www.wimjongman.nl

(homepagina)

Onheilige alliantie

Dennis ‘Avi’ Lipkin, een jood, legt uit in zijn boek, Israël Bible Bloc, hoe hij over zijn haat tegen christenen heen kwam om hen vervolgens te omhelzen als de beste vrienden van Israël.

In 1991, als IDF woordvoerder, werd hij uitgenodigd om te spreken bij het Dallas council voor World Affairs. Ze maakten deel uit van de beroemde of liever beruchte Council on Foreign Relations (CFR). Hij schrijft:

“Dit zijn de mensen die de controle hebben over de economie van de VS en de Wereld. Dit zijn gezichtsloze mensen die beslissen wie de president van de Verenigde Staten zal worden of de leiders van andere landen. Zij controleren de banken-corporaties en oliemaatschappijen en beheersen de wereld .”

De CFR heeft ondermeer haar leden uit de machtige elites van zowel onder de Democraten als de Republikeinse partijen en zij omvatten de meeste presidentiële genomineerden. Ze ondersteunen een wereldregering en de globalisering. Ze zijn een moderne Toren van Babel aan het bouwen, die de Amerikaanse soevereiniteit en de suprematie van God waar onze onvervreemdbare rechten berusten, weg nemen ten gunste van een seculiere socialistische utopie. President Obama is lid van het CFR.

Lipkin sprak welsprekend over de wijze hoe Israël al 93% van het veroverde land terug had gegeven en de noodzaak voor Israël om de rest te behouden. Daarna werd hij uitgenodigd in de "schuur" met ongeveer 20 leden van de Raad.

“Je bent een geweldige IDF woordvoerder, maar je weet niets van de realiteit. We zijn hier bij het Dallas Council on World Affairs en gaan je iets leren over de realiteit.”

“Eerste werkelijkheid: Amerika is moe van het betalen voor uw oorlogen. Israël gaat vrede sluiten met de Palestijnen of ze dit nu leuk vinden of niet. Het kan ons niet schelen dat u al 93% van het land overhandigde aan de Arabieren dat u heeft veroverd in uw oorlogen. Je gaat niet geen 93% overhandigen, of 97%, maar 100% en meer! U Israëli’s staan helemaal alleen. En we maken ons niet eens zorgen over de VN-resoluties 242 en 338 die oproepen tot nieuwe grenzen, die duidelijk zijn en verdedigbaar.”

“Tweede realiteit. Er is slechts één ding dat Amerika groot heeft gemaakt: een vat ruwe olie - de stabiele prijs voor de olie is de gestage aanvoer van olie. Is dat duidelijk?”

Waarop Lipkin antwoordde, nadat hij zichzelf had herpakt,

“Weet je, wij, Joden, kwamen nooit in de gelegenheid om Amerika olie te leveren. In feite hebben we al voor uw olievoorziening betaald met 6 miljoen van onze mensen in de Tweede Wereldoorlog. Toen de Arabieren hun oliewapen gebruikten in de jaren 1930 en 1940, hebben de VS en Groot-Brittanniël besloten om geen visa naar Palestina te geven aan de Joden die Nazi-Europa wilden ontvluchten, naar Engeland, of ergens op het westelijk halfrond, waar dan ook. Het is waar dat Hitler en de nazi’s de Joden fysiek hebben gedood, maar de beslissing tot het industriële doden van alle Joden werd genomen in januari 1942 in de Wannsee conferentie in Berlijn, toen meer dan 7 miljoen Joden zich hadden verschanst in de getto’s achter de Whermacht lijnen en de wereld de Joden geen asiel zou verlenen. Dus wij Joden werden afgeslacht om zo niet in de weg te staan voor het krijgen Arabische olie. Breckenridge Long, de VS onder-staatssecretaris voor visa, zorgde ervoor dat er geen Jood een visa kon krijgen voor de VS, Canada en Cuba.

En nu bedoel je te zeggen dat het weer gaat gebeuren? Jullie gaan 5 miljoen Joden in Israëll opofferen voor de barrels olie?”

