deal tekende om olie van de Verenigde Arabische Emiraten naar Europa te vervoeren via een pijpleiding die de Rode zeestad Eilat en de mediterrane haven van Ashkelon met elkaar verbindt.
Voor meer zie Al Arabiya English

Ex burgermeester van NewYork Rudy Giuliani zegt dat de eigenaar van de computerreparatiewinkel die hem een kopie gaf van Hunter Biden's harde schijf, vier kopieën maakte en twee onder zijn vrienden verspreidde "voor het geval hij werd vermoord", schrijft Daily Caller.
Voor meer zie CD Media

Bewijs dat Rothschilds covid-19 biometrische tests gepatenteerd heeft in 2015 en 2017. Zoals we in eerdere onthullingen hebben laten zien, is de hele Covidiocratie een maskerade en een simulatie die lang is voorbereid door de Wereldbank/IMF/de Rothschilds/World Economic Forum (in principe de "elite", de 0,1%) en hun lemmings, met een Rockefeller partnerschap. De eerste registratie was in Nederland in 2015.
Voor meer zie The Common Sense Show

IDF troepen hebben een tunnel vanuit Gaza "geneutraliseerd", een van de vele die Palestijnse terroristen hebben gebouwd om burgers op Israëlisch grondgebied aan te vallen.
Voor meer zie WIN

Gisteravond (zondagavond) kon Nederland weer "genieten" van een nieuwe aflevering van Zondag met Lubach, waarin Lubach wel héél veel tijd nam om de "complotdenkers" eens eventjes goed te ridiculiseren. Met een lacherig sfeertje passeerden in deze tijd allerlei theorieën de revue, en dat is ook logisch, want we hebben het hier over een comedian. Verwacht dus niet dat u op een heel betrouwbare manier allerlei waarheden voorgeschoteld krijgt. Een aantal dingen vielen meteen op.
Voor meer zie Unravelations - NL

Dramatische toename van reizen en kennis. 2600 jaar geleden gaf God de profeet Daniël een aantal visioenen over de toekomst. In een van deze visioenen onthulde God verschillende gebeurtenissen die vlak voor de Tweede Komst zouden plaatsvinden. Maar een engel vertelde Daniel om zijn visioen af te sluiten tot de eindtijd, "wanneer reizen en kennis zal toenemen" (Daniël 12:4).
Verder lezen - NL


Maandag 19 Oktober - 1 Cheshvan

()  Onderzoek is bevolen naar aanleiding de bloedige politie inbreuk op een Israëlische bruiloft, de gewelddadige botsing is op video opgenomen. Minister van Binnenlandse Veiligheid Amir Ohana vroeg donderdag de video's op van de politie lichaamscamera's om te bepalen wat er gebeurde toen er geweld uitbrak nadat de politie probeerde een bruiloft te stoppen waarvan ze zeiden dat men de beperkingen vanwege het coronavirus schonden.
Voor meer zie WIN

Iraanse oppositiegroep in ballingschap beweert dat er een geheime nucleaire locatie aan het licht is gekomen. De Nationale Raad van verzet in Iran zegt dat het regime van ayatollahs ook "betrokken was bij de geheime en illegale aankoop van gevoelige seismometers van militaire kwaliteit uit Rusland."
Voor meer zie Israelhayom

Het is nogal ironisch dat de topfunctionaris van de Palestijnse Autoriteit (PA) Saeb Erekat heeft gevraagd of Israël's Hadassah ziekenhuis in Jeruzalem hem wil behandelen voor zijn ziekte met het Coronavirus. Israëlische bronnen hebben vanmiddag bericht gekregen en Palestijnse bronnen hebben bevestigd dat Erekat 65, die vorige week ziek werd gemeld, nu moeite heeft met ademhalen en naar het Israëlische ziekenhuis wordt overgebracht. Erekat, een lid van het Centraal Comité van Fatah en PLO hoofdonderhandelaar, schreef in een opinie-artikel, waarbij hij zich aansloot bij een koor van haat, waarin hij de Israëli's belasterde en beweerde dat ze "spuugden op Palestijnse auto's en eigendommen om de Corona-ziekte" over te brengen "in de wilde wens om zich te ontdoen van het Palestijnse volk op welke manier dan ook.”
Voor meer zie United with Israel

