Nieuwsbrief

kruis
menora

()Inschrijving voor toezending Nieuwsbrief

Privacy verklaring


() Beluister via internet of DAB+
Groot Nieuws Radio

De radio-omroep voor christelijk Nederland.
Word ook donateur


Met deze nieuwsbrief geven we berichten door die anderen publiceren en zijn zelf bijna geen bron van mededelingen.
Hoewel soms een commentaar erbij als toevoeging.
De gevolgtrekking uit deze berichten is voor een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

()

Computervertaling naar het Nederlands met
Deeple Vertaling

of gebruik
Yandex Translate

of gebruik
Google Translate
Vertaal tekst met behulp van deze vensters.

()
Taalinstelling wijzigen
van een video.

Nederlandstalige artikelen

* Archief opinie
   artikelen

* Archief Covid 19
   artikelen

* Hypocriet Europa

* Openbaring12
  geboorte kind

* Opname
   wanneer?

* Teken van
  Openbaring 12

* Vrede met mos-
  lims in onze tijd

* De Islamitische
  Antichrist

* Eindstrijd
  Armageddon


* Waarschuwing
  voor Amerika


* De eindstrijd van
  Armageddon


* Bijbelstudie over
  Leviticus 12-13


* Profetie over de
  duistere kant


* Israël als de
  vijgenboom


* Jezuïeten wie zijn
   ze en wat willen
   ze?


* Hoe het westen
  zichzelf bedriegt


* Ogen gericht op
   Jeruzalemwwwwimjongman.nl

Met veel nieuws uit het Midden-Oosten

Daarom moeten ook jullie klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht.Matt. 24:44
Wanneer dat alles staat te gebeuren, richt je dan op en hef je hoofd, want jullie verlossing is nabij! Lucas 21:28.


Dinsdag 24 November - 8 Kislev

()  Is dit de volgende stap in de controle van de mensheid, als de Chinese communistische president Xi Jinping wil dat reizigers een wereldwijd QR-codesysteem aannemen om hun gezondheidsstatus en reis "permissies" te helpen bepalen in een post-coronavirus pandemische reis reset?
Voor meer zie Breitbart

In een column van 23 september 2020 met de titel "Boodschap aan Iran, in het licht van de vrede met Israël", reageerde de Saoedische journalist "Abdallah Zayed" op de harde aanval van Iran op de normaliseringsovereenkomsten tussen de VAE, Bahrein en Israël. Iran, zo schreef hij, vergeet dat zij degene zijn wiens pesterij en terroristisch gedrag de regio destabiliseert en de vijand van de Arabieren is geworden.
Voor meer zie Memri

Russische militaire expert Sivkov: Nieuwe Rode Zee-basis in Soedan staat Rusland toe om 'invloed uit te oefenen op het verloop van het politieke proces' in de Indische Oceaan, de Rode Zee, de Perzische Golf en in Noordoost-Afrika.
Voor meer zie Memri

Pompeo dringt erbij alle Golf Staten op aan om Israël te erkennen. "Ik heb er alle vertrouwen in dat andere landen zich zullen aansluiten bij wat de Emiraten, Bahrein en Soedanezen hebben gedaan en de rechtmatige plaats van Israël onder de naties hebben erkend," vertelde staatssecretaris Mike Pompeo aan het in Dubai gevestigde Saoedi-Arabische televisiekanaal.
Voor meer zie JOL

Oordeel over de landen die Gods volk verstrooiden. Er is veel commentaar geleverd op de ongekende verdeeldheid in onze samenleving waarvan we de laatste tijd getuige zijn geweest, met name in Amerika tijdens de recente verkiezingen en in Groot-Brittannië door zowel de Brexit en het coronavirus.
Voor meer zie Israel Today - NL

Bijbelcodes onthullen: er broeit een burgeroorlog in de VS die de Gog-Magog-oorlog zal doen ontbranden. Een mystieke rabbijn in Jeruzalem onthulde een opmerkelijk precieze code die in de Torah verborgen zit, en die waarschuwt voor een dreigende burgeroorlog in de VS. De code markeert zelfs het precieze tijdstip van de oorlog: een week voor de presidentiële inhuldiging.
Verder lezen - NL

