Nieuwsbrief

kruis
menora

()Inschrijving voor toezending Nieuwsbrief

Privacy verklaring


() Beluister via internet of DAB+
Groot Nieuws Radio

De radio-omroep voor christelijk Nederland.
Word ook donateur


Met deze nieuwsbrief geven we berichten door die anderen publiceren en zijn zelf bijna geen bron van mededelingen.
Hoewel soms een commentaar erbij als toevoeging.
De gevolgtrekking uit deze berichten is voor een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

()

Computervertaling met Deeple naar het Nederlands
Deeple Vertaling

of gebruik
Google Translate
Vertaal tekst met behulp van deze vensters.

()
Taalinstelling wijzigen
van een video.

Nederlandstalige artikelen

* Archief opinie
   artikelen

* Archief Covid 19
   artikelen

* Hypocriet Europa

* Openbaring12
  geboorte kind

* Opname
   wanneer?

* Teken van
  Openbaring 12

* Vrede met mos-
  lims in onze tijd

* De Islamitische
  Antichrist

* Eindstrijd
  Armageddon


* Waarschuwing
  voor Amerika


* De eindstrijd van
  Armageddon


* Bijbelstudie over
  Leviticus 12-13


* Profetie over de
  duistere kant


* Israël als de
  vijgenboom


* Jezuïeten wie zijn
   ze en wat willen
   ze?


* Hoe het westen
  zichzelf bedriegt


* Ogen gericht op
   Jeruzalemwwwwimjongman.nl

Met veel nieuws uit het Midden-Oosten

Daarom moeten ook jullie klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht.Matt. 24:44
Wanneer dat alles staat te gebeuren, richt je dan op en hef je hoofd, want jullie verlossing is nabij! Lucas 21:28.


Vrijdag 11 September - 23 Elul

()  Een belangrijk ritueel voor Rosh Hashanah is dit jaar effectief verboden door de Israëlische opperrabbijn David Lau als gevolg van de aanhoudende COVID-19 pandemie. De Tashlich, een gebed waarbij Joden symbolisch hun zonden in het water gooien om zich te zuiveren in de aanloop naar het Joodse Nieuwjaar, trekt soms een menigte aan en brengt vaak grote bijeenkomsten met zich mee, waardoor er mogelijk gebeurtenissen ontstaan die de coronaviruscrisis kunnen verergeren.
Voor meer zie Israel365 News

Het Coronavirus Kabinet besloot donderdagavond om een volledige lockdown in te stellen over de hele staat Israël vanaf ofwel de nacht van woensdag 16 september, ofwel de nacht van vrijdag 18 september, de eerste nacht van Rosh Hashannah. De lockdown zal twee weken duren en zal ook de Yom Kippoer vakantie omvatten.
Voor meer zie Israel National News

In een beweging rechtstreeks vanuit George Orwell's 1984, heeft Nieuw-Zeeland aangekondigd dat men alle COVID-19 patiënten in verplichte quarantaine kampen gaat plaatsen. De minister-president van Nieuw-Zeeland heeft gezegd dat alle activiteiten in deze kampen zullen worden gecontroleerd en dat degenen die weigeren zich te laten testen, gedwongen zullen worden om langer in de kampen te blijven.
Voor meer zie Bleacklistednews

Denemarken overweegt een wet die het eerste verbond tussen God en Abraham verbiedt: de besnijdenis. Als het wetsvoorstel wordt goedgekeurd, wordt Denemarken het eerste land van de EU dat de besnijdenis van jongens verbiedt.
Voor meer zie Israel365 News

De vicevoorzitter van het Hamas Politiek Bureau, Saleh Al-Arouri: de Fatah facties kreeg steun van Hizbullah om aanvallen uit te voeren tijdens de Tweede Intifada. .. "Ik verzeker u dat de resultaten van de volgende confrontatie [met Israël] anders zullen zijn dan die van alle vorige confrontaties. Er zullen nieuwe feiten zijn. De bezetting zal een ongekende prijs betalen.
Voor meer zie Memri

Een Israëlisch medicijnen bedrijf heeft de eerste positieve resultaten van een klinische studie voor behandeling van het coronavirus aangekondigde wat uit het bloedplasma van herstelde patiënten werd afgeleid en die een meer dan 90 procent aan succes vertoont, zo zei het bedrijf op woensdag. Gebaseerd in het Rechovot wetenschapspark net ten zuiden van Tel Aviv, rapporteerde Kamada Pharmaceuticals dat 11 van de 12 patiënten hun toestand verbeterde die in hun klinische proef worden behandeld. De proef beoordeelde de veiligheid en de doeltreffendheid van Kamada's plasma-afgeleide immuun-globuline (IgG) behandeling voor coronavirus (COVID-19). De proefpersonen waren gehospitaliseerde patiënten die een coronavirus-gerelateerde longontsteking hadden zonder beademingsapparatuur.
Voor meer zie United with Israel

De Ark, de Open Deur, en Rosh Hashanah. Aan het einde van het kerkelijk tijdperk (ook wel de 'Dispensatie/bedeling van Gods genade' genoemd, zie Efeze 3:2), een tijdspanne die in de hoofdstukken 2 en 3 van de Openbaring wordt afgebeeld, ziet de apostel Johannes plotseling een open deur in de hemel.
Verder lezen - NL

Arabisch-Talige Chinees TV-Rapport Laat de anti-schepen raketten zien: Deze hebben het vermogen om vijandelijke schepen op te sporen en te vernietigen in de Zuid-Chinese Zee, inclusief Amerikaanse oorlogsschepen.
Voor meer zie Memri

