www.wimjongman.nl

(homepagina)


De ongebreidelde marketing van COVID-vaccins en -paspoorten brengt George Orwells "Vrijheid is slavernij" naar voren

Vaccin-"paspoorten" die door de Europese Unie en Australië en door sommige staten en bedrijven in de V.S. worden ingevoerd als één van de meer verontrustende instrumenten die "het hart en de ziel van Technocratie en Wetenschappelijke Dictatuur" bevorderen.

()

Door het Children's Health Defense Team - 2 juli 2021

De wereldwijde veranderingen die zijn ingeluid door de gunstig getimede COVID-crisis hebben verrassend weinig te maken met gezondheid.

Zoals steeds duidelijker wordt voor iedereen die in staat is om achter de dagelijkse Orwelliaanse propaganda van de media te graven, hebben de wereldwijde veranderingen door de COVID-crisis verrassend weinig te maken met gezondheid. Gefaciliteerd door "big tech", "big military", "big pharma's injectable operating systems" en andere hulpmiddelen van "biofascisme", vertegenwoordigt het de overname die door private centrale bankiers en hun technocratische partners wordt voorbereid, niet minder dan een volledige omzeiling van de menselijke vrijheid.

Vaccin-"paspoorten" of -"certificaten", ingevoerd door de Europese Unie en Australië, alsmede door sommige staten en bedrijven in de V.S., als één van de meer alarmerende instrumenten die deze tirannieke centralisatie en controle-agenda vooruit helpen. Auteur Naomi Wolf, die er geen doekjes om windt, stelt dat de "paspoorten", als ze de norm worden, "het einde van de burgermaatschappij" en "letterlijk het einde van de menselijke vrijheid in het Westen" zouden kunnen inleiden.

Waarom is er zo'n sterke drang om reizen en handel afhankelijk te maken van vaccinatiepaspoorten? Een belangrijk antwoord, dat Wolf, als CEO van een technologiebedrijf, goed begrijpt, is "locatie-intelligentie" - wat technocratie-expert Patrick Wood "het hart en de ziel van Technocratie en Wetenschappelijke Dictatuur" noemt. Zonder ironie rapsodiseren de voorvechters van locatiegegevens dat dergelijke gegevens "een krachtige manier zijn om mensen te verbinden met plaats, transacties met acties, reacties met trends, en klanten met de plaats waar ze zaken doen en het soort zaken dat ze doen" - wat uiteindelijk de "digitale transformatie van de maatschappij in haar geheel" vergemakkelijkt.

Minder vrolijk is dat technocraten begrijpen, zelfs als het grote publiek dat niet doet, dat locatiegegevens de controle op de meest granulaire niveaus mogelijk maakt en "een platform bieden om te begrijpen wat er op alle niveaus gebeurt". Dit punt werd op verontrustende wijze geïllustreerd in een studie van 21 juni in JAMA Internal Medicine, waarin in wezen "kleine en informele sociale bijeenkomsten" aan de kaak werden gesteld en werd gezegd dat kinderfeestjes potentiële broeihaarden zijn van een SARS-CoV-2 overdracht.

Deze bereidheid van het voetvolk van de technocratie om - letterlijk - party-mijders te zijn, zou onnozel zijn, ware het niet dat de studie zo'n negatieve boodschap uitdraagt, die Wolfs bezorgdheid bevestigt dat we niet alleen in een strijd om vrijheid zijn verwikkeld, maar ook in "een oorlog tegen de mens en de kwaliteiten die ons menselijk maken".

Plezier niet toegestaan

Op haar webpagina gewijd aan "kleine bijeenkomsten", bijgewerkt op 6 mei, behandelt de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) het onderwerp van sociale bijeenkomsten met familie en vrienden, "zoals kleine vakantiefeestjes, familiediners en kleine speciale vieringen". Om dergelijke evenementen "veiliger" te maken, raadt het CDC de gastheren en deelnemers aan om het aantal gasten te beperken, een masker te dragen "met twee of meer lagen ... binnen en buiten, behalve tijdens het eten of drinken," sociale afstand te bewaren, handdrukken en omhelzingen te vermijden, zelf voor eten en afwas te zorgen - en (met uitzondering van "Happy Birthday" liedjes) luid gejuich of gezang te vermijden. Nog beter, zegt het CDC, is gewoon een virtuele bijeenkomst!

De JAMA verjaardagsfeestjes-studie versterkt het sombere advies van de CDC. De studie werd uitgevoerd door particuliere onderzoekers van de RAND Corporation, Harvard en het "gezondheidszorg-navigatie"-bedrijf Castlight Health, en er werd gekeken naar particuliere huishoudens waarvan de leden wel of niet jarig waren in de voorafgaande twee weken en naar COVID-19 prevalentiegegevens op districtsniveau - maar er werden geen gegevens van werkelijke sociale bijeenkomsten in opgenomen.

