Nieuwsbrief

kruis
menora

()Inschrijving voor toezending Nieuwsbrief

Privacy verklaring


() Beluister via internet of DAB+
Groot Nieuws Radio

De radio-omroep voor christelijk Nederland.
Word ook donateur


Met deze nieuwsbrief geven we berichten door die anderen publiceren en zijn zelf bijna geen bron van mededelingen.
Hoewel soms een commentaar erbij als toevoeging.
De gevolgtrekking uit deze berichten is voor een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

()

Computervertaling met Deeple naar het Nederlands
Deeple Vertaling

of gebruik
Google Translate
Vertaal tekst met behulp van deze vensters.

()
Taalinstelling wijzigen
van een video.

Nederlandstalige artikelen

* Archief opinie
   artikelen

* Hypocriet Europa

* Openbaring12
  geboorte kind

* Opname
   wanneer?

* Teken van
  Openbaring 12

* Vrede met mos-
  lims in onze tijd

* De Islamitische
  Antichrist

* Eindstrijd
  Armageddon


* Waarschuwing
  voor Amerika


* De eindstrijd van
  Armageddon


* Bijbelstudie over
  Leviticus 12-13


* Profetie over de
  duistere kant


* Israël als de
  vijgenboom


* Jezuïeten wie zijn
   ze en wat willen
   ze?


* Hoe het westen
  zichzelf bedriegt


* Ogen gericht op
   Jeruzalemwwwwimjongman.nl

Met veel nieuws uit het Midden-Oosten

Daarom moeten ook jullie klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht.Matt. 24:44
Wanneer dat alles staat te gebeuren, richt je dan op en hef je hoofd, want jullie verlossing is nabij! Lucas 21:28.


Dinsdag 26 Mei - 3 Sivan

()  Gisteren kondigde het betalingsbedrijf Mastercard aan dat het zich aansluit bij de ID2020 Alliance om digitale identiteitsoplossingen te onderzoeken. De ID2020 Alliance is opgericht door Accenture, Microsoft, Gavi, Rockefeller Foundation en IDEO. Partners zijn onder meer NGO's, particuliere bedrijven en VN-agentschappen.
Voor meer zie Ledger Insights

Hashim Safi Al-Din, het hoofd van de Uitvoerende Raad van Hezbollah, zei in een interview op 19 mei 2020 op Mayadeen TV (Libanon) dat Israël binnen 25 jaar zal ophouden te bestaan. Dit op de vraag van de presentator "Gelooft u dat Israël nog 72 jaar zal blijven bestaan?"
[ Slecht nieuws voor hem. Israël zal nog duizend jaar bestaan. wj ]
Voor meer zie Memri

Honderden Chinese troepen betraden zaterdag het grondgebied van India volgens de Times of India. Het Chinese Volksbevrijdingsleger (PLA) heeft op verschillende plaatsen in de Ladakh regio van de noordelijke Himalaya de grens van India overschreden. Het rapport voegt eraan toe dat de Chinese strijdkrachten door Indiase troepen zijn vastgehouden tijdens deze invasie.
Voor meer zie Breaking News Israel

Bijna 20% van de Britten geloven dat "Joden" achter de pandemie van het coronavirus zitten, zo bleek uit een nieuw onderzoek van de Universiteit van Oxford. De samenzweringstheorie die het meest echt populair was, was dat het coronavirus een "biowapen is dat door China is ontwikkeld om het Westen te vernietigen," waarbij bijna de helft van de ondervraagden het tot op zekere hoogte met elkaar eens was.
Voor meer zie WIN

Het Palestijnse virus van de Jihad. Terwijl artsen, verpleegkundigen en veel Palestijnen in de Gazastrook klagen over een tekort aan medische voorraden, lijken de Palestijnse gewapende groepen, waaronder PIJ en Hamas, niet met hetzelfde probleem te kampen te hebben.
Verder lezen - NL

De ongekozen bureaucraat van de Europese Unie, de Spanjaard Josep Borrell laat geen gelegenheid onbenut Israël te demoniseren. Volledig tegen de bindende verdragen in weigert de anti-Israël meute de Israëlische soevereiniteit over de aloude Bijbelse gebieden te erkennen.
Voor meer zie Uit het nieuws - NL

Tijdens een Likudpartijvergadering op maandag schetste de Israëlische premier Benjamin Netanyahu de primaire doelstellingen van de nieuwe regering, waarbij hij zich opnieuw over 1 juli uitsprak om te beginnen met de annexatie van de Joodse gemeenschappen in Judea en Samaria.
Voor meer zie WIN