De Verenigde Staten hebben deze week snel verschillende zware bommenwerpers naar het Midden-Oosten gestuurd in een schijnbare bedreiging voor Iran, te midden van wervelende speculaties dat de Amerikaanse president Donald Trump van plan is om militaire actie te ondernemen tegen Teheran voordat de gekozen president Joe Biden zijn ambt gaat bekleden.
Voor meer zie The Times of Israel

Rashida Tlaib werd opnieuw beschuldigd van antisemitisme op basis van opmerkingen over Biden's Joodse minister. Congreslid Rashida Tlaib reageerde op de benoeming van Antony Blinken door de verkozen president Joe Biden als zijn minister met een non sequitur, die verwijst naar Israël en die onmiddellijk leidde tot beschuldigingen van antisemitisme. Blinken wordt de eerste Joodse Minister van Buitenlandse Zaken in decennia.
Voor meer zie United with Israel

Op een diplomatiek kruispunt - Israël moet nu handelen. De recente gebeurtenissen tonen duidelijk aan waar we staan en waar we naartoe gaan. Het is van cruciaal belang dat Israël zijn belangen veilig stelt als het in januari een nieuwe diplomatieke realiteit betreedt.
Verder lezen - NL

()  De eerste minister Benjamin Netanyahu was aan het bekvechten met de Minister van Defensie Benny Gantz en de Minister van Buitenlandse Zaken Gabi Ashkenazi tijdens een coronavirus kabinetsvergadering maandagnacht, aangezien de wrijving binnen de coalitie vermeerderd wat wel zou moeten leiden tot een val van de overheid in de komende maand.
Voor meer zie The Times of Israel

We beginnen nu om een massale, internationale witwas- en omkoopregeling aan het licht te brengen waarbij de gouverneur van Californië, Newsom, en de gouverneur van Georgië, Brian Kemp, betrokken zijn, volgens een belangrijke en machtige advocaat die het bewijs heeft gezien. De gouverneurs van veelvoudige staten zonden honderden miljoenen dollars naar communistisch China gestuurd om "covid supplies te kopen," maar het was slechts een massaal witwassen van geld in een omkoopregeling waarin het geld werd overgebracht naar de familieleden en de bedrijfseenheden van de corrupte gouverneurs van de V.S., volgens de bronnen.
Voor meer zie NaturalNews

Eerste minister Benjamin Netanyahu en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo hadden gehoopt op een doorbraak in de normaliseringsbesprekingen met Saoedi-Arabië tijdens de ontmoetingszondag van Netanyahu met Riyadh's kroonprins Mohammed bin Salman, maar hun hoop werd gefrustreerd als de Saudiërs nee zeiden, meldde het Israëlische Channel 12-nieuws op maandag.
Voor meer zie The Times of Israel

De belangrijkste kwestie die door Eerste minister Benjamin Netanyahu en de Saoedische Kroonprins Mohammad Bin Salman in hun vergaderingsmaandag wordt besproken was de totstandbrenging van een gezamenlijke front tegen Iran en het ontluikende beleid van gekozen president Joe Biden, zo vertelden Saoedische ambtenaren aan Israël Hayom op maandag. ...De Saoedi's maken zich zorgen dat de Bin Salman en andere ambtenaren het doelwit zouden kunnen zijn van sancties en arrestatiebevelen van het Biden-bestuur over de moord op de Saudische journalist Jamal Khashoggi. Als dat zou gebeuren, vertelde Bin Salman aan Netanyahu, dan zouden de Saudis de hulp van Israël nodig hebben ten opzichte van de Amerikanen.
Voor meer zie Israelhayom