Een grote Antifa menigte viel een groep pro-Trump deelnemers aan in een rally voor vrije meningsuiting welke werd gehouden voor het hoofdkwartier van Twitter in San Francisco. Eén video laat een van de mannen zien die zwart gemaskerd is wanneer die een zwarte man slaat die een van de organisatoren beschermd. Ten minste twee mensen zijn gewond geraakt en hebben medische hulp nodig tijdens de aanval.
[Niet alle zwarte levens doen er blijkbaar toe. wj ]
Voor meer zie Breitbart

Peiling: 79% van de Saoedi's zien een weg naar vrede met Israël, grote meerderheid van de Arabieren in de regio zien dat er normalisatie overeenkomsten komen. Toen Pompeo in Washington samenkwam met de Saoedische minister van Buitenlandse Zaken en het Koninkrijk aanmoedigde om de betrekkingen met Israël te "normaliseren", onthult een peiling dat 58% van de Saoedi's "gunstig" staan tegenover het vredesplan van President Trump in het Midden-Oosten.
Voor meer zie All Arab News

Op een campagnebijeenkomst op vrijdag in Greenville, North Carolina, riep President Trump meerdere malen God aan, en beweerde dat de ultieme oplossing voor alle problemen van het land, waaronder het Coronavirus, een goddelijke interventie is. ..."Iemand zei laatst tegen me,' je bent veruit de beroemdste persoon ter wereld,'" en de President vervolgde. "Ik zei,'nee, dat ben ik niet'. Ze zeiden: 'Wie is er beroemder? 'Ik zei,' Jezus ... Ik neem geen risico.' Laat me omhoog kijken en zeggen, 'dat ik niet eens in de buurt kom.’”
Voor meer zie Israël 365 News

Netanyahu "verwelkomde de eerste vlucht van Israël naar Bahrein" en zei dat het een "voortzetting was van de doorbraak naar vrede," dit volgens een officiële verklaring. Op zondag sprak Premier Benjamin Netanyahu telefonisch met de Bahreinse minister van Buitenlandse Zaken Dr.Abdullatif bin Rashid Al Zayani en de Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin vóór de ondertekening in Bahrein van zeven memoranda van overeenstemming (MOUs) tussen Israël en Bahrein. Netanyahu "verwelkomde de ondertekening" en zei dat Israël en Bahrein "grote stappen zetten in de richting van vrede."
Voor meer zie WIN

() Bennett: ‘Bibi is koning Saul, en ik ben zijn opvolger.’ ‘In plaats van de pandemie in het land te bestrijden, koos je ervoor om mij aan te vallen. Zoals ooit koning Saul, toen hij in zijn laatste dagen David vervolgde.’ Met deze woorden beschuldigde Naftali Bennett, de partijleider van Yamina, de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.
Voor meer zie Israel Today - Holland - NL

Peiling wijst een nek aan nek race aan tussen Likud en Yamina. Als Yamina, Yesh Atid en Yisrael Beytenu samenwerken, kunnen ze een coalitie vormen met 61 zetels, waarbij een regering wordt gevormd die Likud en de Haredi-partijen uitsluit.
Voor meer zie Israelhayom

Een social media beïnvloeder TikTok probeerde online kijkcijfers te manipuleren voor Joe Biden's ABC News town Hall evenement op donderdag door President Trump zijn kijkcijfers te weigeren voor zijn rivalerende NBC News forum — maar faalde, als Trump triomfeerde in YouTube klikken.
Voor meer zie NYPost

Deur dicht, blijf thuis. Daar gaan we weer. De Nederlandse Overheid zegt dat het uitdijende coronavirus het nodig acht onze vrijheden weer te beperken. Daarom gaat ons land tenminste de komende vier weken in een ‘gedeeltelijke lockdown.
Voor meer zie Uit het nieuws - NL

