www.wimjongman.nl

(homepagina)

Deel Tien: Modern Ontdekkingen van Reuzen

April 2011 | door Douglas Hamp

()

De Bijbel leert duidelijk dat de vereniging van demonen en vrouwen een ras van hybriden heeft gegeven bekend als de Nephilim, die op de aarde waren voor de zondvloed en ook daarna verwekt. Alle oude Joodse en (voor-Nicea) christelijke literatuur (die ook spraken over de dagen van Noach) zijn het er unaniem over eens dat de demonen hun zaad vermengd hebben met die van vrouwen en de totstandkoming van een hybride ras bekend als de Nephilim. We mogen verwachten dat dan ook, wat archeologische bewijs te vinden van de Nephilim.

In aanvulling op de vele schriftelijke moderne verslagen van ontdekkingsreizigers en opgravers die mannen van zeer grote omvang ontdekten , er zijn ook enkele archeologische vondsten. Echter, in onze tijd is het niet altijd geloofwaardig omdat de computer programma's zoals Photoshop een onwerkelijke uitstraling kan geven die zeer overtuigend is. Helaas zijn er veel foto’s die rond zweven op het internet, hoaxes die er redelijk authentiek uitzien. Dus onze uitdaging, is om domweg erop uit te gaan en het graafwerk zelf doen, en het te sorteren door middel van wat legitiem bewijs is en wat niet. In in dit hoofdstuk heb ik, met zorg, foto's geselecteerd die zijn gemaakt voor de komst van de computer en nieuwsberichten van huidige kranten - die allemaal afkomstig zijn uit bronnen die kunnen worden gecontroleerd door de sceptische lezer. Terwijl de stelling van dit boek niet staat ​​of valt met dergelijk bewijs, is het wel belangrijk om ons te helpen te zien dat er reuzen waren in die dagen en daarna en altijd in gedachten te houden dat Jezus zei dat Zijn komst zou zijn als in de dagen van Noach.

Ierse Reus

Een manier om de echtheid van het beeldbewijs te onderzoeken is het vinden van dergelijke foto’s die werden genomen vóór de uitvinding van de computer en Photoshop. Dat wil niet zeggen dat het object op de foto per definitie echt is, maar de foto zelf is niet iets dat is (of gewijzigde) gemaakt met behulp van een computer. Een voorbeeld hiervan is gebracht door WG Wood-Martin, die in 1901 schreef over de Ierse Pre-christelijke tradities in zijn boek Sporen van de Oude godsdiensten van Ierland: Een Folklore Schets (Volume 1). [120] In zijn boek heeft hij zowel tekstuele als fotografische bewijzen van de reuzen. De tekst is intrigerend en bevestigt wat we hebben onderzocht over de reuzen. Wood-Martin citeert Augusthie in zijn hoofdstuk over “The Lives and Sizes of the Antediluvians”( “De Levens en omvang van de Antediluvians” De Civitate Dei, xv 9.):

Met betrekking tot de omvang van hun lichamen, de graven blootgelegd door de tijd of de kracht van rivieren en diverse incidenten, veroordelen in het bijzonder de ongelovige waar ze aan het licht zijn gekomen, en waar de beenderen van de doden van ongelooflijke omvang liggen. Ik heb ze gezien, en niet alleen ik, aan de oever van Utica, een grote molaire tand van een man, die te verdelen in de kleine modellen van de tanden als de onze, deze genoeg lijkt te zijn om er honderd te maken. Maar dit zo denk ik heeft toebehoord aan een reus, want daarnaast al waren de lichamen van alle mensen toen veel groter dan de onze, de reuzen waren weer veel groter dan de rest. Kirby, in zijn prachtige (en Eccentric Museum), gepubliceerd in 1820, wijdt een hoofdstuk aan een beschrijving van ‘Gigantic Remains,’ en bepaalt dat “alle openbare afdrukken maken melding van een buitengewone monument van gigantische Iniman gestalte, gevonden door twee arbeiders op het Leixlip kerkhof, op de 10 juli 1812. Het bleek te hebben toebehoord aan een man van niet minder dan drie meter hoog, en wordt geacht hetzelfde te zijn genoemd door Keating - Phelim O'Tool, begraven op het Leixlip kerkhof, vlakbij de Salmon Leap, twaalfhonderdvijftig jaar geleden. Op de plaats werd een grote vinger-ring gevonden van zuiver goud. Er zaten geen opschriften of willekeurige tekens op. Een van de tanden zo wordt gezegd dat die zo groot was als een gewone wijsvinger,” (mijn cursivering) [121].