1000 yeshiva studenten zijn geïnfecteerd met corona, sommigen zouden met opzet zijn geïnfecteerd door het delen in het roken van een waterpijp. De student zei dat het doel was om ziek te worden en te herstellen, zodat de studenten konden beginnen om te studeren in de herfst sessie "zonder afscheiding en op een rustige en ontspannen manier."
Voor meer zie WIN

Een enorme ontploffing in een Jordaanse militaire munitiedepot op de vroege ochtend van vrijdag, waardoor een grote brand ontstond, maar er waren geen meldingen van slachtoffers op de basis wat zich in een onbewoond gebied bevind.
Voor meer zie The Times of Israel

() De BBC ligt onder vuur wegens de geplande documentaire over de stad van David in Jeruzalem. De NGO die historische Joodse locaties in Jeruzalem onderhoudt, waarschuwt dat de komende BBC-documentaire al is bezoedeld door de anti-Israëlische vooringenomenheid van de journalist. De Britse omroep produceert momenteel een documentaire over de joodse activiteiten in Oost-Jeruzalem, onder meer in het Heilige Bassin, het gebied rond de Oude Stad, wat rijk is aan archeologische en religieuze vindplaatsen.
Voor meer zie Israel National News

De Amerikaanse president Donald Trump zei donderdag dat het mogelijk is dat een ander land zich binnenkort zal aansluiten bij het diplomatieke akkoord tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten.
Voor meer zie Israelhayom

Lockdown dreigt. Nieuw record van 3.951 COVID-19 gevallen gediagnosticeerd met een dreigende afsluiting.
Verder lezen - NL

De Charismatische Evangelische samenwerking genaamd 'The Return' die de Schrift uit de context haalt en de Gemeente in de tijd van Jacob's problemen plaatst! De mensen van 'The Return' zetten de christenen in de tijd van de Verdrukking. Ze maken geen melding van de verwijdering van de gemeente in de Pre-verdrukking opname en willen je in plaats daarvan 'voorbereiden' op de Verdrukking.
Voor meer zie Now The End Begins

Binnenkort komen ze naar Israël: Medisch toerisme uit de VAE, als onderdeel van de nieuwe ziekenhuisovereenkomst. Het Medische Centrum van Sheba zegt dat Israël een populaire bestemming is voor behandeling, wegens geografische nabijheid van de staat aan de Golf en een gemak van het hebben van veel Arabisch talig personeel.
Voor meer zie The Times of Israel

Het is tijd om toe te geven dat het gewoon niet werkt. Deze (Israëlische) regering is een mislukking. Zo eenvoudig is het. Er is geen andere manier om het te zeggen. Elke beslissing is gepolitiseerd. Alles wordt tot een spel gemaakt.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Netanyahu komt terug op de beslissing om met een privé-vliegtuig naar de Verenigde Staten te vliegen. Netanyahu was oorspronkelijk gepland om naar de Verenigde Staten te vliegen met een prive vliegtuig om de Abraham-akkoorden te ondertekenen vanwege de angst om het coronavirus te krijgen.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Een van de vroegste sneeuwstormen die ooit in de Verenigde Staten heeft gewoed, van Montana tot New Mexico op 8 en 9 september, met een verlaging van temperatuur van 33 gr. binnen 24 uur.
Voor meer zie Watchers

In het onderzoek naar een groot aantal van de branden die gemeenschappen in Washington, Oregon en Californië hebben verwoest. is een 36-jarige man Jeffrey Acord met een geschiedenis van radicaal activisme is gearresteerd. In Oregon is Elias Newton gearresteerd voor het stichten van branden en in Californië, Anita Esqiuvel.
Voor meer zie WND

Jordanië kondigt de dienstplicht aan voor werkloze mannen aan als de werkloosheid toeneemt. Mannen tussen 25 en 29 jaar die in goede gezondheid verkeren en geen werk hebben, kunnen worden opgeroepen voor militaire dienst.
Voor meer zie Al Monitor

Gebedsbrief van de Voorbidders voor Israel met de vrijdag gebedspunten 11 september 2020. Gebed gericht op Israël is gebed dat focust op Gods eer en Zijn uitreiken naar de heidenen.
Voor meer zie Voorbidders voor Israel

De Siamese Tweeling van Technocratie en Transhumanisme. Technocratie en Transhumanisme zijn altijd nauw verbonden. Technocratie gebruikt haar "science of social engineering" om technologie en maatschappij samen te voegen. Transhumanisme gebruikt haar vakgebied NBIC [nanotechnologie etc.] om technologie direct te laten samensmelten met de mens.
Verder lezen - NL

De Antichrist en de Endlösung van de komende wereldregering. De satanische woede is volgens ons geëxplodeerd na de presidentsverkiezingen van 2016 in Amerika. Nooit in de geschiedenis van de natie werd er zo'n totale poging gedaan om een presidentschap te vernietigen. De inspanning was van meet af aan duidelijk, zelfs vóór de inauguratie in januari 2017.
Verder lezen - NL


Donderdag 10 September - 22 Elul

()  Enorme brandhaarden in de haven van Beiroet, weken na een verwoestende explosie. Het Nationale Nieuwsagentschap in werking gesteld door de staat zegt dat de brand in een pakhuis met opslag van banden en olie is, maar de politie zegt onbekend te zijn wat in faciliteit zit; geen aanvankelijke rapporten van verwondingen.
Voor meer zie The Times of Israel

