www.wimjongman.nl

(homepagina)


De VS en Europa tegen Rusland en China - De "Allianties van de Apocalyps" zijn gevormd

22 februari 2023 - door Michael Snyder

()

Het lijkt wel een beetje op het langzaam uitspelen van een hele slechte Hollywood-rampfilm, maar in dit geval zouden miljarden mensen kunnen sterven. Dankzij het eindeloze gestuntel van de regering Biden zijn Rusland en China in elkaars armen gedreven, en nu lijken ze vastbesloten om samen de confrontatie met de westerse machten aan te gaan. Voor degenen die niet hebben opgelet, de apocalyptische allianties die we al jaren verwachten zijn nu gevormd. De VS en Europa staan aan de ene kant, en Rusland en China aan de andere kant. Alle pionnen staan op het spel, en beide partijen hebben genoeg kernwapens.

Op dinsdag verklaarde China's topdiplomaat Wang Yi publiekelijk dat zijn natie "klaar is om de krachten te bundelen met de Russische kant"...

De Volksrepubliek China is bereid de krachten te bundelen met Rusland om vastberaden op te komen voor de nationale belangen en de samenwerking tot wederzijds voordeel op alle gebieden te bevorderen, zei Wang Yi, directeur van het Bureau van de Commissie Buitenlandse Zaken van het Centraal Comité van de Communistische Partij van China, dinsdag tijdens zijn ontmoeting met de Russische secretaris van de Veiligheidsraad, Nikolay Patrushev.

"Tijdens een virtuele ontmoeting eind vorig jaar kwamen onze leiders (de Chinese president Xi Jinping en de Russische president Vladimir Poetin - TASS) met een plan voor de verdere ontwikkeling van de bilaterale betrekkingen. Wij zijn bereid om samen met de Russische kant, in overeenstemming met de afspraken op hoog niveau, resoluut op te komen voor de nationale belangen en deugden, en de samenwerking tot wederzijds voordeel op alle gebieden te bevorderen," zei hij.

En de Wall Street Journal meldt dat er plannen worden gemaakt voor de Chinese leider Xi Jinping om naar Moskou te reizen voor een top op hoog niveau met Vladimir Poetin...

Chinese leider Xi Jinping bereidt zich voor op een topontmoeting met de Russische president in de komende maanden, volgens mensen die bekend zijn met het plan. Vladimir Poetin voert oorlog in Oekraïne en werpt zich op als vaandeldrager tegen de door de VS geleide wereldorde.

Ondertussen gebruiken de Chinezen steeds hardere woorden om de betrokkenheid van de VS in de oorlog in Oekraïne te beschrijven...

🇺🇸🇺🇦🇨🇳"Vechten tot de laatste Oekraïner. De VS heeft een beleid gevoerd van vechten tot de laatste Afghaan in Afghanistan"- Chinees Ministerie van Buitenlandse Zaken pic.twitter.com/3Cih0f2Rra

- AZ 🛰🌏🌍🌎 (@AZgeopolitics) 22 februari 2023

En de Chinezen roepen nu de VN op om de vernietiging van de Nord Stream pijpleidingen te onderzoeken....

China heeft de Verenigde Naties opgeroepen om de explosies op de Nord Stream-gaspijpleidingen te onderzoeken en de explosies beschreven als een "opzettelijke daad" van staatsspelers.

Tijdens een briefing van de VN-Veiligheidsraad op dinsdag zei de Chinese ambassadeur Zhang Jun dat China het standpunt van vele landen deelde door op te roepen tot een onderzoek "om de waarheid aan het licht te brengen en de verantwoordelijken te identificeren".

Waarom zou China om zo'n onderzoek vragen?

Omdat ze weten dat wij het gedaan hebben.

En wij weten dat zij weten dat wij het gedaan hebben.

En zij weten dat wij weten dat zij weten dat wij het gedaan hebben.

Dankzij Seymour Hersh weet de hele wereld nu dat de regering Biden achter een van de grootste terreuraanslagen in de moderne geschiedenis zat.

Ambtenaren van de Biden regering kunnen liegen tot ze blauw zien, maar het spel is uit.

Iedereen weet wat er echt gebeurd is, en de geloofwaardigheid van de regering Biden is volledig verdwenen.

De betrekkingen tussen de VS en China zijn al geruime tijd aan het verslechteren, maar de regering Biden lijkt vastbesloten ze nog slechter te maken.

Kijk maar naar hoe het hele "Chinese spionage-ballon"-incident is afgehandeld.

De Chinezen zullen het niet vergeven en zeker niet vergeten.

Dus nu hebben Rusland en China besloten om beste maatjes te worden, en de man naar wie wij miljarden dollars blijven sturen in Oekraïne waarschuwt dat dit kan leiden tot een "wereldoorlog"...

De Oekraïense president Volodymyr Zelenskiy waarschuwde China maandag in een kranteninterview tegen steun aan Rusland in zijn oorlog tegen Oekraïne en zei dat dit tot een wereldoorlog zou leiden.

De opmerkingen van Zelensky kwamen toen China zei dat de Verenigde Staten niet in de positie waren om eisen te stellen, nadat de hoogste Amerikaanse diplomaat zijn Chinese collega in het weekend had gewaarschuwd tegen het leveren van wapens aan Rusland in zijn oorlog in Oekraïne.

Helaas heeft hij hierin helemaal gelijk.

Er komt een oorlog, en de allianties voor die oorlog zijn al gevormd.

Onnodig te zeggen dat veel van onze leiders absoluut geschokt zijn dat Rusland en China dichtbij komen. Kijk bijvoorbeeld naar wat Senator Lindsey Graham een paar dagen geleden zei:

Senator Lindsey Graham zei zondag dat China een kolossale blunder begaat als het besluit Rusland dodelijke hulp te bieden voor de oorlog met Oekraïne.

"Als je op de Poetin-trein springt, ben je dommer dan vuil," zei de Republikein uit South Carolina over China in een interview met Martha Raddatz op ABC's "This Week."

"Het zou zijn alsof je een kaartje koopt voor de Titanic nadat je de film hebt gezien."

Als onze leiders slim waren, zouden ze zoeken naar een vreedzame uitweg uit deze puinhoop nu het nog kan.

Maar in plaats daarvan blijft Joe Biden onsamenhangend gewauwel spuien over hoe belangrijk het is dat we de oorlog in Oekraïne zo lang als nodig steunen...

Joe Biden in Warschau, Polen:

"Zouden we reageren? Of zouden we de andere kant opkijken? Zouden we sterk zijn? Of zouden we zwak zijn? Zouden we, jullie, we zouden, zouden we de, al onze bondgenoten verenigd zijn, of verdeeld?" pic.twitter.com/8VlMNK2j8b

- Real Mac Report (@RealMacReport) 21 februari 2023

Ondertussen waarschuwt president Trump publiekelijk dat "de Derde Wereldoorlog nog nooit zo dichtbij is geweest als nu"....

President Trump:

"Wereldoorlog III is nog nooit zo dichtbij geweest als nu."pic.twitter.com/TilWKjCIDW

- Citizen Free Press (@CitizenFreePres) 21 februari 2023

Trump was recht op zijn doel af met die uitspraak.

In mijn hele leven zijn de Verenigde Staten nog nooit zo dicht bij een apocalyptische oorlog geweest als nu.

Het lijkt erop dat we tegelijkertijd tegen Rusland en China moeten vechten, en zo'n nachtmerriescenario is voor niemand van ons goed.

Bron: The U.S. And Europe Against Russia And China – The “Alliances Of The Apocalypse” Have Formed