www.wimjongman.nl

(homepagina)


Bill Gates: Quamtum dot vaccinatie-tatoeages

()

Mijn vorige artikel 1 ging over de vele gebieden waarin Bill Gates als expert wordt beschouwd, en over organisaties en mensen die de Bill en Melinda Gates Foundation 2) honderden miljoenen dollars geven. Een korte uitsplitsing van het artikel zal je helpen om inzicht te krijgen in waarom Gates een verdacht personage is temidden van COVID-19. Gates' stichting heeft de Gavi Vaccine Alliance [GAVI] 3 opgericht en financiert het poliovaccin op Afrikaans/Aziatische verarmde bevolkingsgroepen; de WHO verklaarde de waarheid dat het vaccin poliovirus type 2 4 veroorzaakte. GAVI is de moederorganisatie van COVAX 5, het doel van Bill Gates om wereldwijd te vaccineren voor SARS-CoV-2, wat het mRNA-1273-vaccin van Moderna en het NIH 6 promoot, en hij heeft meer dan 1,6 miljard dollar gestoken in het onderzoek naar en de ontwikkeling van het SARS-CoV-2-vaccin.

Bill Gates hielp het mislukte systeem van Common Core 7 te vinden en te creëren, en heeft er meer dan 200 miljoen dollar in gestoken, betaalde de pleitbezorgers, onderwijsambtenaren, lerarenvakbonden, en zelfs het Thomas B Fordham Instituut dat het programma beoordeelde, ontving miljoenen dollars van Gates 8. GAVI heeft samen met Gates ook een technologie uitgevonden genaamd Trust Stamp, dat een digitaal 3D "masker" creëert van gezichten, ledematen, ogen, vingerafdrukken, etc.. Trust Stamp 9 is bedoeld als een wereldwijd traceerapparaat met de Wellness Pass - als een digitale portemonnee, medische dossiers, vaccinatiegegevens en meer. Het past zich aan aan de gebruiker, en heeft een programma genaamd iCOMPLY om gebruikt te worden voor gedwongen quarantaine.

Bill Gates, als de vermeende altruïstische filantroop, had ook nog een ander aardig project, dit keer voor de bio-ingenieurs van MIT, in 2019. Kevin McHugh zei: "De Bill en Melinda Gates Foundation kwam naar ons toe en zei: 'Hé, we hebben een echt probleem - om te weten wie er gevaccineerd is.'" Gates financierde onmiddellijk een onderzoek 10 in 2017, en het werd verzonden voor publicatie 20 juli 2019, naar MIT om een "quantum kleurstof stippen" 11 te maken als een manier om medische informatie op te slaan onder je huid. Het is een onzichtbare barcode, maar het bijna-infrarode "patroon van [ingekapselde microdeeltjes in de huid" kan alleen worden gezien met behulp van een app geïnstalleerd op een smartphone die het infraroodfilter verwijdert.

Het meest schokkende is dat Bill Gates me niet meer echt verrast met de ondernemingen die hij financiert, en met de ontwikkeling van deze tatoeage die deel uitmaakte van dat onderzoek 10 , en dat The Chinese Academy of Sciences [CAS], Institute of Chemistry een van de drie onderzoekers was die dit onderzoek financierden en auteur waren. Het kreeg de naam "Biocompatibele als-infrarode kwantumstippen die via de huid worden geleverd door middel van micro naaldvlekken die de vaccinatie registreren". Niet alleen waren deze drie mensen van de Chinese Communistische Partij [CCP] universiteit erbij betrokken, maar ook een van de drie vertegenwoordigers in MIT naast de CAS.

Het doel van deze technologie, zoals vermeld op de MIT-site, is "het vastleggen van de vaccinatiegeschiedenis van een patiënt: het opslaan van de gegevens in een kleurpatroon, onzichtbaar voor het blote oog, dat tegelijk met het vaccin onder de huid wordt afgeleverd." De tatoeage bestaat uit nanokristallen die "quantum dots" worden genoemd en die naar schatting minstens 5 jaar meegaan, afhankelijk van de blootstelling aan de zon die een fotobleking veroorzaakt. MIT zei ook dat ze, "een "on-patient" decentraal medisch verslag dat de onderzoekers ontwikkelden een nieuw type van koper-gebaseerde quantum dots had, die licht uitzenden in het bijna-infrarood spectrum. De stippen zijn slechts ongeveer 4 nanometer in diameter, maar ze zijn ingekapseld in biocompatibele microdeeltjes die bollen vormen met een diameter van ongeveer 20 micron. Deze inkapseling zorgt ervoor dat de kleurstof op zijn plaats blijft, onder de huid, nadat deze is geïnjecteerd".