Kushner: Ons plan is om de tweestatenoplossing te redden; Israël was het land aan het opeten. De adviseur van Trump waarschuwt de Palestijnen dat als zij doorgaan met het verwerpen van het vredesvoorstel van Trump "de situatie voor hen alleen maar erger en slechter zal worden"; zegt dat de VS dan Ramallah niet zullen "volgen." "De realiteit vandaag de dag is dat veel van dit land bewoond wordt door Israëliërs."
Voor meer zie The Times of Israel

De website van de Wereldbank heeft een actief verslag voor "COVID-19 Diagnostic Test Instruments and apparatus (902780) export by country in 2018", hoewel de Wereldgezondheidsorganisatie het Coronavirus pas in februari 2020, te midden van de uitbraak van dit jaar, de naam "COVID-19" gaf. Er is ook in het verslag voor de export van COVID-19-tests in 2017, naar Nerderland.
Voor meer zie The Common Sense Show

Premier Benjamin Netanyahu, die op een Likud-factievergadering sprak, riep woensdag op tot een onderzoek naar de rechercheurs die hem van corruptie beschuldigden. Netanyahu's Likud partij en bondgenoten spraken deze week hun woede uit nadat Channel 12 News meldde dat de politie en de eisers er niet in waren geslaagd om vermeende belangenconflicten te onthullen door een onderzoeker die volgens het rapport betrokken was bij de zaken tegen hem.
Voor meer zie Israelhayom

Vanaf 18-28 september vinden gebedssamenkomsten plaats waarin gebeden wordt voor een terugkeer naar de God van Abraham, Izaäk en Jacob. Zelf is mijn gebed dat we als gemeente de nadruk leggen op een vasthouden aan de genade die ons is gegeven door het offer van Christus en we ons niet richten op de bijkomende zaken. Als land zijn we niet op Christus gebouwd dat is een individuele zaak van wedergeboorte.
Voor meer zie De Terugkeer Nederland NL

De slavenmeisjes van Al-Jazeera. We leven in een moment dat er veel over slavernij wordt gesproken. Gedreven door progressief activisme en bewegingen tegen het politiegeweld in het Westen, wordt de kwestie veel besproken, en is het onderwerp van diepgaand onderzoek door de elite media en van ruwe directe actie door straatactivisten.
Verder lezen - NL

De gevolgen van de ineenstorting van de PA zijn misschien niet zo dramatisch als wordt aangenomen. Uit een studie van het Bithonistim-veiligheids- en -defensieforum blijkt dat er zich betere alternatieven zouden kunnen aandienen als het tijdperk van de Palestijnse Autoriteit, in zijn huidige vorm, ten einde loopt.
Voor meer zie Israelhayom

Het Vaticaan kondigde aan dat paus Franciscus een nieuwe encycliek over "menselijke broederschap" (Fratelli Tutti) zal ondertekenen waarin lof wordt geuit voor president Mahmoud Abbas van de Palestijnse Autoriteit - een bekende terreuraanvaarder en uitlokker, en een hondsdolle antisemiet.
Voor meer zie Clarion Project

() Aliyah aan Israël stijgt ondanks COVID-19 en de knelpunten in de bureaucratie. "We doen ons best om iedereen te helpen verwerken," zegt Yael Katsman, vicepresident public relations en communicatie bij Nefesh B'Nefesh. Israël ziet dit jaar een piek in de aliyah (immigratie naar Israël), met een hoger aantal mensen die geïnteresseerd zijn in een verhuizing naar de Joodse staat dan in voorgaande jaren.
Voor meer zie Israelhayom

De regering zal donderdag om 17.00 uur Israëlische tijd bijeenkomen om te beslissen over het lot van Israël tijdens de Hoge Heilige Dagen. Waarschijnlijk zullen de ministers stemmen over een sluiting van vier weken of over strenge beperkingen. Het coronaviruskabinet kwam donderdagmorgen bijeen om de opties te bespreken: Een sluiting of een bijna- sluiting, iets wat coronavirus commissaris Prof. Ronni Gamzu wordt genoemd als "strakke terughoudendheid."
Voor meer zie The Jerusalem Post

Duizenden IDF-soldaten en reservetroepen hebben een grootschalige oefening gedaan die een escalatie van het geweld op de Westelijke Jordaanoever simuleerde. De oefening van een week die het leger sinds februari aan het voorbereiden is, vond plaats op de hele Westelijke Jordaanoever en heeft een aantal scenario's opgeleverd waarmee de IDF te maken zou kunnen krijgen als er geweld zou uitbreken.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De Palestijnse druivenboeren kunnen dit jaar bogen op een bumperoogst, deels geholpen door de lockdowns van het coronavirus die velen van hen meer tijd gaven om hun wijnstokken op de bezette Westelijke Jordaanoever te bewerken.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Advocaat-generaal Gerard Hogan van het Hof van Justitie van de EU heeft geoordeeld dat wetten die Shechita (joodse rituele slachtingen) verbieden, onwettig zijn volgens het recht van de Europese Unie (EU).
Voor meer zie Israel National News

De Arabische Coalitie onderschepte en vernietigde een explosief geladen drone die van Jemen door de Iran-gesteunde Houthi-militie naar Saoedi-Arabië werd gelanceerd, zei de woordvoerder van de bovengenoemd coalitie, Kolonel Turki al-Maliki op donderdag.
Voor meer zie Al Arabiya English

Tegen alle verwachtingen in en ondanks de gezondheidsbeperkingen van het coronavirus kwamen 50 christelijke vrijwilligers naar Samaria om de profetie te vervullen door druiven te oogsten in de Shomron (Samaria). Al vijftien jaar lang neemt HaYovel internationale vrijwilligers mee om de kleine boeren van Judea en Samaria te helpen bij het oogsten van hun druiven. In de loop der jaren hebben meer dan 3000 christelijke vrijwilligers uit 30 landen meer dan tien boeren geholpen met het oogsten van 3400 ton druiven, maar de zestiende druivenoogst van HaYovel in Samaria had niet mogen plaatsvinden. Toch worden er 50 vrijwilligers toegelaten dit jaar.
Voor meer zie Israel365 News