Ze antwoordde bevestigend dat dit betekende dat ze bereid waren tot een tweede holocaust.

Wat maakte hem evangelische christenen te waarderen als Israël’s vriend was het antwoord op hun verschrikkelijke bedreigingen en waarschuwingen, toen twee christenen die met hem in die kamer waren en geen leden van de Raad waren, maar moedig opstonden en zeiden tot hen, de een na de ander, “Jullie noemt jezelf christenen? U zegt dat wat Amerika groot maakte een vat olie was? Je moest je schamen. Wat Amerika groot maakte was niet een vat olie. Wat Amerika groot maakte was Jezus Christus. “En” Daarnaast zegt de bijbel, wie Israëll zegenen zal, zal gezegend zijn en degenen die Israël vervloeken zal vervloekt zijn.”

Geschiedenis van CFR bedreigingen.

Het State Department was tegen de stichting van Israël vóór de geboorte, van Israël en dwong Israël om zich terug te trekken uit de Sinaï welke was veroverde in '56 en onderhielden een wapenembargo tegen Israël in de Onafhankelijkheidsoorlog die pas eindigde na de oorlog van '67. Het State Department onderhandelde over de VN-Veiligheidsraad Resolutie 242 aan het einde van die oorlog, waarbij Israël zich mag blijven beroepen op een overeenkomst met “veilige en erkende grenzen”. Maar de Arabieren weigerden dit te aanvaarden. Dus twee jaar later, kwam de VS met het Plan van Rogers “waarin de volledige terugtrekking nodig was tot de lijn van de '49 wapenstilstand.”

In 1974, vertelde president Richard Nixon zijn Syrische president Hafez al-Assad dat Washington er waarde aan hechte om te zien een “Israëlische terugtrekking uit alle bezette gebieden”.

Een jaar later, had Henry Kissinger een ontmoeting met Sadun Hammadi, de Iraakse minister van Buitenlandse Zaken. Een transcript van deze vergadering is gepubliceerd die beschrijft hoe Kissinger’s pogingen doet om de bezorgdheid van Hammadi sussen.

“We hebben geen behoefte aan invloed van Israël in de Arabische wereld. Integendeel, Israël doet ons meer kwaad dan goed in de Arabische wereld. We kunnen niet onderhandelen over het bestaan van Israël, maar we kunnen de grootte beperken tot historische proporties. Ik denk dat de Palestijnse identiteit moet worden erkend in een bepaalde vorm. Maar we moeten de bedachtzame medewerking hebben van de Arabieren. ”

Daarna steunden de VS, eerst stiekem en vervolgens openlijk de PLO. Ze hebben hen gered uit de Israëlische coup in Beiroet en stelde hen in staat te worden verwelkomd bij de Verenigde Naties en in de VS.

De VS dwong Israël om deel te nemen aan de Conferentie van Madrid in 1991 en stond erop dat Jeruzalem op de tafel werd gelegd en dat de PLO zou worden opgenomen in de Palestijnse delegatie. Al deze druk heeft geleid tot de Oslo-akkoorden in 1993 en de re-entry in Israël van haar aartsvijand, de PLO, onder leiding van Arafat. Vergeet niet hoe ziek Rabin eruit zag toen hij gedwongen werd om de hand van de aards-moordenaar, Arafat, op het gazon van het Witte Huis te schudden onder de auspiciën van een lachende president Clinton.

Oslo liep zijn koers en werd opgevolgd door de routekaart in 2003. Deze routekaart werd vervangen door Resolutie 242 met een Arabische initiatief dat het Rogers Plan had opgenomen zoals de Dallas Council onderstreepte.

Terwijl de VS doet alsof er over de definitieve overeenkomst moet worden onderhandeld tussen de partijen, de VS plaatst een “pistool” op het hoofd van Israël tijdens de onderhandelingen. Het vredesproces is er slechts voor het bereiken van een overeenkomst, vooraf bepaald door de Saoedische / VS alliantie.

