Nieuwsbrief

kruis
menora

()Inschrijving voor toezending Nieuwsbrief

Privacy verklaring


() Beluister via internet of DAB+
Groot Nieuws Radio

De radio-omroep voor christelijk Nederland.
Word ook donateur


Met deze nieuwsbrief geven we berichten door die anderen publiceren en zijn zelf bijna geen bron van mededelingen.
Hoewel soms een commentaar erbij als toevoeging.
De gevolgtrekking uit deze berichten is voor een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

()

Computervertaling naar het Nederlands met
Deeple Vertaling

of gebruik
Yandex Translate

of gebruik
Google Translate
Vertaal tekst met behulp van deze vensters.

()
Taalinstelling wijzigen
van een video.

Nederlandstalige artikelen

* Archief opinie
   artikelen

* Archief Covid
   19 artikelen


wwwwimjongman.nl

Met veel nieuws uit het Midden-Oosten

Daarom moeten ook jullie klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht.Matt. 24:44

Wanneer dat alles staat te gebeuren, richt je dan op en hef je hoofd, want jullie verlossing is nabij! Lucas 21:28.


Vrijdag 7 Mei - 25 Iyar

()  Drie Palestijnen hebben vrijdag het vuur geopend op een grenspolitiebasis op Israëlisch grondgebied in de buurt van de noordelijke Westelijke Jordaanoever, waarbij twee van de aanvallers werden gedood en een gewond raakte toen agenten ter plaatse het vuur beantwoordden. Er waren geen meldingen van Israëlische gewonden bij het incident aan de poort van de grenspolitiebasis in Salem, de Westelijke Jordaanoever overgang.
Voor meer zie The Times of Israel

De Russische media Vz.ru meldde dat Rusland voor het eerst de VS was voorbijgestreefd als leverancier van vloeibaar aardgas aan Europa, en dat dit positieve nieuws voor Rusland betekende dat "ons gas eens te meer zijn superioriteit heeft bewezen". In het artikel stond: "Russisch LNG is in Europa meer gevraagd dan Amerikaans LNG, zelfs in tijden van crisis en een scherpe daling van de vraag en de prijzen." Het artikel voegde eraan toe dat deze situatie echter ook rivaliteit in Europa heeft doen ontstaan tussen twee Russische bedrijven: het Russische multinationale energiebedrijf Gazprom, dat voor het grootste deel in handen is van de staat, en Ruslands grootste onafhankelijke aardgasproducent Novatek.
Voor meer zie Memri

Kushner start een groep om nieuwe banden van Arabische staten met Israël te bevorderen. Kushner richt het "Abraham Accords Institute for Peace" op, om te werken aan de verdieping van de akkoorden die Israël vorig jaar sloot met de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Soedan en Marokko.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Volgens een rapport van de Nederlandse Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) heeft de Islamitische Republiek Iran in 2020 geprobeerd technologie te verkrijgen voor massavernietigingswapens.
Voor meer zie Vlaamse Vrienden van Israël

Brengt een geruststellend klopje op de rug u troost tijdens een zware dag? Uit een nieuwe studie blijkt dat als het op aanraken aankomt, mensen niet eens kieskeurig zijn over wie dit aanraken doet. Onderzoekers in Duitsland zeggen dat de aanraking van een humanoïde robot mensen gelukkiger maakt en meer geneigd is hun verzoeken op te volgen.
Voor meer zie Study Finds

Op "Tucker Carlson Tonight" zei Carlson dat het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse overheid laat zien dat 3.362 Amerikanen - of 30 mensen per dag - zijn overleden aan het COVID-vaccin tussen december 2020 en vorige maand. In 1976 werden 45 miljoen Amerikanen ingeënt tegen H1N1. In totaal stierven toen 53 mensen aan het vaccin. De Amerikaanse regering stopte het vaccinatieprogramma omdat de autoriteiten besloten dat het te riskant was.
Voor meer zie Children's Health Defense

Rellen in Jeruzalem nadat een MKer zijn kantoor vestigt in de Arabische wijk. Hij zei: "Joodse politie en kinderen aanvallen, met flessen gooien en kinderen verwonden dat is geen provocatie? Maar als ik kom, is het wel een provocatie?" zegt Otzma Yehudit partijleider Ben Gvir. Geweld brak donderdagavond uit in Jeruzalem over het besluit van Knesset-lid Itamar Ben Gvir, hoofd van de rechtse Otzma Yehudit partij, om een kantoor te vestigen in de overwegend Arabische wijk Sheikh Jarrah in Oost-Jeruzalem.
Voor meer zie WIN

Israëlische defensiefunctionarissen speculeren dat de Iraanse Opperste Leider Ayatollah Ali Khamenei mogelijk ernstig ziek is nadat de leider op sociale media postte met het verzoek aan zijn volgelingen om te bidden voor zijn gezondheid, meldde Channel 20 donderdag. In een reeks tweets een paar dagen voor het einde van de islamitische maand Ramadan, deed Khamenei een beroep op zijn volgelingen met het verzoek: "Ik vraag jullie alle dierbaren om alsjeblieft voor mij te bidden."
Voor meer zie WIN

Stelt u zich een vloot CDC drones voor die in de buurt van uw huis zweven, de lucht opsnuiven voor "coviddeeltjes" met behulp van PCR-testapparatuur aan boord. Met een CT-instelling van 45 melden de drones dat je voorportiek "positief test" op covid, maar dat er geen gegevens zijn dat je een vaccinpaspoort hebt op het opgegeven adres, vastgelegd in een overheidsdatabank. Binnen enkele seconden arriveert een AI-aangedreven cyborg humanoïde robot op uw adres in een bestuurderloos voertuig. Hij loopt naar uw voordeur, klopt agressief aan en kondigt met robotstem aan: "Dit is het CDC-snelle-reactieteam. Bent u gevaccineerd?" Dit is de toekomst die de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health voor ogen heeft, zoals beschreven in een nieuw rapport, getiteld "Technologies to Address Global Catastrophic Biological Risks".
Voor meer zie NaturalNews

Congreslid Rashida Tlaib (D-MI) is onder vuur komen te liggen omdat zij Israël heeft beschuldigd van "apartheid" en "het stelen van Palestijnse huizen en het in brand steken van hun land," en de leugen heeft verspreid dat Israëlische burgers Palestijnse akkers in brand hebben gestoken.
Voor meer zie Breitbart

