www.wimjongman.nl

(homepagina)


Dromen: Lichtflitsen

Door Carolyn Hyde - 31 januari 2023

( )

TWEE SERIES VAN GELIJKSOORTIGE DROMEN

Deze serie dromen kwam een paar maanden geleden, maar ik hoopte het helemaal mis te hebben. Maar na het lezen van recente krantenkoppen voelde ik het als een bevrijding om te delen wat ik zag en hoorde. Het doel is niet om angst te zaaien, maar om aanmoediging te bieden om ons hart te onderzoeken, prioriteit te geven aan wat essentieel is in ons leven en ons te wenden tot de G-d van Abraham, Izaäk en Jacob.

Lichtflitsen

Drie keer zag ik een lichtflits en in een oogwenk werd een hele stad gedecimeerd. Het was nucleair, maar niet over de hele aarde, slechts op een paar geselecteerde plaatsen om angst in te boezemen en controle te installeren. Ik hoop dat ik het mis heb!

Een paar nachten later droomde ik van drie steden die gemarkeerd waren voor vernietiging. Later in die droom zag ik hoe in elk van deze drie steden Yeshua in Zijn grote barmhartigheid openlijk verscheen gedurende de laatste drie minuten voor de ontploffingen. En in die laatste drie minuten was de oogst buitengewoon groot.

Ik vertelde niemand over mijn droom, maar twee weken later voelde een dame uit Brazilië zich geroepen om haar droom met mij te delen en het was hetzelfde! Dus deelde ik beide dromen met een vriend die een hoge overheidsfunctie heeft, en zei: "Zeg me alsjeblieft dat dit niet waar kan zijn." Maar mijn vriend antwoordde: "Dat kan ik niet zeggen. In feite heb ik KI (kaliumjodide) gekocht en aan mijn familie en vrienden gegeven".

Soortgelijke dromen - opnieuw

Drie keer in de nacht drong het tot me door - opnieuw.

In een droom zag ik een lege roestvrijstalen kookpot die vol pokdalige plekken en deuken zat. Toen zag ik rook uit de grond opstijgen en in het midden daarvan een grote paddestoelwolk.

Tweede droom:

Er was een vreemde wind die stof en roet inblies. En in de verte rees een wolk op uit de grond en bedekte een enorme stad.

Ik had deze dromen op de kinderafdeling waar mijn kleinzoon werd geopereerd. Ik bracht de nacht daar door, nadat ik mijn dochter naar huis had gestuurd om te slapen. De volgende ochtend werd ik wakker met de geur van vuur en as na een visioen van veel mensen die rond hun picknicktafel zaten, beladen met klassieke Amerikaanse kost. Toen de wolk in de verte opkwam, stonden sommigen op om weg te rennen, terwijl anderen daar gewoon zaten, gebiologeerd en niet in staat om zich te bewegen.

Bron: Dreams: Flashes of light » Kehila News Israel