Nieuwsbrief

kruis
menora

()Inschrijving voor toezending Nieuwsbrief

Privacy verklaring


() Beluister via internet of DAB+
Groot Nieuws Radio

De radio-omroep voor christelijk Nederland.
Word ook donateur


Met deze nieuwsbrief geven we berichten door die anderen publiceren en zijn zelf bijna geen bron van mededelingen.
Hoewel soms een commentaar erbij als toevoeging.
De gevolgtrekking uit deze berichten is voor een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.

()

Computervertaling met Deeple naar het Nederlands
Deeple Vertaling

of gebruik
Google Translate
Vertaal tekst met behulp van deze vensters.

()
Taalinstelling wijzigen
van een video.

Nederlandstalige artikelen

* Archief opinie
   artikelen

* Hypocriet Europa

* Openbaring12
  geboorte kind

* Opname
   wanneer?

* Teken van
  Openbaring 12

* Vrede met mos-
  lims in onze tijd

* De Islamitische
  Antichrist

* Eindstrijd
  Armageddon


* Waarschuwing
  voor Amerika


* De eindstrijd van
  Armageddon


* Bijbelstudie over
  Leviticus 12-13


* Profetie over de
  duistere kant


* Israël als de
  vijgenboom


* Jezuïeten wie zijn
   ze en wat willen
   ze?


* Hoe het westen
  zichzelf bedriegt


* Ogen gericht op
   Jeruzalemwwwwimjongman.nl

Met veel nieuws uit het Midden-Oosten

Daarom moeten ook jullie klaarstaan, want de Mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht.Matt. 24:44
Wanneer dat alles staat te gebeuren, richt je dan op en hef je hoofd, want jullie verlossing is nabij! Lucas 21:28.


Vrijdag 19 Juni - 27 Sivan

()  Hezbollah chef Hassan Nasrallah heeft dinsdagavond een waarschuwing gegeven tegen iedereen die probeert te profiteren van de huidige onrust in Libanon om zijn organisatie te verzwakken. "Wie ons de optie geeft om onze wapens terug te trekken of ons door honger te doden, wij zeggen dan: "Onze wapens zullen in onze handen blijven en we zullen niet verhongeren; we zullen jullie doden." "De Amerikanen bemoeien zich met de Libanese Centrale Bank (BDL) en oefenen er druk op uit om te voorkomen dat deze bank dollars in de markten injecteert." "De VS gebruikt Libanon en haar economie om hun belangen te [bevorderen], waaronder de veiligheid voor de land- en zeegrenzen van Israël."
Voor meer zie Breaking Israel News

Zionisme is Witte Overmacht,' beweerde auteur van 'Beweging voor Zwarte Levenden' Platform. De anti-Israëlische agenda van de vrouw die mede-auteur was van het Beleidsplatform van de Movement for Black Lives (M4BL) dat weer is opgedoken temidden van de sociale onrust in de VS.
Voor meer zie United with Israel

Is alles wat we zijn de kleur van onze huid? We moeten ons niet laten meeslepen in de grove valkuil van deze slopende racialisering. Het eerste probleem is de collectieve verantwoordelijkheid; het idee dat de verantwoordelijkheid voor de misdaden van enkelen zich uitstrekt tot alle leden van een groep, zowel criminelen als slachtoffers...
Verder lezen - NL

Minister Tamanu: De meeste van de 90.000 Joden die naar verwachting Aliyah in de komende anderhalf jaar zullen maken, zijn tussen de 18 en 35 jaar oud. "Geen enkele Jood heeft de bevoegdheid om de poorten van Israël te sluiten. Ook niet in tijden van nood," verklaarde de minister, terwijl zij de noodzaak benadrukte om het aantal appartementen in de volkshuisvesting te vergroten.
Voor meer zie JOL

Natural News: Na de lancering van zijn Wuhan coronavirus biowapen dat Amerika destabiliseerde, is China nu van plan de lancering van een "EMP Pearl Harbor" als een eerste aanval die is ontworpen om 90% van de Amerikaanse bevolking te doden en de natie in anarchie te storten. Een nieuw rapport waarschuwt voor de verbluffende mogelijkheden die China heeft weten te verzamelen uit gestolen technologie. Nu staan ze dicht bij het inzetten van deze EMP-wapens tegen Amerika als een escalatie van de Derde Wereldoorlog.
Voor meer zie NaturalNews

De "Ninja Bom" wordt verondersteld een topgeheim wapen te zijn dat gezamenlijk is ontwikkeld door zowel het Ministerie van Defensie als de CIA. De V.S. doodden naar verluidt twee hogere leiders van al-Qaeda op zondag met een raket die met messen in plaats van explosieven is gevuld, meldt Fox News.
Voor meer zie WIN

Bommelding bij kerk Amsterdam wegens dopen van tot christendom bekeerde moslims. Veel hoop in de lieve stad, zolang je je als moslim maar niet tot christen bekeert.
Voor meer zie ThePostOnline - NL

Het Verenigd Koninkrijk heeft een onderzoek ingesteld naar de banden tussen het internationale accountantskantoor PricewaterhouseCoopers (PwC), met een hoofdkantoor in Londen, en de Palestijnse terreurgroep, het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP).
Voor meer zie Breaking Israel News

Irans wapenembargo staat op het punt om te verlopen. Wie heeft er baat bij het opheffen van het wapenembargo? Rusland en China! Zij zouden hoogstwaarschijnlijk de preferente wapenexporteurs zijn naar Iran. Met het vooruitzicht op multi-miljarden dollardeals zouden Moskou en Peking ongetwijfeld blij zijn om wapens te kunnen verkopen aan Iran
Verder lezen - NL

