www.wimjongman.nl

(homepagina)


"Behulpzame" Hemelwezens

Hoofdstuk 2: Beschadigd Mensbeeld 3 - Geavanceerde "Behulpzame" Hemelwezens

March 10, 2022 door dr. Douglas Hamp

Inleiding - Deel 1

Stephen Bassett, CEO van Paradigm Research Group, zou graag zien dat de wereld de UFO / buitenaardse technologie gebruikt. Hij hoopt dat technologiebedrijven: "grote vooruitgang hebben geboekt bij de ontwikkeling van paradigmaverschuivende energiesystemen die van deze voertuigen zijn afgeleid; en als dat waar is dan moet dat absoluut zo snel mogelijk in de openbaarheid komen."36

Het lijdt geen twijfel dat buitenaardse technologie de mensheid snel vooruit zou helpen, maar geavanceerde wezens die de mens helpen is slechts een deel van de sterke waan. Volgens het boek Henoch gebeurde hetzelfde al in de dagen van Noach. De zonen van God (benei haelohim in het Hebreeuws)... "namen vrouwen, ieder voor zich, die zij begonnen te benaderen en met wie zij samenwoonden; zij leerden hen tovenarij, bezweringen en het verdelen van wortels en bomen" (Henoch 7:10).

In Corrupting the Image 2 ontdekten we dat het Satan zelf was, onder het geheime logogram       BAD (), verborgen in de inscriptie van Hermon (BATios), de god van de dood,37 die de zonen van God beval naar beneden te komen. Henoch onthult dat de zonen van God kennis (een vorm van technologie) gaven aan de mensen. Die activiteit komt vreemd genoeg overeen met wat MUFON-veldonderzoeker Cassidy Nicholas erkende in een interview op basis van rapporten van vele inheemse Amerikaanse stammen:

"In veel stammen, zoals Zuni en Lakota, zijn er verhalen van deze hemelwezens die medicijnmannen ontmoeten in ravijnen en hen leren hoe ze de natuur en hun land beter kunnen begrijpen, en hen overlevingsmiddelen geven om terug te brengen naar hun clan."38

Brian Mathieson, een UFO-getuige voegt hieraan toe:

"Het lijkt erop dat er een symbiotische relatie bestaat tussen deze Sterrenmensen en Indianen. Ik weet niet precies wat de buitenaardse wezens aan deze relatie hebben, maar als deze wezens de medicijnmannen hebben geleerd hoe ze de natuur beter kunnen begrijpen, betekent dat dan dat ze onze wereld beter kennen dan wij?".

Harry Turner is een getuige die beweert een UFO-interactie te hebben gehad terwijl hij met zijn vrachtwagen door het land reed en later röntgenstraling zag. Hij beschrijft treffend hoe deze aliens in wezen goden zijn:

"Als buitenaardsen de technologie beheersen om van God weet welke afstand naar onze wereld te reizen, dan moet hun kennis van alles zo ver buiten ons voorstellingsvermogen liggen dat zij voor ons eigenlijk als goden zijn. En voor deze goden is weinig onmogelijk."39

De verteller van Hangar 1 volgt Harry's uitspraak met een belangrijke vraag:

"Als het waar is wat Harry Turner zegt, dat hij superkrachten kreeg zoals röntgenvisie, bedenk dan eens wat dat kan betekenen voor de mensheid. Misschien is een deel van het UFO-mysterie het ontsluiten van deze toekomst waarin niets onmogelijk is."40

Het basisverhaal is hetzelfde: Zonen van God, Hemelmensen, buitenaardse wezens, god, (welke titel ook populair is binnen een bepaalde tijd of cultuur), zij komen over ons waken, ons beschermen of ons helpen door ons nieuwe technologie te geven. Toch moeten we eerst begrijpen wie ons deze geavanceerde technologie schenkt, in plaats van blindelings te proberen deze terug te draaien.

( )

Figuur 2 Twilight Zone's "To Serve Man."