Joodse profetieën zeggen dat er oorlog komt, en dus ook hun Messias. De Joden wachtten al lang voordat Jezus Christus zo'n 2000 jaar geleden de wereld binnenkwam op hun veroverende Messias. Jezus kwam bij zijn eerste komst als de lijdende Messias (Jesaja 53), maar de Joden waren in die tijd op zoek naar een Messias die in feite een politiek Koninkrijk op de planeet zou vestigen.
Verder lezen - NL

Veroorzaakt het genetische COVID-vaccin een orkaan in de lichaamscellen? Stel je dit voor: In tegenstelling tot medische beweringen, dwingt de genetische injectie genaamd "COVID-vaccinatie" lichaamscellen om niet één, maar honderden VERSCHILLENDE proteïnen te produceren.
Verder lezen - NL

()  De veiligheidsdienst Shin Bet heeft donderdag het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina beschuldigd van het stelen van miljoenen euro's van Europese hulporganisaties en regeringen om terroristische activiteiten te financieren. De Shin Bet heeft de afgelopen weken een aantal personen gearresteerd die verdacht worden van betrokkenheid en zei dat er binnenkort aanklachten tegen hen zouden worden ingediend, onder andere tegen een vrouw met de Spaanse nationaliteit, Juani Rishmawi.
Voor meer zie The Times of Israel

Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Groot-Brittannië hebben er donderdag bij Israël op aangedrongen de uitbreiding van Joodse bouwprojecten in Oost-Jeruzalem een halt toe te roepen. De gezamenlijke verklaring kwam op het moment dat de spanningen in Oost-Jeruzalem opliepen in de aanloop naar een hoorzitting die ertoe zou kunnen leiden dat Palestijnse families uit Sheikh Jarrah worden gezet, een buurt waar joodse bewoners met steun van een Israëlische rechtbank een aantal huizen hebben overgenomen.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De Iraanse commandant van de Islamitische Revolutionaire Garde, Maj.-Gen. Hossein Salami zei in een breed opgezet televisie-interview dat Israëls "veiligheid" is uitgehold en dat zijn "veiligheidsbel" in de afgelopen maanden is gebarsten. Hij schepte uitvoerig op over hoe het "Zionistische regime" naar verluidt midden in een veiligheids-, politieke en sociale desintegratie zit. Hij beweerde vervolgens dat Israël te lijden heeft gehad onder aanvallen op haar maritieme belangen, kwetsbaarheden in de cyberveiligheid en andere veiligheidsuitdagingen, waaronder mysterieuze explosies en een raket die over Dimona vloog.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Yamina-voorzitter en voormalig minister van Defensie Naftali Bennett, oppositieleider Yair Lapid (Yesh Atid) en New Hope-chef Gideon Sa'ar hebben elkaar vrijdagochtend ontmoet in de voortzetting van de onderhandelingen over de eenheidsregering. De ontmoeting van vrijdagochtend komt nadat Bennett en Lapid elkaar donderdagavond hadden ontmoet voor coalitiebesprekingen. Yesh Atid gaf vrijdag een verklaring uit waarin stond dat de "gesprekken in een hartelijke sfeer vorderen."
Voor meer zie Israel National News

10 miljoen dollar uit Qatar is donderdagavond Gaza binnengekomen en zal vanaf vrijdag worden verdeeld onder 10.000 behoeftige gezinnen, meldde Kan 11 News. Volgens het rapport was er een dilemma in Israël over de vraag of de overdracht van het geld moest worden uitgesteld, maar uiteindelijk werd besloten het niet te laten afhangen van de handhaving van de rust in Gaza.
Voor meer zie Israel National News

Volgens de studie, die mede is geschreven door een voormalige ambtenaar van de Obama-regering die verantwoordelijk is voor het klimaatbeleid, energiemodelleurs en emissiedeskundigen (ga er maar aan staan), is China nu verantwoordelijk voor 27% van de totale wereldwijde uitstoot - meer dan het gecombineerde totaal van de Verenigde Staten (11%), India (6,6%) en de 27 lidstaten van de EU (6,4%) bij elkaar.
Voor meer zie ZeroHedge

De Grote Zondvloed in de Bijbel is een van de beroemdste verhalen uit de religieuze tekst, en "zee-fossielen" die zijn gevonden op de top van de Mount Everest "kunnen" het bewijs zijn dat het gebeurd is, volgens een sensationele claim. Het verhaal vertelt over Gods besluit om de Aarde terug te brengen naar de toestand van waterige chaos van voor de schepping. Noach en zijn gezin zouden gespaard zijn gebleven - samen met twee van elke diersoort - door een grote ark te laten drijven. Genesis 7:18-19 zegt: "En de ark ging op het gezicht der wateren.
[ Uitleg over de zondvloed. wj ]

Gebedsbrief van de Voorbidders voor Israël met de gebedspunten van vrijdag 7 mei 2021. Lofprijzing: temidden van politieke chaos en rampen onder de burgerbevolking en het gevoel niet echt zeker te zijn wat God op dit moment doet - hoewel heel duidelijk is dat Hij het toneel klaarmaakt voor de terugkeer van zijn Zoon - keken we terug op enkele van onze gebeden die God heeft verhoord en die Hij aan het beantwoorden is, en we werden enorm bemoedigd om door te gaan.
Voor meer zie Voorbidders voor Israel

Een paard van een zeer eigenaardig vale kleur. De vaccins kunnen een heel ander verhaal worden!! Zoals u weet zijn er over de hele wereld verschillende COVID-19 vaccins uitgerold, en veel landen zijn agressief bezig met het uitvoeren van plannen om zo veel mogelijk mensen zo snel mogelijk te vaccineren.
Verder lezen - NL

De komende grote misleiding - Deel 5: De Vaticaanse Geavanceerde Technologie Telescoop. U hebt zich waarschijnlijk al verwonderd over de "geavanceerde technologie" in het acroniem VATT; in dat opzicht komt, als het gaat om high-end telescopen, hoe de kracht neer komt op de primaire spiegel.
Verder lezen - NL