Een nieuw onderzoek naar de houding van de ultra-orthodoxe sector in Israël ten opzichte van de COVID-19-pandemie heeft aangetoond dat de leden van de gemeenschap zich weliswaar ten volle bewust zijn van de gevaren van de ziekte, maar dat zij veel meer vertrouwen hebben in en bereid zijn de bevelen van hun rabbijnen op te volgen dan die van de regering en de staatsinstellingen.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Hamas raketaanvallen is een schreeuw om hulp over de viruscrisis in Gaza. De bron geciteerd door Libanees krant Al Akhbar zegt dat het recente raketvuur op zuidelijk Israël een "duidelijk signaal" was voor de Israëlische ambtenaren om aandacht te schenken aan de akelige situatie als de groep 40 meer ventilators en 10 testende laboratoriumapparaten vraagt.
Voor meer zie Ynet

Verkiezingen geven zekere veranderingen. Maandag werd ons meegedeeld dat het overgangsteam van de verkozen president Joe Biden, Rima Dudin benoemd heeft, een democratische partijactiviste van Palestijnse afkomst, tot plaatsvervangend stafchef van het Bureau voor Wetgevende Zaken van het Witte Huis.
Voor meer zie The Jewish Press

Vernieuwde samenwerking met Israël verdiept de deling in het Palestijnse leiderschap. Sommigen noemen deze stap een capitulatie, terwijl anderen het een eenzijdige besluitvorming noemen, met publieke klachten die snel gevolgd worden door arrestaties.
Voor meer zie The Media Line

Israëlische onderzoekers doden kankercellen met Genetische Herschrijftechnologie. Onderzoekers van de Universiteit van Tel Aviv combineren nanotechnologie en het CRISPR-genoombewerkingssysteem om metastatische kankercellen te vernietigen.
Verder lezen - NL


Maandag 23 November - 7 kislev

()  In het eerste bezoek in zijn soort reisde premier Benjamin Netanyahu op zondag naar Saoedi-Arabië, waar hij kroonprins Mohammad bin Salman en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo ontmoet, een Israëlische ambtenaar vertelde dit aan de Hebreeuwse media op maandag. Hij wordt vergezeld door Mossad-inlichtingenchef Yossi Cohen.
Voor meer zie The Times of Israel

Wat ze je niet vertellen over Covid: In Engeland zijn minder bedden in beslag genomen dan vorig jaar, sterfgevallen een fractie van de grimmige voorspellingen, 95% van de doden had onderliggende oorzaken... en hoe de feiten verdraaid kunnen worden om angst in ons hart te veroorzaken.
Voor meer zie Daily Mail Online

Mondiale politieke elites zoals de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen en voormalig Minister John Kerry zien Democraat Joe Biden als een drijvende kracht achter de missie van het World Economic Forum voor de "Grote Reset", die een grote transformatie van de wereldeconomie nastreeft.
Voor meer zie Breitbart

Dit verslag geeft een overzicht van recente anti-Franse protesten in Pakistaanse steden onder leiding van Islamitische geleerden, die de jihad tegen Frankrijk hebben verklaard. De geestelijken eisen de onthoofding van de Franse President Emmanuel Macron, de verdrijving van de Franse ambassadeur uit Pakistan en een boycot van Franse producten.
Voor meer zie Memri

LGBT-activist Jayne Ozanne heeft bijbelvaste christenen vergeleken met "verkrachters" en "Holocaust ontkenners " vanwege het niet preken in de moraal van homoseksuele seks.
Voor meer zie Breitbart

Advocaten van Jonathan Pollard zeiden vrijdag dat de Paroolcommissie van de VS een certificaat heeft afgegeven dat zijn voorwaardelijke vrijlating beëindigt en een einde aan de beperkingen die hem zijn opgelegd. Pollard "is vrij om overal heen te reizen, inclusief Israël, voor tijdelijke of permanente verblijf, als hij dat wil," zeiden de advocaten Eliot Lauer en Jacques Semmelman.
Voor meer zie Israel National News

Voormalig premier Ehud Olmert zei zondag dat hij er de voorkeur aan gaf dat Jonathan Pollard niet naar Israël op Aliyah zou gaan nu zijn voorwaardelijke parole is beëindigd en de beperkingen tegen hem zijn opgeheven.
[ Ja want kunnen er dan wel eens dingen aan het licht komen? wj ]
Voor meer zie Israel National News

