Nieuwsbrief

kruis
menora

()Inschrijving voor toezending Nieuwsbrief

Privacy verklaring


() Beluister via internet of DAB+
Groot Nieuws Radio

De radio-omroep voor christelijk Nederland.
Word ook donateur


Met deze nieuwsbrief geven we berichten door die anderen publiceren en zijn zelf bijna geen bron van mededelingen.
Hoewel soms een commentaar erbij als toevoeging.
De gevolgtrekking uit deze berichten is voor een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

()

Computervertaling naar het Nederlands met
Deeple Vertaling

of gebruik
Yandex Translate

of gebruik
Google Translate
Vertaal tekst met behulp van deze vensters.

()
Taalinstelling wijzigen
van een video.

Nederlandstalige artikelen

* Archief opinie
   artikelen

* Archief Covid
   19 artikelen


wwwwimjongman.nl

Met veel nieuws uit het Midden-Oosten

Daarom moeten ook jullie klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht.Matt. 24:44

Wanneer dat alles staat te gebeuren, richt je dan op en hef je hoofd, want jullie verlossing is nabij! Lucas 21:28.


Vrijdag 19 Februari - 7 Adar

()  De Russische president Vladimir Poetin hield woensdag een onheilspellende toespraak voor het Economisch Wereldforum, waarin hij waarschuwde dat de Chinese coronavirus pandemie en de toenemende inkomensongelijkheid de wereld in een "allen tegen allen" conflict dreigen te storten, meldde de Sydney Morning Herald.
Voor meer zie Breitbart

Een Israëlisch team gaat naar Rusland om Israëlische vrouw terug te brengen die Syrië was binnengedrongen. 2 Syriërs zijn vrijgelaten in ruil. Deze twee Syrische herders zijn overgedragen aan de Rode Halve Maan bij de grensovergang Kuneitra aan de Israëlisch-Syrische grens in de Golan Hoogvlakte.
Voor meer zie Israel National News

Een christelijke pastoor uit Edmonton, Canada, is in de gevangenis beland omdat hij de wet op de volksgezondheid van Alberta heeft overtreden door kerkdiensten te blijven houden nadat hij daartoe was gesommeerd om ermee op te houden.
[ Handelingen 4. wj ]
Voor meer zie Breitbart

De Armeense wetenschapper Yeghia Tashjian schreef dat Turkije de verspreiding van de Pan-Turkse ideologie in Centraal-Azië actief heeft gesteund. Hij verklaarde echter dat Turkije de traditionele invloedssfeer van Rusland in de regio heeft aanvaard en probeert Centraal-Azië binnen te dringen zonder Rusland tegen zich in het harnas te jagen, althans voorlopig. Wat China betreft, verklaarde Tasjian dat Turkije zijn Pan-Turkse aspiraties opzij heeft gezet en de "Oeigoerse zaak" verdedigt ten gunste van Chinese investeringen in Turkije. Toch citeerde Tasjian de directeur-generaal van het Internationaal Instituut voor de Ontwikkeling van Wetenschappelijke Samenwerking, Arif Asalıoğlu, en schreef hij dat Ankara in de nabije toekomst Moskou en Peking zal uitdagen. Tashjian benadrukte vervolgens dat Rusland en China de Turkse inspanningen in Centraal-Azië nauwlettend in de gaten houden en het enthousiasme van Ankara zullen afremmen.
Voor meer zie Memri

De Iraanse islamitische geleerde Gholamreza Neyshaburi: Gholamreza Neyshaburi: "De heer Poetin, de Russische president, heeft zeer veel respect voor de grote leider van de revolutie [Khamenei], en men heeft hem horen zeggen: 'Ik ben een volgeling van de leider van de Iraanse revolutie'. Net als hij, aanvaarden velen op het wereldtoneel het beleid en de opvattingen van onze eerbiedwaardige leider en bouwen daarop voort. Er wordt gezegd dat de heer Poetin tegen zijn staf heeft gezegd: "Telkens wanneer de president van Iran een toespraak houdt, wil ik binnen een uur of twee een vertaling van zijn toespraak op mijn bureau hebben, want ik heb vertrouwen in deze leider en geloof in hem. Veel wereldleiders keuren de standpunten van onze leider goed en volgen hem."
Voor meer zie Memri

Iran heeft de Internationale Associatie voor Atoomenergie (IAEA) in kennis gesteld van het voornemen om nog twee cascades van geavanceerde IR-2m centrifuges te installeren in een stap die de hoeveelheid uranium die het kan produceren verder zal vergroten, aldus het agentschap in een recent verslag.
Voor meer zie JOL

Een 3D-geprinte biefstuk is gecreëerd door het Israëlische bedrijf Aleph Farms, in samenwerking met de faculteit biomedische engineering van het Technion-Israel Institute of Technology. De technologie die de reproductie van de smaak en textuur van een ribeye steak mogelijk maakt, is gebaseerd op driedimensionale (3D) bioprinting van levende cellen in laboratoriumomstandigheden. Het proces omvat incubatie van koecellen, alsook hun differentiatie en interactie, waardoor het materiaal de fysieke kwaliteiten van een echte biefstuk krijgt.
Voor meer zie JOL

Israëlische onderzoekers ontdekken wat COVID-19 desinfecteert. Ozon is al lang bekend als ontsmettingsmiddel voor micro-organismen in de lucht en voor het zuiveren van water, maar nu is bekend dat ozon ook het coronavirus doodt. Israëlische onderzoekers hebben bewezen dat ozon effectief is in het desinfecteren van het coronavirus in de lucht, zo kondigde een team van drie academische instellingen woensdag aan.
Voor meer zie United with Israel

De Indonesische hoofdstad Jakarta dreigt inwoners met boetes tot 5 miljoen rupiah ($356,89) voor het weigeren van COVID-19-vaccins, een ongebruikelijk zware straf die bedoeld is om ervoor te zorgen dat een nieuwe verordening die inentingen verplicht stelt, wordt nageleefd.
Voor meer zie Reuters

Wat kwam, komt niet meer, het is er al. In slechts een paar korte weken begint het pad van onderwerping, waar Biden Amerika op heeft gezet, al duidelijk vorm te krijgen. In feite is het mijn stelling dat Biden niet langer optreedt als de Chief Executive van onze natie. Die plicht is vervallen tot Kamala Harris, nu is aangekondigd dat Biden niemand zal ontmoeten (bijv. militairen, buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders, enz.)
Verder lezen - NL

Gebedsbrief van de Voorbidders voor Israël met de gebedspunten van vrijdag 19 februari 2021 is niet ontvangen. Ga de komende dagen naar
Voorbidders voor Israel