Donderdag 6 Mei - 24 Iyar

()  In aanloop naar een toespraak van Khamenei zond de Iraanse tv een videoclip uit waarin VS Capitol Hill wordt vernietigd door raket: "We zullen het paleis van onderdrukking vernietigen. In de video bij het lied zweren IRGC-soldaten de dood van Soleimani te wreken, die in januari 2020 door het Amerikaanse leger werd gedood. Ze zingen: "We zullen het paleis van onderdrukking vernietigen," terwijl in de video een raket wordt gelanceerd en onmiddellijk daarna het gebouw van het Amerikaanse Capitool in vlammen opgaat. Het lied vervolgt: "Jeruzalems bevrijding komt van Iran [...] laat ons gaan."
Voor meer zie Memri

Biden staat nu onder toenemende druk van de Republikeinen om niet toe te geven aan de dreigementen van Iran nu de spanningen tussen beide landen blijven sudderen. The Washington Free Beacon meldde dat Khamenei in zijn toespraak het Islamitische Revolutionaire Garde Korps (IRGC) prees, dat herhaaldelijk operaties tegen de Verenigde Staten heeft gelanceerd.
Voor meer zie Sun

Oppositieleider Yair Lapid krijgt het mandaat om een regering te vormen. Rivlin zei dat hij zijn beslissing baseerde op het feit dat Lapid de meeste leden van de Knesset heeft die aanbevelen om hem het mandaat te geven, in totaal 56. De Israëlische president Reuven Rivlin heeft woensdagavond Yair Lapid, leider van de Yesh Atid partij, aangewezen om een regering te vormen.
Voor meer zie WIN

Overlevenden van de berg Meron tragedie bedankten de reddingswerkers die hen uit de mensenmassa haalden.
Voor meer zie WIN video

Florida zal elk bedrijf of school een boete van 5.000 dollar opleggen voor elke keer dat het een "vaccinpaspoort" of een bewijs van COVID-19-vaccinatie vereist voor toegang of deelname op grond van een wetsvoorstel dat op weg is naar het bureau van Gov. Ron DeSantis.
Voor meer zie Washington Examiner

Na de ramp in Meron kwamen er verschillende reacties uit het buitenland. Blijken van medeleven kwamen van de Jordaanse koning, de kroonprins van Bahrein, de ambassadeur van de VAE, leiders van de Druzen en de Hindoes. De moslimwereld wist niet goed hoe te reageren.
Voor meer zie Israel Today - NL

Arabieren waarschuwen Westen: Laat Iran je niet voor de gek houden."Zij die dezelfde fouten begaan en andere resultaten verwachten, bedriegen zichzelf." - Abdullah bin Bajad Al-Otibi, Saoedische schrijver en onderzoeker, Alarabiya.net, 19 april 2021.
Verder lezen - NL

Top tien manieren waarop Iran aanvalt op Israël. Over de kwetsbaarheid van de Israëlische maritieme handel tot de bewering dat Mossad-agenten in Irak werden gedood, somt de generaal van de IRGC in een interview de operaties en bedreigingen op van Iran voor Israël en de regio.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De haredi-krant Hamodia publiceerde donderdagochtend een artikel waarin steun wordt uitgesproken voor het idee dat de Ashkenazisch-haredi-partij United Torah Judaism zou toetreden tot een regering onder leiding van Yesh Atid-voorzitter MK Yair Lapid. Hamodia wordt grotendeels beschouwd als vertegenwoordiger van de Agudat Yisrael factie van de UTJ, die in de Knesset wordt geleid door minister van Huisvesting Yakov Litzman. In het artikel schrijft de auteur dat Lapid volgens hem de voorkeur zal geven aan een overeenkomst met de haredi-partijen "die meer dan het dubbele van het aantal MK's bieden" boven een overeenkomst met Yamina.
Voor meer zie Israel National News

Deze week was het weer vier mei, herdenkingsdag van oorlog, slachtoffers en verzet. Remco Campert, zoon van een vermoorde verzetsstrijder, dichtte ooit: “Verzet begint niet met grote woorden / maar met kleine daden / zoals storm met zacht geritsel in de tuin / of de kat die de kolder in zijn kop krijgt.
Voor meer zie Vlaamse Vrienden van Israël

()  Vijf maanden overheidscampagne om Israëlische burgers in te enten tegen het coronavirus hebben weinig indruk nagelaten in de zuidelijke bedoeïenengemeente Bir Hadaj. Bir Hadaj heeft de trieste eer de minst gevaccineerde gemeente van het land te zijn. Slechts 2% van de ongeveer 2000 inwoners van de stad is gevaccineerd; in de gemiddelde Israëlische stad is ongeveer 56% van alle inwoners gevaccineerd. "Er zijn hier mensen die liever sterven dan gevaccineerd te worden," zei Salim Denfiri, een inwoner van Bir Hadaj.
[Positief gezien zou het een goede placebo groep zijn. wj ]
Voor meer zie The Times of Israel

Over een paar weken zal Abdelfattah Eskafi mogelijk uit zijn huis van 65 jaar in de Palestijnse wijk Sheikh Jarrah in Oost-Jeruzalem worden gezet. "Het zal de vernietiging zijn van ons leven, van onze herinneringen hier, van het leven van onze kinderen," zei Eskafi, 71, die in de buurt woont sinds hij zes was, ongeveer tien jaar voordat het werd veroverd door Israël in de Zesdaagse Oorlog van 1967. Eskafi is één van de tientallen Palestijnen in Sheikh Jarrah die in de komende weken uit hun huizen kunnen worden gezet als het Hooggerechtshof hun beroep tegen een op handen zijnde uitzetting afwijst. Zij zullen waarschijnlijk worden vervangen door rechtse joodse nationalisten die zeggen dat de Palestijnse huizen werden gebouwd op land dat in het bezit was van joodse verenigingen vóór de oprichting van de staat Israël.
Voor meer zie The Times of Israel

De Europese Unie heeft donderdag Israël toegevoegd aan de lijst van landen waarvan de burgers een vrijetijdsbezoek mogen brengen, als Europa tracht het reizen nieuw leven in te blazen en het zomertoerisme te redden van de strenge COVID-19 beperkingen.
Voor meer zie Ynet

Inwoners van Bagdad zijn op camera vastgelegd terwijl ze juichten nadat billboards van Iraanse oud-leiders en topleiders in de Iraakse hoofdstad waren neergehaald, zo bleek uit een Twittervideo die donderdag werd geplaatst.
Voor meer zie Al Arabiya English