Zes maanden voordat de mainstream media begon te vertellen aan het publiek om in paniek te raken en te leven in een op angst gebaseerde verbijstering over het coronavirus, werkte Bill Gates met een congreslid in de regering van de Verenigde Staten om een "tracing deal" gedaan te krijgen volgens onderzoeksjournalisten. Gates en het congreslid Bobby L. Rush van de V.S. gingen in Rwanda, Oost-Afrika in Midden-augustus 2019 zitten in het discuteren steun te krijgen voor een overheid's contact-volgend programma. Lang Engelstalig artikel.
Voor meer zie ‎Bob Reid

()  Nu de tweede golf van het coronavirus nadert, waarom sluit Israël zich niet af? Omdat "lockdown waanzin is," volgens Prof. Yoram Lass, een lid van de Sackler Faculteit van Geneeskunde, en zoals Minister van Financiën Israël Katz aan de Israëlische media vertelde op woensdag, "Er is dit keer geen ruimte voor een algemene sluiting."
Voor meer zie The Jerusalem Post

In een interview met het Duitse nieuwsmagazine Der Spiegel eerder deze maand waarschuwde de Luxemburgse FM Jean Asselborn niet alleen dat annexatie een schending van het internationale recht is, maar suggereerde hij dat het misschien wel een schending van het goddelijke recht is. "In het Midden-Oosten, dat sterk door religie wordt gevormd, zou men ook kunnen zeggen dat een annexatie in strijd is met het zevende van de Tien Geboden: Gij zult niet stelen. Een annexatie van delen van de Westelijke Jordaanoever zou precies dat zijn: stelen," zei hij.
Voor meer zie The Times of Israel

Ja, maar van wie is dat land dan eigenlijk? Hal Lindsey heeft het antwoord. In 2007 richtten de machten die deze wereld besturen hun groffe geschut op Israël... en schoten zichzelf in de voet.
Verder lezen - NL

De koning van Jordanië waarschuwt de leiders van het congres dat het plan van premier Benjamin Netanyahu om delen van de Westelijke Jordaanoever te annexeren Hamas zou versterken en het vermogen van Israël om de betrekkingen met de rest van de regio te normaliseren zou schaden, volgens een bron die bekend is met de besprekingen.
Voor meer zie The Times of Israel

Voormalig gevechtspiloot Maj. Gen. Tal Kalman, werd gepromoveerd van brigadegeneraal en kreeg de leiding over de Strategie en het Directoraat Derdelandencirkel, een geheel nieuwe positie in de Generale Staf, die zich voornamelijk zal richten op de strijd van Israël tegen Iran.
Voor meer zie The Times of Israel

De minister van Defensie en de alternatieve Eerste minister Benny Gantz zei op donderdag dat hij de toepassing van soevereiniteit op gebieden "met veel Palestijnse ingezetenen" niet zou steunen, zo melde Kanaal 12 Nieuws.
Voor meer zie Israel National News

De eerste minister Benjamin Netanyahu gaf op donderdagavond een speciale persmededeling uit waarin hij zegt dat hij "volledig vertrouwen heeft in de capaciteiten van Jared Kushner en elke beschrijving van het tegendeel oplost en verwerpt." De enigszins plotselinge verklaring werd uitgegeven in antwoord op een bewering in een boek van de voormalig Nationaal Veiligheidsadviseur John Bolton's "De Zaal waar het gebeurde: Een memoir van het Witte Huis." dat volgende week zal uitkomen.
Voor meer zie JewishPress

Een aardbeving met een kracht van 5.4 was er op dinsdag in het midden van de Rode Zee, zo'n 245 kilometer ten zuiden van het vakantieoord Eilat, toegeslagen.
Voor meer zie The Times of Israel

In een uitgebreid artikel gaat Gary Stearman in op 'De reden voor de opname.' Elke dag brengt ons dichter bij de dag van de opstanding ... de opname van de Kerk. Zeker, er is niets nieuws aan, behalve de opeenstapeling van kritische indicatoren.
Verder lezen - NL

Gebedsbrief met de gebedspunten van vrijdag 19 juni van de Voorbidders voor Israël. Hoewel onze wekelijkse gebedsbijeenkomsten waren afgelast, wil ik dit dankpuntenverslag graag doorgeven.
Voor meer zie Gebedspunten - NL


Donderdag 18 Juni - 26 Sivan

()  Premier Benjamin Netanyahu presenteerde naar verluidt de minister van Defensie Benny Gantz talrijke scenario's voor de annexatie van het land op de Westelijke Jordaanoever, variërend van een symbolische stap tot de uitbreiding van de soevereiniteit over alle gebieden voor Israël die onder het vredesplan van de Trump vallen.
Voor meer zie The Times of Israel

PM: De regering zal volgende week de soevereiniteit toepassen, zelfs als Blauw en Wit zich hiertegen zou verzetten. Premier Benjamin Netanyahu heeft de vertrouwelingen ook verteld dat als Blauw en Wit erin slaagt om de goedkeuring van de regering voor de soevereiniteit te torpederen, hij niet zal aarzelen om een volgende verkiezing te eisen.
Voor meer zie Israelhayom

