Nieuwsbrief

kruis
menora

()Inschrijving voor toezending Nieuwsbrief

Privacy verklaring


() Beluister via internet of DAB+
Groot Nieuws Radio

De radio-omroep voor christelijk Nederland.
Word ook donateur


Met deze nieuwsbrief geven we berichten door die anderen publiceren en zijn zelf bijna geen bron van mededelingen.
Hoewel soms een commentaar erbij als toevoeging.
De gevolgtrekking uit deze berichten is voor een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

()

Computervertaling naar het Nederlands met
Deeple Vertaling

of gebruik
Yandex Translate

of gebruik
Google Translate
Vertaal tekst met behulp van deze vensters.

()
Taalinstelling wijzigen
van een video.

Nederlandstalige artikelen

* Archief opinie
   artikelen


wwwwimjongman.nl

Met veel nieuws uit het Midden-Oosten

Daarom moeten ook jullie klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht.
Matt. 24:44

Wanneer dat alles staat te gebeuren, richt je dan op en hef je hoofd, want jullie verlossing is nabij!
Lucas 21:28.

Want wie zijn leven wil behouden, die zal het verliezen; maar wie zijn leven verliezen zal omwille van Mij, die zal het behouden. Want wat baat het een mens heel de wereld te winnen en zichzelf te verliezen of zelf schade te lijden?
Lucas 9:22-42


Woensdag 6 December

()  IDF vindt een van de grootste wapenvoorraden ooit in Gaza bij school en ziekenhuis. Naast de inbeslagname van duizenden stuks munitie, trof de IDF ongeveer 250 doelen in de afgelopen 24 uur. De IDF heeft de afgelopen vierentwintig uur honderden terroristen en terreurdoelen van Hamas aangevallen en een van de grootste wapenvoorraden ontdekt die ooit in de Gazastrook zijn gevonden.
Voor meer zie The Jerusalem Post

IDF, Shin Bet, grenspolitie vallen terroristen aan en vernietigen tunnels in de stad Jenin op de Westelijke Jordaanoever De Israëlische strijdkrachten vernietigden twee ondergrondse tunnels en drie faciliteiten voor de productie van explosieven tijdens de operaties op de Westelijke Jordaanoever.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Dr. Yechiel Leiter, vader van majoor Moshe Leiter OBM, zegt dat de eenheid al aan het verslechteren is en stuurt een boodschap naar de Joodse diaspora, in een speciale brief die oproept tot eenheid van het Joodse Volk: "Verenig je door naar huis te komen."
Voor meer zie Arutz 7

Volgende botsing in het Kabinet: 100.000 Arabische dagloners van de PA toelaten in Israël. Het veiligheidsapparaat, naast premier Benjamin Netanyahu, wil het aantal binnenkomsten onder goed toezicht verhogen, maar de politie en verschillende ministers verzetten zich hiertegen.
Voor meer zie The Jewish Press

Ten minste 10 bevrijde gijzelaars zijn seksueel misbruikt in Hamas-gevangenschap, zegt een arts. Zowel mannen als vrouwen werden aangerand, volgens de getuigenis, die de opmerkingen lijkt te bevestigen welke gemaakt zijn tijdens een verhitte bijeenkomst tussen Netanyahu en vrijgelaten gevangenen en families van gijzelaars.
Voor meer zie The Times of Israel

Het aantal gewelddadige incidenten gepleegd door Israëlische Joden tegen Arabische inwoners van Judea en Samaria blijft dalen, volgens een uitgelekte memo van de Israël Defense Forces die maandag werd gepubliceerd, twee weken nadat gegevens van de Israëlische politie een soortgelijke trend suggereerden.
Voor meer zie Israel365 News

De Israel Defense Forces zeiden dat ze dinsdag dieper Jabaliya in de noordelijke Gazastrook zijn binnengedrongen, waarbij de 551e Reserve Brigade en de Shayetet 13 commando-eenheid van de marine het hoofdkwartier van Hamas voor algemene veiligheid in het gebied hebben overvallen.
Voor meer zie The Times of Israel of Israel Today - NL

Hamas heeft de oprichting aangekondigd van "Voorhoedes van de Al-Aqsa Vloed," een nieuwe vleugel van de terreurgroep in Libanon, en drong er bij Palestijns-Libanese burgers op aan om zich aan te sluiten bij de organisatie, die als doel heeft "Jeruzalem en de al-Aqsa moskee te bevrijden."
Voor meer zie World Israel News

