www.wimjongman.nl

(homepagina)


UFO's geen complot meer

7 maart 2022 - door dr. Douglas Hamp

Hoofdstuk 1: Beschadigd mensbeeld 3 - UFOS niet langer een samenzwering

()

Inleiding

Ter voorbereiding op de grote Dag des Heren moet Satan de mens niet alleen misleiden door te denken dat buitenaardse wezens ons hebben helpen in het scheppen, maar dat zij vandaag de dag aanwezig zijn. Sinds de Verenigde Staten de eerste atoombom tot ontploffing brachten, zijn er wereldwijd duizenden waarnemingen geweest. Veel wereldleiders en astronauten beweerden ze te hebben gezien, wat we bespraken in Corrupting the Image 1. In 1952 verklaarde generaal majoor Samford op een persconferentie: "Ik ben hier om de zogenaamde vliegende schotels te bespreken ..." die men had zien vliegen boven het Capitoolgebouw in Washington DC. Hij bevestigde dat het niet om onze techniek ging: "We kunnen zeggen dat de recente waarnemingen op geen enkele wijze verband houden met enige geheime ontwikkeling door enig departement van de Verenigde Staten."13

Kapitein Edgar D. Mitchell, Apollo 14 Astronaut, verklaarde zelfs onomwonden: "We weten allemaal dat UFO's echt zijn. We hoeven ons alleen maar af te vragen 'waar komen ze vandaan'." Echter, zoals thesun.com opmerkt: "Amerikaanse inlichtingendiensten sloten in 1969 officieel het boek over het fenomeen bij de afsluiting van Project Blue Book, dat stelde dat er niets te zien was met betrekking tot UFO's."14 Destijds werd het zien van een UFO gedegradeerd tot samenzweringstheoretici en crackpots en kon het jou aanzien op het werk en in de maatschappij in gevaar brengen, en leiden tot intense spot.

Tegenwoordig zijn de zaken echter veranderd. Prestigieuze nieuws- en documentaire media organisaties zoals de New York Times, CBS's 60 Minutes, Fox, Netflix, National Geographic, en anderen rapporteren over hen als zijnde echt en geen onderdeel van de lunatic fringe. Leslie Keene, die co-auteur was van onthullende artikelen in The New York Times over UFOS en het Amerikaanse leger, verklaarde in een interview met Space.com: "Ik geloof dat we eindelijk op de drempel van een nieuw paradigma zijn aangekomen." Het is een nieuw paradigma omdat mensen nu bereid zijn serieus naar de ongeïdentificeerde verschijnselen te kijken. Inderdaad, na ongeveer vijftig jaar ontkenning heeft de regering een ommezwaai gemaakt door het bestaan ervan toe te geven aan de New York Times.

"Het Pentagon nam de ongekende stap van het vrijgeven van drie verbluffende UFO-video's gefilmd door de Amerikaanse marine. President Barack Obama ... sprak erover op CBS: Hij zei: "Wat waar is, en ik meen het echt, is dat er beelden en opnames zijn van objecten in de lucht waarvan we niet precies weten wat ze zijn; we kunnen niet verklaren hoe ze bewogen, hun baan..."16

De beelden hebben niets nieuws onthuld over UFO's, maar het belangrijkste is dat ze de discussie van samenzweringstheorie naar die van "een echt nationaal veiligheidsdebat in de VS" hebben gebracht, wat "iedereen duidelijk heeft gemaakt dat er iets in de lucht is." Met andere woorden, wat ooit een samenzwering was, is eindelijk door de regering van de Verenigde Staten echt verklaard. Wat men ook denkt over de verklaring, niemand kan ontkennen dat er iets niet-menselijks in de lucht is.

Waarschijnlijk de meest indrukwekkende video staat bekend als de video uit 2004 van de marine die een beeld geeft van wat wordt omschreven als een "Tic Tac", waarop een ongeïdentificeerd luchtverschijnsel te zien is dat wordt achtervolgd door gevechtsvliegtuigen van de marine.

( )

Figuur 1. Screenshot van de griezelige en onverklaarbare "Tic Tac"-video gefilmd door de US Navy en vrijgegeven door het Pentagon.

De uitgelekte en bevestigde authentieke US Navy video's hebben ons geholpen zeer interessante aanwijzingen samen te voegen, die de Bijbel voorspelde. In een Fox special TMZ INVESTIGATES: UFO's: THE PENTAGON PROOF, wijst Jeremy Corbel, een filmmaker die verslag doet van de aanwezigheid van UFO's onder militairen, op het zeer niet-fysieke gedrag van de objecten die zij observeerden:

"Wat we zien zijn objecten op 25.000 meter of hoger die in minder dan anderhalve seconde naar zeeniveau dalen. Geen sonische boem, die stoppen op een dubbeltje. Er zijn geen vleugels, geen propellers. Er zijn geen straalmotoren. Geen uitlaat. Hoe zou je de richting controleren? Hoe zou je navigeren? Hoe wordt dit ding aangedreven?