()  Alles wat u moet weten over het groene paspoort programma van Israël. Als onderdeel van het programma zullen sportscholen, theaters, hotels, concerten en synagogen die geregistreerd zijn onder het groene paspoort programma vanaf de eerste van de week kunnen opereren. Verwacht wordt dat het land zondag verder zal terugkeren naar de routine en om dit te vergemakkelijken zal het ministerie van Volksgezondheid hun "groen paspoort"-programma uitrollen.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De gezamenlijke verklaring van de VS-EU-3 (Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland) die donderdagavond werd uitgegeven, heeft beide grote partijen in hun standpunten over Iran op belangrijke manieren dichter bij Israël gebracht. Ten eerste steunde de EU-3 het standpunt van de VS, dat ook het Israëlische standpunt is geweest, dat als het enige vooruitgang wil boeken, de Islamitische Republiek haar nucleaire schendingen van de deal van 2015 moet verminderen. Daarentegen wil Iran dat de sancties worden verminderd.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De Verenigde Staten zijn bereid in te gaan op een uitnodiging van de Europese Unie voor gesprekken met Iran over het nucleaire programma, zei een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken donderdag. "De Verenigde Staten zouden een uitnodiging van de Hoge Vertegenwoordiger van de Europese Unie accepteren om een bijeenkomst van de P5+1 en Iran bij te wonen om een diplomatieke weg vooruit te bespreken over het nucleaire programma van Iran," zei Ned Price in een verklaring.
Voor meer zie Al Arabiya

Japan heeft een nieuwe variant van COVID-19 bevestigd en er is een infectiecluster opgedoken in een immigratie-inrichting in Tokio, wat nieuwe uitdagingen inhoudt nu het land een derde golf van de pandemie tracht te overwinnen.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Relatie tussen Haredim en niet-Haredi Joden op een breekpunt. Pandemie verergert de reeds lang bestaande spanningen die volgens een deskundige alleen tot bedaren kunnen worden gebracht door een politieke oplossing waarbij leiders persoonlijke en sectorale belangen laten varen voor het welzijn van het land. (Met andere woorden als de haredim niet toegeeft komt er een breuk is de teneur vaan dit artikel.)
Voor meer zie Ynet

De Democraten in het Huis van Afgevaardigden hebben een wetsvoorstel ingediend dat het onmogelijk maakt federale fondsen toe te kennen aan een federale entiteit om "bepaalde voormalige presidenten" te eren of te herdenken die "tweemaal door het Huis van Afgevaardigden in opspraak zijn gebracht," met inbegrip van een verbod voor een dergelijke "voormalige president" om op het Arlington National Cemetery te worden begraven. Het gaat dus om Trump.
Voor meer zie CNSNews

Het koude weer dat over de VS stroomt brengt de weer-satellieten in de war. Dinsdag heeft de koude lucht die vanuit het noordpoolgebied naar het zuiden oprukte, de grond zo sterk afgekoeld dat een meetsatelliet de grond aanzag voor wolken, die gewoonlijk veel kouder zijn dan de oppervlaktetemperaturen.
Voor meer zie Science Alert

Eerder deze winter kreeg onder meer Saoedi-Arabië ongewoon koud weer, waarbij de temperatuur onder 0 graden Celsius daalde en massale sneeuwval voor het eerst in 50 jaar de woestijn bedekte.
Voor meer zie Sputnik International

Minister van Defensie en plaatsvervangend premier Benny Gantz hebben donderdag een scherpe waarschuwing afgegeven aan de aartsvijand van Israël, Hezbollah, waarin wordt bepaald dat als een militaire campagne uitbreekt … Libanon zal schudden en beven en Hezbollah zal dodelijk getroffen worden. De opmerkingen werden afgeleverd bij de herdenkingsdienst van de staat voor de slachtoffers van de Israëlische militaire operaties waarvan de begraafplaats onbekend is, op de berg Herzl in Jeruzalem.
Voor meer zie Vlaamse Vrienden van Israël

De Duitse krant Bild meldt dat Saksen, een regio in Oost-Duitsland, de eerste regio in het land is geworden die bestuurders verbiedt hoeden en zonnebrillen te dragen terwijl ze ook gemaskerd zijn.
Voor meer zie ZeroHedge

Na het annuleren van de Keystone XL pijplijn, waarbij duizenden Amerikaanse hun banen verloren gingen, begon de regering van president Biden te onderhandelen over een deal tussen de Taliban en een van 's werelds ergste dictaturen voor een transnationale pijplijn.
Voor meer zie WND

TOP SECRET - DEEL 7: Naar de Navajo-natie...en verder dan de poort. We begonnen onze reis rijdend door de Rockies in de buurt van Hesperus Mountain, de hoogste top van de La Plata Mountains reeks. De prominente top ligt in het San Juan National Forest, wat ons in de buurt van de stad Mancos in Montezuma County, Colorado zou brengen. Hesperus is een van de heilige bergen van het Navajo-volk, en heet Dibé Ntsaa, dat de noordelijke grens markeert van de Dinetah, hun traditionele thuisland en de plaats van het Ute-volk.
Verder lezen - NL

Problemen over Milieu, ziekten, gelijkheid. Er zijn momenteel een aantal kwesties die wereldwijde vraagstukken zijn en die niet onrealistisch zijn. De mensheid voelt aan dat op de manier zoals het nu gaat, het niet meer kan. Dit in een wereld die steeds meer een totale samenleving gaat zijn, waar alles aan elkaar is verbonden, zijn dit dan ook wereldwijde problemen geworden.
Verder lezen - NL


Donderdag 18 Februari - 6 Adar

()  Een Israëlisch vrouw 25 jaar oud is per ongeluk Syrië binnengedwaald. Er wordt onderhandeld over een gevangenenruil voor haar vrijlating, meldt het officiële Syrische persbureau SANA. Twee Syriërs, Nihal al-Makt en Jiav Kahmoz, zullen worden vrijgelaten uit Israël als onderdeel van een gevangenenruil deal, en in ruil daarvoor zal een Israëlisch meisje dat Syrië per ongeluk binnenkwam via Quneitra en werd gearresteerd door de Syrische veiligheidstroepen, worden vrijgelaten," meldt SANA.
Voor meer zie WIN

Gevangenenruil is mislukt: De 2 Golan-bewoners weigeren Israël te verlaten voor Syrië. Jeruzalem is naar verluidt bereid de twee veiligheidsgevangenen te deporteren in ruil voor de vrijlating van een Israëlische vrouw die door Damascus wordt vastgehouden; functionarissen denken dat de zaak binnen enkele dagen toch zal worden opgelost.
Voor meer zie The Times of Israel

Meer dan 93 procent van de kiesgerechtigde Palestijnse kiezers heeft zich geregistreerd om deel te nemen aan de geplande Palestijnse verkiezingen in mei voordat de kiezersregistratie op dinsdag sloot, zei de Palestijnse Centrale Kiescommissie woensdag.
Voor meer zie The Times of Israel