Er is een zekere meerderheid in het kabinet voor het toepassen van de Israëlische soevereiniteit op delen van de Westelijke Jordaanoever, nadat Communicatieminister Yoaz Hendel donderdag zei dat hij voor deze beweging zou stemmen, ongeacht het standpunt van de Eerste Minister en de Minister van Defensie Benny Gantz.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Een hooggeplaatste Emirati-functionaris waarschuwde woensdag dat de geplande annexatie van delen van de Westelijke Jordaanoever door Israël ertoe zou kunnen leiden dat Arabische staten oproepen tot één binationale staat voor Israëli's en Palestijnen.
Voor meer zie The Times of Israel

Iran heeft nieuwe video's en beelden vrijgegeven van een aanval met langeafstandsballistische raketten die men in 2017 heeft uitgevoerd tegen ISIS-posities. De video toont de leden van de Iraanse Islamitische Revolutionaire Garde die bidden en vervolgens aftellen om talrijke raketten te lanceren. Dit zijn langeafstandsraketten die zich op Israël zouden kunnen richten.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Amerikaanse zwarten en Arabische slavendrijvers. De politiek maakt vreemde bedgenoten en geen enkele kan zo vreemd zijn als de huidige coördinatie van zwarte en Arabische sympathisanten, zoals blijkt uit deze foto met een muurschildering van George Floyd aan de Palestijnse kant van de Israëlische veiligheidsmuur. ...Wat zelden aan de orde komt, is dat de Arabische wortel voor slaaf en zwart dezelfde is: A-B-D. Het woord, Abeed wordt beschouwd als gelijkwaardig aan de Amerikaanse vulgariteit die voor zwarten wordt gebruikt. ...Het trieste feit is dat het spoor van zwarten als slaven vrijwel zeker te herleiden is tot de islam.
Voor meer zie American Thinker

Mogen kinderen met een blanke huid gelukkig, gezond en beschermd tegen de verschrikkingen van deze boze wereld opgroeien? Niet volgens activist en zelfverklaarde "antiracistische" Tim Wise, die onlangs aan CNN's Poppy Harlow vertelde dat blanke kinderen niet "onschuldig zijn."
Voor meer zie The Common Sense Show

De huidige updates laten zien dat er 20 Indiase soldaten zijn gedood tijdens de gevechten in de schermutselingen in het grensgebied en meer dan 40 Chinese soldaten zijn gedood.
Voor meer zie BNI

De secretaris-generaal van Hizbullah, Hassan Nasrallah, zei in een toespraak die 16 juni 2020 op het YouTube-kanaal van Newsgate (Libanon) werd gepost, dat Chinese bedrijven bereid zijn om "geld naar Libanon te brengen" door middel van investeringen in verschillende infrastructuurprojecten zoals een hogesnelheidsspoorweg en elektrische centrales.
Voor meer zie Memri

() Stephen Roach, een senior fellow van Yale University en voormalig voorzitter van Morgan Stanley Asia, heeft gewaarschuwd dat de Amerikaanse dollar "zeer, zeer sterk zal dalen" in de niet zo verre toekomst als het tijdperk van de Amerikaanse nationale munt blijkbaar ten einde komt.
Voor meer zie JOL

Oprichter en CEO Gilad Japhet van MyHeritage kondigt het besluit van het Ministerie van Volksgezondheid aan om het laboratorium voor genetic testen goed te keuren voor de missie om 10.000 virustesten per dag te analyseren; dit project moet worden uitgevoerd in samenwerking met de Chinese genetica-gigant BGI.
Voor meer zie Ynet

De Europese Unie heeft gisteravond bij meerderheid van stemmen haar goedkeuring gehecht aan de "Open Skies"-overeenkomst met Israël. In 2013 is een tijdelijke overeenkomst ondertekend die heeft geleid tot een aanzienlijke daling van de prijzen van vliegreizen naar Europa en een aanzienlijke toename van het aantal toeristen dat in Israël aankomt. De definitieve goedkeuring van de overeenkomst betekent dat de luchtvaartsector permanent zal worden opengesteld voor volledige concurrentie tussen de luchtvaartmaatschappijen, wat de tarieven verlaagt en de Israëlische economie ten goede zal komen door de toestroom van toeristen.
Voor meer zie Israel National News

Dit moest gebeuren: Amerika is na de moord op George Floyd zo sterk PC geworden, dat zelfs de GOP (Republikeinen) zich zorgen maakt dat een van haar politieke kandidaten door de kiezers zou kunnen worden afgewezen omdat ze het geweld van Black Lives Matter en Antifa veroordeelt. De kandidaat is Marjorie Taylor Greene, die zich kandidaat stelt voor het 14e Congresdistrict van Georgië. Ze kreeg 40% van de stemmen in de 9 juni primaire.
Voor meer zie JewishPress

De Jordaanse minister van Buitenlandse Zaken Ayman Safadi kwam donderdag aan in Ramallah, de zetel van de Palestijnse Autoriteit op de Westelijke Jordaanoever. Volgens de Israëlische openbare omroep Kan houdt Safadi een noodvergadering met de president van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoud Abbas.
Voor meer zie i24News

De Israëlische marine heeft samen met het veiligheidsagentschap Shin Bet een poging verijdeld om wapens naar de Gazastrook te smokkelen vanaf het Sinaïschiereiland, zei de IDF in een verklaring woensdag.
Voor meer zie Breitbart

Oxford Experts: "Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs voor de COVID twee-meter-regel." Het is een klucht van historische proporties geworden. In het algemeen heeft de overheid zich verzet tegen eisen van bedrijven om de willekeurige grens van de overheid terug te brengen van 2 meter naar 1 meter. Dit zou bedrijven enorm hebben geholpen om dure gezondheids- en veiligheidsnormen te vermijden en om deze zomer weer open te gaan.
Voor meer zie Zero Hedge