Christopher Mellon, voormalig assistent-secretaris van Defensie voor Inlichtingen, heeft het ook over de onverklaarbare fysica:

"De Tic Tac zaak is het beste, duidelijkste voorbeeld van een voertuig waarvoor niemand die ik gesproken heb een plausibele verklaring voor heeft. De 'tic tac' die in enkele seconden afdaalt van zo'n 80.000 voet en dan naar zeeniveau en dan zweeft en onmiddellijk versnelt tot hypersonische snelheden - dat is natuurkunde die we niet begrijpen. Hoe overleeft iemand dat? Hoe overleeft het voertuig zelf de verpletterende krachten die ontstaan bij zo'n versnelling? Dat is 10 tot 50 keer boven de tolerantie van alles wat we ooit gebouwd hebben, in termen van het kunnen weerstaan van de krachten die op dat voertuig worden uitgeoefend."

Beide mannen geven aan dat de objecten die ze zien zich niet gedragen volgens de wetten van de fysica. Ze hebben geen tekenen van motoren of aandrijving, geen uitlaat, geen vormen van navigatie. Dit bewijs komt overeen met wat werd gemeld bij de waarneming in 1952 boven Washington DC, waar ze met 11.000 km/u wegvlogen.

NASA-beheerder Bill Nelson vertelde in een interview "gepassioneerd over de missie van zijn agentschap om te zoeken naar leven buiten de aarde". Hij gaf ook commentaar op de reeks Amerikaanse militaire ontmoetingen met mysterieuze vliegende objecten, waarvan vele op buitengewone wijze leken te manoeuvreren terwijl ze zich in een beperkt luchtruim bevonden." Hij merkte ook op dat de piloten "iets zagen en hun radars erop richtten". Toen hem werd gevraagd te speculeren over wat het betekent, merkte hij op: "Wie ben ik om te zeggen dat de planeet Aarde de enige locatie is van een levensvorm die beschaafd en georganiseerd is zoals de onze?".

Op hetzelfde moment dat de "tic tac"-video en -foto werden vastgelegd, gingen de Verenigde Staten door met de zoektocht - onder een programma van het Pentagon dat was opgericht om UFO's te bestuderen voordat het in 2017 werd opgeheven - bekend als Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP). In tegenstelling tot de conclusie van Project Blue Book, dat zei dat er niets te zien was met betrekking tot UFO's, ging de UAP Task Force dus door met UFO-onderzoek; en "Defensiechefs hebben sindsdien een aantal uitgelekte UFO-video's en -foto's bevestigd die aan de Task Force werden voorgelegd voor onderzoek."

Transmediale Wezens uit de Zee?

Jeremy Corbel legde verder uit hoe het marinepersoneel reageerde op een UFO die vlak boven het water zweefde en toen in de oceaan afdaalde: "Je hoort ze plons, plons zeggen. Dat betekent niet dat het plonsde. Het betekent dat ze geloven dat ze het water ingingen." De verteller zegt dan: "Het klinkt gek, maar zou het een object kunnen zijn dat met gemak de lucht en de oceaan doorkruist?" Corbel legt verder uit hoe het object moeiteloos van de lucht naar het water kon gaan zonder spatten: "Dit is een trans-medium voertuig - een voertuig dat kan doordringen in die ruimte tussen lucht en zee, geen pluimen, geen hitte, geen uitlaat. Dit ding is zelfrijdend met intelligentie." De verteller voegt toe: "Het leger heeft bevestigd dat deze foto's authentieke UFOS zijn." Corbel voegt eraan toe hoe de objecten, die verlicht waren als kerstbomen, "...rond het schip zwermden" en dat "ze zichzelf verlichtten."

Onderzoeksjournalist George Knapp mengde zich ook in het TMZ interview. Hem werd gevraagd: "Denkt u dat dit iets te maken heeft met een object of objecten buiten ons zonnestelsel?" Hij antwoordde dat dit slechts één van de mogelijkheden is die men moet overwegen. Hij suggereerde verder:

"...dat ze altijd al op aarde hebben geleefd. Dat ze hier al langer zijn dan wij. Dat het crypto-aardsen zijn. Misschien leven ze in de oceaan. Misschien leven ze hier gescheiden van ons door een dun psychisch dimensionaal membraan dat ze heen en weer bewegen. Er zijn veel exotische ideeën die achter gesloten deuren zijn onderzocht en besproken."