PM Netanyahu: Beperkingen voor wie weigert zich te laten vaccineren moeten worden overwogen. 'Ik heb tegen de CEO van Pfizer gezegd dat ik klaar ben voor een contract van miljoenen vaccins, en u zult de gegevens krijgen, zodat u uw mate van succes kunt kennen.' Premier Benjamin Netanyahu zei woensdag, dat de mogelijkheid moet worden overwogen om beperkingen op te leggen aan degenen die consequent weigeren zich te laten vaccineren tegen Covid-19. "Beperkingen voor degenen die zich niet laten vaccineren is iets dat moet worden overwogen," zei Netanyahu in een interview met Galei Tzahal. Volgens Netanyahu "is de afwijking van de beperkingen gecontroleerd en afhankelijk van de indexcijfers van de besmettingscoëfficiënt en het aantal gevaccineerden."
Voor meer zie Israel National News

Alsof de Israëlische samenleving al niet verdeeld genoeg was, doemt er nu een nieuwe dreiging op, die een extra kloof kan veroorzaken. Steeds meer mensen beginnen hun bezorgdheid te uiten over het zogenaamde ‘groene paspoort,’ en hun bezorgdheid begint eindelijk publiciteit te krijgen.
Voor meer zie Israel Today - NL

Een 28-jarige gezondheidswerker van het Swedish American Hospital in Beloit, Wisconsin werd onlangs opgenomen op de ICU, slechts vijf dagen nadat zij een tweede dosis van het experimentele mRNA-vaccin van Pfizer had gekregen. De voorheen gezonde jonge vrouw werd hersendood verklaard nadat een cerebrale angiografie een ernstige hersenbloeding in haar hersenstam had bevestigd.
Voor meer zie NaturalNews

U.S. House Representative Ilhan Omar (D-MN) heeft haar steun betuigd aan de recente uitspraak van het ICC ten aanzien van het onderzoek naar Israëls militaire acties in Gaza en de aanwezigheid in Judea en Samaria. In een interview op Qatar TV heeft Ilhan Omar (D-MN), VS-afgevaardigde in het Huis, die nu ook vice-voorzitter is van de Commissie Buitenlandse Zaken van het Huis, haar steun betuigd voor de recente uitspraak van het ICC dat zijn jurisdictie zich uitstrekt tot gebieden die door Israël in de Zesdaagse Oorlog van 1967 werden bevrijd, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor onderzoeken naar Israëls militaire acties in Gaza en aanwezigheid in Judea en Samaria.
Voor meer zie United with Israel

Netanyahu en Biden spreken eindelijk met elkaar. Het langverwachte gesprek tussen de premier en de president heeft eindelijk plaatsgevonden. Premier Benjamin Netanyahu heeft woensdagavond gesproken met president Joe Biden. Het gesprek was zeer warm en vriendelijk en duurde ongeveer een uur, zei het kabinet van de premier. "De twee leiders wezen op hun langdurige persoonlijke band en zeiden dat ze samen zouden werken om de standvastige alliantie tussen Israël en de VS te blijven versterken.
Voor meer zie WIN

De Koeweitse zangeres en actrice Ibitsam Hamid, bekend onder de artiestennaam Basma al-Kuwaiti, is met de dood bedreigd sinds haar aankondiging dat zij zich tot het jodendom zal bekeren.
Voor meer zie WIN  

Medeoprichter van Microsoft en miljardair-filantroop Bill Gates stelde deze week dat het waarschijnlijk is dat een derde dosis van het coronavirusvaccin nodig zal zijn om het groeiende aantal coronavirusmutaties in de komende jaren te bestrijden.
Voor meer zie RT World News

Rapport: Staten die een lockdown hebben opgelegd, hebben meer COVID-19 sterfgevallen per miljoen in vergelijking met staten zonder lockdown. Uit een recente analyse van openbare gegevens blijkt dat de staten die in de herfst en winter een lockdown hebben opgelegd vanwege de Wuhan-coronaviruspandemie 5,6 procent meer sterfgevallen per miljoen hebben in vergelijking met de 11 staten die geen lockdown hebben opgelegd.
Verder lezen - NL

()  Secretaris-generaal Antonio Guterres van de VN eiste woensdag een wereldwijd vaccinatieplan, gecoördineerd en gefinancierd door de regeringen van de G20, om iets te doen aan wat hij de "zeer ongelijke en oneerlijke" distributie van coronavirusvaccins noemde.
Voor meer zie Breitbart

Een laboratoriumstudie suggereert dat de Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus de bescherming tegen antilichamen van het vaccin Pfizer Inc/BioNTech SE met tweederde kan verminderen, en het is niet duidelijk of de injectie effectief zal zijn tegen de mutatie, zeiden de bedrijven op woensdag.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De aanklager van het Internationaal Strafhof, Fatou Bensouda, heeft woensdag toegezegd een beslissing te nemen over de Turkse bezetting van Noord-Cyprus voordat haar termijn op 16 juni afloopt. Temidden van het uiterst belangrijke ICC-debat over de vraag of de Israëlische nederzettingen een oorlogsmisdaad zijn, is de kwestie van de Turkse bezetting van Noord-Cyprus bijna volledig genegeerd.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Uit een nieuwe studie van onderzoekers van de Universiteit van Tel Aviv, de Bar-Ilan Universiteit en het Azrieli College is gebleken dat ozon, het gas dat algemeen bekend is in de atmosfeer van de aarde, kan helpen bij het doden van het coronavirus, aldus een gezamenlijk persbericht op woensdag.
Voor meer zie The Jerusalem Post

70 centimeter sneeuw op de berg Hermon. Sneeuwploegen werken aan het vrijmaken van hoofdwegen in de Golan Hoogvlakte, ondanks aanhoudende sneeuwval. Op de berg Hermon is al 70 centimeter sneeuw gevallen. Foto's van een winters Israël.
Voor meer zie Ynet

Tot 15 miljoen Texanen zitten nog steeds zonder warmte en elektriciteit nu de temperaturen in de hele staat ver onder het vriespunt liggen. Een nieuwe ronde van winterweer treft delen van de staat op woensdagochtend, terwijl veel Texanen sinds zondag zonder elektriciteit zitten en wanhopig op zoek zijn naar onderdak. Er zijn al doden gerapporteerd door het weer nu een van de rijkste staten van het land nauwelijks elektriciteit kan leveren aan zijn inwoners.
Voor meer zie ZeroHedge

Duizenden Amerikaanse soldaten en matrozen weigeren de COVID-19 vaccinatie en op dit moment is er niet veel meer wat gefrustreerde militaire commandanten eraan kunnen doen.
Voor meer zie Washington Times

Uit een verslag aan de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties blijkt dat Noord-Korea en Iran de samenwerking hebben hervat in het kader van hun rakettenprogramma's, waaronder de ontwikkeling van intercontinentale ballistische raketten die over kerncapaciteit beschikken.
Voor meer zie Israël365

President Biden dreigt met een uitvoerend bevel om het recht van het Tweede Amendement op het dragen van wapens aan te tasten, in wat een Israëlisch politicus omschrijft als: "De eerste daad van een dictator als hij aan de macht komt." "Vandaag roep ik het Congres op om de wapenwetgeving op een verstandige manier te hervormen, onder meer door achtergrondcontroles bij alle wapenverkopen verplicht te stellen, aanvalswapens en magazijnen met hoge capaciteit te verbieden en de immuniteit op te heffen voor wapenfabrikanten die willens en wetens oorlogswapens in onze straten brengen", aldus Biden in een verklaring.
Voor meer zie Israël365