Het Sanhedrin houdt op dinsdag een heropvoering van het Shavuotoffer en een heropvoering van het Thanksgiving-offer zal bevatten als erkenning voor Gods barmhartigheid in het verbeteren van de coronaviruspandemie.
Voor meer zie Breaking Israel News

Hoe zal het Midden-Oosten er achteraf uitzien? Heel wat Arabische landen in het Midden-Oosten zijn zo goed als failliet. Een epidemie van deze grootte kunnen deze landen niet aan. Bovendien dringt de volgende vraag zich op: ‘Wie zal hen in geval van nood een reddingsboei toewerpen?’
Voor meer zie - Israel Today - NL

De gefabriceerde verontwaardiging over de "annexatie." Annexatie. Het woord wordt uitgespuwd met zo'n vitriool dat men zou denken dat er sprake is van massamoord. Van Mahmoud Abbas tot de Jordaanse koning Abdullah, tot de Europese Unie, tot Justin Trudeau, de veroordelingen, waarschuwingen en bedreigingen blijven maar stromen. En natuurlijk heeft Joe Biden zijn zegje gedaan.
Verder lezen - NL

()  Een hoge politieambtenaar verdedigde op maandag het korps tegen de beschuldigingen van premier Benjamin Netanyahu die zei dat agenten met anderen hadden samengespannen om de corruptiezaken te verzinnen die ertoe leidden dat hij voor het gerecht werd gebracht, waarover hij zei dat deze opmerkingen ongegrond zijn. De ambtenaar, die anoniem sprak met Kanaal 12 nieuws, zei verder dat als een ander onderzoek wordt geopend in Netanyahu met betrekking tot een aankoop van aandelen in verband met een groot corruptieschandaal, de minister-president "geen enkele speling zou krijgen."
Voor meer zie The Times of Israel

In aanvulling op de problemen van de nationale luchtvaartmaatschappij van Israël heeft de Airports Autoriteit naar verluidt geëist dat El Al tientallen miljoenen aan vergoedingen betaalt die het verschuldigd is voor kantoorruimte en parkeren voor de vliegtuigen op de luchthaven van Ben Gurion in de afgelopen drie maanden.
Voor meer zie The Times of Israel

Het Israëlische bedrijf IDE technologieën zal de grootste ontziltingsinstallatie van de wereld in Israël bouwen, zo kondigde de overheid op dinsdag aan, daarmee verhinderend het een andere ongewenste showdown in het beleid van de Trump over Chinese participatie in belangrijke infrastructuurprojecten.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Toen een cyberattack vorige week honderden Israëlische websites afsloot, werden ook het onderzoekscentra getroffen die werken aan een vaccin voor het nieuwe coronavirus, meldde Kanaal 12.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Ex-Volksgezondheid Ministerie chef, Dr. Yoram Lass: 'Je loopt niet meer risico om te sterven aan het coronavirus dan aan de griep.' Voormalig directeur van het ministerie van Volksgezondheid wijst de lockdown af aangaande het coronavirus en de 'hysterische' reactie over een pandemie. In sommige opzichten is de griep veel erger.
Voor meer zie Israel National News

De Minister van Arbeid en Welzijn Itzik Shmuli (Labor) zei dinsdag ochtend hij zich zal verzetten tegen de inspanningen door de overheid Netanyahu om Israëlische soevereiniteit over delen van Judea en Samaria toe te passen, en de gelofte doet om het soevereiniteitsplan te blokkeren om daarmee verder te gaan.
Voor meer zie Israel National News

Het Iraanse regime heeft ongeveer 30 miljard dollar geïnvesteerd in het ondersteunen van het regime van de Syrische president Bashar Assad sinds de burgeroorlog uitbrak in het land in maart 2011, zo onthulde een Iraanse wetgever in een zeldzame schatting van de kosten van de betrokkenheid van Teheran in deze bijna tien jaar durende onrust.
Voor meer zie Israelhayom

Saoedi-Arabië zal de beperkingen van het coronavirus versoepelen, sommige economische en commerciële activiteiten hervatten, en terugkeren naar "normaal," met de goedkeuring van Koning Salman bin Abdulaziz, zo heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken van het Koninkrijk (MOI) op Dinsdag aangekondigd.
Voor meer zie Al Arabiya English

Mensen in Amerika lezen de Bijbel tegenwoordig meer dan ooit -- en op basis van een nieuw onderzoek moeten ze dat ook doen! Slechts zes procent van de volwassenen in dit land heeft wat George Barna definieert als zijne een "Bijbels wereldbeeld" -- een schok met dit statistiek die meer Christenen zich laat afvragen, wat zijn ouders en kerken in hemelsnaam aan het onderwijzen?
Voor meer zie FNW