Israëlische troepen hebben tientallen Hamas-terroristen gearresteerd als onderdeel van een campagne om aanslagen te verijdelen die gepland waren tijdens de joodse hoogtijdagen. Het IDF lanceerde dinsdag heeft een massale reeks aan invallen gedaan en arresteerde meer dan 50 leden van de Hamas-terreurgroep die in Judea en Samaria opereren.
Voor meer zie United with Israel

De mensen in het gebied van de Baai van San Francisco en over Californië ontwaakten op woensdagochtend aan een griezelige scène van een verduisterde, oranjekleurige hemel met as die neerdaalt nu er historische bosbranden woeden in de staat.
Voor meer zie The Guardian

Wanneer de Vorst der Duisternis een verbond met Israël sluit. Een van de meest bekende geleerden in de eschatologie, Dr. J. Dwight Pentecost, presenteerde een perspectief op de kwestie van het verbond van Daniël 9: 26 en de beroering die het gevolg is van de aanvaarding van dit valse vredesakkoord door Israël.
Verder lezen - NLWoensdag 9 September - 21 Elul

()  De Amerikaanse president Donald Trump werd genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede wegens zijn inspanningen om een akkoord tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten te bereiken, meldde Fox News op woensdagochtend.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De Lockdown is van een fout naar een misdaad gegaan. Vier maanden geleden schreef ik (Denis Prager) een column met de titel "The Worldwide Lockdown May Be the Greatest Mistake in History." Ik legde uit dat "fout" en "kwaad" geen synoniemen zijn. De lockdown is een vergissing; de Holocaust, slavernij, communisme, fascisme, etc., waren kwaadaardig. Enorme fouten worden gemaakt door arrogante dwazen; massale kwaadheid worden begaan door kwaadaardige mensen."
Voor meer zie Townhall

Als moederorganisatie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn de Verenigde Naties verantwoordelijk voor de reactie op de wereldwijde pandemie van het coronavirus. Het is dan ook zeer verontrustend dat de Verenigde Naties beweren dat de grootste schade van het virus, dat tot nu toe meer dan 891.000 mensen heeft gedood, een tegenslag is voor de rechten van de vrouw. Antonio Guterres, zei "Dit is het moment om meer gelijke, inclusieve en veerkrachtige samenlevingen op te bouwen."
Voor meer zie Israel365 News

Israël en de Verenigde Arabische Emiraten zullen hun historische overeenkomst die relaties normaliseert tekenen in een ceremonie van het Witte Huis op 15 Sept., zeiden de ambtenaren van de V.S. bovengenoemde op dinsdag.
Voor meer zie WIN

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zei in een toespraak van 30 augustus 2020 in Ankara, die werd geüpload naar zijn officiële YouTube-kanaal, dat Turkije geen samenleving is met een leger, maar een "natie die een leger in zichzelf is, [...] er is geen macht die dit land in de weg kan staan". Hij zei dat Turkije niet zal aarzelen om martelaren op te offeren in de strijd tegen zijn vijanden. Erdoğan vroeg of de volkeren van Griekenland, Frankrijk en bepaalde landen in Noord-Afrika en de Perzische Golf of ze bereid zijn offers te brengen vanwege hun "hebzuchtige en incompetente leiders."
Voor meer zie Memri

Zwitserland staat om veel dingen bekend. Haar neutraliteit tijdens beide wereldoorlogen, haar prachtige bergen, haar kaas, uurwerken en natuurlijk zakmessen. Maar de laatste tijd wordt steeds duidelijker dat er een heel occulte ambiance hangt rond Zwitserland, dat middenin het toenmalige West-Romeinse Rijk ligt. Speelt zij een rol in de eindtijd? Unravelations wil er in dit artikel 3 zaken uit halen.
Voor meer zie Unravelations

Het was een speciale dag op 29 augustus 2020 in Europa en de rest van de wereld. Enorme anti-lockdown protesten met miljoenen protestanten kwamen op voor hun vrijheid en die van hun kinderen om een signaal te geven aan de elites en hun cultische volgers om te vertellen dat de wereld wakker aan het worden is en de leugens rondom de neppe pandemie genaamd Covid-19 niet meer accepteert.
Voor meer zie Open Oogjes

Moslims: normalisatie met Israël is ‘verraad’ aan Islam. Afgelopen vrijdag suggereerde de imam van de Grote Moskee in Mekka, het centrum van de islamitische wereld, in zijn wekelijkse preek dat het tijd was voor moslims om samen te werken met het Joodse volk.
Lees verder bij Israel Today - Holland

Harvard University benoemde de Palestijnse hoofdonderhandelaar Saeb Erekat --- die fungeert als secretaris-generaal van het Uitvoerend Comité van de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie (PLO) -- als medewerker van het Belfer Center for Science and International Affairs van de Kennedy School.
Voor meer zie Clarion Project

Het hele land is rood - het enige verschil is het aantal uitgevoerde tests. De Druzische burgemeester van Daliyat Al-Karmel zegt dat hij een derde van de bewoners heeft getest op het coronavirus. "Je laat me een andere stad zien met zo'n aantal."
Voor meer zie Israel National News