Wood-Martin geeft een verhaal en foto genomen van Strand Magazine December 1895 editie en hij zegt “de lezer mag zelf rechter zijn met betrekking tot de echtheid van de gefossiliseerde Ierse reus, die aldus wordt beschreven:”

Bij uitstek een van de meest bijzondere artikelen ooit uitgegeven door een spoorwegmaatschappij is de versteende Ierse reus, die op dit moment ligt in het goederen depot van de London en Noord-Western Railway Company’s Broad Street, en waarvan een foto hier wordt weergegeven ... Dit monsterlijke figuur is befaamd om zijn opgegraven door een Mr Dyer, terwijl ze ijzererts probeerden te vinden in County Antrim.

De belangrijkste afmetingen zijn: gehele lengte, 12 ft en 2 inch, omtrek van de borst, 6 ft 6 inch, en de lengte van armen, 4 ft 6 inch Er zitten zes tenen aan de rechtervoet. Het bruto gewicht is, 2 ton 15 cwt, zodat het een half dozijn mannen of een krachtige kraan om dit artikel van gevonden voorwerp te plaatsen in de positie voor de Strand Magazine kunstenaar. (Strand Magazine december 1895, CF Wood-Martin, 1901:58, mijn cursivering)
( )

“Irish Giant” taken from
Strand Magazine December 1895,
C. F. Wood-Martin, 1901:58

Hoeveel is 2 ton 15 CWT? Vanwege het feit dat voorwerp werd opgemeten in Engeland, moeten we de Imperial (British) meeteenheden gebruiken. De Britse ton, die bekend staat als een long ton staat gelijk aan 2240 pond als de Amerikaanse 2000 pond is (900 kilo). Het centrum gewicht verkorte CWT is gelijk aan 112 pond. [122] Dus het totale gewicht van twee (long) ton is 4480 pond en 15 CWT is 1680. Het hele gewicht in ponden is dan ook 6160. Natuurlijk weegt de man in de kist niet zoveel bij leven als het fossilisatie proces toegevoegd heeft aan het totale gewicht. Toch deze Antrim Giant bevestigt wat een koning Og van Basan geweest moet zijn. Als we terugkeren naar de oorspronkelijke berekening, eerst gemaakt door Galileo, dan is het meten van tweemaal de hoogte van de mens van vandaag (van twee meter en een optimale gewicht van 90 kg.), De Antrim Giant had en een netto gewicht moeten hebben van 1600 pond (725 kilo). Niet alleen was deze Ierse Giant twee voet langer dan Goliath, maar ook hij had zes tenen [123] aan de rechtervoet net als de reuzen (die werden gerekend tot de Nephilim).

Er was opnieuw oorlog in Gath. Er was een man van grote lengte die aan beide kanten zes vingers en zes tenen had [123], vierentwintig in totaal. Ook deze was bij Rafa geboren. [reuzen, LXX luidt als volgt: reuzen , γιγαντες] (1 Kronieken 20:6).

De gefossiliseerde Ierse Reus is zeker niet het enige bewijs. Er zijn veel meer rapporten geschreven en archeologische bewijzen die getuigen van het feit dat de reuzen echt waren. Net als het bewijs van de Ierse Giant, heb ik gezocht naar bewijs dat niet is onderworpen aan trucs als van het soort Photoshop.

Enorme voet meer dan twee voet lang

()

Enorme Voet

Een nieuwsbericht uit de Chillicothe Weekly Constitution, 1917 die spreekt ook van een enorme voet die werd gevonden in een kolenmijn in Iowa.

Een versteende voet meer dan twee voet (61 cm.) lang werd gevonden in een kolenmijn in de buurt van Lehigh door mijnwerkers in Fort Dodge Iowa. Het is perfect gevormd en weegt meer dan 30 kilo. De voet werd verdreven door de mijnwerkers op de 90 meter hoogte van de mijn.

De eigenaar van de voet was waarschijnlijk ongeveer 13 voet hoog (3,96 meter) (de formule is 6,5 cm in hoogte voor elke centimeter van de lengte van de voet).

