www.wimjongman.nl

(homepagina)

Deel Dertien: getuigenissen over de terugkeer van de gevallen engelen

Mei 2011 | door Douglas Hamp

“We weten allemaal dat UFO’s echt zijn.
Het enige dat we moeten vragen is, waar komen ze vandaan.”

Kapitein Edgar D. Mitchell,
Apollo 14 Astronaut

()

In de afgelopen zestig jaar hebben tal van mensen over de hele wereld getuigd over het zien van een soort onbekende objecten in de lucht. De misleiding van de komende “ vreemdelingen” om de planeet te redden in een of andere vorm is niet alleen te vinden in de films en populaire media, maar ook door “ooggetuigen.” Volgens een ABC News peiling in 2000, gelooft “bijna de helft van alle Amerikanen en miljoenen meer op de wereld dat we niet alleen zijn [...] 40 miljoen Amerikanen zeggen het zelf te hebben gezien of iemand kennen die een ongeïdentificeerd vliegend object, of UFO, te hebben gezien en een groeiend aantal denkt dat ze buitenaardse wezens hebben ontmoet.” [144] Onder die miljoenen zowel in Amerika als elders zijn presidenten, wetenschappers, astronauten en andere mensen van wie de getuigenis over zulke dingen onberispelijk zou moeten zijn. Hoewel we misschien wel in staat zijn om gemakkelijk de spreekwoordelijke eenvoudige boer te laten vallen, kunnen we ook een regelrechte afwijzing doen van de talrijke getuigenissen van mensen van een dergelijk kaliber? [145] Het ontkennen dat er iets aan de hand is, iets in de lucht is gelijk aan je hoofd in het zand te steken.

()

Amerikaanse leiders

Ronald Reagan, 40ste president van de Verenigde Staten, zei het volgende tegen verslaggever Norman C. Miller, destijds in Washington het hoofd van het bureau voor de Wall Street Journal in relatie tot zijn ontmoeting in 1974 met een unidentified flying object:


Ik keek uit het raam en zag het witte licht. Het schoot heen en weer. Ik ging naar de piloot en zei: heb jij ooit zoiets gezien? Hij was geschokt en zei hij: “Nee.” En ik zei tegen hem: “We volgen het!” We volgden het voor enkele minuten. Het was een helder wit licht. We volgden het naar Bakersfield, en ineens tot onze grote verbazing ging het recht omhoog naar de hemel. Toen ik uit het vliegtuig kwam vertelde ik Nancy er alles over.

Enkele jaren later als president, gaf hij het volgende commentaar op 4 december 1985, sprekende tot de studenten van Fallston High School in Fallston, Maryland over zijn gesprekken met secretaris-generaal Gorbatsjov:

Ik kon het niet helpen, maar ik zei tegen hem, denk maar aan hoe gemakkelijk zijn en mijn taak zou kunnen zijn in deze vergaderingen die we gehouden hebben als er plotseling een andere soort van bedreiging voor de wereld zou komen van een andere planeet van buiten het universum. We zouden de kleine lokale verschillen die we hadden direct vergeten welke we hebben tussen onze landen en we zouden het weten voor eens en altijd dat we allemaal menselijke wezens zijn op deze aarde. Nou, ik verwacht niet dat een buitenaards ras naar beneden zal komen om ons te bedreigen. (mijn cursivering)

President Reagan maakte een veelzeggende statement in een ​​volledige zitting van de Verenigde Naties, op 21 september 1987. Hij stelde duidelijk dat een vreemde kracht al onder ons is.

In onze obsessie over de tegenstellingen van dit moment, vergeten we vaak hoeveel alle leden van de mensheid verenigt zijn. Misschien hebben we een buitenaardse, universele dreiging nodig om ons dit te laten erkennen, deze gemeenschappelijke band. Soms denk ik af en toe, hoe snel onze verschillen over de hele wereld zou verdwijnen als we geconfronteerd werden met een dreiging van buiten deze wereld. En toch, ik vraag ne af, is er al niet een vreemde kracht onder ons? Er zijn maar een handvol mensen die de waarheid kennen hierover, (mijn cursivering).