Meer dan 180 Israëli's, onder wie 10 laureaten van de Israëlprijs, 35 professoren, hoge reserveofficieren, schrijvers, intellectuelen, linkse activisten en onderzoekers, hebben donderdag een brief gestuurd aan Fatou Bensouda, de Gambiaanse hoofdaanklager van het Tribunaal van Den Haag (tot 15 juni), waarin zij haar waarschuwen de Israëlische autoriteiten niet te geloven wat betreft het onderzoek naar oorlogsmisdaden.
Voor meer zie The Jewish Press

Kosovo, het eerste moslimland dat een ambassade in Jeruzalem opent, verwelkomt de Israëlische minister op de ambassade om de versterking van de banden te bespreken.
Voor meer zie All Israel News

Zwermen sprinkhanen die het Midden-Oosten zijn binnengevallen, met inbegrip van Saoedi-Arabië, Irak, Jordanië, Israël, Libanon en Syrië, kunnen Turkije als volgende bereiken wanneer het land geen actie onderneemt, waarschuwde een deskundige op 30 april 2021. Volgens de Voedsel- en Landbouworganisatie van de VN (FAO) hebben ongewoon sterke zuidenwinden vanaf 3 mei volwassen zwermen naar de landen van het Midden-Oosten gevoerd en bijna Turkije bereikt.
Voor meer zie Watchers

Sidney Powell een van de advocaten die zonder veel succes heeft gestreden om bewijzen van fraude bij de presidentsverkiezingen van 2020 door de rechtbanken in Amerika te laten toetsen, heeft een hard oordeel geveld over de staat van de natie onder president Joe Biden. Amerika heeft nu een "communistisch regime.
Voor meer zie WND

Het begrijpen van Gog en Magog (deel 2 van 7). In Deel 1 begonnen we grip te krijgen op welke naties precies betrokken zijn bij de profetische Gog-Magog-oorlog zoals geopenbaard in Ezechiël 38-39. Nu zullen we proberen te bewijzen dat het oude Rosh het hedendaagse Rusland is. Laten we verder gaan in deze academische presentatie gemaakt door evangelist Nathan E. Jones!
Verder lezen - NL

Gisteren is de volgorde van de serie "De grote misleiding" in de nieuwsbrieven wat in de war geraakt. Hier de juiste volgorde. Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Deel 4


Woensdag 5 Mei - 23 Iyar

()  Einde van een tijdperk? Benjamin Netanyahu, Israëls langstzittende premier, was niet in staat een coalitie samen te smeden en zo een door Likud geleide regering te vormen en hij geeft de Yemina-leider daarvan de schuld. De periode van 28 dagen die premier Benjamin Netanyahu had om een regering te vormen, is dinsdag om middernacht verstreken.
Voor meer zie WIN

De partij New Hope van Gideon Sa'ar zei woensdag dat ze president Reuven Rivlin zouden vertellen dat men Yesh Atid-partijleider Yair Lapid aanbeveelt de volgende regering te vormen, waardoor de kansen van de oppositieleider om het mandaat te krijgen sterk is toenemen nadat premier Benjamin Netanyahu er niet in slaagde een meerderheidscoalitie bijeen te brengen in de hem toegewezen tijd.
Voor meer zie The Times of Israel

"Wanneer westerse [politieke] leiders, en dat omvat ook de Israëlische leiders, geloven dat zij kunnen onderhandelen met terroristen met een organisaties of een land als Iran die diepe religieus-ideologische wortels hebben over een uitweg, is dat wishful thinking," legt analist Elliot Chodoff uit. Had je soms kunnen overleggen met Hitler?
Voor meer zie United with Israel

Op bevrijdingsdag vanwege een maanden oud interview in Blue Tiger Studio, met de auteur van het boek De Covid-19 Goelag; Walter Baeyens, kregen ze een YouTube ban. Wijken uit naar Rumble.
Voor meer zie BlueTiger

Bewijsmateriaal toont aan dat een militair team samenwerkte met lab waar COVID-19 pandemie ontstond. Het Chinese regime heeft gezegd dat hun controversiële virologie-instituut geen relatie had met het leger, maar het instituut werkte bijna tien jaar lang samen met militaire leiders aan een door de overheid gesponsord project. Het Wuhan Institute of Virology (WIV) heeft van 2012 tot 2018 deelgenomen aan een project dat werd gesponsord door de National Natural Science Foundation of China (NSFC) - een door het regime gefinancierde instelling voor wetenschappelijk onderzoek. Het project bestond uit een team van vijf militaire en civiele deskundigen, die onderzoek deden in WIV-laboratoria, militaire laboratoria en andere civiele laboratoria, wat leidde tot "de ontdekking van dierlijke pathogenen [biologische agentia die ziekten veroorzaken] bij wilde dieren."
Voor meer zie EpochTime

Een unieke bronzen lamp uit de periode van de Tweede Tempel is opgegraven in Jeruzalem langs de pelgrimsweg, zo heeft de Israëlische Oudheidkundige Autoriteit woensdag bekendgemaakt.
Voor meer zie The Jerusalem Post

"Ondersteun de godsdienstvrijheid in Soedan" getekend op CitizenGO. Wil je ook tekenen? Hier is de link:
Voor meer zie CitizenGO

De terreurgroep Hamas in Gaza heeft Israël dinsdag bedreigd vanwege de spanningen in Oost-Jeruzalem, nu een aantal Palestijnse gezinnen dreigen te worden uitgezet als onderdeel van een voortdurende poging van een rechtse vleugel in Israël om controle te krijgen over woningen in de Sheikh Jarrah buurt. In een zeldzame publieke verklaring van Mohammed Deif, het ongrijpbare hoofd van de gewapende vleugel van Hamas, de Izz ad-Din al-Qassam Brigades, waarschuwde Hamas dat Israël een "zware prijs" zou betalen als de uitzettingen door zouden gaan.
Voor meer zie The Times of Israel

Israël heft alle bezoekersbeperkingen op bij "Groene Pas"-sport- en culturele evenementen. Coronavirus kabinet keurt plan goed om alle resterende beperkingen voor gevaccineerden en herstelden in stadions en in het openbaar vervoer op te heffen. Volgens het plan geldt er geen beperking op het bijwonen van sportevenementen voor houders van de "groene kaart", een document dat in het bezit is van degenen die gevaccineerd zijn of hersteld zijn van het coronavirus.
Voor meer zie The Times of Israel