New York Tribune: Prehistorische Reus

()

New York Tribune, 1909

Volgens de New York Tribune, 3 februari 1909 een 15 voet lange menselijk skelet werd opgegraven in Mexico. Wij herinneren eraan dat koning Og van Basan zo lang was en hij naar verluidt een de Nephilim was.

Nieuws werd hier ontvangen op maandag uit een stad Ixtapalapa, in Mexico 10 mijl ten zuidoosten van Mexico Stad daar was ontdekt van wat werd verondersteld het skelet te zijn van een prehistorische reus van buitengewone grootte.

Een arbeider was aan het graven voor de fundering van een huis op het landgoed van Augustin Juarez en vond het skelet van een mens die wordt geschat op ongeveer 15 voet hoog, en die eeuwen geleden hier moet hebben geleefd, te oordelen naar de fossiele toestand van de botten.


()

Giant Gevonden in Mexico

Romulo Luna, rechter van het District, heeft het skelet in bezit genomen wat compleet is, met uitzondering van de schedel. Rechter Luna zegt dat zodra de zoektocht naar de schedel klaar is zal het skelet worden doorgestuurd naar het nationaal museum van Mexico, die een bijna onbetaalbare collectie van Azteekse oudheden heeft.

Het Nationaal museum, zo wordt gezegd, heeft maatregelen getroffen om deze ‘vondst’ te onderzoeken

Met de ontdekking van het skelet is nieuw leven ingeblazen over de oude Azteekse legende dat er in een prehistorische tijdperk een ras van reuzen woonden [in het] dal van Anahuac, een naam die door de inheemse Mexicanen als dat deel van de Mexicaanse hoogvlakte dat bijna overeenkomt met de moderne vallei van Mexico-Stad. Deze reuzen, bekend als Quinatzins, waarover het verhaal gaat, dat ze werden vernietigd door de Ulmecas, ook van groot formaat, die op hun beurt, omkwamen door de aardbeving, geïnterpreteerd als een uiting van de toorn van God , (mijn cursivering). [125]

Reuzen uit het Prehistorische Frankrijk

De Oelwein Register meld op 8 november 1894 dat wetenschappers de vondst hadden bevestigd van een ras van reuzen tussen 10 en 15 voet hoog.

()

Oelwein Register 8 november 1894

Op een prehistorische begraafplaats in Montpellier, Frankrijk is onlangs ontdekt, terwijl de arbeiders een reservoir aan het graven waren voor van een waterleidingbedrijf, er menselijke schedels werden gevonden met de afmetingen van 28, 31 en 32 inches (71, 79 en 81 cm) in omtrek. De botten die de werklieden ontdekt waren ook van gigantische proporties. De ontdekkingen werden verzonden naar de Parijse Academie voor een studie. Een van de wetenschappers die zich bezighouden met onderzoek van de skeletten zegt dat ze behoorden tot een ras van mannen die een lengte tussen de 10 en 15 voet hadden, (mijn cursivering). [126]

Vreemde vondsten door mijnwerkers van de Apollo Mijn

Verscheen in de krant “Charleroi Mail”, juli 1909 editie, een artikelenbericht over een versteende reus die de vinders beschouwden als absoluut menselijk.

()

Newspaper Charleroi Mail, juli 1909

Het probleem is dat volgens de evolutie er geen mensachtigen kunnen worden gevonden op een zodanige diepte, dan zou de persoon in kwestie miljoenen jaren oud zijn. Volgens de Bijbel waren er reuzen op de aarde voor de tijd van de zondvloed en dus is het vinden van een reus zo ver onder de grond kan alleen maar dienen om de juistheid van de Bijbel en de Zondvloed te bevestigen. “75 meter onder de oppervlakte is een - versteend menselijke hoofd en de schouders ontdekt - en geen twijfel mogelijk dat het menselijke resten zijn - aanvragen van informatie is heel moeilijk.” [127]

Conclusie

De bewijzen die we hebben gezien in deze paragraaf bevestigen wat de Bijbel heeft gezegd. Gezien het feit dat er zo veel nep foto’s op het internet staan, leek het me verstandig om te zoeken naar bronnen die ouder zijn de dingen als Photoshop. Daarom vonden we bronnen die kopieën zijn van oude kranten met inbegrip van getuigenissen en soms foto’s van vreemde vondsten. Alle bronnen zijn opgegeven voor de nieuwsgierige lezer om de details te controleren. Daarom is de conclusie dat we zijn gekomen tot de bevinding dat er buitengewoon grote mannen waren in het verleden. Sommige werden gevonden op grote diepte van de aarde wat er alleen toe dient om te bevestigen dat ze werden begraven tijdens een grote ramp, dat over de aarde kwam - die uiteraard was dat de Zondvloed in de dagen van Noach.