Een video toont een incident op 9 Juni met een "brute afstraffing" van een blanke jongen in een blijkbaar raciaal gemotiveerd incident waarbij hij wel gedood kon worden. De video laat zien dat het kind knock-out is geslagen en dat de menigte op hem blijft inslaan. Tenminste één persoon stampte op de jongen.
Voor meer zie Gateway

Hoe dan... En binnenkort zullen weer... Nephilim reuzen arriveren? Deel 7 van de poorten van Henoch. Tussen de "eerste invasie" van reuzen in Genesis 6 en de voorspelde toekomstige terugkeer van deze hybride gedrochten lag een zogenaamde "tweede invasie" van Nephilim, Anakim, Gibborim en zelfs Nimrod, de bouwer van Babel.
Verder lezen - NL

Herkent u de tekenen van de Tijd? Ongeveer tweeduizend jaar geleden berispte Jezus de religieuze elites van zijn tijd. Hij bekritiseerde hen voor het niet herkennen van Zijn Komst.
Verder lezen - NL


Woensdag 17 Juni - 25 Sivan

()  Judea en Samaria is geen Palestijns land,' verklaart Greenblatt de voormalige Amerikaanse gezant voor het Midden-Oosten. "Het Palestijnse leiderschap zou niet langer een veto mogen hebben over wat er gebeurt met dit land en met de Israëli's die er wonen."
Voor meer zie United with Israel

De annexatie plannen van premier Netanyahu. Terwijl de wereld zijn aandacht heeft gevestigd op de protesten als gevolg van de moord van George Floyd en de voortdurende dreiging van COVID-19, is er in het Midden-Oosten een politieke ontwikkeling met monumentale implicaties gaande: de mogelijke annexatie van delen van Judea & Samaria door Israël. JTA heeft de voors en tegens op een rijtje gezet.
Voor meer zie Joods Nieuws - NL

Het standbeeld van Raoul Wallenberg, de Zweedse diplomaat die tijdens de Holocaust duizenden Joden heeft gered, staat op de hoek van Fairfax en Beverly in Los Angeles. Toen de racistische menigte het gebied doorkruiste, Joodse winkels plunderde en synagogen met "BLM"- en "Free Palestina" graffiti achterliet, was het beeld van een man die zijn leven riskeerde om het fascisme en de onverdraagzaamheid te weerstaan, een van hun doelwitten.
Voor meer zie Frontpage Mag

In een pleidooi om gebruik te maken van sociale media censuur, beschuldigde Joe Biden, de Democratische kandidaat voor de komende presidentsverkiezingen, President Trump ervan hen te betalen "om de kiezers in verwarring te brengen." Facebook verwierp de Democratische poging tot het onderdrukken van de vrije meningsuiting, maar de ironie is dat Biden vorige week verrassend 4,9 miljoen dollar heeft uitgegeven aan Facebook advertenties.
Voor meer zie Breaking News Israël

De raketlancering door de Elon Musk-owned SpaceX bracht 58 Starlink satellieten en drie Planet SkySats in een baan om de aarde terwijl de missie zonder problemen verliep. Ieder punt op aarde ziet nu een Starlink-satelliet. Maar terwijl de SpaceX lanceringen altijd geweldige foto's opleveren, had deze een extra verrassing in petto voor de toeschouwers, door een onverwachte hemelse invloed.
Zie de foto's Daily Mail Online

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zoekt een reden om zijn politieke partnerschap met Benny Gantz op te schorten en de eenheidsregering te ontbinden, waarbij hij oproept tot een nieuwe verkiezing, zo meldde The Times of Israel. Deze beschuldigingen werden echter naar verluidt door Likud ontkend en gekarakteriseerd als een "smerige leugen".
Voor meer zie JOL

De Jordaanse koning Abdullah II heeft pogingen van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu afgewezen om via de telefoon te spreken, dit volgens berichten van het Palestijnse agentschap Maan News, onder vermelding van een naamloze Jordaanse ambtenaar.
Voor meer zie JOL

Verdedigingsexperts slaan alarm over 'kritiek tekort' aan Amerikaanse wapenvoorraden in Israël. Een nieuw rapport van JINSA bevond dat de voorraad van de V.S. "gevaarlijk tekort schiet om het verklaard doel te houden in de inspanningen om Israël te steunen" gezien de bedreigingen van Iran en Hezbollah die zich intensifiëren.
Voor meer zie JNS

Een analist waarschuwt de VS dat het communistische China op het zwakste moment in de massachaos dan zal binnenvallen. Veel mensen zijn zich er niet van bewust, maar het communistische China heeft al voet aan de grond in de Verenigde Staten. De velden met zonne-energieboerderijen die een groot deel van het Amerikaanse zuidwesten bedekken, worden in veel gevallen gecontroleerd en beheerd door het Chinese leger en op een dag zullen deze "slapende cellen" wakker worden en de rest van de overname uitvoeren.
Voor meer zie NaturalNews

Veel christenen erkennen dat er in hun kerken en gemeenschappen uitgebreide voorbereidingen zijn getroffen om Joden op te vangen in het geval van een opleving van het antisemitisme, maar slechts weinigen zijn bereid om openlijk daarover te spreken. Gezien het feit dat christenen die tijdens de Holocaust joodse gezinnen verborgen hielden, hun eigen leven en dat van hun familieleden in gevaar brachten, uit bezorgdheid om de veiligheid van de betrokken christenen, zijn details moeilijk te achterhalen.
Voor meer zie Breaking Israel News