()  Yamina-leider Naftali Bennett kreeg woensdag een tegenslag te verwerken, toen een weinig bekende MK-lid in zijn factie aankondigde dat hij de vorming van een eenheidsregering niet zou steunen. MK Amichai Chikli, die als vijfde op de lijst stond, schreef Bennett dat hij een regering met linkse partijen niet kon steunen. Chikli verweet Bennett zijn beloften om een rechtse regering te vormen en niet in een coalitie met Meretz te gaan zitten en niet te rouleren als premier met Yesh Atid leider Yair Lapid.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Stijfkoppige Israëlische politici. Ik zal de spelers die alle kaarten in handen hebben niet noemen... want ik ken ze niet goed genoeg... maar ik moet zeggen dat hun gedrag kinderachtig en lomp
Verder lezen - NL

Een hooggeplaatste bron van het Ministerie van Volksgezondheid heeft gewaarschuwd dat er grote bezorgdheid bestaat dat vaccin-resistente mutaties van het coronavirus in Israël zullen aankomen, meldde Maariv woensdagochtend. "Mijn grootste angst is dat we alles in één keer zullen moeten sluiten," vertelde de bron aan Maariv. "We weten niet wanneer het zal gebeuren, maar bijna alle schattingen laten een situatie zien van mutaties die Israël binnenkomen."
Voor meer zie Israel National News

Politie verbiedt Joodse bezoekers van Tempelberg tot nader order. Doel is verdere spanningen te voorkomen na botsingen en rellen in Oost-Jeruzalem tijdens de islamitische heilige maand Ramadan.
Voor meer zie Israelhayom

Biden wil graag deal sluiten met Iran, maar ziet Midden-Oosten niet als topprioriteit, zegt Kerry voormalig senior adviseur van minister van Buitenlandse Zaken. Na Biden's ontmoeting met Israël's Mossad chef, vertelt David Makovsky aan ALL ARAB NEWS dat Biden probeert om een openlijke botsing met Israël en de Arabische bondgenoten, over het Iran-beleid te vermijden.
Voor meer zie All Arab News

Leiders uit de luchtvaartsector verzetten zich tegen de Stalin-achtige drang naar "vaccinpaspoorten" om te mogen vliegen. Een groot aantal mensen is wijsgemaakt dat het COVID-19-virus een doder is voor onze planeet, maar dat is het niet. Is het een echt virus? Zeker. Heeft het mensen gedood? Nou, laten we zeggen dat het virus zeker heeft bijgedragen aan de dood van honderdduizenden Amerikanen. Maar de overgrote meerderheid van de mensen loopt gewoon geen gevaar om aan de ziekte te sterven. Dat weten we nu, omdat het virus al lang genoeg bestaat om door 'de wetenschap' te worden aangetoond.
Voor meer zie NaturalNews

Bijna elke gevaccineerde bewoner van een verpleeghuis in Kentucky testte positief op Covid-19. Al deze personen, zowel bewoners als werknemers, hadden ten minste vier weken voor de uitbraak beide doses van de injectie van Pfizer-BioNTech gekregen.
Voor meer zie NaturalNews

1 dode, 6 gewonden bij vermeende Israëlische luchtaanval op de Syrische kust. De aanval was gericht op een "civiele opslagplaats voor plastic", volgens SANA. Volgens de eerste berichten en videobeelden van de plaats van de aanval was er een grote brand uitgebroken in het gebied.
Voor meer zie The Jerusalem Post zie ook Vlaamse Vrienden van Israël

Een massale gebedsbijeenkomst is gepland voor donderdag in Jeruzalem. De plaats van het evenement is het uitzicht op de Hinnom-vallei (Gehenom), waar Kanaänieten en eigenzinnige Israëlieten vroeger kinderen offerden aan Moloch. De Hinnonvallei is ook bekend als de Gehenomvallei - het Hebreeuwse woord voor "hel". The Common Denominator zal een "eendrachtige gebedsbijeenkomst" organiseren - waarbij mensen van alle geloofsovertuigingen bijeen worden gebracht - in gebed tegen een vermeend plan om Israëli's te dwingen hun kinderen het covid-vaccin toe te dienen. Daniel beweert dat "kinderen geen risico lopen door Covid-19, noch zijn er lange-termijn veiligheidsstudies met betrekking tot de injectie."
Voor meer zie Israël365

Als de overheid het echte inflatiecijfer zou rapporteren, zou de markt crashen. Veel economen, investeerders en gewone mensen worden nerveus over inflatie. Joe Biden heeft niet gezegd of hij een vierde covid-19 stimulansbetaling steunt, maar de regering van de Verenigde Staten heeft al meer dan $ 5,3 biljoen uitgegeven om de economische last van covid-19 lockdowns te verlichten.
Verder lezen - NL

DE KOMENDE GROTE MISLEIDING - Deel 4: De 'Sky island' assimilatie voor buitenaardse evangelisatie. "De hoogste niveaus in de Vaticaanse leiding en geo-politici weten nu dat de kennis van wat er in de ruimte gebeurt, en wat ons nadert, van groot belang kan zijn in de komende vijf à tien jaar." Pater Malachi Martin, adviseur van drie pausen.
Verder lezen - NL


Dinsdag 4 Mei - 22 Iyar

()  Senior Yamina MK Ayelet Shaked beschreef premier Benjamin Netanyahu en zijn vrouw, Sara, als "dictators" en "tirannen" met een "lust naar macht," en zei dat de premier alleen geeft om zijn lopende corruptieproces, in opzienbarende opnames uitgezonden op maandag. Naar verluidt verkiest Shaked een coalitie met Netanyahu boven een eenheidsregering met de centristische Yesh Atid-partij, waarin de voorzitter van haar partij, Naftali Bennett, eerst als premier zou dienen in een roulatieovereenkomst. Maar uit de opnames van maandag bleek dat ze nog steeds bereid was een eenheidsregering te steunen als pogingen om een rechtse coalitie te vormen geen vruchten zouden afwerpen.
Voor meer zie The Times of Israel

Verklaring voor een opname in het najaar? Al eens eerder hebben we (Unravelations) op de blog hardop onze gedachten geuit over hoe de opname zo direct door de achterblijvers verklaard zal gaan worden. Immers, als alle échte christenen zo direct opeens verdwenen zijn, zou dit toch op moeten vallen, nietwaar? De opname zélf zou potentieel zelfs een evangeliserend effect kunnen hebben, want velen zullen snel ontdekken wat de gemeenschappelijke deler is: enkel christenen zijn verdwenen; geen moslims, geen hindoes, etc.
Voor meer zie Unravelations - NL