Samenvatting van het tweede deel: Satan’s mislukte de eerste poging

Laten we eens samen te vatten wat we gezien hebben gezien met betrekking tot de dagen van Noach. In de eerste plaats hebben we gezien dat de mensen zich begonnen te vermenigvuldigen op de aarde en het waren er denkbaar meer dan tien miljard mensen op het moment! We hebben onderzocht en zijn zonder voorbehoud tot de conclusie gekomen dat de zonen van God engelen gevallen zijn, ze waren dezelfde gevallen engelen waarover Judas en Petrus spraken van hen die worden bewaard in ketenen der duisternis bewaard voor het oordeel. Zij kwamen tot de dochters van Adam en in een vereniging waaruit de Nephilim werden geboren, die bestond uit mensen met demonische genetisch materiaal. De Nephilim (gevallenen) werden bekend als gegenes (van de aarde) in het Grieks. Dit waren de beroemde mannen van de oude wereld. De gegenes in de Griekse tradities waren hybride wezens - half mens en half god (demonisch). We zagen ook dat heel de oude Joodse tradities geloofden dat de Nephilim hybriden zijn - half mens en half demonische.

De oude christenen geloofden dit op dezelfde wijze, het idee dat de zonen van God de zonen van Seth waren is niet eerder op gekomen dan bij Augustinus. We ontdekten dat Augustinus slechts aangevoerd heeft dat de zonen van God de zonen van Seth waren, maar hij op geen enkele wijze enig bewijs (of verzen) had die zijn vordering steunden. Als zodanig heeft hij alleen verklaard dat het waar zou zijn en sindsdien hebben de Bijbel commentatoren zijn woorden herhaalt zonder het aanbieden van meer bewijs dan hij deed. We hebben aangetoond dat de zonen van God niet de zonen van Seth waren, maar in feite gevallen engelen, en de dochters van Adam (mensen) waren niet de dochters van Kaïn, maar waren gewoon de vrouwen of als de schrijver van Genesis al gezegd heeft, ze waren de nakomelingen van Adam. Zo is het contrast tussen de directe creaties van God, die de engelen waren (de zonen van Seth waren dat niet) [128] en tussen vrouwelijke mensen, die enkel creaties waren via Adam. Met deze achtergrond lezen we dat God bedroefd was door de slechtheid van de mens. Inderdaad, gezien het feit dat vrouwen kinderen kregen, die half demonisch waren - hoe zou God dan geen spijt hebben dat Hij de mens had gemaakt?

Zonder twijfel hebben we gezien dat gevallen engelen hun zaad (genetische informatie) vermengd hebben met dat van de mensen zowel voor als na de dagen van Noach (meerdere gevallen engelen deden het weer). Het is deze genetische vermenging met de noodzaak van een volledige vernietiging van God voor elke man, vrouw en kind in de dagen van Noach. Zonder twijfel zegt de Bijbel dat de de gedachten van de mens voortdurend slecht waren en de eerste vier verzen van Genesis 6 geven antwoord op de vraag hoe slecht ze waren, de Nephilim, die demonische vaders hadden, waren op de aarde in die dagen!

Het lijkt ongelooflijk, maar gezien het feit dat uit al die miljarden mensen (zie hoofdstuk vijf) op de aarde er slechts acht werden gered, - wat een belangrijke reden voor de vloed lijkt te zijn - is dat veel van het menselijk ras genetisch besmet waren. De Bijbel vertelt ons dat Noach was een rechtvaardig man (tsadik צַדִּ֛יק), perfect [tamim תָּמִ֥ים] uit al zijn generaties (Genesis 6:9), wat betekent dat hij zonder genetische defect was. Bedenk dat van de tachtig keer dat het woord Tamim wordt gebruikt in de Bijbel, het altijd verwijst naar een dier zonder enig fysiek gebrek. Zo zou het ook verklaren waarom de Israëlieten, de mensen van het land, elke man, vrouw en kind moesten vernietigen, dat wil zeggen, ze waren allemaal besmet omdat ze Nephilim waren. Het is onzeker of heel Noach’s familie Nephilim waren. Maar de sterke implicatie is dat velen, misschien een meerderheid, het waren. Wanneer de kinderen van Israël de Nephilim zagen ze verloren hun moed en had geen vertrouwen in dat God de Nephilim zou overwinnen.

