www.wimjongman.nl

(homepagina)


OEKRAÏENSE GENERAAL VERTELT OVER WIE ER ECHT AAN DE TOUWTJES TREKT IN OEKRAÏNE.

Ik verklaar aan degenen die deze informatie bekijken.

Mr. Turchynov, Mr. Yatsenyuk, Mr. Tahnybok, en anderen zoals zij, over hen verklaar ik openlijk en ik weet het als een feit. Zij zijn gesponsorde agenten van de Central Intelligence Agency (CIA) van de USA.

Daarbij is Mr. Yatsenyuk de eerste plaatsvervangende chef van de Vrijmetselaar loge in Oekraïne. En het hoofd van de Vrijmetselaar loge, is wat niemand weet is Mr. Pinchuk, de zwager van Mr. Kuchma. Ze liegen allemaal over wat er voorvalt en alle commando's.

Mr. Yanukovich is als een marionet in de handen van Mr. Pinchuk, Mr. Kuchma en Mr. Kravchuk. Zij zijn degene die hem verkochten. Zij waren degenen die hem bevelen gaven om Berkut niet uit te zetten of ze te laten stormen, of ze niet te laten stormen. En toen de mensen uiteindelijk de wapens mochten opnemen, werden ze verachtelijk verraden.

Dit is vooral het werk van Kravchuk en Kuchma.

Dit is hun werk. Want, onbekend bij de meesten, dat Mr. Kuchma na de zogenaamde overwinning van de oranje revolutie, niet geraakt werd, dankzij Mr. Pinchuk. De Amerikanen gaven hem het geld terug. Dat wil zeggen, ze trokken het beslag op zijn rekeningen in en nu leeft hij zijn rustige leven. En het feit dat nadat ze verkochten, Mr. Janoekovitsj... Ik zeg niet dat hij goed is, ik ben geen fan van hem. Ik kan niet van hem houden of hem haten. Wel, hij was niet goed in vele opzichten.

Hoewel hij inderdaad de legitieme president blijft, of we dat nu willen of niet. Of de stinkende Banderoviters het nu willen of niet.

Ik ben het zat om te luisteren. Iedereen kan iemand beledigen, maar eerst moeten we uitzoeken wat de motivatie is, wat de reden is. Weinig mensen weten dat Mr. Akhmetov de belangrijkste aanslag heeft gepleegd. Rinat Leonidovych. De heer Kolomoyskyi, het hoofd van het Wereld Joods Congres. De heer Firtash en anderen zoals zij. Al deze oligarchen. Aanvankelijk leek het alsof 2 clans om een sinecure vochten. Zo was het in 2005. En nu is dit gewoon de directe bezetting van Oekraïne door de VS via boegbeelden.

Ik ben hier niet bang voor, ik heb niets om bang voor te zijn. Godzijdank heb ik de kracht om voor mezelf op te komen. Maar mijn echtgenoot was daar [Kiev] gebleven. En niet alleen mijn echtgenoot. Er zijn heel veel mensen die zich bij Rusland willen aansluiten. heel veel mensen die gewoon vanuit Rassia willen helpen om het heilige Rus' te zuiveren van de invasie van rebellen en Amerikaanse zionisten. ik ben geen antisemiet. God verhoede. Ik ben een internationalist. Ik ben opgegroeid in de geest van het Sovjet internationalisme. Maar ik ben... laat de mensen niet verwarren, ik heb geen haat tegen gewone Joden. Ze hebben nergens schuld aan. Zij lijden ook onder hun magnaten, de zogenaamde Orthodoxe Judische organisaties van de Hasidim in het bijzonder, de Chabad organisatie die heerst over al het zwarte feest. Dus laat niemand mij beschuldigen van antisemitisme.

En uiteindelijk kan ik u vertellen, hoe men in Odessa zegt, wie semieten zijn en wie niet-semieten. Weet je dat? (Semieten zijn zij die voor zeven uur drinken, antisemieten zijn zij die na zeven uur drinken, zoals ze in Odessa zeggen. Ik hou van Odessa's humor. De echte, oude Odessa-humor.

Maar ik haat wat er wordt gedaan... Stel je een scène voor op de Maidan. Vertegenwoordigers van de Grieks-katholieke kerk staan, staan de vertegenwoordigers van de zogenaamde Autocefalie, samosvyaty, die tijdens de oorlog [WO2] rondgingen en aan de Duitsers lieten zien - "deze familie heeft kinderen aan het front, deze heeft [kinderen] in partizanen" enzovoort. Ook de vertegenwoordigers van het zogenaamde Kievse pseudo-patriarchaat dat de paus van Rome in zijn tijd niet eens erkende, onder leiding van de heer Mikhail Denisenko die zich vandaag de dag om de een of andere reden Filaret noemt. Hij is geanathematiseerd vanwege de eed-misdaad en vele andere zonden in de moederkerk.