Pastor JD legt het goede nieuws en het slechte nieuws uit over de wereldeconomie, de wereldwijde dreigingen en de wereldwijde crisis.
Voor meer zie JD Farag - NL

Jan Markell spreekt met dr. David Reagan over de terugkeer van Israël naar hun land en hun toekomst. Natuurlijk gaat het hier ook over de vervangingstheologie en de vreselijke gevolgen daarvan, de Kingdom Now theologie. Nederlands ondertiteld. Dit is een samenvatting van een langere video van Jan Markell en die kunt u hier vinden.
Voor meer zie YouTube - NL

Iedereen heeft het tegenwoordig over vrijheid. In het buitenland wordt Israël gerespecteerd en bewonderd als het gaat over haar herwonnen vrijheid en het beëindigen van de beperkingen. Het lijkt erop dat er een groepsimmuniteit is bereikt met behulp van het vaccinatie­beleid. Het dagelijkse aantal nieuwe besmettingen blijft stabiel op minder dan 100.
Voor meer zie Israel Today - NL

Momenteel is er maatschappelijk veel aandacht voor racisme. Zoals u vermoedelijk weet, is antisemitisme de oudste vorm van racisme, degene die het meeste doden tot gevolg heeft gehad en degene die nog steeds het meeste voorkomt (relatief, gemeten aan het aantal incidenten wereldwijd en in Nederland).
Voor meer zie Likoed Nederland

Ministerie van Waarheid: Procureurs-generaal van twaalf staten roepen 's werelds belangrijkste sociale medianetwerken op om elke negatieve bewering over covid-19-vaccins volledig uit te bannen. Facebook CEO Mark Zuckerberg en Twitter CEO Jack Dorsey hebben al "desinformatie" beleid geïmplementeerd dat elke dissidentie tegen de overheid lock downs, verplichte maskers, en Big Pharma's krachtige vaccin push verwijdert. De nieuwe covid-vaccins zijn echter zo ondeugdelijk en onveilig dat claims over verwondingen en sterfgevallen door vaccins zich nog steeds over de sociale media verspreiden.
Voor meer zie NaturalNews

Bill Gates, medeoprichter en voormalig CEO van Microsoft, en zijn vrouw, Melinda French Gates, hebben maandag op Twitter gezegd dat ze na 27 jaar uit elkaar gaan. De twee zullen blijven samenwerken op het gebied van filantropische inspanningen, die gericht zijn op onderwijs, gelijkheid van mannen en vrouwen en gezondheidszorg.
Voor meer zie CNBC

Hoofd van Hamas Diaspora Kantoor Khaled Mash'al: Naar de hel met het waardeloze tuig dat normalisatie met Israël steunde; zij maken geen deel uit van onze islamitische natie. "Wij vestigen onze hoop niet op het overbrengen van onze boodschap aan degenen die [de betrekkingen met Israël] normaliseren.
Voor meer zie Memri

Joe Bidens grote toespraak was een oorlogsverklaring aan Amerika. Hij noemde zijn voorganger niet, en zijn hele toespraak van ruim een uur was gebaseerd op het enige argument dat de Democraten de afgelopen vijf jaar voor zichzelf naar voren hebben gebracht: Trump-haat.
Verder lezen - NL

()  Een Hamas-officier raapte een boomtak op en sloeg journaliste Rawaa Abu Murshed, met wonden achterlatend over haar hele lichaam. Een Hamas-lid werd onlangs ontmaskerd voor het slaan van een vrouwelijke Palestijnse reporter met een boomtak. De aanvaller beweerde dat de journaliste, Rawaa Abu Murshed, een "afvallige" was omdat ze geen hijab droeg.
Voor meer zie United with Israel

De anti-Israël activist investeerde miljoenen in de 'Apartheidsstaat.' De medevoorzitter van Human Rights Watch, die de Israëlische "apartheid" propageert, is een senior partner bij Index Ventures, dat zwaar heeft geïnvesteerd in Israëlische bedrijven als MyHeritage, Outbrain, Lacoon en Adallom.
Voor meer zie United with Israel

Volgens Mike Adams is het vaccin een biowapen en het is ontworpen om zich van persoon tot persoon te verspreiden, waarbij het door de gevaccineerden kan worden overgedragen om de niet-gevaccineerden te besmetten. Vergeet nooit dat Bill Gates al lange tijd muggen wilde gebruiken om vaccins over te brengen, zodat mensen tegen hun eigen wil (en volledig zonder geïnformeerde toestemming) konden worden gevaccineerd. Nu blijkt dat ze geen muggen nodig hebben. Ze hebben mensen met hoge gehoorzaamheid klaarstaan om dezelfde rol te vervullen. Mensen die worden geïnjecteerd met het mRNA vaccin laten hun lichaam veranderen in biowapenfabrieken.
Voor meer zie NaturalNews

Nederlandse onderzoekers hebben bijen getraind om hun tong uit te steken als ze het coronavirus ruiken. Zo kunnen ze coronabesmettingen opsporen. Misschien kunnen de insecten zelfs worden ingezet bij het stellen van een diagnose. Vooral in arme landen kan dat een uitkomst zijn. Bijen kunnen erg goed ruiken: een bloem signaleren ze al van kilometers afstand. In Lelystad werd met 150 bijen onderzocht of ze snel konden worden getraind om coronabesmettingen te selecteren uit tests die met een wattenstaafje waren afgenomen.
Voor meer zie RTL Nieuws

Door de media die het idee bracht om COVID-19-injecties gelijk te stellen met "ontsnappen aan de lange belegering door COVID-19", heeft ongeveer de helft van de Amerikaanse volwassenen (54%) nu ten minste één dosis vaccin aanvaard. Volgens de laatste opiniepeiling van CBS News blijven echter ten minste vier op de tien Amerikanen in de categorieën zitten "misschien" of "nee bedankt." Hoewel sommige media en medische en volksgezondheidsfunctionarissen de niet-geïnjecteerden bespotten als betweters, zijn de bezwaren van de zogenaamde "vaccin-weigeraars" verre van uniform of lichtzinnig.
Voor meer zie Children's Health Defense