Als dit niet zo ernstig was, zouden we het - voor de grap - kunnen vergelijken met het kijken naar Twilight Zone's "To Serve Man". Aliens verschijnen met een boek getiteld "To Serve Man," en beloven de aarde terug te veranderen in de Tuin van Eden. Het enige wat ze ervoor terugvragen is vertrouwen. Wanneer een groep, trots geselecteerd om de thuisplaneet van de aliens te bezoeken, aan boord gaat van de vliegende schotel, waarschuwt een vrouw: "Mr. Chambers, ga niet op dat schip... de rest van het boek... het is een kookboek!" De aliens zijn niet gekomen om een dienaar te zijn, maar om de mens te serveren voor het diner. In zijn trots beseft de mens niet dat hij op het menu staat!

Gary Heseltine gelooft, net als vele anderen, dat de buitenaardsen geen bedreiging vormen voor de mensheid, en dat we ze in een vriendelijk licht moeten gaan zien.

"De dingen die nu beschreven worden, werden gezien en beschreven in de jaren '40, '50, '60 en '70 van de vorige eeuw. Er is niets veranderd. We hebben alleen betere technische apparatuur, zoals video op vliegtuigen, zodat we dingen gemakkelijker kunnen oppakken; daarom wordt het meer gezien. Wij zeggen dat je mensen moet gaan voorbereiden op een enorme psychologische verandering, of dat nu is of over zes maanden of een jaar. Alles wijst op ET of de niet-mensen... Zeventig jaar geschiedenis zegt dat ze hier al die tijd zijn geweest en dat ze geen bedreiging vormen."41

Draconische kikker geesten

De heer Heseltine heeft er terecht op gewezen dat de buitenaardsen een lange aanpak hanteren om zich volledig te openbaren, wat deel lijkt uit te maken van de misleiding. Auteur Craig Campobasso heeft een almanak gemaakt op basis van "verslagen van onderzoekers, deskundigen, overheidsfunctionarissen, onschuldige omstanders en ET-liefhebbers." De gevallen van contactpersonen en de getuigenissen van ooggetuigen die hij heeft verzameld over wezens buiten de aarde 42 onthullen dat er een reptielachtig ras is dat opmerkelijk overeenkomt met de geesten die op kikkers lijken 43 die Johannes zag in Openbaring:

"En ik zag drie onreine geesten als kikkers komen uit de bek van de draak, uit de mond van het beest en uit de mond van de valse profeet. Want het zijn geesten van demonen, die tekenen doen, die uitgaan naar de koningen der aarde en der gehele wereld, om hen te verzamelen voor de strijd op die grote dag van de almachtige God". Openbaring 16:13-14).

( )

Figuur 3. Draconians vergeleken met mensen: Door Austin Feff - Eigen werk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=79121417.

Een dergelijke almanak verlegt misschien onze grenzen van geloofwaardigheid, maar toch is het veelzeggend dat de Draconiërs komen "uit de sterrenbeelden Orion, Sirius en Draco" en: "zijn koudbloedige wezens met een huid van schubben, schubben en benige platen. Hun meest voorkomende kleur is bruin, beige en groen ... Ze hebben een vieze, doordringende geur, een geur die ontworpen is om de tegenstander te verzwakken in de strijd. Ze voelen zich superieur aan elk ras, vooral aan de mens."44

Draconian betekent natuurlijk draak; en in Corrupting the Image 2 traceerden we de "grote draak" terug naar het oude Mesopotamië om te laten zien dat Satan zonder twijfel de grote draak is die vanaf het begin achter de schermen heeft gewerkt. We ontdekten dat Ninurta/Nimrod - een gehybridiseerde versie van de draak - bekend stond als de ster Sirius (dat zullen we later bestuderen) en geïdentificeerd werd met Orion (die ook gabbar/gibbor werd genoemd).45 We bestudeerden ook de Bashmu (Bashan in het Hebreeuws), de slangen-draken, en de relatie met Og, koning van Bashan. Ook de Mushhushshu, een reptielachtig draakachtig wezen (zie figuur 4 hieronder) hebben wij bestudeerd.

( )

Figuur 4. Mušḥuššu H. Frankfort, Cilinderzegels, tekst-figuur 33 (=ANEP #511) (Gudea; Girsu [Tello]).

Over hun kosmische agenda stelt Campobasso:

"Draconians willen het universum volledig beheersen... Angst en zwakte zijn voor hen afrodisiaca. Ze zijn gebrand op verovering en controle... Meesterlijke manipulators en poppenspelers... Ze plannen alles zorgvuldig om succes te garanderen. Tijd is hun vriend. Er wordt gezegd dat ze over de Aarde regeren van achter het kosmische gordijn..."