Hij maakte ook een aantal andere opmerkingen gedurende zijn presidentschap, dat de opmerking in de Verenigde Naties in 1987 reflecteerde. In 1988 maakte hij de volgende opmerking: “Maar ik heb me vaak afgevraagd, wat er gebeurt als wij allemaal in de wereld ontdekken dat we bedreigd worden door een kracht uit de ruimte, vanaf een andere planeet,” (mijn cursivering).

Ronald Reagan was niet uniek onder de presidenten. President John F. Kennedy legde de volgende verklaring af met betrekking tot UFO’s: “De US Air Force verzekert me dat UFO’s geen bedreiging vormen voor de nationale veiligheid,” (mijn cursivering). In 1966 de (toekomstige) president Gerald Ford gaf het advies om een officieel onderzoek te doen naar UFO’s:

Ik adviseer dat er een commissie komt voor het onderzoek naar het UFO-fenomeen. Ik denk dat we dit zijn verschuldigd aan de mensen om de geloofwaardigheid ten aanzien van UFO’s vast te stellen en de grootst mogelijke duidelijkheid over dit onderwerp te produceren.

Tijdens de campagne voor het presidentschap in 1976, gaf Jimmy Carter toe dat ook hij een UFO getuige was: “Ik lach niet meer om mensen als ze zeggen dat ze UFO’s hebben gezien. Ik heb er zelf een gezien.” In 1965 Senator Barry Goldwater, die een gepensioneerde luchtmacht brigade-generaal was en piloot, maakte de volgende opmerking: “ik geloof zeker in buitenaardse wezens in de ruimte, en dat ze inderdaad onze planeet bezoeken. Zij mogen niet op ons lijken, maar ik heb zeer sterke gevoelens die zij verder zijn dan onze geestelijke vermogens.”

Zelfs generaal Douglas MacArthur was er vast van overtuigd van het bestaan ​​van buitenaardse wezens. Het was op 8 oktober 1955 dat hij vrijmoedig verklaarde:

Je hebt nu te maken met een nieuwe wereld, een wereld van verandering. We spreken in vreemde termen, van het benutten van de kosmische energie, van het ultieme conflict tussen een verenigd menselijk ras en de duistere krachten van een andere planetair sterrenstelsel. De naties van de wereld zullen zich moeten verenigen, omdat de volgende oorlog een interplanetaire oorlog zal zijn. De naties van de aarde moet een gemeenschappelijk front maken tegen aanvallen op een dag te doen door mensen van andere planeten, (mijn cursivering).

Wereldleiders

Air Marshall Roesmin Nurjadin, Chef-ommandant van de Indonesische luchtmacht, schreef in een brief aan Yusake J. Matsumura (5/5/1967) - “UFO’s waargenomen in Indonesië zijn dezelfde als die worden waargenomen in andere landen. Soms vormen ze een probleem voor onze luchtverdediging en een keer werden we zelfs verplicht om het vuur te openen op hen,” (mijn cursivering).

Michail Gorbatsjov, zoals vermeld in het Sovjet-Jeugd tijdschrift, op 4 Mei, 1990 (gerapporteerd door de CIA vrijgegeven door FBI) verklaarde: “Het fenomeen van de UFO’s bestaat, en het moet serieus worden behandeld,” (mijn cursivering). In 1994 werd de Hongaarse minister van Defensie György Keleti geciteerd in de Népszava, Bupadest (8/18/1994 editie) als antwoord op de vraag: “Ben u bang voor een UFO Invasion?” Hij verklaarde:

Rond Szolnok zijn vele UFO-meldingen ontvangen door het Ministerie van Defensie, die duidelijk en logisch genoeg betekent dat ze [UFO] heel goed weten waar ze moeten landen en wat ze moeten doen. Het is inderdaad opmerkelijk dat de Hongaarse kranten, en in het algemeen de kranten van overal, de verslagen van de autoriteiten verwerpen, (mijn cursivering).