Zwarte christelijke levens zijn blijkbaar niet van belang. In Nigeria zijn de afgelopen 20 jaar 100.000 christenen gedood... Nigeria is het "grootste slagveld voor christenen ter wereld" aan het worden.
Verder lezen - NL

()  De hoge Iraanse functionaris Hossein Amir-Abdollahian: Iraanse vergelding voor elke Israëlische aanval zal voortaan ook de VAE en Saoedi-Arabië omvatten. Zei verder dat de VAE een grote fout heeft gemaakt door betrekkingen aan te knopen met "de kanker van de regio, de zionistische entiteit."
Voor meer zie Memri

Senior UAE Official Dr. Ali Al-Noaimi: De UAE-Israel deal is niet louter een diplomatiek akkoord. - We willen de Israëli's het gevoel geven dat ze in de regio thuis horen.
Voor meer zie Memri

Beiroet en Tel Aviv komen dichter bij het bereiken van overeenstemming over een kader aangaande hun betwiste grenzen, zei een hoge Amerikaanse ambtenaar dinsdag dagen na de terugkeer van een reis naar de regio.
Voor meer zie Al Arabiya English

Het testen van een van 's werelds toonaangevende COVID-19 vaccinkandidaten is onderbroken. Met de Fase 3-proef van het vaccin werd het in de wacht gezet na een "vermoede ernstige bijwerking" van het geneesmiddel bij één deelnemer in het Verenigd Koninkrijk.
Voor meer zie Science alert

Israël was gastheer van een hooggeplaatste diplomaat uit het Afrikaanse land Tsjaad, die aankondigde dat het een diplomatieke missie zou openen in Jeruzalem. In wat een volgende belangrijke doorbraak lijkt te zijn in de betrekkingen van Israël met de moslimwereld, kwam de voorzitter van het kabinet van de regering van Tsjaad dinsdag aan in de Joodse staat en zei dat het Afrikaanse land een diplomatieke missie zou openen in Jeruzalem.
Voor meer zie United with Israel

Een pijpleiding die oorspronkelijk werd aangelegd om Iraanse ruwe olie te vervoeren en vier decennia lang geheim is gehouden, maar met de normaliseringsovereenkomst tussen de Verenigde Arabische Emiraten en Israël kan het zwarte goud doen stromen van Eilat naar Haifa.
Voor meer zie Israel365 News

Een van de meest invloedrijke moslimleiders ter wereld vertelt All Arab News hoe de aanslagen van 9/11 hem een levensmissie gaven - om gewelddadige extremisten te bestrijden, "bruggen te bouwen" met Joden en Christenen en de vrede te bevorderen. Sjeik Mohammed al-Issa, een Saoedisch staatsburger en hoofd van de grootste moslimorganisatie ter wereld, is toegetreden tot de oprichtingsraad van All Arab News.
Voor meer zie All Arab News

Servië opent geen ambassade in Jeruzalem als Israël Kosovo erkent - volgens een Servische bron. Het zou hetzelfde zijn als Servië Palestina zou erkennen.
Voor meer zie The Times of Israel

Ook in Israël hebben ze vermoedelijk alle doden door corona aangemerkt volgens informatie van het Coronavirus-comité van de Knesset die onlangs onthulde dat het aantal coronavirusslachtoffers een aantal sterfgevallen kan omvatten maar wat niet noodzakelijkerwijs in de eerste plaats door het virus is veroorzaakt.
Voor meer zie Israel National News

Binnenkort... ondertekent Israel een helse overeenkomst. De Antichrist zal, wanneer hij op het geopolitieke wereldtoneel aankomt, in de meest bedrieglijke vermomming ooit de waarheid verdoezelen. De auteur van het nieuwe boek 'Antichrist and the Final Solution', Terry James, verwoordde het zo:
Verder lezen - NL

Monsters creëren. Ik schreef mijn eerste commentaar over Covid-19 in januari. De aantallen waren toen klein, maar een wereldwijde pandemie leek al mogelijk. Ik schreef: "Bevestigde gevallen van het virus zijn tot nu toe in 13 landen opgedoken.
Verder lezen - NL


Dinsdag 8 September - 20 Elul

()  Deze week heeft Hamas-leider Ismail Haniyeh in Beiroet een ontmoeting gehad met Hezbollah-leider Hassan Nasrallah om de strategie tegen Israël te bespreken. "Beide partijen bespraken de sterkte van de banden tussen Hezbollah en Hamas," zei een woordvoerder van Hezbollah. "De relaties zijn gebaseerd op vertrouwen, broederschap, jihad en een gedeelde streven.
Voor meer zie JOL

Federale recherse nemen 19.888 valse staatsrijbewijsbewijzen in beslag (gemaakt in China) in Chicago O'Hare Airport - ALLES geregistreerd om te stemmen - ALLEMAAL Democraten.
Voor meer zie Hal Turner

Negentig van Israëls topartsen en wetenschappers lanceerden deze week een campagne om de regering van Netanyahu ervan te overtuigen dat ze de coronaviruscrisis op een andere manier moet aanpakken en een model moet aannemen dat vergelijkbaar is met dat van Zweden.
Voor meer zie Israel Today - Holland

De Verenigde Arabische Emiraten zullen het eerste officiële bezoek aan Israël op 22 Sept. afleggen, zegt een bron, maar de VAE en Israëlische ambtenaren willen de tijd van een bezoek niet bevestigen.
Voor meer zie WIN

Elektrificatie - om Israël op het elektriciteitsnet aan te sluiten van Europa wordt een enorme 1750 kilometer lange kabel aangelegd. Kosten 3.1 miljard.
Voor meer zie WIN