Een gebrekkig paradigma: Waarom de Amerikaanse aanpak de Israëlische troepen in gevaar brengt en de oorlog alleen maar zal verlengen. De ongelukkige waarheid is dat Hamas brede politieke steun geniet onder de bevolking van de Strook, die de partij in het verleden heeft gekozen en dat misschien opnieuw zal doen. Bij de parlementsverkiezingen in 2006 - de laatste die in de Strook werden gehouden - won Hamas 76 van de 132 zetels in de Palestijnse Wetgevende Raad. Van de 24 zetels in de vijf districten in Gaza won Hamas er 15.
Voor meer zie Israelhayom

VN en Hamas: Misdaadpartners. Sinds 7 oktober, toen Hamas-terroristen het zuiden van Israël binnenvielen en minstens 1.200 Israëli's afslachtten en nog eens 240 Israëli's en mensen van andere nationaliteiten ontvoerden, fungeren de Verenigde Naties als de onofficiële propaganda-afdeling van de door Iran gesteunde terroristische organisatie Hamas.
Verder lezen - NL

()  Israëlische gijzelaars werden tijdens hun gevangenschap door Hamas in Gaza onderworpen aan gewelddadige ondervragingen over hun militaire diensttijd in het verleden, onthulde een rapport van Army Radio na hun vrijlating vorige week.
Voor meer zie World Israel News

Hamas zegt dat 'een nieuwe bevrijdingsoorlog eraan komt.' Osama Hamdan waarschuwt dat toekomstig geweld tegen Israël groter zal zijn dan 7 oktober. Osama Hamdan, een hooggeplaatste functionaris van Hamas uit Beiroet, legde de verklaring af tijdens een interview vorige week met de Libanese media-outlet Bel Moubashar Online, dat vervolgens uit het Arabisch werd vertaald door het Middle East Media Research Institute.
Voor meer zie The Jewish Chronicle

Nederland gaf 400 miljard euro uit aan migranten tussen 1995 en 2019, volgens nieuw baanbrekend onderzoek. Een nieuw uitgebreid Nederlands onderzoek van de prestigieuze Universiteit van Amsterdam zal waarschijnlijk de bewering ontkrachten dat migranten en diversiteit een positieve sociale en financiële bijdrage leveren aan een gezonde samenleving.
Voor meer zie Remix

In een artikel van 26 november 2023 in het Koeweitse dagblad Al-Siyassa, stelt de redacteur van het dagblad, Ahmad Al-Jarallah, dat de terreuraanval van Hamas van 7 oktober niets dan dood en verderf heeft gebracht voor de mensen in Gaza, en roept hij op om de leiders van Hamas hiervoor ter verantwoording te roepen. Hij zegt dat het Palestijnse volk al 75 jaar het slachtoffer is van Arabische hypocrisie, van valse overwinningsclaims van de verzetsleiders en van verschillende opportunisten die probeerden te profiteren van het Palestijnse bloed.
Voor meer zie Memri

Moslimlevens zijn belangrijk. Joodse levens niet. Aanvallen op moslims en Joden worden heel verschillend behandeld. Op 5 november werd Paul Kessler, een 69-jarige Joodse man, gedood tijdens een pro-Israël rally in Californië.
Verder lezen - NL

In zijn provocerende nieuwe boek beweert Jakob Wiren, een vertrouweling van de controversiële aartsbisschop Antje Jackelen, stoutmoedig dat de katholieke kerk Mohammed als profeet zou moeten erkennen.
Voor meer zie RAIR

Opiniepeiling wijst uit dat Britse jongvolwassenen openstaan voor het verbieden van de Bijbel wegens 'haatzaaien.' In Johannes 15:18 zei Jezus: "Als de wereld u haat, weet dan dat zij mij gehaat heeft voordat zij u haatte." Maar waarom? Jezus geeft het antwoord in vers 19: "Als jullie van de wereld waren, zou de wereld jullie liefhebben als de hare; maar omdat jullie niet van de wereld zijn, maar Ik jullie uit de wereld heb uitgekozen, daarom haat de wereld jullie."
Verder lezen - NL

Schokkende gegevens die zijn vrijgegeven door de Britse regering laten zien dat in de afgelopen twee jaar de gevaccineerde bevolking in Engeland een schandalig aantal sterfgevallen van 1 miljoen heeft gehad in vergelijking met de 61.000 niet-gevaccineerde bevolking, ondanks het feit dat ongeveer 30% van de bevolking niet eens een enkele dosis van het COVID-19 vaccin heeft gehad.
Voor meer zie The Expose