Het Witte Huis geeft het ene signaal na het andere dat de nieuwe Amerikaanse president geen zaken zoals gebruikelijk zal doen met het Koninkrijk Saudi-Arabië. Hoge functionarissen zeggen dat president Joe Biden niet langer rechtstreeks contact zal hebben met de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman (MBS) maar met de koning zelf.
Voor meer zie All Arab News

Uit interne correspondentie van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken blijkt dat er al in 2018 sprake was van een innige samenwerking tussen het ministerie van Buitenlandse Zaken en de aan terreurorganisaties verbonden Palestijnse NGO UAWC.
Voor meer zie Vlaamse Vrienden van Israël

Terwijl president Biden zich opmaakt om een immigratieplan te onthullen, verbindt hij zich ertoe amnestie te verlenen aan bijna elke illegale vreemdeling in de Verenigde Staten, waarvan het aantal volgens sommige schattingen tot 22 miljoen kan oplopen.
[ Ook een manier om je kiezers potentieel te verhogen. wj ]
Voor meer zie Breitbart

Sneeuwstorm van de eeuw - verdwijnend coronavirus - onthulling van buitenaardsen: Vreemde dingen (Deel V). Gary hoopt dat iedereen zich warm houdt en een oogje in het zeil houdt voor familie, vrienden en buren die in nood zijn tijdens de #Snowpocalyps2021. In deze post pak bij niet veel uit, strooit alleen wat onderwerpen uit voor discussie. Wat zijn jouw gedachten?
Verder lezen - NL

Nieuwe technologieën en de eindtijd. Vorige week kondigde een Israëlisch bedrijf, genaamd Aleph Farms, aan dat het met succes 's werelds eerste slachtvrije ribeye steak had gekweekt, met behulp van 3D-bioprintingtechnologie en levende koecellen.
Verder lezen - NL


Woensdag 17 Februari - 5 Adar

()  In een reeks belangrijke stappen die snel en terecht de publieke lof van het Witte Huis hebben geoogst, heeft het Koninkrijk Saudi-Arabië in de afgelopen dagen drie politieke gevangenen vrijgelaten. Een van de vrijgelaten gevangenen was een vooraanstaand pleitbezorger voor vrouwenrechten in het Koninkrijk. Loujain al-Hathloul werd woensdag vrijgelaten na meer dan 1.000 dagen in een Saudische gevangenis. Zij was gearresteerd omdat zij er in Riyad op had aangedrongen het verbod voor vrouwen om een auto te besturen op te heffen.
Voor meer zie All Arab News

Pastor Jimmy Root vergelijkt het 'normaal' in de dagen van Noach met het 'nieuwe normaal' in onze dagen. Een ding is zeker, het is allesbehalve normaal. Nederlands ondertiteld.
Voor meer zie YouTube

Het team van het Institute for Innovative Materials, Processing and Numerical Technologies (IMPACT) van de Swansea University zal de COVID-19 slimme vaccinpleister produceren met behulp van micronaalden (MN's), die het vaccin zullen toedienen en ook de ontstekingsreacties op de vaccinatie zullen meten door biomarkers in de huid te monitoren.
Voor meer zie World first COVID-19 smart vaccine patch

Biden negeert Netanyahu 'methodisch', zegt expert op gebied van VS-Israël betrekkingen. "Hij wil bewijzen dat er nu een nieuw Witte Huis is" en wil de premier niet helpen om herkozen te worden, zegt een expert in de relaties tussen de VS en Israël. In tegenstelling tot het officiële standpunt van de Amerikaanse regering, vertelde U.S.-Israël betrekkingen expert Bar-Ilan University Prof. Eytan Gilboa (PhD Harvard) maandag dit aan Arutz 7 dat president Joe Biden doelbewust premier Benjamin Netanyahu afwijst.
Voor meer zie WIN

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu, die wordt beschuldigd van omkoping, fraude en schending van vertrouwen, is van mening dat het proces tegen hem "verzonnen" is en lang voor het eigenlijke einde ervan uiteen zal vallen, meldde The Times of Israel. Gevraagd of hij immuniteit zou vragen om het proces tegen hem te stoppen, zei Netanyahu dat hij er niet om gevraagd heeft, eraan toevoegend: "Ik zal het niet nodig hebben, omdat deze surrealistische en verzonnen zaken in elkaar storten. Dit proces gaat door zoals je kunt zien. En hoe verder het gaat, hoe meer het surrealistisch en verzonnen blijkt te zijn."
Voor meer zie JOL

De voormalige Iraakse premier Ayad Allawi zei dat vrede met Israël geen kwestie van mening is, maar eerder een "fundamentele en belangrijke" zaak, en dat hij een rechtvaardige, alomvattende en duurzame vrede met Israël steunt. Hij maakte zijn opmerkingen in een interview dat werd uitgezonden op Alsumaria TV (Irak) op 11 februari 2021. Allawi zei: "We wilden ze in zee gooien, maar we konden het niet." Hij verduidelijkte dat vrede met Israël niet betekent dat de Palestijnse zaak wordt opgegeven, en dat de Golflanden zich nog steeds inzetten voor de Arabische topconferenties en de resoluties van de V.N. met betrekking tot een tweestatenoplossing met Oost-Jeruzalem als de hoofdstad van Palestina.
Voor meer zie Memri

Now The End Begins ziet Macron als de kandidaat om de antichrist te worden als Emmanuel Macron, stappen doet in over te nemen waar Trump was gebleven. Maar waar Trump alleen de Joodse soevereiniteit wilde vergroten wat wil Macron dan doen, iets om het verbond te bekrachtigen? Yep, dat is ongeveer waar we zijn.
Voor meer zie Now The End Begins

De New York Post meldt dat Harris deze week uitvoerig heeft gesproken met de Franse president Emmanuel Macron. Het bureau van de vicepresident gaf een verklaring uit waarin stond dat de twee "het eens waren over de noodzaak van nauwe bilaterale en multilaterale samenwerking om COVID-19 en de klimaatverandering aan te pakken en de democratie in eigen land en in de rest van de wereld te ondersteunen."
Voor meer zie Infowars

EU leeft in "ander universum" na kritiek op bouw in strategische wijk Jeruzalem. Het besluit van de Israel Lands Authority van vorige maand om contracten te gunnen aan verschillende bouwbedrijven waardoor zij kunnen beginnen met het op de markt brengen van 1.257 nieuwe wooneenheden in de 42 hectare grote zuidelijke Jeruzalemse wijk Givat Hamatos is door sommigen toegejuicht, terwijl het ook internationale aandacht heeft gewekt, met inbegrip van een veroordeling door de EU die het een illegale nederzetting noemt.
Voor meer zie JNS