Satan, de grote draak, voelt zich volledig superieur aan de mensen, heeft alles gepland om zijn succes te garanderen, is uit op totale controle en regeert achter het "kosmische gordijn". Campobasso meldt een variant van de Draconians; zij "zijn in staat hun ambacht te verbergen in dimensionale tijdzakken, geheime rijken die de mens niet kent..."46 De Bijbel noemt het kosmische gordijn "de sluier" en George Knapp noemt het een "dun psychisch dimensionaal membraan". We hebben het gewoon over hetzelfde fenomeen met een andere naamgeving.

Campobasso legt uit hoe "Draconians hun bewustzijn vormgeven naar andere dimensies, waaronder het astrale vlak, en hun bewustzijn projecteren in een lichaam dat zij willen controleren" -een andere parallel aan Satan die kan veranderen in een engel van het licht. Campobasso beschrijft hoe Draconians ervoor kiezen om "mensen met een lagere vibratie, wiens aura's zijn aangetast door roken, drinken en drugsgebruik" te bezitten. Deze gaten in het auraveld geven hen een ingang." De Bijbel noemt 'lagere vibraties' en 'aangetaste aura's' gewoon zonde, overtreding en ongerechtigheid. Andere termen, maar dezelfde ideeën.

In Corrupting the Image 1 en 2 spraken we uitgebreid over hoe de Zonen van God zich voortplantten met vrouwen om een ras te creëren dat Nephilim heette. Het blijkt dat Draconians hetzelfde doen:

Als ze menselijke vrouwen zwanger maken, camoufleren de Draconians zich als knappe mannen die seks met hen hebben in een droom of veranderde toestand. De Dracs oogsten de foetus binnen twee tot drie maanden voor hun fokprogramma. Als ze mensen ontvoeren, implanteren ze valse schermherinneringen in de gastheer. Ze kunnen een geest of lichaam manipuleren in een droom of in het astrale vlak en hen daar ook aanvallen, waardoor ze bij het ontwaken enorm bang zijn. De Dracs voeden zich met het trauma, een voeding die hen macht geeft en hun ego versterkt. Ze kunnen van geest tot geest spreken.47

De beschrijving van de Draconians die mensen ontvoeren komt overeen met de honderden rapporten van Dr. John Mack van Harvard die we bekeken in Corrupting the Image 1. Dr. Mack legde uit hoe de ontvoeringen "zowel letterlijk, fysiek gebeuren tot op zekere hoogte; en het is ook een soort psychologische, spirituele ervaring die plaatsvindt en misschien zijn oorsprong vindt in een andere dimensie." Vervolgens beschreef hij het aftasten van het lichaam: "ze voelen in het geval van mannen, dat sperma werd verwijderd; bij vrouwen, eicellen verwijderd; een soort hybride nakomelingen gecreëerd die ze bij latere ontvoeringen te zien krijgen." Mack zei dat de ontvoerden meldden dat het doel was "een soort nieuwe soort te produceren om ons samen te brengen tot een hybride soort ... een onhandig samenkomen van een minder belichaamde soort dan wij, en wij."48

Campobasso beschrijft onbewust de drakendemonische wezens waar de Bijbel al lang voor waarschuwt: "De zonen Gods zagen de dochters der mensen, dat zij schoon waren; en zij namen zich vrouwen van allen, die zij verkozen" (Gen. 6:2). Paulus waarschuwde ook voor deze bedrieglijke geestelijke wezens:

Want wij worstelen niet tegen vlees en bloed, maar tegen overheden, tegen machten, tegen de heersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen geestelijke legers van goddeloosheid in de hemelse gewesten (Ef 6:12).

Waarom is er nog geen openbaarmaking?

Op grond van de talrijke video's van het Pentagon en de tienduizenden bestanden die zijn verzameld door het Mutual UFO Network (MUFON), weten wij dat deze wezens gezien willen worden door onze militairen. Ze zenden hun bestaan uit en hoe enorm superieur ze zijn aan onze beste apparatuur en technologie. Waarom spelen zij kat en muis met onze militairen, schakelen zij onze kernraketten van tijd tot tijd uit en onthullen zij zich toch niet aan de massa? Waarom heeft Satan niet de ultieme onthulling in scène gezet met UFO's die gelijktijdig over de hele wereld verschijnen, zodat hun bestaan zonder enige twijfel bekend is?