()  De eerste zonsverduistering van 2020, een zeldzame ringvormige verduistering, zal zondag in de hemel boven Israël verschijnen. Volgens academici was dit type van verduistering, beschreven als een "ring van vuur," verantwoordelijk voor de wonderbaarlijke "stopzetting van de zon" van Jozua tijdens de strijd, precies 3.227 jaar geleden.
Voor meer zie Breaking Israel News

De kwestie van het toepassen van de soevereiniteit op de Jordaanvallei en de Israëlische gemeenschappen op de Westelijke Jordaanoever zet premier Benjamin Netanyahu voor een moeilijk strategisch dilemma, een van de belangrijkste in de geschiedenis van Israël.
Verder lezen - NL

Eerder vandaag, rapporteerde NBC dat Google bevestigde dat het twee sites op de financiële zwarte lijst dreigt te plaatsen die bekend staan voor hun kritiek op de linkerzijde: de conservatieve commentaar site als de Federalist en alternatieve nieuws site ZeroHedge. men is dan niet meer in staat om gelden uit advertenties te ontvangen.
Voor meer zie Breitbart

Netanyahu's nieuwe idee: Soevereiniteit in 2 fasen. In de veronderstelling dat de Jordaanvallei en de grote nederzettingsblokken in handen van Israël blijven onder een toekomstig vredesplan, wil premier Netanyahu beginnen met het toepassen van de soevereiniteit op de verafgelegen nederzettingen dieper in Judea en Samaria, en vervolgens de Palestijnen uitnodigen om aan de tafel te komen zitten.
Voor meer zie Israelhayom

Het districtshof van Tel Aviv vaardigde woensdag een bevel uit tegen de bouwwerkzaamheden aan een daklozenopvang in Jaffa, te midden van aanhoudend protest nadat het stuk grond een oude moslimbegraafplaats bleek te zijn.
Voor meer zie The Times of Israel

Een hoge ambtenaar van de Verenigde Arabische Emiraten riep dinsdag op tot meer samenwerking met Israël en legde de voortdurende toenadering van zijn land tot Jeruzalem uit, waarbij hij zei dat hij de meningsverschillen over de Palestijnse kwestie wilde scheiden van de wederzijdse voordelen van samenwerking op andere gebieden.
Voor meer zie The Times of Israel

Wat de burgemeester van Abu Dis betreft, is Israël al begonnen met de uitvoering van het plan om haar soevereiniteit toe te passen op delen van de Westelijke Jordaanoever, waaronder zijn stad, ten zuidoosten van Jeruzalem. Woensdagochtend werd de burgemeester, Ahmad Abu Hilal, wakker met het geluid van Israëlische bulldozers die het gebied van Abu Mugheira in de wijk Suwwaneh in Abu Dis binnendringen. Sommige Palestijnen beweerden dat de IDF borden heeft verwijderd die Israëlische burgers waarschuwen dat ze PA-gebieden te betreden, om de weg vrij te maken voor de uitvoering van het plan.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Minister van Aliyah en Integratie Pnina Tamano-Shata zei op woensdag dat de laatste voorspellingen schatten dat 90.000 nieuwe immigranten in de komende 18 maanden in Israël zullen aankomen uit de hele wereld.
Voor meer zie The Jerusalem Post

Israël heeft niet de capaciteiten die nodig zijn om de piek in coronavirusgevallen te stoppen en zou volgens het Weizmann Institute of Science Prof. Eli Waxman kunnen worden gedwongen om terug te gaan tot een lockdown. Hij stond aan het hoofd van het panel van deskundigen dat de Nationale Veiligheidsraad tijdens de eerste golf van COVID-19 adviseert.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De YESHA-raad heeft op woensdagochtend een "soevereiniteitskaart" gepubliceerd die laat zien wat de nederzettingen in Judea en Samaria nodig hebben en die de oprichting van een soevereine Palestijnse staat verhindert. De kaart creëert een continuüm van soevereiniteit voor de nederzettingen, waardoor wordt voorkomen dat de steden zich isoleren.
Voor meer zie Israel National News

De Torah-codes onthullen: Trump wint de herverkiezing in 2020. Zes maanden voordat de volgende presidentsverkiezingen worden gehouden, deed rabbi Matityahu Glazerson, een expert op het gebied van bijbelcodes, een gewaagde voorspelling; president Trump zal zijn herverkiezing winnen.
Verder lezen - NL

Nou, je vroeg om een teken. In een groots crescendo wordt alles op aarde gecoördineerd om de klimatologische eindtijdgebeurtenissen te vervullen die in de Bijbel worden voorspeld. O, doe alsjeblieft je ogen open om ze te zien! De tijd van zelfgenoegzaamheid is voorbij. Gebruik de laatste momenten van je leven hier op aarde om onze komende Koning te dienen! Ga je de waarschuwingen in acht nemen? Ben je wakker? Ben je klaar?
Verder lezen - NL


Dinsdag 16 Juni - 24 Sivan

()  Tijdens een bezoek aan Psagot Winery zei de minister: "Oslo is ongevoelig voor erfgoedsites, en de Oslo-akkoorden beschermen ze inderdaad niet. 25 jaar van wetteloosheid en vernieling hebben de erfgoedsites in een zeer moeilijke staat gebracht. We zijn hier om te zeggen: Dit zal zich niet herhalen. We hebben respect voor ons erfgoed, en ik promoot een nationaal plan om ze te bewaken, te bewaren en open te stellen voor het publiek."
Voor meer zie Israel National News