Onder de Nephilim die ze moesten bevechten was koning Og van Basan, die we zoals we gezien hebben gemeten ongeveer 4,70 meter hoog. Hij woog ongeveer 1420 kg. en had een minimum van alleen al ongeveer 16.000 calorieën nodig had voor elke dag om in leven te blijven. Te oordelen naar zijn gestalte, was Kanaän inderdaad een land dat zijn inwoners verslond. Ten slotte hebben we gezocht naar bewijs van andere dergelijk grote mensen en vonden dat, zoals onlangs een tot twee honderd jaar geleden, alle grote mummies, voetafdrukken en getuigden van de realiteit over dergelijke onnatuurlijke enorme wezens. Met de gedachte in het achterhoofd dat de inwoners van het land Nephilim waren, kunnen we begrijpen waarom God de Israëlieten gebood om ze volledig uit te roeien in die zeven naties. De genetische vermenging van het demonische met het menselijke kon niet worden getolereerd. Het werd niet getolereerd in de dagen van Noach en om die reden beval God ook de uitroeiing van de inwoners van het land Kanaän. Alles moet zich reproduceren op basis van zijn soort (Genesis 1:24) en de demonen braken duidelijk met dit gebod. Het boek van Daniël profeteert dat de vermenging van demonen met de mensheid nog een keer zal gebeuren en Jezus zelf verklaarde dat de dagen als van Noach zullen zijn, dus de komst van de Zoon des mensen het zo zal zijn (het horen van die woorden het verband met de vernietiging van de wereld van de Nephilim).

Als de zonen van God zijn vermengd met het menselijk ras in de dagen van Noach dan betekent dit dat de laatste dagen zullen worden gekenmerkt door een soortgelijke gebeurtenis. God gaf de mens 120 jaar, voordat Hij de zondvloed zou brengen over de wereld om die te vernietigen. Tijdens die laatste tijd van 120 jaar, voor de zondvloed heeft de vermenging zich voortgezet (gehuwd en ten huwelijk gegeven) tot op de laatste dag waarop Noach de ark binnenging en God de deur sloot. Als we echt in de laatste dagen van de tijd zijn dan zouden we bijbels bewijs moeten zien van gebeurtenissen die gelijk aan de dagen van Noach. We zouden het volgende te zien krijgen:

Zien we een van deze dingen gebeuren in onze tijd? Voorspelbaarheid van al deze gebeuren zullen we onderzoeken in de volgende paragraaf.


Notities

120 This book was scanned and is available for download at http://www.archive.org/ details/tracesofelderfai00wood.

121 Retrieved July 3, 2010, Wood-Martin, Traces of the Elder Faiths of Ireland: A Folklore Sketch, Volume 1, (1901), pg. 57.

122 Retrieved July 3, 2010, http://en.wikipedia.org/wiki/Hundredweight.

123 That is not to say that if a person has six fingers or toes he is necessarily of the Nephilim, but it is certainly one of the characteristics of them.

124 Retrieved July 3, 2010, from: http://chillicothe.newspaperarchive.com/PdfViewer.as px?img=114247083&firstvisit=true&src=search¤tResult=0¤tPage=0.

125 Retrieved July 3, 2010, from: http://chroniclingamerica.loc.gov/lccn/ sn83030214/1909-02-02/ed-1/seq-1/;words=giants+GIANT+prehistoric+skeleton+ Mexico+giant+PREHISTORI C+Skeleton.

126 Retrieved September 11, 2010, http://chroniclingamerica.loc.gov/lccn/ sn94056415/1895-03-08/ed-1/seq-3/;words=Prehistoric+recently+Montpellier+ce metery+France+uncovered+prehistoric. The McCook Tribune (McCook, Neb.) 1886- 1936, March 08, 1895, Image 3.

127 Retrieved July 13, 2010, from: http://s8int.com/phile/giants27.html.

128 With the exception of Adam, no human was a direct creation of God before Jesus paid for our sins.

Deel negen

Deel elf