Mansour Abbas, partijvoorzitter van Ra'am, veroordeelde maandag impliciet de recente Palestijnse terreuraanslag op het Tapuach-knooppunt op de Westelijke Jordaanoever, waarbij drie Israëlische yeshiva-studenten gewond raakten. Abbas zei dat de Israëli's die zondag werden neergeschoten "onschuldigen" waren en zei dat hij hoopte op een dag in vrede met hen samen te leven.
Voor meer zie The Times of Israel

De Palestijnse Autoriteit werkt aan het voorkomen van een opleving van geweld op de Westelijke Jordaanoever en blijft "vreedzame" protesten tegen Israël steunen, zei een hoge PA-functionaris maandag. Maar "het Israëlische beleid en de maatregelen tegen de Palestijnen zouden tot een volksopstand kunnen leiden", waarschuwde hij.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Het Syrische hooggerechtshof heeft maandag twee onbekende personen geselecteerd voor de verkiezing tegen president Bashar Al-Assad op 26 mei, meldt Reuters. Van een lijst van 51 potentiële kandidaten heeft de rechtbank er slechts drie goedgekeurd: Assad, voormalig onderminister Abdallah Saloum Abdallah, en Mahmoud Ahmed Marei, leider van een kleine, officieel erkende oppositiepartij.
Voor meer zie Israel National News

Een christelijke Finse politica is beschuldigd van meerdere haatmisdrijven nadat zij een bijbelvers had getweet en kritiek had geuit op homoseksualiteit, en kan als gevolg daarvan tot 6 jaar gevangenisstraf krijgen.
Voor meer zie National File

Hoe erg zal de grote verdrukking zijn? Onze cultuur heeft het idee van lijden voor een zaak omarmd, maar het heeft het concept van martelaarschap in het proces laten verbleken. Termen als martelaar voor sociale verandering, digitale martelaar, werkmartelaar en politieke martelaar hebben de betekenis van martelaar uitgebreid tot elk ongemak als gevolg van het uiten van een mening.
Verder lezen - NL

Het begrijpen van Gog en Magog (deel 1 van 7). Wanneer zal de oorlog van Ezechiël 38-39 in vervulling gaan? Krijg meer grip op welke naties er precies betrokken zijn in Ezechiël 38-39 en wanneer de Gog-Magog strijd zal plaatsvinden in deze academische presentatie gemaakt door evangelist Nathan E. Jones!
Verder lezen - NL


Maandag 3 Mei - 21 Iyar

()  Het IDF zette maandagochtend haar klopjacht voort op twee Palestijnse schutters die een dag eerder drie 19-jarige seminaristen beschoten en verwondden op het Tapuah-knooppunt in de regio Samaria op de Westelijke Jordaanoever. Twee van de slachtoffers werden in het hoofd en de borst geschoten en bewusteloos geraakt. Een van hen raakte zeer ernstig gewond en een ander ernstig, en beiden liggen nog op de ICU, meldde het Beilinson Ziekenhuis maandagochtend.

Biden geeft toe dat Iraanse kernwapens een "ernstige bedreiging" vormen maar ondanks deze bekentenis blijft een Amerikaans team gefocust op onderhandelingen over een terugkeer naar de nucleaire deal met Iran uit 2015. Tijdens zijn eerste toespraak tot het Congres noemde president Joe Biden de nucleaire programma's van Iran en Noord-Korea "ernstige bedreigingen" voor de Amerikaanse en mondiale veiligheid.
Voor meer zie WIN

Volgens nieuwe getuigenissen die Channel 13 News zondag bereikte over de tragedie van donderdagavond op de berg Meron, was de hoofdoorzaak van de ramp een hartaanval van een gelovige op de eerste rij die het bewustzijn verloor en in elkaar zakte. De situatie liep uit de hand toen hij viel, waardoor anderen in de opeengepakte menigte ook vielen.
Voor meer zie WIN

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft gezworen dat Israël met kracht zal reageren na een terroristische schietaanslag in Samaria zondag, waarbij 3 studenten gewond raakten. Netanyahu wenste de slachtoffers een spoedig herstel toe, terwijl hij zei dat hij erop vertrouwt dat de Israëlische veiligheidstroepen de verantwoordelijken voor het gerecht zullen brengen.
Voor meer zie Israel National News

Tim Scott, een zwarte senator van de Verenigde Staten die in 2016 61 procent van de stemmen won in de conservatieve staat South Carolina, die meer stemmen kreeg en met een ruimere marge won dan Donald Trump, heeft in een paar dagen meer gedaan om het racisme van de Democratische partij in het daglicht te slepen dan de wankele Republikeinse partij ooit heeft gedaan. In plaats van in te gaan op de inhoud van zijn betoog, richtten de Democraten zich direct op zijn huidskleur. Urenlang mocht "Oom Tim" - een woordspeling op de scheldnaam "Oom Tom" - op Twitter de trend volgen, en de enige reden waarom het überhaupt trending was, waren de Democraten, waaronder talloze leden van de Blue Checkmark Mafia, die ervoor zorgden dat het trending werd.
Voor meer zie Breitbart

Uit recent door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) bekendgemaakte gegevens over het aantal aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) gemelde letsels en sterfgevallen na COVID-vaccins blijkt dat het aantal meldingen van letsels en sterfgevallen aanzienlijk is gestegen in vergelijking met de cijfers van de week daarvoor.
Voor meer zie Children's Health Defense

Joe Biden's toespraak was een oorlogsverklaring aan Amerika. Hij noemde zijn voorganger niet en zijn hele toespraak van ruim een uur was gebaseerd op het enige argument dat de Democraten de afgelopen vijf jaar voor zichzelf naar voren hebben gebracht: Trump haten.
Voor meer zie The National Interest

Als iemand nog denkt dat het niet de bedoeling is om ons genetisch te veranderen dan moet deze frontpagina van Time van 11 jan 1999 je toch aan het denken zetten. "De toekomst van de medicijnen. Hoe genetische technieken ons in de komende (deze) eeuw zal veranderen.
Voor meer zie TIME Magazine Cover