Honderden erfgoed en archeologische sites in Judea en Samaria konden verwijderd worden onder een Israëlische controle en worden overgedragen aan de jurisdictie van de Palestijnse Autoriteit, volgens de kaart die samen met de "Deal of the Century" van de Amerikaanse president Trump werd vrijgegeven, zo onthulde het Israëlische dagblad Yediot Ahronot dinsdagochtend.
Voor meer zie Israel National News

Likud MK Amir Ohana, de nieuwe Israëlische minister van Openbare Veiligheid, is in zijn nieuwe functie opgetreden. Tolereert minder dan zijn voorgangers. Zo is het hoofd van de Waqf voor 5 maande van de Tempelberg verbannen wegens het organiseren van een herdenkingsdienst van een terrorrist, wat verboden is volgens de Israëlische wet.
Voor meer zie WIN

De enige manier om het socialisme te stoppen is door het internet te decentraliseren. Onze regering is net zo democratisch als ons internet. Iedereen kan een website maken, maar zolang het meeste internetverkeer wordt gecontroleerd door Google en Facebook, kan die site op elk moment onzichtbaar worden gemaakt voor de meeste internetgebruikers met een veegbeweging van een Big Tech-gigant. De decentrale structuur van het internet zal wel altijd het verzet toelaten, maar door de gecentraliseerde structuur van de bedrijven die het domineren betekent het evenwel dat ze gemakkelijk uit het zicht kunnen worden gehouden.
Voor meer zie Frontpage Mag

Mini-studies: Genesis 4.
Voor meer zie Unravelations

Naarmate de ANTIFA-krachten zich beginnen te vestigen in hun Autonome Zone en zich meer op hun gemak voelen met hun anarchie, hebben ze een paar wijzigingen aangebracht in hun logo. Oorspronkelijk noemden ze zichzelf CHAZ, ofwel Capitol Hill Autonomous Zone, maar nu noemen ze het CHOP, Capitol Hill Occupied Protests. Een man met een megafoon vertelde de menigte dat CHOP ook een knipoog was naar de Franse Revolutie waar al diegenen die niet meegingen met de opstand werden onthoofd. Nu beginnen we de ware geest van ANTIFA te zien, fascisten tot in de kern.
Voor meer zie Now The End Begins

De Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken heeft voorgesteld dat de Europese Unie de Palestijnse staat erkent als reactie op de geplande annexatie van Israël op de Westelijke Jordaanoever in juli.
Voor meer zie JOL

Voor de ontwikkeling van het geplande vaccin hebben de Covid-Masterplan Globalisten de "pandemie expert" Bill Gates in de arm genomen. Ze dwepen met hem alsof hij een soort messias is.
Voor meer zie Uit het nieuws

Onlangs is aan het licht gekomen dat een complot om Israël mogelijkerwijs te vernietigen in de VN-Veiligheidsraad door de Russische president Vladimir Poetin is verworpen. Moskou heeft blijkbaar een zeldzame bereidheid getoond om het vetorecht van de VN-Veiligheidsraad namens Israël te gebruiken om een door Obama geleide resolutie te blokkeren die Israël zou hebben gedwongen om een Palestijnse staat op te richten op basis van de grenzen van 1948.
Voor meer zie PBreaking Israel News

VN onthult het laatste plan: 'Nieuwe Wereldorde'. Een online forum voor een internationaal milieu-initiatief dat vorige week werd gehouden, kan nauwelijks een vermomming zijn geweest van het enorme plan van de Chinese regering om de wereld te domineren.
Verder lezen - NL

()  Lonar Lake, gelegen op ongeveer 310 mijl vanaf de Indiase hoofdstad Mumbai, is een populaire toeristische bestemming, dus het was een schok toen bezoekers van de site vorige week aankwamen om water te zien dat felrood gekleurd was. De algen worden roodachtig bij warmere temperaturen en daardoor wordt het meer rood.
Voor meer zie Breaking Israel News

Enigszins verlaat toegezonden maar alsnog hier de Gebedsbrief van de Voorbidders voor Israël van vrijdag 12 juni.
Voor meer zie Voorbidders - NL

Onthullend corona masterplan. Credible Source werkte 20 jaar met xxx dit is een interview dat iedereen moet zien! Dit interview bereidt je voor op wat er komt en wat je kunt verwachten. Ook met een mooie getuigenis. (Nederlands vertaling is in te stellen.)
Voor meer zie YouTube

Experts: De Israëlische soevereiniteit zal naar verwachting geen massaal geweld of verzet veroorzaken. Hoewel er misschien wat gerommel is vanuit sommige Arabische staten, zijn de deskundigen ter rechterzijde het erover eens dat er geen grote terugslag zal zijn en dat het vredesplan van Trump zal worden erkend als afwijkend van de beproefde aanpak van de oplossing van het Israëlisch-Palestijnse conflict.
Voor meer zie JNS

Groepen achter de ICC-zaken tegen Israël en de VS hebben terroristische banden. Nieuw onderzoek van het Jeruzalem Center for Public Affairs toont de banden aan tussen de zogenaamde "mensenrechtengroeperingen" die onderzoek eisen naar Israël en de VS en hun banden met het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina, een op de lijst geplaatste terroristische groepering.
Voor meer zie ‎Israelhayom