"Het is tijd voor een herschrijving": Genetische code van de planeet wordt aangevallen. Een arrogante wetenschappelijke elite heeft zich losgemaakt van het gezond verstand, de natuurwetten en de rest van het menselijke soort in hun zoektocht naar volledige spectrumdominantie.
Verder lezen - NL


Maandag 25 Mei - 2 Sivan

()  In een vurige toespraak in de zalen van de districtsrechtbank van Jeruzalem op zondagmiddag, slechts enkele ogenblikken voor het betreden van de rechtszaal bij de opening van zijn proces in drie gevallen van corruptie, schoot minister-president Benjamin Netanyahu het proces af en degenen die erachter zitten, als een politieke poging om een rechtse leider met justitiële middelen uit te schakelen.
Voor meer zie WIN

Iran vierde de aankomst van de eerste van vijf tankers die naar Venezuela komen te midden van de spanningen met de VS. Iran wordt verondersteld onder sancties te staan, maar het stuurde vijf tankers vol met benzine naar Venezuela om het regime van Nicolas Maduro te helpen versterken. De VS heeft geprobeerd de oppositieleider en zelfverklaarde president Juan Guaido te steunen. Het sturen van tankers naar Venezuela door Iran werd door de Iraanse regering en media aangekondigd als een groot succes, een duidelijke wens om het beleid van de VS te vernederen en te laten zien dat Iran kan doen wat het wil.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Joe Biden heeft er voor gezorgd dat hij zich op een sterke manier heeft afgetekend zeggende: "Als je een probleem hebt om uit te zoeken of je voor mij bent of voor Trump, dan ben je niet zwart!"
Voor meer zie The Slot

Het Coronavirus is verwoestend geweest voor mensen, maar kan even goed een beslissende stap blijken te zijn naar een langverwachte tijdperk van Drones, wanneer de luchtrobots hun Orwelliaans beeld beginnen af te werpen als hulpmiddelen in oorlog en toezicht en daarbij een gemeenschappelijk kenmerk van het dagelijkse leven te worden.
Voor meer zie Now The End Begins

De Palestijnse premier Mohammad Shtayyeh zet een brutale stap in de uitvoering van het Palestijnse beleid om zich uit Israël terug te trekken en verbiedt de Palestijnen om zich in Israëlische ziekenhuizen te laten behandelen.
Voor meer zie WIN

Bevestiging dat President Trump NIET wordt gecontroleerd door de Big Pharma en volledig tegen dwangmandaten voor vaccins is. Ik (natural news) kan u vandaag met vertrouwen vertellen dat mijn angsten ongegrond waren. President Trump heeft niet toegegeven aan de Big Pharma en de vaccinindustrie, en hij heeft Fauci zelfs te kijk gezet door een intense publieke controle die de Fauci-fraude aan het licht heeft gebracht in voor wat het werkelijk is.
Voor meer zie NaturalNews

Na de openingsdag van het proces, zal Netanyahu waarschijnlijk dit jaar niet meer in de rechtbank verschijnen. Als de advocaten van de PM voor verdere vertragingen zorgen, door te zeggen dat zij meer tijd nodig te hebben om zich voor te bereiden. De rechters verontschuldigen de gedaagden van het aanwezig zijn bij volgende zitting, in Juli.
Voor meer zie The Times of Israel

Abbas' kostbaar geschenk aan Iran: Hamas. Door het veiligheidsoptreden tegen Hamas een halt toe te roepen, zou Abbas de weg vrijmaken voor terroristen om hem en zijn handlangers op de Westelijke Jordaanoever te vermoorden, zoals ze al in 2007 in de Gazastrook waren begonnen te doen, en mogelijk opnieuw in een staatsgreep in 2014.
Verder lezen - NL

Premier Benjamin Netanyahu zweert zondag dat hij niet zal instemmen met een pleidooi voor een deal in de corruptiezaak tegen hem. Netanyahu wordt in drie verschillende gevallen geconfronteerd met omkoping, fraude en schending van het vertrouwen. Zijn proces opende op zondag en oogstte massale aandacht van de lokale en internationale media.
Voor meer zie Israelhayom

Vorige week stuurde John Barsa, de waarnemend administrateur van het Amerikaanse agentschap voor internationale ontwikkeling (USAid), een brief naar de secretaris-generaal van de VN, António Guterres, waarin hij kritiek uitte op het besluit van de VN om abortus op te nemen als een "essentiële dienst" tijdens de pandemie.
Voor meer zie Breaking Israel News