Knapp trekt gewoon de logische conclusie uit de gegevens: We zijn getuige van "zelflichtende" wezens, schijnbaar niet gebonden door fysieke wetten, die mogelijk bestaan achter een "dun psychisch dimensionaal membraan," (herinner ons aan de studie in Corrupting the Image 2 - er is een sluier, een membraan tussen ons aardse-fysieke domein en het spirituele-hemelse domein). De UAP's die niet gebonden zijn aan fysieke wetten is ook wat we zagen in Corrupting the Image 1 in de getuigenis van Dr. John Mack van Harvard, die beschreef hoe de buitenaardse wezens - waarvan wordt beweerd dat ze mensen ontvoeren - een "minder belichaamde soort zijn dan wij;" maar ze werken aan een hybridisatieprogramma als verzekeringspolis voor het behoud van het leven op aarde.

Wat Knapp en John Mack eigenlijk concluderen is dat we getuige zijn van geestelijke wezens, die de Bijbel engelen / boodschappers noemt (of ze nu goed of slecht zijn). Aangezien deze wezens vaak hun eigen licht uitstralen, of zoals Jeremy Corbel stelde, "zelflichtend" zijn, hebben we misschien een verklaring voor waarom de Bijbel engelen soms "sterren" noemt.

  • De zeven sterren zijn de engelen [angeloi ἄγγελοι] (Openb. 1:20).
  • De sterren van de hemel vielen op de aarde, zoals een vijgenboom zijn late vijgen laat vallen (Openb. 6:13).
  • Ik zag een ster uit de hemel op de aarde vallen (Openb. 9:1-2).
  • Twee mannen stonden bij hen in blinkende gewaden (Lucas 24:4).

Oprijzen uit de zee

Dat deze geestelijke wezens in de oceaan verblijven is ook ongelooflijk relevant in het licht van bijbelse teksten. In Openbaring schrijft Johannes: "Ik stond op het zand van de zee. En ik zag een beest opkomen uit de zee ..." (Openb. 13:1).

Deze vaartuigen zijn ook gezien als vormveranderaars zoals beschreven in de Bijbel: "Satan zelf verandert in een engel van het licht" (2 Kor 11:14).

Gary Heseltine, die zes jaar bij de politie van de Royal Air Force gewerkt heeft en 24 jaar bij de British Transport Police, en nu vice-voorzitter is van de nieuwe International Coalition for Extraterrestrial Research (ICER) - bestaande uit UFO-onderzoekers en wetenschappers uit 27 landen - gelooft dat buitenaardse wezens misschien niet uit de ruimte komen, maar uit de oceanen.

"Men ziet vaak UFO's in en uit het water komen, dus ik vermoed dat we in onze diepste oceanen en loopgraven misschien wel buitenaardse bases hebben. Dat klinkt gek, maar als je erover nadenkt: we kennen maar 5 procent van de oceanen, we weten meer van het oppervlak van de maan of Mars dan van onze eigen oceanen."

Het lijkt nu heel waarschijnlijk dat John getuige was van iets dat lijkt op wat de piloten zien: crypto-aardsen, van ons gescheiden door een psychisch, dimensionaal membraan, die uit de zee omhoog komen, zoals zowel Corbel als Heseltine ook hebben gesuggereerd.

Robert Salas deelde zijn ervaring samen met zes andere luchtmachtofficieren in 2010. Hij was er getuige van dat tien kernraketten offline werden gehaald terwijl hij zich in een ondergrondse basis bevond.

Hij zegt: "Ik wil dat de luchtmacht en de regering naar voren komen en zeggen dat dit een echt fenomeen is." Volgens het artikel in the Sun.com:

De Amerikaanse militaire beveiliging meldde eerder lichten in de lucht te hebben gezien die manoeuvres maakten; vijf minuten later beweerden ze een "pulserend ovaalvormig object" boven de basis te hebben gezien. De lanceerofficier beweert dat de raketten die hij in de gaten hield toen in de "no go" toestand gingen. En dit schijnbare machtsvertoon van de UFO's kwam op het hoogtepunt van de Koude Oorlog, toen de VS en Rusland op de rand van Armageddon stonden.

Kapitein Salas zei: "Ik denk dat het gewoon een show was. Ze wilden een licht laten schijnen op onze kernwapens en ons een boodschap sturen. Mijn interpretatie is dat de boodschap is 'weg ermee' omdat het onze vernietiging zal betekenen."