Bill Gates, medeoprichter van Microsoft, verklaarde onlangs dat hij van mening is dat "rijke landen", zoals de Verenigde Staten en West-Europa, zouden moeten overstappen op het eten van 100 procent synthetisch rundvlees. In een recent interview met de MIT Technology Review besprak hij zijn inspanningen voor het milieu en verschillende groene initiatieven om de wereldwijde uitstoot van koolstof te verminderen. Een van de voorstellen van Gates was dat de rijke en ontwikkelde landen volledig zouden overschakelen op synthetisch rundvlees om de koolstofuitstoot van de veestapel te verminderen.
Voor meer zie Breitbart

Hier een artikel over hoe Gates dit allemaal ziet. Bill Gates gaat volledig Captain Planet, wil 'elk aspect van de economie' veranderen terwijl we dineren met nepvlees. Microsoft-oprichter Bill Gates dringt aan op drastische en 'fundamentele' veranderingen in de economie om het vrijkomen van broeikasgassen.
Verder lezen - NL

Het commentaar van Kack Engelhart op dit interview. Hoe jouw wereld eruit ziet, als Bill Gates zijn zin krijgt. Als Big Brother Bill Gates uw wereld regeert... en misschien zal hij dat doen, dan kun je je maar beter zorgen maken over hoe je warm blijft als het regent.
Verder lezen - NL

()  De Israëlische luchtmacht (IAF) kondigde woensdag aan dat het een driedaagse militaire oefening had afgerond waarin een oorlog werd gesimuleerd met de door Iran gesteunde terreurgroep Hezbollah in Libanon. De oefening, die bijna 60 uur duurde, werd zondag gestart op basis van een scenario waarin een Israëlisch vliegtuig werd geraakt door een Hezbollah-raket, een mogelijkheid gezien het feit dat twee weken geleden de door Iran gesteunde terreurgroep een luchtafweerraket afvuurde op een IAF-drone boven Libanon. De raket miste zijn doel, wat Channel 12 news er destijds toe aanzette op te merken dat "het feit dat Hezbollah durft te vuren zeer significant is, en het erop lijktdat het defensie-establishment er aandacht aan zou moeten besteden."
Voor meer zie WIN zie ook Vlaamse Vrienden van Israël

Hezbollah-chef Hassan Nasrallah heeft Israël dinsdag gewaarschuwd, nadat de Israëlische defensiemacht een oefening had gehouden in een duidelijke bedreiging aan het adres van de in Libanon gevestigde terreurgroep. "Het thuisfront van Israël moet weten dat als er een oorlog met Hezbollah uitbreekt, het dingen zal zien die het sinds de oprichting van Israël nooit heeft gezien," zei Nasrallah.
Voor meer zie The Times of Israel

Palestijnen: Meer corruptie nu Biden de financiële hulp hervat. De veronderstelling dat hernieuwde financiële hulp de Palestijnse leiding ertoe zou brengen "concessies" te doen, is in de afgelopen drie decennia volkomen ongegrond gebleken. Iedereen in de regering Biden die denkt dat het Palestijnse leiderschap echte "concessies" aan Israël zou doen in ruil voor honderden miljoenen dollars, leeft in een illusie.
Verder lezen - NL

Artsen en gezondheidsdeskundigen hebben koud water gegoten over de bewering van premier Benjamin Netanyahu dat Israël binnenkort "klaar zal zijn met COVID, periode" vanwege het succes van de vaccinatieoperatie. "Dit is een politieke, geen professionele, verklaring," vertelde Prof. Hagai Levine, epidemioloog en voormalig hoofd van de Israëlische artsenvakbond.
Voor meer zie The Times of Israel

Coronavirus vaccinatie: Vier miljoenste Israëliër krijgt de prik. Ongeveer 570.000 50-plussers zijn nog steeds niet gevaccineerd - Het ministerie van Volksgezondheid overweegt gegevens over niet-gevaccineerden te delen met scholen en plaatselijke autoriteiten.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Uit een nieuwe opiniepeiling blijkt dat minder Israëlisch-Arabische kiezers zullen opdagen om te gaan stemmen bij de verkiezingen van volgende maand, waardoor een recente trend van stijgende percentages van Arabische kiezersparticipatie wordt omgekeerd. Volgens een rapport van Kann News wijst een opiniepeiling, georkestreerd door de partijen Meretz en Joint Arab List, op een aanzienlijke daling van de opkomst onder Arabisch-Israëliërs in vergelijking met vorige verkiezingsrondes.
Voor meer zie Israel National News

Pandemische politiek: Israël's verkiezingsspurt is een echo van die van de V.S. Analyse: Voormalig diplomaat zegt dat Netanyahu zijn verkiezingscampagne voert zoals de voormalige Amerikaanse president Trump op basis van de vooronderstelling dat hij het slachtoffer is van een 'heksenjacht'; Net als in Amerika is de keuze tussen Netanyahu of ieder ander. Net als in de Verenigde Staten is de Israëlische race een referendum over de verdeeldheid zaaiende persoonlijkheid aan de top en zijn rentmeesterschap van een natie die wordt geteisterd door COVID-19.
Voor meer zie Ynet

Volgens de Hebreeuwstalige Ma'ariv verslaggever Arik Bender werd Ibtisam Mara'ana, die zevende stond op de lijst van Labor, afgewezen als kandidaat voor de Knesset door het verkiezingscomité "vanwege haar steun voor de gewapende strijd van een terroristische organisatie en de ontkenning van het bestaan van de staat Israël als een Joodse en democratische staat."
Voor meer zie JewishPress.com

Uit gerechtelijke documenten blijkt dat zowel CNN als NBC de linkse oproerkraaier John Sullivan 35.000 dollar per stuk hebben betaald voor beelden die hij heeft gemaakt tijdens de bestorming van het Capitoolgebouw op 6 januari.
Voor meer zie Infowars

TOP SECRET - deel 6: Legendes van de val. Wie had kunnen weten dat we in 2012, toen Cris Putnam en ik onze bestseller Petrus Romanus: The Final Pope Is Here uitbrachten, overspoeld zouden worden met uitnodigingen van over de hele wereld om op radio, televisie en in de gedrukte media te komen?
Verder lezen - NL


Dinsdag 16 Februari - 4 Adar

()  Iraanse en Russische militairen hebben het startschot gegeven voor een gezamenlijke marineoefening in de Indische Oceaan, bedoeld om de veiligheid van de maritieme handel in de regio te verbeteren, meldde de Iraanse staatstelevisie op dinsdag.
Voor meer zie IAl Arabiya

Een uitspraak van het Internationaal Strafhof over onderzoek naar oorlogsmisdaden in Gaza en de Westelijke Jordaanoever dreigt volgens een vooraanstaande Amerikaanse joodse leider in een interview met The Algemeiner ‘echte gevolgen’ te krijgen voor Israëlische functionarissen.
Voor meer zie Vlaamse Vrienden van Israël

Volgens Gabi Harow, een inwoner van de Israëlische nederzetting Nokdim in Gush Etzion, zijn er enorme veranderingen in het landschap opgetreden sinds hij in 2012 met zijn gezin naar de gemeenschap verhuisde. "De hoeveelheid illegale Arabische bouw en overname van het land zijn enorm toegenomen," vertelde hij aan JNS. "Je ziet de hele tijd bouwwerken verrijzen in ons gebied en in de natuurgebieden tussen onze gemeenschap en de woestijn van Judea."
Voor meer zie JNS