Nu probeert hij... al in zee te gaan met de Rechtse Sector, in het bijzonder met een fascistische organisatie als Svoboda - dat is een kamerscherm. De echte naam is de "Sociaal-Nationalistische Partij van Oekraïne." Dus iedereen weet dat de naam Svoboda slechts een... Ze begrepen dat ze de politieke arena niet kunnen betreden als ze onder hun echte naam gaan. Toen stelden ze een wet op... Daar is die afgevaardigde, Bryhynets. Ik denk, ik weet het niet meer, ik ben niet sterk in deze namen, maar ik weet dat het 100% is. Een wetsvoorstel om het Moskouse Patriarchaat te verbieden. Een wetsvoorstel om de Russische taal in Oekraïne te verbieden tot aan strafrechtelijke vervolging toe.

Dit alles is het werk van ultra-rechts met de steun van Amerikaanse fascisten, om zo te zeggen, ik kan ze niet anders noemen, van het Wereld Imperialisme. Dat is alles. Misschien heb ik het niet goed gezegd. Ik ben geen meester om te spreken. Het zit gewoon in me opgekropt. Ik zal mezelf nog eens herhalen. Het klinkt afgezaagd. Heel erg bedankt.

Nu wat achtergrondinformatie over de genoemde figuren, opgezocht door Henk der Niederländer die schrijft op E.J.Bron

Mr. Turchynov: Politicus en woordvoerder van het parlement in Kiev en een van de grote leugenaars waar menige westerse media zo graag naar luisteren. Ook voormalig waarnemend president na de coup in 2014 onder Jatsenjoek.

Mr. Yatsenyuk: Na de coup in2014 president van Oekraïne en uiteraard na gedane zaken en op voorspraak van Victoria Nuland nu werkzaam bij Goldman Sachs. Waarschijnlijk niet wegens zijn kennis van zijn financiële inzichten, maar eerder als dank voor het mede omverwerpen van de wettig gekozen regering.

Pinchuk: Is eigenlijk een opvallend persoon in dit relaas van deze generaal, want hij is van Joodse afkomst en ik krijg soms wel eens het verwijt dat Joden geen Nazi’s kunnen zijn, omdat Tweede Wereldoorlog en zo… Deze Pinchuk is ook schatrijk en heeft een bedrijf in London, waar hij zich heeft verzekerd van Engelse papieren, evenals Zelensky.

Kuchma: De tweede president na de coup van 1994 tot januari 2005, die de persvrijheid in Oekraïne sterk inperkte. Moest vervroegd aftreden wegens corruptieschandalen. Maar ja, corruptie schijnt sinds 24 februari 2021 niet meer te bestaan in Oekraïne, maar dat terzijde.

Yanukovich: Was de democratisch gekozen president van Oekraïne en vriend van Poetin. Hij bedreef een vreedzame politiek met Rusland, wat niet goed viel bij de Amerikanen en de Rechtse Sector en dus onder dreiging van vuurwapengeweld afgezet werd door Svoboda .

Kravchuk: De eerste president van Oekraïne van december 1991 tot juni 1994. Hij gat het Oekraïense nucleaire arsenaal op. Overigens een voormalig communist die zich later bekeerde tot het socialisme en dus eigenlijk in het linkse bed bleef slapen.

Rinat Achmetov: Wordt gezien als de rijkste man van Oekraïne en er wordt beweerd dat hij zijn eerste kapitaal verdiende binnen de Oekraïense maffia, zaken die uiteraard met de juiste connecties moeilijk te bewijzen zijn.

Kolomoyskyi: Schatrijke oligarch die Zelensky aan de macht hielp en gezien wordt als de meest invloedrijke persoon in Oekraïne. Maar ook van verschillende kanten beschuldigd van corruptie. Hij mocht wegens deze beschuldigingen ook in 2021 de VS niet in. Zo zie je maar als iemand niet meer rendabel is voor Amerika kan het zomaar gebeuren dat je uitgekotst wordt.

Tahnybok: Leider van Svoboda, en close met McCain, de oorlogshitser. Fel aanhanger van het Ultra Rechtse blok in Oekraïne. Voormalig chirurg. Gaat graag op de foto met gestrekte rechterarm.

Firtash: Was medewerker van Janoekovytsj en van Joesjtsjenko van Gazprom en sluisde veel geld door naar Russisch gezinde partijen, wat hem uiteraard in de tegenwoordige tijd niet in dank afgenomen word.

Mikhail Denisenko: Held van de Sovjet-Unie.

Bron: UKRAINIAN GENERAL TELLS THE TRUTH ABOUT WHO REALLY PULLS THE STRINGS IN UKRAINE.