www.wimjongman.nl

(homepagina)

Handtekening van God

De menselijke celdeling vindt platst volgens een patroon en wel als volgt. 0+1=1+1=2+1=3+2=5+3=8+5=13+8=21+13=34+21=55 enz. Plaatsen we dit in een schema dan ontstaat het volgende patroon.

()

Dit patroon is te vinden door de hele schepping heen en onderstaande foto’s geven een indruk waar we dit allemaal kunnen vinden.
In de ruimte zijne we de spiraalvorm in de galaxie.

()

Maar ook in de stormen met de tornado.

()

God spreekt tegen Job 38:1 en 40:1 vanuit een wervelwind wat uit de grondtekst is vertaalt als een storm of onweder omdat we geen tornado’s kennen. ca`ar sah'-ar is een wervelwind.

In Rom 1:20 staat, “want hetgeen van Hem niet gezien kan worden, zijn eeuwige kracht en goddelijkheid, wordt sedert de schepping der wereld uit zijn werken met het verstand doorzien, zodat zij geen verontschuldiging hebben.”

Verder in de natuur diverse vormen aan het strand zien we de golven en de schelpen.

() ()

Maar als je de plug uit een bad trekt en dan zie je ook dit patroon verschijnen

()

Enkele voorbeelden daarvan vinden we bij bloemen en planten die dit patroon hebben als je kijkt naar de broccoli, een bloem, een plant, de roos en de ramshoorn.

() () () () ()

Bij de mens begint het al als we de foetus zien die in een spiraalvorm in de baarmoeder ligt. De navelstreng ook spiraalvormig.

() ()

Als we de haarinplanting bekijken zien we weer een spiraalvorm.

()

Vede zie je dit patroon verschijnen in de vorm van het oor. De schelp en het binnenoor. Zelfs het DNA is spiraalvormig.

() () ()

Er is nog veel meer te zien op een website die echter Engelstalig is en waar Pastor Hoggard uitleg geeft over de opbouw van de DNA als die als een boek is geschreven.

Te vinden op Watchman Video Broadcast 02-05-12, Jesus Christ, DNA and the Holy Bible 2012 Edition - YouTube