www.wimjongman.nl

(homepagina)

De Siamese Tweeling van Technocratie en Transhumanisme

()

Door Patrick Wood - 19 augustus 2020

Technocratie en Transhumanisme zijn altijd nauw verbonden. Technocratie gebruikt haar "science of social engineering" om technologie en maatschappij samen te voegen. Transhumanisme gebruikt haar vakgebied NBIC [nanotechnologie etc.] om technologie direct te laten samensmelten met de mens.

Met andere woorden: Technocratie is voor de samenleving wat het transhumanisme is voor de mensen die erin leven.

Het transhumanisme als filosofie groeit al eeuwenlang, maar alleen in het metafysische domein. Het uiteindelijke doel ervan is dat de mens aan de dood ontsnapt en voor altijd in een staat van onsterfelijkheid leeft. Met de vooruitgang van de wetenschap in de laatste 30 jaar zijn de Transhumanen op natuurlijke wijze van het metafysische naar het fysieke gemigreerd om hun geloof in de werkelijkheid om te zetten.

Dwaasheid, zeg je? Wees voorzichtig met wat je belachelijk maakt, want zowel de Technocratie als het Transhumanisme hebben de loop van de menselijke geschiedenis op dit moment in handen. Zoals ik al vele jaren uitvoerig over beide heb geschreven, is dit al heel lang aan het brouwen.

NBIC staat voor Nano (nanotechnologie), Bio (biotechnologie), Info (informatietechnologie) en Cogno (cognitieve wetenschappen). Deze vier wetenschappelijke disciplines bleven tot het begin van de jaren zeventig van de vorige eeuw gescheiden van elkaar in universiteiten over de hele wereld. Vandaag de dag is het NBIC een gevestigde discipline geworden in de meeste grote universiteiten, met personeel dat afkomstig is van die afzonderlijke afdelingen.

Waarom NBIC? Omdat de onderliggende taal van elk vakgebied digitaal van aard is. Genetica (DNA, RNA) wordt in digitale termen uitgedrukt. Het brein (Cogno) wordt beschouwd als digitaal, als een biologische supercomputer. Nanotechnologie is digitaal nu wetenschappers ontdekken hoe ze de materie zelf kunnen manipuleren met behulp van computertechnologie.

Alles bij elkaar biedt NBIC een wetenschappelijke kookpot aan de Transhumanen in hun zoektocht naar de creatie van Humans 2.0.

Als NBIC zo wordt begrepen, is het geen verrassing dat de technocraat Elon Musk 'Neuralink' heeft opgericht. De realiteit van Musk is om computertechnologie (Info) direct in de hersenen (Bio) te verbinden met behulp van microscopische draden (Nano) die in de schedel zijn ingenaaid. Dit is technologie die is voortgekomen uit de wetenschap van NBIC.

Het is ook geen wonder dat het aankomende vaccin voor COVID-19, dat door Moderna wordt geproduceerd, ook gebruik maakt van de NBIC-wetenschap om een samensmelting te bewerkstelligen van het menselijk lichaam met geavanceerde technologie. De Trump-regering heeft Moderna gecontracteerd om 100 miljoen doses van hun onderzoeksvaccin te leveren aan de natie, en dat naar het schijnt door de militairen van de V.S. moeten worden verpakt en getransporteerd.

()

Moderna's vaccin heeft RNA (Bio), dat de voorloper is van de vorming van DNA, gewijzigd om te worden afgeleverd met micro-naalden (Nano) om het vaccin plus permanente digitale markers in de huid te plaatsen, die zijn gecodeerd met digitale informatie (Info). Volgens haar website,

'Messenger RNA', of afgekort mRNA, speelt een fundamentele rol in de menselijke biologie, in het overbrengen van de instructies die zijn opgeslagen in het DNA om de eiwitten die nodig zijn in elke levende cel aan te maken. Onze aanpak is om mRNA-medicijnen te gebruiken om de eigen cellen van een patiënt te instrueren om eiwitten te produceren die een ziekte kunnen voorkomen, behandelen of genezen.

In de video hieronder geeft Dr. Carrie Madej een medisch perspectief op Moderna's aankomende vaccin en op het feit dat het een Transhumane agenda is die het aanstuurt. Merk op dat de naam Moderna een samentrekking is van "Mod" en "RNA".

Volgens Time Magazine:

Onderzoekers van Moderna hebben dit proces in gang gezet door hun vaccin te verpakken met mRNA, het genetische materiaal dat afkomstig is van DNA en dat proteïnen aanmaakt. Moderna's idee is om zijn coronavirusvaccin te laden met mRNA dat de codering is voor de juiste coronavirus eiwitten en dat vervolgens in het lichaam te injecteren. Immuuncellen in de lymfe kunnen dat mRNA verwerken en beginnen met het aanmaken van het eiwit op precies de juiste manier als voor andere immuuncellen om ze te herkennen, zodat ze een reactie tegen een daadwerkelijke virale infectie kunnen opzetten. Dr. Stephen Hoge, voorzitter van Moderna, legt uit dat "mRNA echt als een softwaremolecuul in de biologie is". "Dus ons vaccin is als het softwareprogramma voor het lichaam, dat dan de [virale] proteïnen maakt die een immuunreactie kunnen genereren." (nadruk toegevoegd)

Het is ook opmerkelijk dat de "Strategische Medewerkers van Moderna" de volgende organisaties bevatten; DARPA van het Pentagoon (het Agentschap van de Projecten voor het Onderzoek van Geavanceerde Defensie ofwel Defense Advanced Research Projects Agency), zijn burgerlijke tegenhanger, BARDA (Biomedische Geavanceerde Onderzoek en Ontwikkeling ofwel Biomedical Advanced Research and Development) en de niet-gouvernementele Bill en Melinda Gates Stichting.

Onafhankelijk daarvan financierde de Gates Stichting de ontwikkeling van de zogenaamde "Quantum Dot Tattoo"-technologie bij MIT die kan volgen wie de vaccinatie heeft ontvangen of wie niet.

Conclusie

Het doel van dit artikel is de bewustwording over de gezamenlijke doelen van Technocratie en Transhumanisme te vergroten, en de verbanden tussen beide te laten zien. Technocraten drijven de pandemie aan als de "Grote Paniek van 2020" om de wereldeconomie af te sluiten om plaats te maken voor de Grote Reset in Duurzame Ontwikkeling, ook wel Technocratie genoemd. De Transhumanen drijven met hun eigen doelen mee met de pandemie om Humans 2.0 [de Mens 2.0] in gang te zetten.

Om mijn verklaring hierboven te herhalen: "Technocratie is voor de samenleving wat het Transhumanisme is voor de mensen die erin leven." Beide zijn extreem gevaarlijk voor de hele mensheid en moeten worden afgewezen voordat het te laat is om ze te stoppen.

[Commentaar vertaler: Kom Heer Jezus, kom haastig.]

Bron: The Siamese Twins Of Technocracy And Transhumanism