Als u denkt dat dit iets antisemitisch is, dat is het niet. Het gaat over geld en wereldheerschappij.

Mordechai Nisanschreef onlangs dat de VS sinds lange tijd aan de kant van de Arabische wereld staat. Hij wees erop dat de VS de moslims gesteund heeft in de Balkan, in Cyprus, in Somaliël en in Libanon, ten koste van de christenen. De VS knijpt ook een oogje toe voor het doden van christenen in Egypte en Irak en de discriminatie tegen christenen in Saoedi-Arabië en in de gebieden die onder de heerschappij van de PA staan.

De VS bracht Turkije in de NAVO en steunde haar integratie in de EU. De VS heeft ook een alliantie onderhouden met Pakistan voor vele decennia lang. De Amerikaanse wapens voor Egypte, Saoedi-Arabië en de Palestijnse Autoriteit. Nu zijn ze ook het Libanese leger aan het inschakelen, die wordt bestuurd door Hezbollah. Wie anders, dan Israël, is dat het doel?

Avi Lipkin voegt aan deze lijst toe de mededeling dat “in Indonesië, meer dan een half miljoen Chinezen werden afgeslacht in de jaren zestig door de moslims en het bleef stil muisstil. In 1975, marcheerde het Indonesische leger Oost-Timor binnen en 300.000 katholieken werden afgeslacht”. Dit is hetzelfde Indonesiël die door President Obama onlangs nog zo werd geprezen. En laten we niet vergeten dat de Turkse moslims anderhalf miljoen christelijke Armeniërs heeft afgeslacht tijdens de Eerste Wereldoorlog, met geringe westerse veroordeling. Deze stilte gaf Hitler het vertrouwen dat hij wel zes miljoen joden kon afslachten, twintig jaar later.

Onlangs, werd Turkije islamistisch, in dezelfde lijn als Iran, Hezbollah en Hamas en nog steeds staat President Obama achter Turkije.

Wat President Obama nu nastreeft in de handreiking die hij naar moslim maakt is alleen maar voor het publiek, iets wat in het geheim reeds lang de realiteit is van de Amerikaanse politiek voor al 100 jaar.

De islamitische landen kunnen geen kwaad kan doen. Ze hebben alle olie en geld. Israël kan niks goed doen. Ze zijn alleen de globale pijn in de kont.

U hoeft zich niet meer af te vragen waarom de VS CAIR uitnodigde voor de islamitische immigratie en de integratie van moslims in de regering, in opleidingen tot leden van de FBI en de islam een religie van vrede noemt, ondanks 9/11. Of waarom de VS de radicalisering van de meeste moskeeën in Amerika toelaat vanwege Saoedi-Arabië, de islamitische partner.

De vestiging in Amerika van de VN, het Internationale Hof van Justitie en andere internationale organen. Er zijn plannen om een Noord-Amerikaanse Gemeenschappelijke Markt (NACM) te creëren, waaronder Mexico, de VS en Canada. Dus waarom de bescherming van de grenzen? Waarom de vreemdelingen deporteren? Het maakt niet uit wanneer de NACM wordt gevormd.

Al deze dingen en nog veel meer zijn internationale initiatieven, en vereisen het opgeven van de Amerikaanse soevereiniteit. Maar dat is OK. De establishment heeft liever de Globalisering en de Nieuwe Wereld Orde.

De Islam ontkent ook de soevereiniteit en democratie ten gunste van een wereld kalifaat geregeerd door de sharia wet. Dus de globalisten en de islam zijn goede kameraden. Net zoals het Romeinse Rijk en de katholieke kerk ervoor gekozen om de massa te controleren, de globalisten in dienst van de islam doen hetzelfde.

Avi Lipkin begrijpt dit. Hij pleit voor een alliantie tussen Israël en de evangelische christenen als een bolwerk tegen de plannen van deze onheilige Amerikaans / moslim-alliantie. Alleen met een dergelijke alliantie, kan een Amerika en Israël, zoals wij die kennen, overleven.