Onwaarschijnlijk grote kansen of vervulde profetie? Veel christenen zijn te onwetend over profetie om het verschil te weten. We hebben allemaal specifieke herinneringen die onuitwisbaar in ons geheugen gegrift staan. Onze bruiloft. De geboorte van een kind. Of misschien een moment van tragedie.
Verder lezen - NL

Onderzoeksresultaten achter baanbrekend nieuw boek "Before Genesis" vertellen hun eigen verhaal DEEL 23: Aarde tussen "leegte" en "goed." Tot nu toe hebben we het gehad over de onfeilbaarheid van de Schrift - een doctrine waar ik ondubbelzinnig achter sta - evenals Ussher chronologie, toelaatbare Oude-Aarde interpretaties van termen in Genesis, wat de wetenschap te zeggen heeft over de leeftijd van de aarde en het bewijs van een zeer oude intelligentie.
Verder lezen - NL


Dinsdag 5 December

()  Shin Bet hoofd: 'We doden de Hamasleiders in Qatar, en Turkije.' "Dit is ons 'München'," zei Ronen Bar, verwijzend naar de Mossad-operatie om het bloedbad tijdens de Olympische Spelen in München in 1972 te wreken. Het hoofd van het Israëlische Veiligheidsagentschap, of Shin Bet, zei zondag dat Israël de leiders van Hamas in Qatar en Turkije zal uitschakelen.
Voor meer zie JNS

Nederland beschuldigd van medeplichtigheid aan oorlogsmisdaden voor Israëlische militaire leveringen. Mensenrechtengroeperingen zeggen dat de export van vliegtuigonderdelen door de Nederlandse staat naar Israël het land medeplichtig maakt aan oorlogsmisdaden in Gaza.
Voor meer zie Al Jazeera

Leven we de Gog U'Magog Oorlog? Dit is geen business as usual. Hoewel Israël al vele kleine oorlogen tegen Hamas heeft gevoerd, begrijpt iedereen dat de huidige oorlog anders is. Nadat Hamas op 7 oktober 1.200 onschuldige Israëli's had afgeslacht, voelden naties over de hele wereld onmiddellijk de weerklank.
Verder lezen - NL

Burgemeester Kiryat Shmona zegt dat niemand zal terugkeren' totdat Hezbollah van de grens is verwijderd. "We hebben gezien wat er in het zuiden is gebeurd. We zijn niet bereid om in de steek gelaten te worden."
Voor meer zie Israel365 News

Progressief congreslid Pramila Jayapal wuift de verkrachtingen door Hamas weg - 'Dat gebeurt in een oorlog.' Beweerde in het interview dat Israël 15.000 Palestijnen had gedood en een kwart daarvan vrouwen.
Voor meer zie ‘Israel365 News

Devotionals. Een van mijn dierbaarste voorgangers leerde me: "Amir, geluk en vreugde kunnen op zoveel verschillende manieren worden vertaald, maar lijden maar op één manier." Lijden is de enige taal die iedereen begrijpt.
Verder lezen - NL

Duitsland moet mogelijk miljarden bezuinigen op Oekraïne als een begrotingscrisis woedt. Duitsland wil dat de EU de Duitse bijdrage aan fondsen voor Oekraïne verlaagt.
Voor meer zie Remix

Het door Iran gesteunde Islamitische Verzet in Irak dreigt met escalatie van aanvallen binnen en buiten Irak als de VS de oorlog hervat die het 'voert' in Gaza en Zuid-Libanon.
Voor meer zie Memri

Vraag het Hamas: 'Van de rivier tot de zee' is een oproep tot de vernietiging van Israël en het doden van Joden. Minder dan 24 uur na de aanval op 7 oktober gaf de vertegenwoordiger van Hamas in Teheran, Khaled Qaddoumi, een interview in het Engels aan de Iraanse Press TV over de "historische gebeurtenis [die] plaatsvond in het heilige land van Palestina... de Al-Aqsa Vloedslag om Palestina te bevrijden van de rivier tot aan de zee, om het zionistische regime te verdrijven."
Voor meer zie Memri

Ontvoerd meisje keert terug naar de kleuterschool. Emilia Aloni keert terug naar haar kleuterschool nadat ze is vrijgelaten uit Hamas-gevangenschap.
Voor meer zie Kijk