Christen astronaut Victor Glover zijn avondmaalsbekers en bijbel gaan mee op ruimtemissie om daar het Avondmaal te vieren met de gemeente. Een Texaans kerklid zal vertrouwen op zijn Bijbel en gebed om zo om te gaan met de isolatie in het Internationale Ruimtestation.
Voor meer zie The Christian Chronicle

Achterstallige stemmen, overboeking, geblokkeerde inspecties, oneerlijke stemtelsystemen, en nog veel meer. Een aantal artikelen over dit onderwerp..
Verder lezen - NL

Situatie bij de Syrische grens vraagt om een nieuwe strategie. Een ernstige escalatie op de Golanhoogten, het plaatsen van antipersoonsmijnen bij de grens, heeft ervoor gezorgd dat Israëlische leiders op zoek zijn naar nieuwe manieren om de Iraanse dreiging te bestrijden: ligt de oplossing bij het bewapenen van de Syrische Druzen?
Voor meer zie Israel Today - NL

De Israëlische minister van Energie Yuval Steinitz heeft de Libanese president Michel Aoun uitgenodigd om in Europa besprekingen te voeren over de omstreden zeegrens van hun land, een zeldzaam handreiking tussen de landen die technisch gezien nog steeds in oorlog zijn. Israël en Libanon hebben vorige maand nog onder auspiciën van de VS en de Verenigde Naties onderhandelingen gevoerd over het grensgeschil om de weg vrij te maken voor offshore-olie- en gasexploratie.
Voor meer zie Israel National News

()  De belangrijke patholoog Dr. Roger Hodkinson vertelde de ambtenaren van de overheid in Alberta, vanwege een vraag tijdens een Zoom conferentie, dat de huidige crisis van het coronavirus het "grootste bedrog ooit begaan op een nietsvermoedend publiek." Hij merkte op dat hij ook een expert in virologie is, Hodkinson wees erop dat zijn rol als CEO van een biotechbedrijf dat COVID-tests produceert, betekent: "Ik weet misschien een beetje meer over dit alles."
Voor meer zie The Burning Platform

Een vrouw met de naam Patricia Chandler in Austin, Texas, heeft zich vrijwillig aangemeld om het nieuwe COVID-1984-vaccin te ontvangen van het gezamenlijke partnerschap tussen Pfizer en BioNTech in Mainz, Duitsland. In een duizelingwekkend en tomeloos persbericht van 9 november 2020 zegt dat het "kandidaat-vaccin meer dan 90% effectief bleek te zijn in het voorkomen van COVID-19 in deelnemers zonder bewijs van eerdere SARS-CoV-2-infectie in de eerste tussentijdse analyse van de werkzaamheid." Dat klinkt allemaal echt geweldig totdat je een blik werpt op de zolen van Patricia Chandler's voeten waar je etterende, korstende gaten zult vinden die een heleboel lijken op de 'pijnlijke zweren' die in de Openbaring worden beschreven.
Voor meer zie Now The End Begins

Coronavirus heeft zelfs de manier waarop moeders met hun baby's omgaan beïnvloed. Hoewel er nog steeds geen bewijs is dat het virus zich via moedermelk kan verspreiden, beveelt het Ministerie van Volksgezondheid in Israël toch aan dat moeders een masker dragen en streng zijn in de hygiëne tijdens de borstvoeding.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De Covid-19 reis naar de globalisering van de wereld is begonnen (deel 3) Tot op dit moment lopen de maatregelen van Rutte&Co exact volgens The Great Reset en het Covid-19 stappenplan.
Voor meer zie Uit het nieuws - NL

Netanyahu's boodschap aan Biden: Je kan niet terug gaan naar de oude Iraanse nucleaire overeenkomst. "Er moet een compromisloos beleid worden gevoerd om ervoor te zorgen dat Iran geen kernwapens ontwikkelt", zei Netanyahu in een indirect bericht aan de gekozen president van de VS.
Voor meer zie WIN