()  Een Israëlische wetenschapper heeft een technologie uitgevonden die erop gericht is om gezichtsmaskers schoon te maken met behulp van stroom uit een telefoonoplader. Een opiniepeiling die net door de Washington Post is gehouden, heeft uitgewezen dat zo'n 66 procent van de ondervraagde Amerikaanse gezondheidswerkers zei dat hun werkplekken een tekort hebben aan de maskers die geschikt zijn voor bescherming tegen het coronavirus.
Voor meer zie The Times of Israel

Het hoofd buitenlandse zaken van de EU, Josep Borrell, vertelde een bijeenkomst van Duitse ambassadeurs op maandag dat "analisten lang hebben gesproken over het einde van een door de Amerikanen geleid systeem en de komst van een Aziatische eeuw". "Dit gebeurt nu voor onze ogen," zei hij.
Voor meer zie Breitbart

De overdracht van persoon tot persoon van COVID-19, de ziekte die door het nieuwe coronavirus wordt veroorzaakt en het onwaarschijnlijk is dat het 11 dagen na de infectie nog overdraagt, zelfs als de patiënt nog steeds positief test, volgens een nieuwe studie uit Singapore, melde de Engelstalige Singaporeese krant. ..."Wetenschappelijk gezien heb ik er alle vertrouwen in dat er genoeg bewijs is dat de persoon na 11 dagen niet meer besmettelijk is," zei Yee Sin, volgens de Straits Times.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Zit Soros achter de oorlog tegen hydroxychloroquine? Hoewel er veel levens op het spel staan, is de reactie op de coronaviruspandemie sterk gepolitiseerd. Een beetje onderzoek naar de afzonderlijke elementen laat enkele verontrustende verbanden zien, wat erop wijst dat de mediaoorlog tegen hydroxychloroquine door enkele snode krachten kan worden gesteund.
Verder lezen - NL

De standaard commerciële vluchten uit Israëls Ben Gurion Internationale Luchthaven zullen waarschijnlijk vroeg-tot-midden van juli zich hervatten. Na de scherpe daling van het aantal nieuwe bevestigde gevallen van het coronavirus in Israël, samen met de daling van nieuwe sterfgevallen, kondigde een aantal buitenlandse luchtvaartlijnen plannen aan om vluchten naar Israël in juni te hervatten. De luchtvaartmaatschappijen zijn Air Canada, Delta, British Airways, EasyJet, Ryanair, Alitalia en Lufthansa.
Voor meer zie Israel National News

Olmert noemt de Netanyahu als een 'peetvader' van de misdaadring die bestaat uit Likud-ministers. De vroegere PM, die zelf 27 maanden in gevangenis voor corruptie heeft uitgezeten, vertelt Ynet dat de toespraak van Netanyahu voor zijn proces aan een scène in de klassieke film verwant was, waar een misdaadchef door zijn misdadige bende wordt omringd.
Voor meer zie Ynet

Miljoenen dollars bestemd voor bestrijding van de Palestijnse coronavirus zijn verduisterd door organisaties die banden hebben met het terrorisme, gaf een nieuw NGO-monitorrapport te kennen op zondag. Het geld is afkomstig van het WHO.
Voor meer zie Israelhayom

Iran heropende maandag de grote sjiitische heiligdommen in de hele islamitische republiek, na een periode van meer dan twee maanden nadat ze werden gesloten vanwege de dodelijkste uitbraak van het coronavirus in het Midden-Oosten. Bij de Sjah Abdol-Azim in Teheran moesten de aanbidders een masker dragen, door een desinfectietunnel lopen en hun temperatuur laten controleren als ze vanaf de vroege ochtend begonnen terug te keren, volgens een AFP-verslaggever.
Voor meer zie Al Arabiya English

Onderzoekers hoefden alleen maar naar de eerste zes namen te kijken in de lange lijst van de New York Times van bijna 100.000 "coronavirusslachtoffers" om een persoon te vinden die was vermoord in plaats van gedood door het virus.
Voor meer zie Infowars

De Amerikaanse marine heeft met succes een futuristisch laserwapen getest om drones neer te halen. De "Solid State Laster" is een hoogenergetische laser die op 16 mei werd getest en de geheime test werd op 22 mei onthuld door de commandant van de Amerikaanse Pacifische Vloot.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Het Boek van Henoch, Babylon, en het heropenen van de poorten van de Goden, deel 2. Babylon, gelegen aan de oever van de rivier de Eufraat, was de beroemdste oostelijke stad van de oudheid en was ook de volmaakte weergave van de goddeloosheid in de heilige Schrift.
Verder lezen - NLVia een link hier gekomen?
Dan staat misschien het artikel wat u zoekt
in de brief van de vorige week.


()Inschrijving

voor toezending Nieuwsbrief


Lees de Privacy verklaring

Privacy verklaringChristipedia

Een Christelijke encyclopedie


pijl Terug naar begin van de pagina