()  Woordvoerder John Kirby van het Witte Huis prees de inspanningen van Israël om burgers in Gaza te beschermen en vertelde ABC News dat Israël positief reageerde op oproepen van de VS om burgers in de Gazastrook doelbewuster te helpen in het verhuizen naar veilige gebieden. IDF introduceert nieuwe digitale kaart om burgers in staat te stellen oorlogsgebieden te ontvluchten
Voor meer zie All Israel News

Israëlisch leger zal Hamas in het zuiden van Gaza net zo 'hard' aanpakken als in het noorden, zegt de IDF-chef. Palestijnse bronnen zagen IDF-tanks aan de rand van Khan Younis nu zuidelijke grondoperatie begint.
Voor meer zie All Israel News of Israel Today - NL

Praten met God, niet over Hem. Een persoonlijke relatie met God is, net als alle relaties, vol ups en downs. Hoe sterk ons geloof ook is, er zijn tijden waarin we ons dichter bij Hem voelen en tijden waarin we ons verder weg voelen.
Verder lezen - NL

Israëlische zangeres boos op God omdat Hij invasie Hamas toestond. De succesvolle zangeres Narkis, die opgroeide in Gaza, zegt echter dat haar geloof is versterkt.
Voor meer zie Israel Today - NL

Het antisemitisme dat in Amerika welig tiert sinds de Hamas-aanvallen op Israël, zal er niet mee volstaan om alleen de Joden het zwijgen op te leggen, zegt een prominente Christelijke leider. Sinds de aanvallen van 7 oktober zijn de Amerikaanse universiteitscampussen en stedelijke centra broeinesten geworden van haat tegen Gods uitverkoren volk.
Voor meer zie AFN - Vertaling - NL

De woordvoerder vaan het VS State Department zegt dat Hamas de vrouwelijke gijzelaars niet wil vrijlaten omdat ze zullen vertellen over hun seksmisdaden. Er is heel weinig dat ik ten goede van Hamas zou stellen als het gaat om de behandeling van burgers, en in het bijzonder de behandeling van vrouwen.
Voor meer zie World Israel News

Uit een visuele analyse van de Times bleek dat een raket die op 7 oktober vanuit Gaza werd gelanceerd, een Israëlische militaire basis raakte waarvan wordt aangenomen dat daar raketten staan die geschikt zijn voor kernwapens, hoewel deze waarschijnlijk niet in gevaar waren.
Voor meer zie Israpundit

Hoe Hamas met succes assimileert in buurten voor terrorisme. De terroristische organisatie vertrouwt op het maximale gebruik van instellingen, zowel boven- als ondergronds, in de verwachting dat Israëlische strijdkrachten niet in staat zullen zijn om ze te ontdekken.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Volgens een rapport van de Wall Street Journal is de IDF van plan om zeewater in het Hamas-tunnelnetwerk in Gaza te pompen. Sommige Amerikaanse functionarissen uitten hun bezorgdheid over het plan, terwijl anderen het steunden.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Wat we Blinken moeten vertellen. ...Ik (Rosenthal) weet niet hoe Israël heeft gereageerd op deze eisen, die zijn gesteld aan ons oorlogskabinet waar de heer Blinken blijkbaar het recht heeft om te zitten. Maar ik weet wel hoe ik vind dat we moeten antwoorden. En daarom dien ik het volgende in:
Verder lezen - NL

Dit is een verschrikkelijke tijd, maar God zal Israël er doorheen helpen. >Op 7 oktober - de vijftigste verjaardag van de Jom Kippoer-oorlog van 1973 - vuurde de terreurgroep Hamas vijfendertighonderd raketten lukraak af vanuit Gaza op Israëlisch grondgebied.
Verder lezen - NL

De erfenis van de oude Nephilim reuzen - de wandelende Rephaïm. De meningen over de Nephilim zijn net zo uiteenlopend als elk ander onderwerp in de Bijbel. Sommige mensen zien hen als essentieel om het verleden en de toekomst te begrijpen. Anderen zijn het ermee eens dat ze bestonden als een vreemde historische curiositeit zonder relevantie vandaag de dag. Weer anderen ontkennen volledig dat de Nephilim voortkwamen uit de vermenging van engelen en mensen, zoals in Genesis 6 wordt beschreven.
Verder lezen - NL