In wat een beweging lijkt te zijn wat weer gericht is op het afbuigen van kritiek voor het niet neerhalen van premier Benjamin Netanyahu, kondigde minister van Defensie Benny Gantz op zondag aan dat hij besloot een ministeriële commissie op te richten om Netanyahu en zijn rol te onderzoeken in de aankoop van onderzeeërs en andere scheepsraketten.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Hamas heeft maandag de Saudi's belasterd omdat ze ermee instemden premier Benjamin Netanyahu te ontmoeten, waarbij ze de stap een "belediging" voor de Palestijnse zaak noemen. Senior Hamas ambtenaar Sami Abu Zuhri, een woordvoerder van de terroristische groepering noemde het gevaarlijk en en eiste van de Riyadh een "opheldering over wat er gebeurd, omdat dit een belediging is voor de natie en een wegdoen van Palestijnse rechten."
Voor meer zie Iisraelhayom

Turkije heeft voorkomen dat Duitse troepen die deel uitmaakten van een militaire missie van de Europese Unie, een Turks vrachtschip waarvan zij deze verdachten wapens naar Libië te brengen, te gaan onderzoeken, wat beide landen maandag hebben bevestigd. Soldaten van het fregat Hamburg gingen 's nachts aan boord van het Turkse vrachtschip, de Rosaline A, maar moesten de controles laten gaan en zich terugtrekken nadat Turkije protesteerde tegen deze EU-missie, zei het Duitse ministerie van Defensie.
Voor meer zie Al Arabiya English

Voormalig minister John Kerry woonde een paneldiscussie bij op het World Economic Forum, waarin hij beweerde dat er dringend een grote reset nodig was om de opkomst van het populisme een halt toe te roepen.
Voor meer zie Zero Hedge

Ondanks dat de New York Times beweerde dat het beleid van de Palestijnse Autoriteit om betalingen aan gevangengenomen terroristen zou worden gewijzigd, ontkende een topambtenaar van de PA in het Arabisch dit onmiddellijk. In de Arabisch-taalse krant Al-Araby Al-Jadeed herhaalde Abu Bakr dit met de woorden: "Wat betreft de gevangenen die in de gevangenis zitten, kunnen we hun status niet schaden - of het nu gaat om hun status in de strijd of hun nationale status. Wij, het Palestijnse leiderschap, zijn toegewijd [aan hen] en president Mahmoud Abbas benadrukt altijd dat de rechten van de gevangenen niet zullen worden geschaad.
Voor meer zie WIN

Sidney Powell maakt geen deel uit van het juridische team van President Trump die momenteel probeert om de verkiezingsresultaten in verschillende belangrijke swingstaten teniet te doen, zei zijn persoonlijke advocaat Rudy Guiliani in een verklaring die zondagmiddag werd vrijgegeven. De verklaring komt na Powell veroorzaakte controverse in een verschijning op Newsmax TV zaterdag nacht waarin zij massieve kiezersfraude in Georgia claimde, zeggend dat er mogelijke pay-for-play waren voor openbare ambtenaren, misschien zelfs Georgia GOP gouverneur Kemp voor een toestaan van de Dominion stem-systemen.
Voor meer zie Newsmax

De laatste weken horen we wereldleiders steeds vaker roepen: "We must build back better", als een reactie op de Covid-19 "pandemie". Wat is dat voor een spreuk? En wat bedoelt men daar dan precies mee? We horen het van mensen als Boris Johnson, of van het World Economic Forum, die de wereld graag naar een "grote herstart" wil brengen.
Voor meer zie Unravelations - NL

Het zwaard opnemen. De Bijbel maakt een onderscheid tussen "wapens opnemen" en "armen dragen". Het begrijpen van dit verschil heeft grote gevolgen voor de huidige politieke situatie.
Verder lezen - NLVia een link hier gekomen?
Dan staat misschien het artikel wat u zoekt
in de brief van de vorige week.


()Inschrijving

voor toezending Nieuwsbrief


Lees de Privacy verklaring

Privacy verklaringChristipedia

Een Christelijke encyclopedie


pijl Terug naar begin van de pagina