De vaccins worden niet uitgedeeld in het normale naald- en spuitprotocol. De vaccinaties zullen worden gegeven door middel van micro naald patches die zijn ingebed met de microdeeltjes, om op te lossen in de huid van de persoon, ze gebruikt synthetische menselijke huid. De 1,5 millimeter lange micro-naalden zijn gemaakt van een oplosbare suiker. een polyvinylacetaat genoemd, beter bekend als houtlijm (waar MIT later naar verwijst als een biocompatibel polymeer, quantum dot kleurstof, en het vaccin. Het duurt ongeveer twee minuten om genoeg op te lossen om de micro-naalden van de patch te verwijderen en los te maken.

Ze waren in staat om het poliovaccin aan ratten toe te dienen door dit proces en de ratten de juiste immuunrespons te laten produceren, vergelijkbaar met wat men zou verwachten bij een succesvolle toediening van een traditioneel poliovaccin. Ze sluiten de studie af met: "Deze bevindingen suggereren dat intradermale QD's kunnen worden gebruikt om informatie betrouwbaar te coderen en kunnen worden afgeleverd met een vaccin, dat bijzonder waardevol kan zijn in de ontwikkelingslanden en nieuwe wegen kan openen voor decentrale gegevensopslag en biosensivering". Biosensing maakt gebruik van de technologie voor het detecteren van chemische stoffen in het lichaam.

MIT verklaarde: "Ze werken ook aan het uitbreiden van de hoeveelheid gegevens die in één enkel patroon kunnen worden gecodeerd" wat de vraag oproept wat voor soort informatie ze van plan zijn om er uiteindelijk aan toe te voegen. Tussen dit, en de Trust Stamp, voel ik me als een herinnering aan nazi-Duitsland dat Joden vraagt om hun documentatie na te gaan wie ze op welk moment waren en wat ze mochten doen. Dit verschilt niet veel van de Joden die door de nazi's zijn getatoeëerd als een vorm van registratie als object, alleen bekend door hun nummer. Het verschil is dat de nieuwe versie onzichtbaar is en niet zo pijnlijk. Het doel hiervan is niet het gemak voor de consument, maar een manier om ervoor te zorgen dat elk individu uiteindelijk wordt gevaccineerd; door vaccins waar hij honderden miljoenen dollars in heeft gestoken. Er is een patent aangevraagd voor de micronaalden door MIT dat zegt dat het federaal gefinancierd is, en dat MIT degene is die het patent heeft aangevraagd, wat logisch is. Het verwijst zelfs naar de onzichtbare barcode als een tatoeage.

Het is mogelijk dat de quantum dot-vaccins op grote schaal worden gebruikt om de bevolking te documenteren met een registratie, en vervolgens kunnen worden gecontroleerd om de anti-vaxxers uit te sluiten, zodat ze niet zonder een quick scan in bedrijven kunnen worden binnenkomen. Bill Gates heeft zijn doel niet geheim gehouden, namelijk dat iedereen zijn vaccins krijgt (meerdere doses, mogelijke bijwerkingen, de mRNA-vaccins zijn nooit door de FDA goedgekeurd) en dit als een manier om het succesvol vaccineren van de hele planeet na te gaan en te verzekeren.

Het is tegenwoordig populair geworden om iedereen die de motieven van Bill Gates in twijfel durft te trekken en het nodig te vinden om hen als een samenzweringstheoreticus te labelen, zoals Gates heeft gezegd: "scepticisme is een moordenaar". Echter, elke richting waar je vandaan komt om de COVID-19 pandemie te beoordelen, het geldspoor leidt altijd naar Bill Gates; anderen zoals Anthony Fauci, GAVI Vaccine Alliance, de NIH, University of North Carolina at Chapel Hill, Gilead, en The Chinese Academy of Science6 zijn meestal betrokken bij het onderzoek en de financiering.

