www.wimjongman.nl

(homepagina)


Wonderbaarlijk genezen terwijl ze van Jezus droomde, vond ze een gloednieuw leven in Hem.

Door Iran Alive - 14 maart 2023

Enkele jaren geleden werkte Melina in de toeristenindustrie en volgde ze een studie in hetzelfde vakgebied. Tijdens rondreizen kwam ze vaak christenen tegen, en ze voelde zich tot Jezus aangetrokken vanwege hun vriendelijkheid en blijdschap. Maar omdat ze jong was, nam ze de christenen (of Jezus) niet erg serieus.

Maar toen veranderde een plotselinge ziekte Melina's hele leven. Het ging als volgt:

( )

Melina werd wonderbaarlijk genezen van multiple sclerose tijdens een droom over Jezus. Dat wonder bracht haar ertoe vragen te stellen aan haar christelijke tante, die haar tot geloof bracht. Vandaag wandelt Melina met Christus en is ze vol vreugde in haar nieuwe geloof.
Foto door mohsen ameri op Unsplash

Ik kreeg de diagnose MS. Mijn toestand werd elke dag slechter en de dokter zei dat ze niet wisten waarom de ziekte al mijn organen aantastte en zich uitbreidde.

Op dat moment was ik niet in een goede mentale conditie. Wanhoop en angst namen de overhand, alsof ik niet kon ontsnappen. Op een gegeven moment lag ik 20 dagen in coma vanwege de pijn. Elk deel van mijn lichaam liet het afweten.

Op een nacht droomde ik. Ik zag mezelf in bed liggen. Toen stak een man zijn hand naar me uit en zei: "Neem mijn hand, mijn kind. Ik kan je helpen." Ik weet niet wat er op dat moment gebeurde, maar ik legde mijn hand in de Zijne. Toen ik wakker werd, waren er geen tekenen van die ziekte in mijn lichaam! Het was uitgeroeid. Ik werd levend en gezond.

Toen de artsen mijn verbetering zagen, konden ze het niet geloven. Van deze ziekte afkomen was onmogelijk, zeiden ze - het kon alleen maar een wonder zijn!

Ik wist nog steeds niet wie die man in mijn droom was, maar ik was zo opgewonden dat ik mijn tante belde en het verhaal vertelde. Ze begon te huilen. Ze vertelde me dat de man in mijn droom Jezus was. Zij had Hem ook in een droom ontmoet - en hij had haar ook genezen!

Ik werd plotseling heel gelukkig. Ik kon niet geloven dat de persoon van wie ik al die tijd in mijn hart hield en die ik wilde leren kennen, niet alleen naar mij toe kwam, maar mij ook genas. Dus nam ik een besluit om Hem mijn hele hart te geven.

Op een dag vertelde ik enkele collega's het verhaal van mijn ontmoeting met Christus en mijn genezing. Ik realiseerde me toen dat zij ook christenen waren, en ze stelden me voor aan een van de consulenten van kerk 7.

Tijdens het gesprek met deze lieve zuster werd mijn hart geraakt en bad ik om berouw en redding. Ik gaf mijn hart aan Christus en ben sindsdien met Kerk 7 verbonden.

Het was alsof er een nieuw mens in mij werd geboren. Mijn hart was vol vreugde, vergeving en vrede. Ik vond een intieme relatie met God. Ik praat met Hem en dank Hem dat Hij mijn hart binnenkomt en mijn lichaam en ziel geneest.

Dank en glorie aan Zijn naam!

Bron: Miraculously cured of MS in a dream of Jesus …