Bij een bezoek aan het altaar van Jozua zei Bennett: "Stel je voor dat ISIS zou proberen het Vrijheidsbeeld uit elkaar te halen, of de Eiffeltoren. Wat een ophef zouden we dan over de hele wereld horen. Welnu, ik sta hier in de heuvels van Samaria op een oude Joodse plaats, een van de oudste Joodse plaatsen die ooit zijn ontdekt - 3200 jaar oud, bij het altaar van Jozua op de berg Ebal."
Voor meer zie WIN

"Vijftien in Ethiopië gearresteerde personen maakten deel uit van wat volgens Amerikaanse en Israëlische functionarissen een verijdeld Iraans complot tegen diplomaten uit de Verenigde Arabische Emiraten was," meldde The New York Times maandag.
Voor meer zie WIN

De reden waarom Noord-Korea Israël haat, ligt wellicht niet in de ideologische strijd tussen communisme en kapitalisme, maar in de gekneusde trots van één van Noord-Korea's nationale sportteams die meer dan 60 jaar geleden een voorsprong verspeelde in een groot voetbaltoernooi - en Israël, vanwege een joodse scheidsrechter, daar de de schuld van gaf in deze epische mislukking van 3-0 met 5-3 te verliezen. Daar moet je niet meer over voetbal praten.
Voor meer zie United with Israel

Zes door Iran gesteunde strijders werden gedood en ook wapendepots getroffen tijdens de luchtaanval toegeschreven aan Israël. De Israëlische luchtmacht (IAF) heeft maandagochtend vroeg doelen in de buurt van Damascus gebombardeerd, meldden Syrische staatsmedia. SANA nieuws meldde dat de luchtverdediging van het Syrische leger reageerde op een Israëlische raketaanval in de buurt van Damascus, en beweerde dat het "de meeste vijandelijke raketten" had onderschept.
Voor meer zie United with Israel

Duurt de eindtijd 7 of 40 jaar? Als het gaat om eschatologie (de leer van de eindtijd) is er sinds de komst van het internet een wildgroei aan visies. Niet alleen op dat gebied, overigens. Al snel nadat Jezus Zijn discipelen erop uitstuurde in Handelingen 1:8, kwamen er variaties in de leer, en dat beperkte zich niet alleen op het gebied van soteriologie (de leer over hoe iemand gered kan worden, er werd in Handelingen 15 zelfs een hele vergadering over dit onderwerp belegd).
Voor meer zie Unravelations

De Israëlische luchtmacht lanceerde een verrassingsoefening in Noord-Israël, een andere niet zo subtiele boodschap aan de door Iran gesteunde terroristen aan de andere kant van de grens.
Voor meer zie United with Israël  

Ben benieuwd wat al die mensen die zich inzetten voor de dieren en anderen die zorgen hebben over de natuur, hierover te zeggen hebben als 500.000 haaien worden afgeslacht voor het vaccin. Dat vertelden ze gisteravond niet bij het NOS journaal in het item over het verdwijnen van haaien. Zie het antwoord op de kamervragen.
Verder lezen - NL

De avondklok moet per direct worden opgeheven. Dat heeft de rechtbank in Den Haag bepaald in een zaak die was aangespannen door de stichting Viruswaarheid. De maatregel is op verkeerde rechtsgronden genomen, oordeelt de rechter.
Voor meer zie NOS

()  Gideon Sa'ar die hoopt op het premierschap, zal niet langer samenwerken met zijn Amerikaanse adviseurs die beschuldigd worden van het toedekken van een schandaal van seksuele intimidatie waarbij de medeoprichter van het Lincoln Project betrokken was en van het in eigen zak steken van miljoenen die door hun politieke actiecomité was ingezameld, vertelde een woordvoerder van Sa'ar dinsdagochtend exclusief aan The Jerusalem Post.
[ Ik dacht dar ze waren toch aangenomen om de zaak te bedriegen. wj ]
Voor meer zie The Jerusalem Post

Iran dreigt volgende week met beëindiging van enkele nucleaire inspecties. Het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken zegt dat het bepaalde bezoeken van de VN-waakhond zal verhinderen als andere partijen bij het nucleaire akkoord "hun verplichtingen niet nakomen." ...Khatibzadeh's waarschuwing kwam enkele dagen nadat het IAEA had bevestigd dat Iran is begonnen met de productie van uraniummetaal, een verdere schending van de nucleaire overeenkomst van 2015.
Voor meer zie The Times of Israel

Een door Hamas geleide islamitische rechtbank in de Gazastrook heeft bepaald dat vrouwen de toestemming van een mannelijke voogd nodig hebben om te kunnen reizen, waardoor de bewegingsvrijheid in en uit het gebied dat door Israël en Egypte is geblokkeerd sinds de terreurgroep de macht heeft gegrepen, nog verder wordt beperkt.
Voor meer zie The Times of Israel

Israël voert gesprekken met de twee belangrijkste fabrikanten van vaccins tegen het coronavirus, Pfizer en Moderna, om fabrieken in Israël te openen, aldus premier Benjamin Netanyahu.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De Asjkenazische opperrabbijn van Israël en hoofd van de hoogste religieuze rechtbank van het rabbinaat, Rabbi David Lau, heeft een rabbinale rechter geschorst die verantwoordelijk is voor bekeringen, nadat de rechter geweigerd had zich te laten inenten tegen het coronavirus.
Voor meer zie Israel National News

Israël verkoopt oude straaljagers voor gebruik in de opleiding van het VS-leger. Verkoop van 10 vliegtuigen aan het Amerikaanse leger maakt deel uit van een grote deal over 29 afgedankte F-16 vliegtuigen die Israël in de jaren '80 kocht, waaronder een straaljager die in 1981 werd gebruikt om de Iraakse kernreactor in Osirak te bombarderen; de andere 19 vliegtuigen zullen een andere bestemming krijgen.
Voor meer zie Ynet

Op maandagavond, 36 dagen voor de verkiezingen, werd premier Benjamin Netanyahu geïnterviewd in het hol van de leeuw, Channel 12 News, en deelde hij mee hoe trots hij was op zijn prestaties bij de bestrijding van de Corona-crisis, ontkende hij dat hij van plan is Itamar Ben-Gvir als minister te benoemen in zijn volgende regering, en benadrukte hij dat hij geen behoefte heeft aan een Franse wet die de aanklacht tegen een zittende premier verhindert - hij is van plan zijn rechtszaken te winnen.
Voor meer zie JewishPress