Een van de vreemdste ontdekkingen was dat ze dit project al lang voor COVID-19 begonnen zijn, aangezien de publicatie in juli 2019 werd gepubliceerd. De financiering van het NIH voor UNC om een chimeer [door de mens gemaakt] SARS-achtig virus te creëren begon al in 2015 bij het Wuhan Instituut voor Virologie, wat het onderwerp is van mijn volgende artikel. Gates, geïnterviewd door Sanjay Gupta, in februari 2011, waar hij gezworen heeft om in de komende tien jaar 10 miljard dollar te besteden aan de ontwikkeling van vaccins. In 2015 schreef hij op zijn site, GatesNotes 12: "Van alle dingen die 10 miljoen mensen of meer zouden kunnen doden, is veruit het meest waarschijnlijke een epidemie". Een zeer onheilspellende boodschap. In maart 2015 was hij gastheer van een TED Talk 13 waar hij de noodzaak van onderzoek naar vaccins benadrukte; hij beschreef zijn plan voor de ontvolking van de planeet, waarbij hij specifiek vermeldde dat we met vaccins de wereldbevolking met 10-15% zouden kunnen verminderen. Nogal verontrustend om te horen van de man die openlijk van plan is om elke persoon op aarde te vaccineren.

Event 201, het gebeuren over de pandemie van het coronavirus 14 , georganiseerd door het Johns Hopkins Center for Health and Security, het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation, vond plaats op 18 oktober 2019. Dit omvatte spelers van bedrijven als Marriott, UPS en Johnson & Johnson, en organisaties als de VN-Stichting, de Wereldbank, en dan natuurlijk de Chinese Academie van Wetenschappen 15. Biosecurity specialist op het World Economic Forum in Genève, Zwitserland, Ryan Morhard verklaarde: "We noemden het Event 201 omdat we tot 200 epidemische gebeurtenissen per jaar zien, en we wisten dat er uiteindelijk een pandemie zou uitbreken.

De simulatie van Event 201 is er een van een nieuwe uitbraak van het coronavirus dat begon met vleermuizen, overdraagbaar werd van mens op mens, en snel evolueerde naar een volledige pandemie. Het scenario omvat een jaar lang wachten op een vaccin, en een antiviraal geneesmiddel dat zieke mensen kan behandelen maar de verspreiding niet kan stoppen (zoals remdesivir). De lockdownmaatregelen die over de hele wereld zijn genomen in hun pandemie hebben geleid tot een verlies van 0,7% van het wereldwijde BBP, oftewel 570 miljard dollar, en "leiden tot grote economische en maatschappelijke gevolgen die in hoge mate kunnen bijdragen aan de wereldwijde impact en het wereldwijde lijden." De website van Event 201 verklaart de conclusie van de simulatie als volgt: "De pandemie zal in een bepaald tempo voortduren totdat er een effectief vaccin is of totdat 80-90 % van de wereldbevolking eraan is blootgesteld. Vanaf dat moment is het waarschijnlijk een endemische kinderziekte," maar niet voordat 65 miljoen mensen zijn bezweken aan het nieuwe coronavirus.

1https://baconbreaksitdown.com/2020/09/11/bill-gates-the-expert-jack-of-all-trades/
2https://www.gatesfoundation.org/
3https://www.gavi.org/operating-model/gavis-partnership-model/bill-melinda-gates-foundation
4https://www.who.int/csr/don/01-september-2020-polio-sudan/en/
5https://www.gavi.org/covid19/covax-facility
6https://baconbreaksitdown.com/2020/08/21/remdesivir-mrna-1273-and-the-nih/
7https://thefederalist.com/2017/10/25/bill-gates-tacitly-admits-common-core-experiment-failure/
8https://www.breitbart.com/politics/2014/04/16/common-core-the-fordham-institute-and-the-d-c-edu-blob/
9http://truststamp.ai
10https://stm.sciencemag.org/content/11/523/eaay7162
11https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218
12https://www.gatesnotes.com/Health/We-Are-Not-Ready-for-the-Next-Epidemic
13https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero/transcript
14https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/
15https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/players
Bronnen niet opgenomen in dit artikel
☆Patent is pending:
https://patents.google.com/patent/WO2019018301A1/en
☆Pdf file of patent application:
https://patentimages.storage.googleapis.com/62/09/6d/be521ae73f534f/US20190015650A1.pdf
☆Information on the mRNA vaccines:
https://childrenshealthdefense.org/news/vaccines/gates-pushes-gene-altering-technology-on-seven-billion-humans/

Bron: Bill Gates: Quantum Dot Dye Vaccination Tattoos – Bacon Breaks It Down