De werkelijkheid is dat Satan weliswaar voortdurend bezig is om Gods plannen te ondermijnen, maar dat God degene is die beslist wanneer het tijd is om de zegels te openen. Satan kan zijn eindtijdscenario pas echt beginnen "wanneer het Lam één van de zegels heeft geopend..." waardoor de opkomst van
...een wit paard. hij die daarop zat, had een boog, en hem werd een kroon gegeven, en hij ging uit om te overwinnen" (Openb. 6:1-2).

Dus uiteindelijk zal God beslissen wanneer. Niettemin zijn de vele jaren van UFO-interacties een belangrijk decor geweest voor het volgende deel van zijn misleiding.

Volgende: Twee interdimensionalen terroriseren de aarde

Eindnoten

36 https://www.netflix.com/watch/81066340?trackId=14170287 Episode 3, Code Named Aurora, minuten 26-27. Zie
ook https://www.imdb.com/title/tt15163678/?ref_=ttep_ep3
37 BAD  staat voor het Sumerische woord "úš = dood, vernietiging" uš2 = sterven, doden; bloed َ https://mugsarsumerian.com/default.htm#u12041. Proto-Semitisch: *mūt, Arabisch: māta َمات Hebreeuws: māṫ ָמת , Ugaritisch: mt  (mâtu in Akkadisch), http://www.assyrianlanguages.org/akkadian/dosearch.php
38 Hangar 1: The UFO Files, aflevering "Star People", uitgezonden op 8 mei 2015. https://www.imdb.com/title/tt4535058/?ref_=nm_flmg_slf_2
39 Hangar 1: The UFO Files, "UFO Superpowers" Aflevering uitgezonden 26 juni 2015. https://www.imdb.com/title/tt4535112/?ref_=tt_ch
40 Hangar 1: The UFO Files, "UFO Superpowers" Aflevering uitgezonden 26 juni 2015. https://www.imdb.com/title/tt4535112/?ref_=tt_ch
41 https://www.the-sun.com/news/3008383/ufos-coming-from-space-sea-aliens/
42 The Extraterrestrial Species Almanac: The Ultimate Guide to Greys, Reptilians, Hybrids, and Nordics (MUFON) Publisher: MUFON, Publicatiedatum: 1 januari 2021, Door Craig Campobasso. Hij beweert dat minstens de helft van de tweeëntachtig buitenaardse rassen die hij in het boek heeft verzameld, niet van mensen te onderscheiden zijn en vreedzaam zijn.
43 Door Austin Feff - Eigen werk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=79121417
44 The Extraterrestrial Species Almanac: The Ultimate Guide to Greys, Reptilians, Hybrids, and Nordics (MUFON) Publisher: MUFON, Publicatiedatum: 1 januari 2021, Door Craig Campobasso. Pg. 126.
45 "Volgens K. van der Toorn ... zou een vermenging van tradities kunnen hebben geleid tot het idee dat voor de Grieken het sterrenbeeld Orion in plaats van Sirius de hemelse tegenhanger was van de jager Orion ... in het Syrisch wordt Orion gabbar, "held" genoemd." Amar Annus, The God Ninurta in the Mythology and Royal Ideology of Ancient Mesopotamia, State Archives of Assyria Studies, Volume XIV Helsinki 2002. Boek 3 Pg. 135-138.
46 The Extraterrestrial Species Almanac: The Ultimate Guide to Greys, Reptilians, Hybrids, and Nordics (MUFON) Publisher: MUFON, Publicatiedatum: 1 januari 2021, Door Craig Campobasso. Pg. 128
47 The Extraterrestrial Species Almanac: The Ultimate Guide to Greys, Reptilians, Hybrids, and Nordics (MUFON) Publisher: MUFON, Publicatiedatum: 1 januari 2021, Door Craig Campobasso. Pg. 126
48 Alle citaten van Dr. John Mack opgehaald op 14 juli 2010 van: http://www.pbs.org/wgbh/nova/aliens/johnmack.html

Bron: Two Interdimensionals Terrorize Earth   | DouglasHamp.com