Wetenschappers hebben een nieuwe huidpatch ontwikkeld die een alles-in-één gezondheidsmonitoring kan bieden. De dunne, flexibele patch, die in de nek wordt gedragen, kan de hartslag en bloeddruk van de drager bijhouden, evenals het glucoseniveau. De technologie, die maandag is beschreven in het tijdschrift Nature Biomedical Engineering, kan zelfs de hoeveelheid lactaat, alcohol of cafeïne in het bloed van de drager meten. "Dit type wearable zou zeer nuttig zijn voor mensen met onderliggende medische aandoeningen om hun eigen gezondheid op regelmatige basis te controleren," zei eerste auteur van de studie Lu Yin in een nieuwsbericht.
Voor meer zie UPI

En u dacht dat alles weer zal worden zoals het was? Lees!. Goede Gezondheid Pas. De Good Health Pass-beginselen zijn onderschreven door organisaties, die een brede dwarsdoorsnede van het ecosysteem vertegenwoordigen, ze delen een gemeenschappelijk begrip van de kansen en uitdagingen van "goede gezondheidspassen."
Verder lezen - NL

Drie dingen die ooit sciencefiction waren en nu feiten zijn geworden. Ik denk dat iedereen het er wel over eens is, dat onze wereld met de dag vreemder wordt. Als ik dagelijks het nieuws bekijk, ben ik absoluut verbaasd over de bizarre dingen die ik tegenkom. Toen ik opgroeide leek onze wereld zo'n stabiele en voorspelbare plaats, maar dat is beslist niet langer het geval.
Verder lezen - NL

De regering van Joe Biden heeft een gedurfde nieuwe "oorlog tegen het terrorisme" uitgeroepen, die niet gericht is op conventionele terreurdoelen zoals ISIS of Al Qaida, maar in plaats daarvan op "gewelddadige extremisten" van eigen bodem in de VS. Deze nieuwe kruistocht is echter niet gericht tegen bekende, ultragewelddadige anarchistische/marxistische revolutionaire groepen zoals Antifa en Black Lives Matter, die een groot deel van 2020 doorbrachten met rellen, branden, vernielingen, plunderingen, aanslagen en moorden in de grote steden van Amerika. Maar op de supporters van Trump over het algemeen de blanke nationalistische Amerikaan.
Voor meer zie WND

Corruptie. Als het erom gaat de realiteit van corruptie in de regering onder ogen te zien, geeft onze Heer dit uitstekende voorbeeld: toen Zijn leven zijn einde naderde, werd Hij voor Kajafas de Hogepriester gebracht, die prompt vroeg of Hij de Christus was ... de Messias ... de Zoon van God.
Verder lezen - NL


Maandag 15 Februari - 3 Adar

()  De Iraanse minister van Inlichtingen, Mahmoud Alavi, zegt dat zijn officieren verschillende vermeende pogingen van Israël om Iraanse ambtenaren uit te schakelen hebben "herkend en verijdeld" in de nasleep van de aanslag van vorig jaar op het nucleaire meesterbrein van het land - die volgens hem werd gedood door een ontevreden medewerker, niet door Israël.

Verbannen Iraanse kroonprins is ervan overtuigd dat het einde van ayatollahregime nabij is, Reza Pahlavi, de verbannen zoon van de laatste Sjah van Iran, gelooft dat de meerderheid van het Iraanse volk de staat van dienst van de Islamitische republiek op het wereldtoneel als een mislukking beschouwt, en daarom graag vrede zou sluiten met de Joodse staat. "Ik zou graag naar Israël reizen," zegt hij.
Voor meer zie Israelhayom

Winkelcentra, sportscholen, hotels en andere faciliteiten zouden begin volgende week voor de gevaccineerden kunnen worden geopend, terwijl winkels op straat en gebedshuizen voor het grote publiek zouden kunnen worden opengesteld, aldus televisiereportages op zondag.
[ De tweedeling is begonnen. wj ]
Voor meer zie The Times of Israel

Maar de Israëlische regering zal waarschijnlijk opnieuw beperkingen opleggen aan openbare activiteiten in de aanloop naar de komende Purim vakantie, zei vice-minister van Volksgezondheid Yoav Kish maandag, erop hintend dat een vierde landelijke lockdown nodig kan zijn. "We zijn erg bezorgd over Purim," vertelde Kish maandag aan "Hadashot HaBoker". "We moeten een aantal beperkingen opleggen."
Voor meer zie Israel National News

Het juridische team van Ashli Babbitt (de vrouw die doodgeschoten is in het Capitool) nam woensdag contact op met The Gateway Pundit. Ze vertelden dat ze hulp nodig hebben bij het identificeren van een man die probeerde medische hulp te verlenen aan Ashli Babbitt. Maar dat niet mocht van de politie. Ashli Babbitt kreeg geen medische hulp van de "getrainde" politie. In plaats daarvan droegen ze haar met een schotwond ondersteboven de trap af. De agenten stapten vervolgens in haar bloed en gooiden er een paar rubberen handschoenen en een muts overheen.
Voor meer zie Gateway

De bekende advocaat L. Lin Wood zegt "bewijs" te hebben dat voormalig vice-president Mike Pence "een verrader" is. Wood beweert ook "informatie te hebben over de dood van Seth Rich." De verklaringen zijn onder ede afgelegd in een dinsdag ingediend proces-verbaal bij het U.S. District Court for the Eastern District of New York.
Voor meer zie Law and Crime

Zoals verwacht heeft de Amerikaanse Senaat heeft Donald Trump zaterdag vrijgesproken in zijn tweede impeachment-proces in een jaar tijd, waarbij mede-Republikeinen een veroordeling blokkeerden over de rol van de voormalige president bij de dodelijke aanval door zijn aanhangers op het Amerikaanse Capitool.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Op 5 maart zal het Virtuele Telescoopproject een livestream verzorgen van de asteroïde, die "Apophis" wordt genoemd, wanneer hij de aarde tot op ongeveer 10 miljoen mijl passeert. Het is duidelijk dat er bij deze ontmoeting geen gevaar is voor een botsing. Maar hoewel het klinkt als een enorme afstand, is dit relatief dichtbij in astronomische termen. Bovendien zullen wetenschappers de rots nu pas van dichtbij kunnen zien, voordat hij onze planeet van heel dichtbij nadert op 13 april 2029 - dan zal hij enkele uren met het blote oog te zien zijn.
Voor meer zie Newsweek

Voor of tegen het Joodse volk, aan welke kant sta je? Vorige week een artikel over de nazileiders, die in de periode van hun berechting Gods vergeving vonden nadat ze hun gruwelijke zonden hadden beleden. Vandaag een belangrijk vervolg: welke rol speelde de kerk om de geesten rijp te maken voor de Holocaust?
Voor meer zie Israel Today

Toen we u vorig jaar waarschuwden dat de COVID-19-vaccins wereldwijd zouden zijn, met meerdere vaccinaties voor iedereen op aarde, schreven velen dat we misleid waren en paranoïde complottheoretici die sensationele koppen schreven als clickbait. Zes weken in 2021 en wat zien we? COVID-19 vaccins, die alleen zijn goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, nu voor zwangere vrouwen en pasgeboren baby's. We zullen ons niet verontschuldigen voor het schrijven van sensationele koppen en we zullen ons niet verontschuldigen voor het vertellen van de waarheid.
Voor meer zie Now The End Begins