De Amerikaanse luchtmacht heeft het incident nooit bevestigd, maar zijn relaas lijkt overeen te komen met talrijke andere beweringen over het verband tussen kernwapens en UFO's.

De basis had naar verluidt een dag nodig om de wapens weer online te brengen en ze konden geen fysieke schade of verklaring vinden voor het plotselinge probleem met de raketten.

Gary Heseltine is zoals velen die deze vaartuigen/wezens interpreteren als entiteiten die zich zorgen maken over ons of de planeet, of beide. Hij verklaarde aan de Sun Online: "Er is een enorme correlatie tussen UFO's die worden gezien in de buurt van nucleaire faciliteiten; of het nu gaat om nucleaire vliegdekschepen, nucleaire onderzeeërs, opslagplaatsen voor nucleaire wapens, energiecentrales." Hij concludeert dat wanneer ze opduiken, ze ons de boodschap sturen "we houden niet van kernwapens." Hij speculeert: "Misschien beseffen ze dat we deze prachtige planeet kunnen vernietigen." Meneer Heseltine gelooft dat de UFO's/aliens zich zorgen maken over hun leefomgeving - de oceanen - en dat ze niet willen dat wij de wereld die zij met ons delen vernietigen.

Een andere persoon die het verband legt tussen UFO-waarnemingen en kernwapens is Luis Elizondo, die "20 jaar leiding gaf aan militaire inlichtingenoperaties over de hele wereld: in Afghanistan, het Midden-Oosten en Guantanamo." Hij had niet nagedacht over UFO's tot 2008. Toen werd hij gevraagd om mee te doen aan iets bij het Pentagon dat het Advanced Aerospace Threat Identification Program, of "AATIP" heet." Hij rapporteerde:

"Dat is een van de zorgen die we hebben vanuit het oogpunt van nationale veiligheid, dat er een soort congruentie of een soort kruising lijkt te zijn tussen deze UAP of UFO-waarnemingen en onze nucleaire technologie; met nucleaire voortstuwing, nucleaire energieopwekking of nucleaire wapensystemen. Bovendien zijn diezelfde waarnemingen overzee in andere landen gezien. Ook daar hebben zich dezelfde incidenten voorgedaan. Dus dat vertelt ons dat dit een wereldwijde kwestie is."

De heer Elizondo beweerde dat UFO's in de VS hun nucleaire capaciteiten hebben uitgeschakeld, terwijl hij berichten heeft gehoord dat in andere landen weer nucleaire technologie is ingeschakeld. Hij karakteriseerde de technologie waarvan men getuige was als "iets dat tussen de 50 en 1000 jaar vooruit zou kunnen zijn" op de capaciteiten van de mensheid zelf.

Het lijdt geen twijfel dat er iets is. Het bewijs tot nu toe toont zeer geavanceerde niet-menselijke wezens die altijd op de planeet aarde zijn geweest, in de oceanen leven, van ons gescheiden zijn door een dun psychisch, dimensionaal membraan, zelflichtend zijn en van vorm kunnen veranderen. Onze wapens zijn duidelijk van geen belang voor hen, en zij kunnen ze naar believen aan- of uitzetten.

Luis Elizondo verscheen in CBS's 60 Minutes, die een special deed, "UFO's regelmatig gespot in beperkt Amerikaans luchtruim." Op de vraag of hij dacht dat UFO's echt waren, zei hij: "De regering heeft al officieel verklaard dat ze echt zijn. Ik vertel u dat niet, de Amerikaanse regering zegt dat." Met andere woorden, voor degenen die wachten op een officiële onthulling dat UFO's echt zijn, denkt de heer Elizondo dat het al gebeurd is.

In het interview beschreef Elizondo hoe geavanceerd de UFO's zijn:

"Stel je een technologie voor die 6 tot 700 g-krachten kan leveren, die met 20.000 km/u kan vliegen; die radar kan ontwijken en die door lucht en water en mogelijk de ruimte kan vliegen. En oh ja, zonder duidelijke tekenen van voortstuwing, zonder vleugels, zonder stuurvlakken, en toch de natuurlijke effecten van de aardse zwaartekracht kan trotseren. Dat is precies wat we zien."

In dezelfde 60 Minutes special noemt voormalig marinepiloot luitenant Ryan Graves alles wat daarbuiten is een veiligheidsrisico ... zijn F/A-18F squadron begon in 2014 UAP's te zien zweven boven het beperkte luchtruim ten zuidoosten van Virginia Beach, nadat ze de radar van hun jet hadden geüpdatet, waardoor het mogelijk werd om met infrarood richtcamera's in het vizier te komen.