Maandag 4 December

()  VN-leraren in Gaza verheerlijken bloedbad Hamas, in een ontdekt rapport. Minstens 20 docenten die zich associëren met de VN-vluchtelingenorganisatie voor Palestijnen UNRWA in Gaza hebben publieke platforms gebruikt om de wreedheden te legitimeren, onthult het IMPACT-se instituut. Een voormalig wetgever zegt dat Israël samenwerking met agentschap moet beëindigen.
Voor meer zie Israelhayom

Terug naar Gush Katif: Een vastberaden beweging ontstaat om Israëli's te hervestigen in Gaza. Terwijl sommige voorstanders de ideologie aanhalen en anderen defensiebehoeften, vormt zich na het bloedbad van 7 oktober door Hamas een coalitie met als doel de Joodse aanwezigheid in de sinds 2005 verdwenen Strook te herstellen.
Voor meer zie The Times of Israel

Israëlische oorlog tegen Hamas is 'terrorisme', zegt paus Franciscus tegen de Israëlische president. De beschuldiging dateert van voor de soortgelijke publieke opmerking van paus Franciscus in november, die Israël en Joodse organisaties woedend maakte.
Voor meer zie World Israel News

VS stelt visumverbod in voor 'gewelddadige kolonisten.' Het verbod zal naar verwachting deze week al worden ingevoerd. Tijdens een bijeenkomst in Jeruzalem op donderdag deelde de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken aan de Israëlische premier Benjamin Netanyahu mee dat de regering Biden binnenkort visumbeperkingen zal opleggen aan Israëli's die in Judea en Samaria wonen en die de regering heeft gecategoriseerd als "gewelddadige kolonisten."
Voor meer zie World Israel News

Wonder in oorlog: God is EEN! Rabbijn Aryeh Weingarten bracht onlangs een Hebreeuws-talige video uit waarin hij het verhaal vertelt van een wonder dat gebeurde tijdens de oorlog in Gaza.
Voor meer zie Israel365 News - Vertaling - NL

VS zeggen dat de Palestijnse Autoriteit momenteel ongeschikt om Gaza te besturen. Jeruzalem is "ontvankelijk geweest voor onze boodschappen om te proberen het aantal burgerslachtoffers tot een minimum te beperken. "Wat [Netanyahu] zei was dat je op dit moment een niet-hervormd P.A. hebt. Ik zou je zeggen dat dat voor ons ook onacceptabel is. Wij geloven niet dat de P.A. op dit moment in een positie verkeert om een geloofwaardige controle te hebben over het bestuur in Gaza," zei Kirby."
Voor meer zie JNS

Het tij keert zich opnieuw sterk tegen de enige Joodse staat ter wereld. Shalom uit Washington, D.C.! Gisteren had ik het grote voorrecht om samen te zitten met de voormalige ambassadeur in Japan en de huidige Amerikaanse senator uit Tennessee Bill Hagerty. Ik was zo gezegend omdat ik Senator Hagerty een grote vriend van Israël vond.
Verder lezen - NL

Hoe de vrijgelaten Hamas-gevangenen helpen om de resterende mysteries van 7 oktober op te lossen. Informatie over degenen die nog vermist zijn, wordt verkregen via de inlichtingendienst en militair personeel en van de gijzelaars die uit Gaza zijn teruggekeerd. Het verzamelproces kan weken duren, maar zodra er voldoende geloofwaardige informatie is verzameld, wordt deze voorgelegd aan de opperrabbijn, die dan officieel de dood kan verklaren.
Voor meer zie Israelhayom

Erdogan: Israël's Netanyahu zal berecht worden als oorlogsmisdadiger. "Israël is niet alleen een moordenaar maar ook een dief," zei Erdogan volgens Turkse staatsmedia, en hij voegde eraan toe: "We kunnen niet toestaan dat Israël Gaza opnieuw bezet."
Voor meer zie The Jerusalem Post

()  In een gesprek met verslaggevers op Al-Maktoum Airport Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken vrijdag dat het belangrijk is om niet te vergeten waarom de "pauze" in Gaza eindigde. "Er kwam een einde aan deze pauze vanwege Hamas. Hamas kwam zijn verplichtingen niet na. Sterker nog, nog voordat de pauze ten einde kwam, pleegde Hamas een afschuwelijke terroristische aanslag in Jeruzalem, waarbij drie mensen omkwamen en anderen gewond raakten, onder wie Amerikanen," zei hij.
Voor meer zie BIsrael365 News