Astronauten en wetenschappers

align="left" hspace="15" vspace="5" />

Het lijkt logisch dat als er iemand is die alle informatie betreffende het bestaan ​​van UFO’s zou moeten hebben, dit wel de piloten en de mensen van de NASA zouden moeten zijn. In 1971 Kapitein Edgar D. Mitchell, de Apollo 14 Astronaut deed twee verhelderende uitspraken: “We weten allemaal dat UFO’s echt zijn. De enige vraag die we moeten stellen is, waar komen ze vandaan?” Zijn getuigenis wordt bevestigd door velen in zijn vakgebied. Kolonel L. Gordon Cooper, Mercury 7 Astronaut met de volgende verklaring in een brief aan de Verenigde Naties in 1978: “Ik geloof dat deze buitenaardse voertuigen en hun bemanningen deze planeet bezoeken vanaf andere planeten die uiteraard een beetje verder [...] gevorderd zijn dan wij.”

Mercury Astronaut kapitein Donald Slayton maakte in een interview in 1951 zijn ervaring bekend:

Ik was een P-51 gevechtsvliegtuig aan het testen in Minneapolis, toen ik dit object zag. Ik zat op ongeveer 10.000 voet op een mooie, heldere, zonnige middag. Ik dacht dat het object een vlieger was, toen realiseerde ik me dat er geen vlieger zo hoog gaat vliegen. “Als ik dan dichterbij kwam leek het op een weerballon, grijs en ongeveer een meter in diameter. Maar zodra ik achter het ding zat zag het er niet meer uit als een ballon. Het leek op een schotel, een schijf. Ongeveer op dezelfde tijd, realiseerde ik me dat het plotseling weg ging van mij - en daar stond ik dan, ik draaide zo ongeveer 300 mijl per uur. Ik volgde het voor een stukje, en dan ineens net of het ding van start ging. Het vertrok met ongeveer 45 graden klimmende hoek en versnelde en was gewoon verdwenen,” (mijn cursivering).

Maurice Chatelain, voormalig hoofd van NASA Communicatie Systemen zei het zo:

Alle Apollo en Gemini vluchten werden gevolgd, zowel op afstand en soms ook van heel dichtbij, door ruimtevaartuigen van buitenaardse oorsprong - vliegende schotels, of UFO’s, als je ze zo wilt noemen met die naam. Elke keer dat het gebeurde, hebben de astronauten Mission Control op de hoogte gesteld, die dan absolute stilte instelde.

Professor Michio Kaku, auteur van de Theoretische Fysica aan de Universiteit van New York, verklaarde openhartig in een ABC News Quote:

In mijn ogen is er geen twijfel over dat ze er zijn. Mijn carrière is goed ingeburgerd. Mijn boeken zijn verplichte lectuur in alle grote hoofdsteden op de planeet aarde. Wilt u een fysicus wat leren over de verenigde veldtheorie dan leest je mijn boeken. Daarom, ik ben in een positie om te zeggen: Ja, het meest waarschijnlijke is dat ze er zijn, misschien ons zelfs bezochten, misschien op onze maan.

Kan het een vraag zijn dat er iets gebeurt in de hemel? Zou dit het zijn waar Jezus naar verwees toen hij zei in Lukas 21:11 “Er zullen ook verschrikkelijke dingen en grote tekenen vanuit de hemel plaatsvinden.”? We hebben talrijke getuigenissen gezien van zeer geloofwaardige getuigen. Het feit is dat er wezens zijn die we hebben geïdentificeerde als demonen die zich manifesteren in de lucht, iets wat niet valt te ontkennen. De vraag blijft, wat is hun bedoeling?


Notities

[144] http://abcnews.go.com/Primetime/story?id=8330290 augustus 17, 2009.

[145] De volgende citaten zijn samengesteld op basis van de volgende websites: http://ufos.my100megs.com/ufoquotes.htm

Deel twaalf - Deel veertien

Bron: DouglasHamp.com - Researcher and Teacher of God's Word From Creation to the End Times


Printen??? Spaar papier en inkt.