De Knesset neemt de 'Noorse wet' aan, waardoor partijen ministers kunnen worden vervangen door andere MK's. ...De wet is belangrijk voor Blue and White vanwege de 15 MK's, waarvan slechts drie momenteel niet in dienst zijn als ministers of viceministers en die hun tijd kunnen doorbrengen in de Knesset commissie en de dagelijkse gang van zaken.
Voor meer zie The Times of Israel

Het Israëlische strafrechtelijk systeem lijkt onder vuur te liggen. Op maandag, met het laatste voorbeeld, werd Uzi Vogelman van het Hooggerechtshof wakker om te ontdekken dat iemand stickers op zijn brievenbus had geplakt die het hof aan de kaak stelden. Vogelman diende een politieklacht in, slechtsl een dag nadat één van zijn mede rechters, Baron Anat, onder 24/7 bescherming werd geplaatst na een reeks doodsbedreigingen.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De hoogste ambtenaren in Ramallah drukken hun tevredenheid uit over het verschil van mening onder de Israëlisch Rechtse zijde, over de bedoeling van PM Netanyahu om soevereiniteit op 1 Juli te verklaren. "De settlers doen het werk voor ons." Netanyahu vertelt Likud dat er een drukte van belang zal zijn, maar slechts een paar maanden na de soevereiniteit, "dan zullen de dingen weer gewoon op de rails staan."
Voor meer zie Israelhayom

Beroemde baptisten dominee Robert Jeffress ziet guillotines aan de horizon nu demonstranten de monumenten afbreken en de republikeinen zich tegen Trump keren, als een Shadowlands "franse revolutie vuur" verder gaat. Door Tom Horn.
Verder lezen - NL

In straten, winkelcentra, hogescholen en kantoorgebouwen wordt de tegenstander steeds zichtbaarder. Als Amerikaans christen begin je jezelf als een minderheid te zien, misschien zelfs als een achterhaalde minderheid.
Verder lezen - NL


Maandag 15 Juni - 23 Sivan

()  "Israël en de VS zijn vastbesloten om de soevereiniteit tussen juli en september in uitvoer te brengen." De Israëlische soevereiniteit zal in eerste instantie worden toegepast in "grote delen" van de Jordaanvallei om te voorkomen dat Palestijnen daarheen verhuizen om het Israëlische staatsburgerschap te verkrijgen, vertelt een hooggeplaatste Arabische ambtenaar aan Israël Hayom.
Voor meer zie Israelhayom

Palestijnse Autoriteit begint paspoorten te drukken, onafhankelijk van Israël. De PA wil de banden met Israël verbreken uit protest tegen Netanyahu's voornemen om de soevereiniteit over gebieden in Judea, Samaria en de Jordaanvallei toe te passen.
Voor meer zie WIN

Nog twee mensen werden begin maandag gearresteerd op verdenking van het aanvallen van een Palestijnse man toen een soldaat van de Israëlische defensiemacht de man vorige week in de stad Hebron te hulp schoot, zei de Israëlische politie op maandag. Al eerder waren 2 tieners aangehouden.
Voor meer zie The Times of Israel

Mensen met de bloedgroep O zijn beter beschermd tegen COVID-19 zo tonen studies aan. Als een persoon met bloedgroep A het virus overdraagt aan een persoon met bloedgroep O, zal de persoon met bloedgroep O antilichamen hebben die het virus kunnen bestrijden.
Voor meer zie The Jerusalem Post

60% van de mensen is van nature bestand tegen SARS-COV2, zeggen nieuwe onderzoeksresultaten. Als 80% van de geïnfecteerden echt geen antilichamen produceren, is er een goede mogelijkheid dat het virus bij veel meer mensen aanwezig is dan normaal gesproken wordt verondersteld.
Voor meer zie Zero Hedge

Bestaat er een bijbelse lockdown? Sommige verhalen hebben de schijn ervan, maar bij nader inzien speelt er iets anders. Wordt van christenen gevraagd te allen tijde loyaal te zijn aan de voorschriften van de overheid?
Voor meer zie MessiaNieuws

Oproepen in Amerika om de politie te ontslaan brengen de Joodse instellingen in een lastig parket. Joodse organisaties zijn geneigd zich aan te sluiten bij de protestbeweging, maar hebben ook nauwe banden met de wetshandhaving te midden van het opkomende antisemitisme.
Voor meer zie The Times of Israel

De Raad van Kerken in Nederland, een paraplu van 18 kerken en kerkgenootschappen, heeft donderdag in een verklaring haar ongewone verontschuldigingen aangeboden. De groep nam de brief terug van vorige maand aan Minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok die hem aanspoorde om handelsovereenkomsten tussen de Europese Unie en Israël af te schaffen als Israël de burgerlijke wetten in het gebied van de Westelijke Jordaanoever toepast, een stap die sommigen een annexatie noemen.
Voor meer zie The Jerusalem Post zie ook Vlaamse Vrienden van Israël - NL

Trump: Als ik niet win, ga ik andere dingen doen. Trump verwerpt daarmee Biden's beschuldiging dat hij zou proberen de verkiezingen te stelen en het Witte Huis niet zou verlaten als hij zou verliezen.
[ Zo de waard is, vertrouwd hij zijn gasten. wj ]
Voor meer zie Israel National News