Op het eerste gezicht kan men zien hoe de boodschap van de studie - dat huishoudens in bepaalde districten mogelijk iets meer kans hebben op een COVID-diagnose nadat een volwassene of kind jarig is geweest - zich zorgen makende mensen in de richting van de "virtuele bijeenkomst"-oplossing van de CDC zou kunnen sturen. Men moet echter de definitie van risico in de studie ontleden. Zoals gebruikelijk is in risicoverklaringen die bedoeld zijn om COVID-gerelateerd gedrag in een bepaalde richting te sturen, hebben de onderzoekers niets gezegd over het absolute risico, ook al beschouwen velen de absolute risicostatistieken als "de meest bruikbare manier om onderzoeksresultaten te presenteren ter ondersteuning van ... besluitvorming".

Hoewel de studie een "relatieve toename" van 31% meldde van COVID-diagnoses "geassocieerd met verjaardagen" - een bevinding die bovendien alleen betrekking had op huishoudens in 10% van provincies met de hoogste achtergrondprevalentie van COVID - bedroeg het verhoogde absolute risico (opnieuw, alleen in de 10% van provincies met hoge achtergrondprevalentie) een flinterdunne 0,086 toename ten opzichte van het COVID-"achtergrondpercentage" van .278/100. Niettemin versterkten de onderzoekers hun asociale boodschap met de conclusie dat "beleidsinterventies die bedoeld zijn om de overdracht van ziekten te beperken, zich ook moeten richten op informele bijeenkomsten".

Vrijheid verdedigen

De krachtige marketing van COVID-injecties en COVID-vaccinpaspoorten als "tickets naar "vrijheid" heeft George Orwell's omgekeerde "vrijheid is slavernij"-logica volledig op de voorgrond gebracht. In het "aanhangsel" van 1984 wordt uitgelegd dat het fictieve totalitaire regime Oceanië het gebruik van het woord "vrij" in uitspraken als "Deze hond is vrij van luizen" of "Dit veld is vrij van onkruid" zonder meer toestond, maar dat uitdrukkingen als "politiek vrij" of "intellectueel vrij" volledig en opzettelijk waren uitgestorven omdat de begrippen zelf waren uitgewist.

De alarmerende snelheid waarmee de VS en de eens "robuuste" westerse democratieën in staat waren "elementen van een opgesloten, 360 graden totalitarisme" te implementeren, werd niet alleen vergemakkelijkt door een tot dan toe onvoorstelbaar niveau van wereldwijde beleidscoördinatie, maar ook door de zelfgenoegzaamheid van het publiek. De prangende vraag van vandaag is dan ook of de burgers zullen blijven tolereren dat er schaamteloze pogingen worden ondernomen om de vrijheid in te perken.

Lobbyend voor COVID-vaccinplicht en -paspoorten in de VS heeft een van de nieuwste lievelingen van de vaccindwang onlangs betoogd dat de regering-Biden "niet zo terughoudend moet zijn over de verificatie van vaccins", waarbij hij openlijk verplichting en "verificatie" wenselijke instrumenten noemt om "[de niet-gevaccineerden] in de goede richting te duwen".

En als we de propaganda van de Gallup-peiling mogen geloven, is meer dan de helft van de Amerikanen het daar al mee eens, en steunen zij beleid zoals het moeten kunnen tonen van een bewijs van vaccinatie om te kunnen vliegen of om sportevenementen of concerten bij te wonen. Anderzijds antwoordde in een "onwetenschappelijke" opiniepeiling op de website van de onafhankelijke journaliste Sharyl Attkisson 97% van de ondervraagden: "absoluut niet!" op de vraag "Bent u voorstander van het verplicht stellen van 'vaccinatiepaspoorten'?"

Het ontmoedigende koude water dat nu over kinderverjaardagsfeestjes wordt gegooid, maakt deel uit van een reeks door COVID geïnaugureerde beleidsmaatregelen die, in de woorden van Naomi Wolf, "lijken te zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat mensen geen 'analoge' ruimte of 'analoge' cultuur meer zullen hebben - geen manier om zich op hun gemak te voelen door gewoon in een kamer samen te komen, elkaar aan te raken als vrienden of bondgenoten, of samen te komen."

Gelukkig, zoals schrijver Allan Stevo heeft opgemerkt, "worden Amerikanen steeds standvastiger en resoluter" over vrijheid, en "zeggen 'Ja!' tegen goede dingen" en "zeggen 'Nee!' tegen slechte dingen" - en dat, zegt Stevo, "is precies hoe slechte tijden veranderen in goede tijden."

Bron: Heavy-Handed Marketing of COVID Vaccines, Passports Brings George Orwell’s ‘Freedom Is Slavery’ to the Fore • Children's Health Defense