Korte artikelen (1) Aangifte tegen Rutte en De Jonge en alle medeplegers wegens ‘zeer ernstige misdrijven tegen de mensheid’ (2) Tot 150.000 euro boete voor artsen die ‘effectief geneesmiddel’ tegen corona voorschrijven (3) De Britse journalist Damian Wilson doet een boekje open over ‘teflon’ Mark Rutte (4) Goede tip van Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) over corona regels (5) Professor Bhakdi waarschuwt coronaprikken gaan wereldbevolking decimeren.
Voor meer zie Uit het nieuws - NL

Een andere kant van het Covid-vaccin-argument. Het hoofdartikel van Kehila News van vorige week was getiteld: "Messiasbelijdende leider ontmaskert nepnieuws over het vaccin." Hoewel de titel misschien pakkend is en "hit"-waardig, is het zeker voorbarig om te beweren dat "nepnieuws" is ontmaskerd, gezien het feit dat er nog zoveel is dat we nog moeten ontdekken over de oorsprong van dit virus, evenals de behandeling, vatbaarheid, lange termijn effecten en nog zoveel meer.
Verder lezen - NL

Johns Hopkins-onderzoekers halen inspiratie uit parasietenwerk voor medicijnafgifte. De "Theragrippers" zijn piepkleine, van vorm veranderende machines die medicijnen efficiënt afleveren in het darmkanaal. Dit gegeven in dit artikel was voor Jan Walter de aanleiding om de mogelijkheid te laten zien om op deze wijze mensen te vaccineren met behulp deze techniek.
Verder lezen - NL

()  Een video van het Amerikaanse leger toont het concept aan van de soldaat van de toekomst. Op het eerste gezicht lijkt het alleen een beter uitgeruste soldaat te zijn. Maar in de video wordt gesproken over "neurale versterking"... een geavanceerd implantaat dat in wezen het menselijk brein "online" zou zetten.
Voor meer zie Faithwire

Vier volledig gevaccineerde Israëli's zijn besmet geraakt met de Indiase variant van COVID-19. Deskundigen vrezen dat het een van de besmettelijker varianten is die is opgedoken. Israëlische top­ambtenaren vrezen dat het Pfizer-vaccin niet volledig effectief is tegen de nieuwe variant.
Voor meer zie Israel Today - Holland

Er zijn drie uitgangen naar de plaats op de berg Meron waar tienduizenden mannen en jongens donderdag om middernacht met het ceremoniële aansteken van een enorme fakkel voor de feestdag van Lag B'Omer vierden. En een van hen, de zuidelijke uitgang, is een dodelijke val met gladde trappen en een nauwe doorgang.
Voor meer zie The Times of Israel

De Iraanse Opperste Leider Ayatollah Ali Khamenei heeft zondag de opmerkingen van zijn minister van Buitenlandse Zaken als een "grote vergissing" bestempeld, een week nadat een geluidsopname was opgedoken van de laatste, als deze de invloed van het leger op de diplomatie betreurde.
Voor meer zie The Times of Israel

Met nog maar twee dagen te gaan tot het mandaat van de Likud om een coalitieregering te vormen en het politieke systeem niet dichter bij een beslissing is gekomen, is de inschatting dat Yamina-leider Naftali Bennett en zijn partijgenote Ayelet Shaked hebben besloten niet toe te treden tot een regering met Yesh Atid-leider Yair Lapid, New Hope's Gideon Saar, en de linkse partijen. Het probleem is dat Bennetts besluit om met Netanyahu in zee te gaan de partijen niet dichter bij de vorming van een rechts regering zal brengen, vanwege het aanhoudende verzet van Bezalel Smotrich, leider van de Religieuze Zionistische Partij, tegen een regering die afhankelijk is van de steun van buitenaf van de islamistische Ra'am-partij en vanwege Sa'ars weigering om toe te treden tot een regering waarin Netanyahu als tweede premier fungeert in een roulatiedeal.
Voor meer zie Israelhayom

Netanyahu zegt dat hij bereid is opzij te stappen, om Bennett eerst premier te laten zijn bij toerbeurt. Yamina-chef zegt in reactie dat hij "niet erom vroeg premier te worden, maar om een regering," welke voor Likud-leider nog steeds buiten bereik blijft.
Voor meer zie The Times of Israel

De Brits-Iraanse Nazanin Zaghari-Ratcliffe zal worden vrijgelaten na betaling van een historische militaire schuld, door het Verenigd Koninkrijk om $552 miljoen te betalen voor de vrijlating, dit volgens een bericht van het pro-Iraanse, in Libanon gevestigde tv-station al-Mayadeen. Een ambtenaar van het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken bagatelliseerde het bericht.
Voor meer zie Al Arabiya English

In de staat Washington brak in maart vorig jaar het eerste grote coronavirus (COVID-19) uit in de VS. Toen het aantal besmettingen en de behoefte aan tests de pan uit rezen, benaderde de BGI Group - 's werelds grootste biotechbedrijf - de staat met een verleidelijk aanbod. BGI stelde voor ultramoderne COVID-testlaboratoria te bouwen en te helpen runnen, technische expertise en sequencers met hoge doorvoer ter beschikking te stellen en extra donaties te doen. Gezien de situatie leek het een aanbod dat de staat niet kon weigeren. Maar ambtenaren waren achterdochtig over BGI en hun connecties met de Chinese overheid. Vijf andere staten hebben ook hetze;fde aanbod gekregen.
Voor meer zie NaturalNews

Zou het kunnen, dat Covid voorbij is en dat we grotendeels weer terug bij normaal zijn? En hebben we geleerd wat we verondersteld werden te weten van deze hele ervaring?
Verder lezen - NL

De komende grote verleiding - Deel 3: VATT, reuzen, hybriden, en LUCIFER's lichtspectrum. Er bestaat een fascinerend en mogelijk profetisch verband tussen het infraroodvermogen van het LUCIFER-apparaat om verder in het lichtspectrum te kunnen zien, de technologie die door "Wachters" werd gebruikt om de legendarische reuzen, UFO's, te creëren, en de profetie van Jezus Christus in antwoord op Zijn discipelen toen zij vroegen: "Zeg ons, wanneer zullen deze dingen zullen zijn?
Verder lezen - NLVia een link hier gekomen?
Dan staat misschien het artikel wat u zoekt
in de brief van de vorige week.


()Inschrijving
voor toezending Nieuwsbrief


Lees de Privacy verklaring

Privacy verklaringChristipedia

Een Christelijke encyclopedie


pijl Terug naar begin van de pagina