Sinds de protesten zijn uitgelopen op rellen waren er geruchten dat George Soros en zijn Open Society Foundation erbij betrokken moesten zijn. Immers, OSF financierde de Black Lives Matter in 2015. Het duurde niet lang in het onthullen van de financiële banden met de huidige rellen en te laten zien dat OSF en George Soros de beweging vandaag de dag rechtstreeks steunen. Bijzonder woedend makend zijn de door de belastingbetaler gefinancierde subsidies die samen met de financiering van Soros door hen worden ontvangen.
Voor meer zie PJMedia

Antifa krachten in de Capitol Hill Autonomous Zone in Seattle gaan eerst verbaal tegen straatprediker tekeer om hem daarna in een verstikkende greep te nemen als de spottende menigte hem belachelijk maakt.
Voor meer zie Now The End Begins

De Club van Rome (CvR) is een denktank die bestaat uit wereldleiders, prominente wetenschappers, beroemdheden, bedrijfsleiders en andere "grootheden" op verschillende gebieden.
Verder lezen - NL

()  De VS zullen het recht van Israël om zichzelf te verdedigen altijd steunen. "De Verenigde Staten en Israël zijn gezegende naties, en we delen een heel bijzondere band", vertelt de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo in 2020 aan het AJC Global Forum. Pompeo staat op het punt om de "deal van de eeuw" te bespreken met de leiders van de EU.
Voor meer zie Israelhayom

Israël staat een gift van $50 miljoen toe in cash van Qatari naar Gaza. In juli 2019 heeft Doha 480 miljoen dollar toegezegd ter ondersteuning van de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever en in Gaza. De betalingen werden onlangs stopgezet in verband met de coronaviruspandemie.
Voor meer zie Israelhayom

De Europese landen versoepelen enkele grenscontroles op maandag na maanden van coronavirusafsluitingen, vooruitlopend op wat naar verwachting een rustige zomer in de toeristenindustrie zal worden.
Voor meer zie The Jerusalem Post

De PM van Israël vraagt de overzichtscommissie om een NIS10 miljoen ($2.9 miljoen) schenking toe te staan van een in Michigan-gebaseerde onroerend goed magnaat om zijn wettelijke verdediging te financieren iets wat Netanyahu in de eerste plaats een probleem zou kunnen geven zeggen sommigen.
Voor meer zie Ynet

Twee weken voordat Israël de soevereiniteit toepast op de Jordaanvallei en delen van Judea en Samaria, blijven sommige nederzettingsleiders zich op zondag luidkeels verzetten tegen Trump's overeenkomst van de eeuw, wat een sterke afkeuring van de Likud-ambtenaren in de hand werkt. Achter gesloten deuren noemen hogere Likud-ambtenaren deze afwijzende bewindslieden "onverantwoordelijk" en zelfs "gek."
Voor meer zie Israelhayom

Instorting van Democraat-gerunde steden is nu dreigend aangezien 4 van de 5 de truckers zeggen zij zullen weigeren te leveren aan steden met een gedefundeerde politie.
Voor meer zie The Common Sense Show

Honderden mensen hebben in steden in heel Libanon voor een tweede nacht geprotesteerd over de aanpak van de economische crisis in het land. Het Libanese pond heeft een record-daling sinds oktober, toen de protesten begonnen en is 70% van de waarde verloren.
Voor meer zie BBC News

Operatie Claw-Eagle treft Koerdische bases in Noord-Irak in de laatste escalatie. De Turkse luchtmacht sloeg op zondag laat toe in het noorden van Irak op de Koerdische stellingen, zo kondigde het Turkse Ministerie van Defensie aan.
Voor meer zie i24News

De Israëlische politie arresteerde vier moslimbewoners van Jaffa op zondagmorgen op verdenking van hun betrokkenheid bij rellen in het weekend. Moslim relschoppers in Jaffa, ten zuiden van Tel Aviv, staken vrijdagavond een vrachtwagen in brand, waarbij ze nabijgelegen voertuigen beschadigden, en gooiden een brandbom in een gemeentelijk gebouw in Tel Aviv, waarbij ze grote schade veroorzaakten. Het geweld is naar verluidt te wijten aan het plan van de stad om een daklozencentrum te bouwen op wat vroeger een moslimkerkhof was.
Voor meer zie Breaking Israel News

Een nieuwe rabbijnse uitspraak over het niet betreden van ziekenhuizen op de Shabbat, omdat daar de temperatuur wordt gemeten, toont aan hoe ver de rabbijnen van de Torah zijn verwijderd.
Voor meer zie Israel Today - NL

Israëlisch Hooggerechtshof keert landbeslissing om te midden van soevereiniteitsdiscussie. Deze beweging wordt door sommige segmenten van het land gezien als overdreven en hypocriet, en bleek een probleem te zijn bij de verkiezingen die een jaar lang in de Joodse staat werden gehouden.
Verder lezen - NL

Emmanuel Macron overweegt te stoppen en te streven naar herverkiezing om zijn huidige steun te versterken en Frankrijk uit de komende economische crisis te leiden.
Verder lezen - NL

Onze zoon heeft nooit het coronavirus gehad, het ziekenhuis verbergt zijn fouten. Ouders van 26-jarige die zondag stierf, verwerpen de claim van het ziekenhuis dat hij stierf aan complicaties van het coronavirus. Hij is nooit geïnfecteerd geweest.
Voor meer zie Israel National NewsVia een link hier gekomen?
Dan staat misschien het artikel wat u zoekt
in de brief van de vorige week.


()Inschrijving

voor toezending Nieuwsbrief


Lees de Privacy verklaring

Privacy verklaringChristipedia

Een Christelijke encyclopedie


pijl Terug naar begin van de pagina