End Times expert Rabbi Mendel Kessin voorspelde dat niet alleen president Trump de verkiezingen in november zal winnen, maar dat de president, zonder dat hij het weet, de "Bijbels schrift" volgt, dat leidt tot verlossing. "De rellen, de chaos en het coronavirus in de VS" zijn verbonden met het Messiaanse tijdperk.
Voor meer zie Israel365 News

Bijna de helft van alle Grieken zou geen coronavirusvaccin nemen als er een beschikbaar zou zijn, en bijna 20% verzette zich tegen het dragen van maskers, volgens een opiniepeiling die op zondag werd gepubliceerd, meldde AFP.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Gedwongen toediening tot het door de VN gefinancierde vaccin veroorzaakt polio-uitbraak in Afrika. Dit zou echt een van de grootste schandalen in de volksgezondheid moeten zijn, maar er wordt weinig aandacht aan besteed - vooral vanwege het prominente karakter van de betrokken mensen en organisaties als de World Health Organization (WHO) en het Global Polio Eradication Initiative (GPEI), een consortium dat wordt ondersteund en gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation.
Voor meer zie Zero Hedge

Een lied van dank in een tijd van haat en verdeeldheid. Onze muzikale vriend Yehudah Katz wil graag een paar woorden zeggen over zijn gloednieuwe liedje en video. De afgelopen zes maand tot vier jaar terug hebben we een zeer trieste situatie gezien van groei van haat en verdeeldheid in de wereld. Naar mijn bescheiden mening begon dit alles 60 jaar geleden toen een deel van onze samenleving besloot om te proberen God uit te sluiten van ons dagelijks leven. Natuurlijk, hoewel we weten dat dit niet echt mogelijk is, hebben te veel mensen overuren gemaakt om deze missie te concretiseren. Daarom de nieuwe videoclip, "Shir Todah, A Song of Thanks"
Voor meer zie Root Source

De secretaris-generaal van de Samenwerkingsraad van de Golf (GCC) heeft de Palestijnse leiders, onder leiding van president Mahmoud Abbas, opgeroepen zich te verontschuldigen voor de "provocerende en foutieve" verklaringen van sommige Palestijnse facties tegen de GCC-staten.
Voor meer zie Al Arabiya English

Wat Libanon betreft, hebben de VS en Frankrijk vergelijkbare vooruitzichten, maar een belangrijk verschil is de Hezbollah-beweging - die door Washington wordt gemeden maar door een pragmatisch Parijse leiding wordt getolereerd en die een samenwerking daarmee zoekt.
Voor meer zie The Times of Israel

Justitie in Israël is niet blind. Israël heeft eindelijk een premier die bereid is de nodige maatregelen te nemen om een einde te maken aan de machtsgreep van het Hooggerechtshof en zo de ernstigste dreiging te verslaan waarmee Israël als Joodse en democratische staat wordt geconfronteerd.
Verder lezen - NL

()  De rechtse oppositie Yamina-partij van Naftali Bennett geniet van een aan de gang zijnde verandering in steun, volgens een opiniepeiling die maandag werd gepubliceerd tegen de achtergrond van de groeiende frustratie onder het publiek met de behandeling van de pandemie door de Eerste minister Benjamin Netanyahu. Yamina zou de tweede grootste partij worden met 21 zetels.
Voor meer zie The Times of Israel

Frankrijk heeft een officieel protest ingediend tegen de geplande deportatie door Israël van de Frans-Palestijnse terrorist Salah Hamouri, die van plan was de voormalige opperrabbijn Ovadia Yosef te vermoorden, samen met andere aanslagen. Parijs heeft Israël zondag gevraagd de uitzetting uit te stellen en Hamouri, die Frans staatsburger is, te herenigen met zijn familie in Jeruzalem.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Duizenden Israëlische echtparen kunnen op dit moment niet trouwen vanwege de COVID-19 pandemie, omdat ze niet in aanmerking komen om te trouwen via het opperrabbinaat en niet naar het buitenland kunnen vliegen voor civiele huwelijksceremonies.
Voor meer zie The Jerusalem Post

In tegenstelling tot het verleden, met de individuele Yom Kippur-gebeden waar honderden deelnemers zouden worden ontvangen, worden er dit jaar kleinere bijeenkomsten op binnenplaatsen en in tuinen georganiseerd. "Op Yom Kippur, een van de heiligste dagen, hopen we dat mensen dit zullen zien als een kans om buren en vrienden uit te nodigen die misschien niet zo vaak deelnemen aan gemeenschappelijke gebeden en ervoor te zorgen dat we de beste en meest betekenisvolle tijd maken van een zeer uitdagende situatie," zei Rabbi Stav.
Voor meer zie Israel National News

MK Michael Malchieli (Shas) op maandag bekritiseerde het gedrag van de gezondheidsinstelling naar het haredi publiek toe tijdens de coronavirus crisis. "Gisteren zijn we met Prof. Gamzu gaan zitten en ik was het niet eens met veel van zijn opmerkingen. Waarom kunnen 30 mensen niet bidden in een open publieke ruimte en is het aan de andere kant wel mogelijk om een demonstratie te houden in de Balfourstreet met 15.000 deelnemers?
Voor meer zie Israel National News

EU waarschuwt Servië en Kosovo over de verhuizing van hun Israëlische ambassade. Het lang gekoesterde beleid van de EU is dat de status van Jeruzalem moet worden uitgewerkt tussen Israël en de Palestijnen als onderdeel van bredere vredesonderhandelingen en dat Servië, als kandidaat voor toetreding tot het blok, dat moet respecteren.
Voor meer zie Israelhayom