Geruchten van oorlogen. Gedurende de afgelopen vier jaren waren de Amerikaanse media en een groot deel van de wereld geobsedeerd door Donald Trump. Terwijl je toekeek, heb je je misschien niet gerealiseerd dat veel van 's werelds problemen zijn gegroeid, en wel snel gegroeid. Vandaag is die ongeziene pot echt beginnen te koken.
Verder lezen - NL

()  Na een gezamenlijke operatie van het Nationaal Bureau voor de bestrijding van terrorismefinanciering (NBCTF) van het ministerie van Defensie, de Israëlische veiligheidsdienst (Shabak) en de belastingautoriteiten, heeft minister van Defensie Benny Gantz orders ondertekend om 121.000 dollar in beslag te nemen die tussen commerciële bedrijven van Hamas in Turkije naar Hamas-activisten in Judea en Samaria waren doorgesluisd.
Voor meer zie Israel National News

OMT WEG ERMEE? Ruim zes maanden hield het OMT ons voor dat het mondkapje geen extra bescherming geeft, niet aan de drager, niet aan zijn omgeving: die kapjes werken niet maar geven een gevoel van schijnveiligheid. Nu moeten we ze opeens wel dragen. Wij worden dringend geadviseerd het mondkapje te dragen in alle publieke binnenruimtes, overal waar je de blauwe hemel niet kunt zien.
Voor meer zie De Blauwe Tijger

Duits parlement ratificeert Agenda ID2020 en Bill Gates' "vaccinatiepakket" voor wereldwijde ontvolking. De volgende fase van de wereldwijde uitrol van het Merkteken van het Beest, die wordt ingeluid over de rug van het Wuhan coronavirus (COVID-19) "pandemie." Dit gecentraliseerde programma voor het verzamelen van algemene elektronische gegevens zal profielen van elke burger in Duitsland opstellen en toegang verlenen aan elke overheidsdienst, politie-afdeling en de drieletterinstantie, alsmede aan de particuliere sector.
Voor meer zie NaturalNews

Korte artikelen; Het Word Economic Forum waarschuwt voor komende Cyberaanval. De wereldburgers worden geconfronteerd met misdaden tegen de menselijkheid. Steeds meer mensen kampen met depressies en andere mentale problemen door de dwangmaatregelen van Rutte en trawanten. Artsen die het coronavaccin toedienen zullen volgens arts Vernon Coleman worden berecht als oorlogsmisdadigers.
Voor meer zie Uit het nieuws - NL

Weer zo'n dwaas die als hij, die "gevaccineerd" is, dan bang voor menens die het niet zijn. Terwijl als hij dus naar eigen overtuiging beschermt is tegen het virus blijft hij bang voor mensen zonder vaccinatie. Het angst virus heeft hem te pakken. De Israëlische zanger en winnaar van de Israëlprijs Yehoram Gaon heeft de anti-vaxxers bekritiseerd en hen gesmeekt thuis te blijven tot de pandemie van het coronavirus voorbij is, zodat zij anderen niet in gevaar brengen. In zijn programma op Galei Zahal, zei Gaon: "Ik heb een verzoek aan diegenen die weigeren zich te laten vaccineren. Met alle respect, laat hen alstublieft hun voorhoofd markeren met de woorden: 'Pas op! Ik ben niet gevaccineerd,' zodat wij weten wie zij zijn wanneer zij op straat lopen, en wij van hen weg kunnen lopen."
Voor meer zie Israel National News

Een dag nadat de voormalige Amerikaanse president Donald Trump zijn tweede Senaats impeachment proces had gewonnen, leek er een tweepartijdige steun te groeien voor een onafhankelijke september 11-achtige commissie naar de rebellie met doden die plaatsvond in het Amerikaanse Capitool.
Voor meer zie The Times of Israel

Na het lenteachtige weer dat Israël in het weekeinde sierde met temperaturen tot 25 graden, wordt vanaf dinsdagavond een terugkeer van de winter verwacht, met stormachtig en koud weer en zelfs sneeuw wat in het hele land wordt verwacht.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid is bezig met het formuleren van een wetgeving betreffende werkplekken die klanten ontvangen wat het wettelijk kader zal bieden om werknemers die weigeren zich in te enten tegen COVID-19 hen te verplichten zich om de twee dagen te laten testen op de ziekte, zei minister van Volksgezondheid Yuli Edelstein maandag, volgens de outlet Ynet.
Voor meer zie I24news

De Syrische luchtverdediging heeft raketten onderschept en vernietigd die door Israël vanuit de richting van de Golanhoogten in de richting van Damascus zijn afgevuurd, meldde het Syrische staatspersbureau SANA vroeg in de ochtend, waarbij het zich op een militaire bron baseerde.
Voor meer zie Al Arabiya

De wetenschap staat nu vast. Afsluitingen zijn dodelijker dan het virus en de maskers werken niet. Er is sprake van een dodelijke combinatie van exponentieel toegenomen zelfmoorden, overdoses drugs, moord, alcoholgebruik, calorieverbruik, vertraagde kankerscreenings, mishandeling van echtgenoten, tuberculose, en nog veel meer. Onderzoekers concluderen dat deze combinatie het aantal doden door COVID met een veelvoud zal overtreffen.
Voor meer zie The Red Elephants

Vragen die de Pre-Verdrukking-Opname bevestigen - Deel 2. Het doel van deze tweedelige serie over de Pre-Verdrukking- Opname is om medegelovigen gerust te stellen dat het Nieuwe Testament inderdaad de verschijning van de Heer voorstelt om ons thuis te halen vóór het begin van de zevenjarige verdrukking.
Verder lezen - NL

Dr. Margarite Griesz-Brisson MD, PhD is consultant neuroloog en neurofysioloog die zegt dat het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht zonder twijfel een zuurstoftekort en een toevloed van kooldioxide zal veroorzaken. We weten dat de menselijke hersenen zeer gevoelig zijn voor zuurstoftekort. Er zijn bijvoorbeeld zenuwcellen in de hippocampus die niet langer dan 3 minuten zonder zuurstof kunnen - zij kunnen dit niet overleven.
Voor meer zie David Icke

TOP SECRET - DEEL 5: Profetische betekenis van "Portalen." Als we gelijk hebben dat het boek Openbaring vooral een profetie over de toekomst is, dan zal Satan zeer binnenkort op aarde actief zijn als nooit tevoren. Naarmate die dag dichterbij komt, verwachten we dat deze zones van vreemdheid steeds actiever zullen worden. Er is een discussie gaande over het tijdstip waarop Satan definitief uit de hemel gezuiverd zal worden.
Verder lezen - NLVia een link hier gekomen?
Dan staat misschien het artikel wat u zoekt
in de brief van de vorige week.


()Inschrijving
voor toezending Nieuwsbrief


Lees de Privacy verklaring

Privacy verklaringChristipedia

Een Christelijke encyclopedie


pijl Terug naar begin van de pagina