Minister van Volksgezondheid Yuli Edelstein gaf toe dat de autoriteiten tekort schoten in hun missie om scholen te beletten te opereren in ultra-orthodoxe gebieden, aangezien Haredi-scholen en yeshivas illegaal geopend werden voor een tweede dag op maandag, ook in gebieden met een hoge infectie.
Voor meer zie The Times of Israel

Nu het VN-embargo afloopt, zegt Iran dat het meer geneigd is om wapens te verkopen dan te kopen. Teheran, dat een netwerk van terreurgroepen in het Midden-Oosten bewapent, beweert dat het "verantwoordelijk handelt" en wapens te koop aanbiedt aan andere landen "op basis van haar eigen inschatting."
Voor meer zie The Times of Israel

Meer dan de helft van de Israëli's gelooft dat politiek en niet gezondheid de motivatie was achter de huidige nationale afsluiting, volgens een opiniepeiling die dinsdag werd uitgebracht door het Israel Democracy Institute (Idi).
Voor meer zie The Jerusalem Post

Dr. Mike Evans, Senior Evangelisch Christen leider en adviseur van President Donald Trump, waarschuwde dat als de president zijn herverkiezing volgende maand verliest, Israël onder druk zal komen te staan van Democraten om concessies te doen in Judea en Samaria. "Als ik Binyamin Netanyahu zou adviseren, zou ik hem vertellen Judea en Samaria te annexeren. Omdat ik de Democraten niet echt vertrouw en ik denk niet dat ze veel schade gaan aanrichten, maar ze gaan ook niet helpen. Ze zullen proberen de Palestijnen weer in te schakelen. Ik weet niet wat ze met de situatie in Iran gaan doen. Ik hoop dat ze nog meer geld naar hen gaan gooien, zoals onder Obama."
Voor meer zie Israel National News

Minister van Buitenlandse Zaken Gabi Ashkenazi dreigde maandag dat als de regering de aanhoudende impasse over bepaalde belangrijke kwesties - waaronder de staatsbegroting - niet tegen het einde van de maand zou doorbreken, zijn Blauw & Wit partij de coalitieregering zal neerhalen en daarmee een verkiezing zal uitlokken.
Voor meer zie Ynet

De Moslimbroederschap verheugt zich nu Joe Biden belooft Moslims voor hem te laten werken op elk niveau, net zoals ze onder Barack Obama deden. Slaperige Joe zegt dat hij Moslims zal inhuren om op elk niveau van de regering te werken. Maar de vrees bestaat dat hij aanbevelingen zal aannemen van Rashida Klaib en Ilhan Omar wie hij moet inhuren. Ze hebben nog nooit een radicale Islamist ontmoet waar ze niet van hielden.
Voor meer zie DJHJ Media

Als kinderen zich verkleden en op straat vragen om snoep op Halloween, zal er een extra "blauwe maan" boven hen schijnen. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat de extra maan de opkomst van het kwaad in de wereld symboliseert drie dagen voor de presidentsverkiezingen, maar één rabbi legt uit dat een "extra" verschijning van de maan gepaard ging met de vernietiging van Sodom.
Voor meer zie Israël 365 News

2020 - het jaar waarin alles verandert: Vreemdere dingen (Deel IV). In 2018 ben ik (Gary) begonnen met een serie genaamd 'Vreemde dingen' die de profetische boodschappen en thema's om ons heen onderzoeken (Ja, genoemd naar het populaire Netflix-programma). Deïsten die geloven in de klokkenmaker-god zullen zich hier niet prettig bij voelen, omdat deze dingen aantonen dat God wer
Verder lezen - NLVia een link hier gekomen?
Dan staat misschien het artikel wat u zoekt
in de brief van de vorige week.


()Inschrijving

voor toezending Nieuwsbrief


Lees de Privacy verklaring

Privacy verklaringChristipedia

Een Christelijke encyclopedie


pijl Terug naar begin van de pagina