Voorzitter van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) Robert Spano begon donderdag aan een officieel vierdaags bezoek aan Turkije, waar hij Erdogan en andere Turkse functionarissen ontmoette, voordat hij een eredoctoraat van de Universiteit van Istanbul ontving. De verbannen Turkse journalisten en atleten spreken schande over deze grote internationale mensenrechtenorganisatie vanwege het bezoek aan Turkije en een ontmoeting met president Recep Tayyip Erdogan.
Voor meer zie Al Arabiya English

Kanaal 12-verslaggever Amit Segal liet maandagavond iets vallen, wat alleen maar als een massale bom kan worden omschreven, met betrekking tot het onderzoek en de strafrechtelijke aanklacht tegen premier Benjamin Netanyahu. Onder de beschuldigingen van Segal, was er een die teruggaat tot 2015 en beweert dat een senior politieagent die Sara Netanayhu onderzoekt, in het geheim betrokken was bij een romance met rechter Judy Nir-Mozes. De geruchten begonnen vlak voordat de officier zou worden aangesteld om de Noni Mozes-Netanyahu tapes te onderzoeken, die uiteindelijk veranderden in Case 2000 tegen PM Netanyahu. Voormalig minister van Justitie en Knesset lid Ayelet Shaked (Yamina) heeft de oproep van Smotrich voor een Knesset-onderzoek gesteund.
Voor meer zie The Jewish Press

Zijn we op de rand van een nieuwe donkere eeuw? Het buitenlandse beleid van een progressieve Amerikaanse regering zou kunnen leiden tot een fanatiek streven naar een op rassen gebaseerd "intersectioneel" [ieder is uniek] beleid, vergelijkbaar met het proletarische internationalisme van weleer.
Verder lezen - NL


Maandag 7 September - 19 Elul

()  President Donald Trump kondigde vrijdag aan dat Servië en Kosovo zijn overeengekomen om de economische banden te normaliseren als onderdeel van de Amerikaanse besprekingen, waaronder het verplaatsen van de Israëlische ambassade naar Jeruzalem en de wederzijdse erkenning tussen Israël en Kosovo. Ook Malawi verklaarde een diplomatiek kantoor te openen in Jeruzalem.
Voor meer zie United with Israel

De Israëlische vliegende auto van de toekomst kan overal opstijgen en landen. De vliegende auto, CityHawk, is ontworpen door het Israëlische bedrijf Urban Aeronautics en wordt nu al de auto van de toekomst genoemd.
Voor meer zie WIN

De Verenigde Staten hebben bewijs dat Iran voorraden verrijkt uranium aanlegt, het belangrijkste onderdeel van een kernwapen, wat een directe schending is van de internationale beperkingen op het gebruik van het splijtbare materiaal door Teheran. Nucleaire experts voorspellen dat Iran nu nog maar 3,5 maand verwijderd is van de "doorbreek-tijd", een indicatie van hoe dicht het land is bij de technologie en materialen om een nucleair wapen te bouwen.
Voor meer zie IFreebacon

De propagandaoorlog om hydroxychloroquine in diskrediet te brengen is nu terug te voeren op Big Pharma zelf, die hoopte om het goede nieuws over dit goedkope, niet geoctrooieerde geneesmiddel te verpletteren en zo de weg vrij te maken voor winstgevende recepten als Remdesivir en vaccins.
Voor meer zie NaturalNews

Turkse president Recep Tayyip Erdogan: 'Onze beschaving is er een van veroveringen'; Hij zei dat een verovering door Turkije geen bezetting of plundering is, maar dat het de onderdrukking wegneemt en Allah's gerechtigheid naar de veroverde regio brengt. Hij zei verder dat Turkije zijn recht in de Middellandse Zee, de Egeïsche Zee en de Zwarte Zee zal opeisen, dat alles zal doen wat politiek of militair noodzakelijk is, dat het nooit iets van haar grondgebied zal afstaan en dat haar geduld, capaciteiten en moed niet op de proef moeten worden gesteld. Hij voegde eraan toe: "Als er iemand is die zich tegen ons wil verzetten en de prijs wil betalen, laat hem dan maar komen."
Voor meer zie Memri

Het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken is verontwaardigd " alleen al bij de gedachte dat de ambtenaren van Kosovo zulk een stap nemen" nadat het land met een moslim-meerderheid zei een missie in Jeruzalem zal opzetten en in ruil daarvoor de erkenning van Israël zal krijgen.
Voor meer zie Ynet

Maak vaccins vrij, laat geen religieuze of persoonlijke bezwaren toe en straf degenen die zich niet laten vaccineren. Ze bedreigen het leven van anderen. Om de oorlog te winnen tegen het nieuwe coronavirus dat nu meer dan 158.000 mensen in dit land (Amerika) heeft gedood, is het enige antwoord verplichte vaccinatie - voor ons allemaal. Dit zegt een groep dokters en Biden heeft al ingestemd met het mandaat "wat de wetenschap ook zegt!!"!
Voor meer zie SkyWatchTV

Sam Bethea's stem weergalmt bij de torens van Charlotte en boven de kreten uit van Black Lives Matter demonstranten als hij de boodschap predikt. Bethea staat bekend om het luid verkondigen van "Jesus Saves" in de straten van de stad.
Voor meer zie Charlotte Observer

Oost-Jeruzalem, met inbegrip van de Joodse wijk en de Tempelberg, wordt gecategoriseerd als een van de 30 pandemische "rode zones" en worden geconfronteerd met een sluiting. Dit gebied omvat ook andere heilige plaatsen, waaronder de Kerk van het Heilig Graf.
Voor meer zie Israel365 News