IDF-woordvoerder, vice-admiraal Daniel Hagari, heeft een Engelstalige verklaring vrijgegeven over de operaties van de IDF tegen Hamas in Gaza en de inspanningen om de schade aan burgers te beperken. "We zijn een nieuwe fase ingegaan in onze oorlog tegen Hamas. Hamas brak de humanitaire pauze toen het de overeenkomst over de vrijlating van gijzelaars schond door te weigeren vrouwen, kinderen en baby's vrij te laten, zoals afgesproken. Hamas vuurde ook raketten af op Israëlische huizen. Het zou nu voor iedereen duidelijk moeten zijn: Hamas kiest voor oorlog."
Voor meer zie Arutz 7

Gesprekken met Hamas over wapenstilstand en vrijlating gijzelaars lopen dood nu Mossad-onderhandelingsteam Qatar heeft verlaten. Hooggeplaatste Hamas-leider bevestigt: 'Momenteel zijn er geen onderhandelingen,' "Vanwege het vastlopen van de onderhandelingen, en na instructies van premier Benjamin Netanyahu, gaf Mossad-directeur David Barnea het onderhandelingsteam in Doha opdracht om naar huis terug te keren," aldus de gezamenlijke verklaring.
Voor meer zie All Israel News

Netanyahu over vrijlating van de gijzelaars: "Hoe voer je gesprekken met de duivel? Een persoon die geen waarde hecht aan menselijk leven? Maar ik was ervan overtuigd dat er een manier was om mensen te redden..." 'In de afgelopen week hebben we vele werelden gered. We hebben 110 zielen teruggebracht.
Voor meer zie World Israel News

Vanuit Shomron. Ik schrijf kort omdat we zometeen onderweg gaan met onze Katwijkse vrienden die hier vrijwilligerswerk doen, we gaan naar het noorden, naar Ein Gev, om een oude dame van 94 jaar te bemoedigen.
Verder lezen - NL

De Europese Commissie wil het EU-klimaatbudget gaan ophogen van miljarden naar biljoenen euro's. Dit kondigt voorzitter Ursula von der Leyen aan bij een klimaattop in Dubai. Het klimaatbeleid moet bekostigd worden met nóg hogere beprijzingen.
Voor meer zie NieuwRechts

Voorzitter Johnson van het Amerikaanse Huis bidt om Gods zegen over de natie Israël. 'Hemelse Vader, we bidden dat het goede het kwade overwint, dat het licht zegeviert over de duisternis, dat de beschaving zegeviert over de barbarij.'
Voor meer zie All Israel News

God heeft het besloten. Het 30e hoofdstuk van Jeremia staat vol met Gods beloften aan de kinderen van Israël. Het was bedoeld om de mensen te troosten en te inspireren door hoop te bieden aan de natie.
Verder lezen - NL

Verzwakking van de Amerikaanse vastberadenheid. Na de terreuraanslagen van 7 oktober van Hamas stonden de regering Biden en de meeste congresdemocraten verrassend aan de kant van Israël. Maar vandaag begint die vastberadenheid te kraken.
Verder lezen - NL

De andere wang toekeren? is pacifisme juist? Er zijn suggesties gedaan dat Israël "de andere wang zou moeten toekeren" en niet met meer geweld zou moeten reageren op de gruweldaden van 7 oktober. Het idee is dat een pacifistische weigering om nog meer verwoesting aan te richten een einde zou maken aan de cyclus van geweld en vrede zou brengen.
Verder lezen - NL

Onderzoeksresultaten achter baanbrekend nieuw boek "Before Genesis" vertellen hun eigen verhaal DEEL 22: Meer ooparts-Russische megalieten van de berg Shoria & meer. Stel dat de mysteries van Baalbek eindelijk waren ontrafeld en de beweging van de trilithonstenen en het bestaan van de steengroevestenen aan mensenhanden werden toegeschreven, dan zou een recentere ontdekking al die vooruitgang in de ontcijfering kunnen uitwissen en grotendeels irrelevant maken in vergelijking met de nieuwste sensatie:
Verder lezen - NLVia een link hier gekomen?
Dan staat misschien het artikel wat u zoekt
in de brief van de vorige week.


()Inschrijving
voor toezending Nieuwsbrief


Lees de Privacy verklaring

Privacy verklaringChristipedia

Een Christelijke encyclopedie


pijl Terug naar begin van de pagina