Luitenant Graves legde uit hoe piloten die voor de Atlantische kust trainen "al minstens een paar jaar lang elke dag UAP's zien". De 60 Minutes special toonde trainingsbeelden voor de kust van Jacksonville, Florida in 2015, vastgelegd met een richtcamera door leden van Graves' squadron, met soundbites van piloten: "Kijk naar dat ding, het draait! Mijn hemel! Ze gaan allemaal tegen de wind in, de wind is 220 km/u naar het westen. Kijk naar dat ding kerel!"

Een incident bij Zuid-Californië in 2004 ... werd gedocumenteerd door radar, camera en vier marinevliegers. David Fravor, afgestudeerd aan de Top Gun marine vliegschool en commandant van het F/A-18F squadron op de USS Nimitz; en vliegend bij zijn wing, luitenant Alex Dietrich, die nooit publiekelijk over de ontmoeting heeft gesproken.

Zij geven nu openheid van zaken over wat zij zagen, en de conclusie is dat wat zij zagen niet van de aarde afkomstig is. Gebaseerd op deze vele punten van gegevens, volgens een enquête van het Amerikaanse Pew Research Center uit 2021 "Ongeveer driekwart (76%) van de volwassenen onder de 30 jaar zegt dat er intelligent leven bestaat op andere planeten." Een andere peiling vond "iets minder dan de helft van de Amerikanen gelooft dat UFO's bestaan en de aarde hebben bezocht." Deze peilingen laten zien dat het geloof in UFO's en buitenaardse wezens niet langer een samenzwering is.

Volgende: Geavanceerde "behulpzame" hemelwezens

Eindnoten

13 https://wiki2.org/en/John_A._Samford
14 https://www.the-sun.com/news/3008383/ufos-coming-from-space-sea-aliens/
15 https://www.space.com/ufos-are-real-leslie-kean-interview
16 https://www.the-sun.com/news/3008383/ufos-coming-from-space-sea-aliens/
17 https://www.the-sun.com/news/3008383/ufos-coming-from-space-sea-aliens/
18 https://www.history.com/news/ufos-washington-white-house-air-force-coverup
19 https://thehill.com/opinion/international/579303-nasa-chief-bill-nelson-latest-official-to-suggest-ufos-have?rl=1
20 https://www.the-sun.com/news/3008383/ufos-coming-from-space-sea-aliens/
21 TMZ INVESTIGATES: UFOs: THE PENTAGON PROOF
www.fox.com/watch/2c2489402d90e9cf47fe5ec0eff0250f/
22 All quotations from Dr. John Mack retrieved July 14, 2010 from:
http://www.pbs.org/wgbh/nova/aliens/johnmack.html
23 As evidenced BDAG, classical Greek literature sometimes considered “stars” to be sentient beings. See: Stoicorum Veterum Fragmenta, coll. J(H) vArnim I–IV 1903–24. See also: Chrysippus, phil., ed. J(H) vArnim, Stoicorum veterum fragmenta II 1903 III b.c.
24 John is referring to angelic beings, not stars in the night sky (incandescent burning bodies. If he were, then ALL the stars from Alpha Centari to Beetlejuice to the super giants and our own sun would need to fall to the earth and there would be no more planet earth.
25 According to MUFON reporting as seen on Netflix: Hangar 1: The UFO Files
26 https://www.the-sun.com/news/3008383/ufos-coming-from-space-sea-aliens/
27 https://www.the-sun.com/news/3125848/ufos-shut-down-nukes-us-base/
28 See also https://www.cbsnews.com/news/ex-air-force-personnel-ufos-deactivated-nukes/
29 https://www.the-sun.com/news/3008383/ufos-coming-from-space-sea-aliens/
30 https://www.cbsnews.com/news/ufo-military-intelligence-60-minutes-2021-05-16/
31 https://www.the-sun.com/news/3125848/ufos-shut-down-nukes-us-base/
32 https://www.cbsnews.com/news/ufo-military-intelligence-60-minutes-2021-05-16/
33 https://www.cbsnews.com/news/ufo-military-intelligence-60-minutes-2021-05-16/
34 https://www.pewresearch.org/fact-tank/2021/06/30/most-americans-believe-in-intelligent-life-beyond-earth-few- see-ufos-as-a-major-national-security-threat
See also https://www.studyfinds.org/ufo-alien-invasion-inevitable/
35 https://www.ipsos.com/en-us/americans-believe-in-ufos-aliens. There is life on other planets 66%. UFOs exist and have visited earth 45%; Humans will have permanent colonies in outer space by 2100 37%;
If they exist, alien and human societies would be similar 26%.

Bron: UFOS niet langer samenzwering | DouglasHamp.com