Reden nummer één waarom COVID exact op dit moment in de geschiedenis werd geïntroduceerd. Het uitgangspunt van dit artikel is gebaseerd op het idee dat COVID-19 op dit moment van de tijd is ontwikkeld en op de wereld is losgelaten, met opzet en met specifiek ontworpen bedoelingen om het het één economie-tijdperk in te luiden en een tijdperk te introduceren dat volledig wordt beheerst door satanische globalisten.
Verder lezen - NL

()  Brits-Arabische onderzoeker Amjad Taha: Iran - niet Israël - is verantwoordelijk voor de dood van 4 miljoen Arabieren, waaronder Libanezen, Irakezen en Jemenieten. Taha voegde eraan toe dat Iran allianties heeft gesloten met de milities in de Gazastrook en dat Qasem Soleimani een terrorist was. Hij verklaarde: "Zelfs virussen evolueren, maar de handelaren van de [Palestijnse] zaak doen dat niet."
Voor meer zie Memri

Klokkenluider Huig Plug van het Justitieel Centrum voor Somatische Zorg (gevangenisziekenhuis) voor een corruptieschandaal kreeg een demonstratieverbod op het Binnenhof. Burgermeester Van Zanen komt met een verordening tegen zgn. éémansdemo's.
Voor meer zie De Blauwe Tijger

Agenda 2030 van de Verenigde Naties streeft naar depopulatie (deel 9) De aanvallen van de machthebbers worden steeds brutaler door wetten in te voeren die de waardigheid van het leven, van de mens en van de samenleving volledig afbreken. Ze hebben de mensheid tot afgoderij verleid.
Voor meer zie Uit het nieuws - NL

De Saoedische koning verbindt de normalisering met Israël aan een Palestijnse staat. Koning Salman van Saoedi-Arabië deelde de Amerikaanse president Donald Trump mee dat hij pas een vredesakkoord met Israël zal nastreven als er een "eerlijke en permanente oplossing" voor de Palestijnse kwestie is gevonden, gebaseerd op het Arabische vredesinitiatief dat het koninkrijk in 2002 heeft voorgesteld.
Voor meer zie Israelhayom

In Ramallah heerst een zeer sombere stemming, aangezien de Arabische Liga op verzoek van de Palestijnse Autoriteit (PA) weigert een spoedconferentie te houden en Bahrein aangeeft dat het op weg is naar een vredesakkoord met Israël, Egypte het vredesakkoord met de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) toejuicht en Saoedi-Arabië zijn luchtruim opent voor El Al-vluchten.
Voor meer zie WIN

De leider van de Palestijnse terreurgroep Hamas, Ismail Haniyeh schepte zondag op dat zijn organisatie Tel Aviv en daarom heen met raketten kon treffen, nadat hij een triomfantelijke toer maakte in een Palestijns vluchtelingenkamp in Libanon.
Voor meer zie The Times of Israel

De echte Palestijnse tragedie. In tegenstelling tot hun leiders lijken de Palestijnen die in Syrië en Irak wonen zich geen zorgen te maken over het akkoord tussen Israël en de Verenigde Staten. Deze Palestijnen hebben meer existentiële zorgen -- zoals het bieden van onderdak aan hun kinderen en veilig drinkwater voor hun families.
Verder lezen - NL

Twee bedoeïenen-Israëlische mannen werden maandag in de rechtbank van Beersheba aangeklaagd voor ernstige veiligheidsovertredingen nadat ze door de Shin Bet waren gearresteerd op verdenking van het plannen van een bomaanslag namens Hamas.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Het Coronavirus Comité van de Knesset heeft maandag een beraadslaging gehouden over de mogelijkheid een tweede landelijke algemene lockdown op te leggen. "We willen begrijpen of Israël echt nog een lockdown nodig heeft, als het voor iedereen duidelijk is wat de gevolgen ervan zullen zijn. Dr. Amir Shahar, hoofd van de afdeling spoedeisende hulp van het Laniado Ziekenhuis in Netanya, zei dat het aantal gediagnosticeerde patiënten, van patiënten in ernstige toestand, en het aantal patiënten op beademingsapparatuur stabiel is gedurende een aantal weken, en dat het gezondheidszorgsysteem niet instort als gevolg van de pandemie.
Voor meer zie Israel National News

Een straat in de door de Hezbollah gedomineerde zuidelijke voorsteden van de Libanese hoofdstad Beiroet is hernoemd naar de vermoorde Iraanse generaal Qassem Soleimani, volgens beelden die op de sociale media worden gedeeld.
Voor meer zie Al Arabiya English

Dit weekend een aardbeving 6.4 in Davao Occidental, - 5.9 in het West Halmahera district Indonesië, - 5.8 in Chiriqui Panama, - 6.3 in Vanuatu Pacific eiland, - 6.3 in het noorden van Chile.

Een dag nadat de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties voor de opheffing van het wapenembargo tegen Iran had gestemd, onthulde de heersende mullahs een ballistische raket die naar verluidt de Verenigde Staten kan bereiken.
Voor meer zie WIN

De hoererende kerk en haar misleidende invloed van krachtige eindtijd demonen. De mensen op aarde ten tijde van de antichrist en de eindoplossing die God hebben afgewezen, worden, zoals we hebben gezien, "aardbewoners" genoemd.
Verder lezen - NLVia een link hier gekomen?
Dan staat misschien het artikel wat u zoekt
in de brief van de vorige week.


()Inschrijving

voor toezending Nieuwsbrief


Lees de Privacy verklaring

Privacy verklaringChristipedia

Een Christelijke encyclopedie


pijl Terug naar begin van de pagina