www.wimjongman.nl

(homepagina)

Toespraak van John Hagee, voorzitter van Aipac

Dames en de heren van AIPAC, het is een nieuwe dag in Amerika. De slapende reus van het Christelijke Zionism is ontwaakt. Er zijn 50 miljoen Christenen opgestaan en die de Staat IsraĆ«ël toejuichen!

Zoals u het weet, vormt de staat Iran een atoom-bedreiging voor de Staat Israël die niets meer of minder een atoom-holocaust belooft. Ik heb op de nationale televisie gezegd: “Het is weer 1938, Iran is Duitsland en Ahmedinejad is de nieuwe Hitler.” Dames en heren, wij moeten de atoomdreiging van Iran tegenhouden en het nu tegenhouden en dapper staan naast Israël, de enige democratie die zich in het Middenoosten bevindt.

De enige manier om een kernoorlog te winnen is te zorgen dat het nooit begint. De President van Iran heeft zijn maniacale bedreigingen voor Israël niet beperkt. Hij heeft ook zijn medeIraniërs gevraagd om een wereld zonder Amerika te veronderstellen. Dit is een duidelijke bedreiging om de Verenigde Staten van Amerika te vernietigen. Ik heb iets tegen de president van Iran te zeggen: “Mijnheer Ahmedinejad, bedreig Amerika niet! Bedreig Israël niet door te zeggen ' zij zullen in een plotseling opkomend onweer verdwijnen'....”

M. Ahmedinejad, bedreigingen tegen Israël gaan de weg om een zelf-vervulende profetie te worden. U kunt evengoed over uw eigen verdwijning spreken wanneer u spreekt over het verdwijnen in een plotseling onweer. Maar u spreekt niet over het toekomstige Israël...

Israël was wonderbaarlijk geboren op 15 Mei 1948, Israël leeft. Schreeuw het van de daken: Israël leeft. Laat elke Islamitische terroristengroep het horen: Israël leeft. Laat elke dictator in het Middenoosten het horen: Israël leeft. Laat het in de zalen van de V.N. worden gehoord: Israël leeft. Laat het echoën in de marmeren zalen van presidentiële paleizen in Iran weergalmen: Israël leeft. Laat het in de terroristenkampen van Oussama ben Laden horen: Israël leeft...

Wij kunnen het Joodse lijden uit het verleden niet veranderen. Maar samen kunnen wij de toekomst gestalte geven. Denk aan onze gezamenlijke toekomst. 50 miljoen evangelicals in Amerika die toetreden in een gemeenschappelijke zaak met 5 miljoen Joodse mensen namens Israël is een verbond dat in de hemel wordt gemaakt.

Laat het woord van D.C. Washington uit gaan, vanavond er is een nieuw begin in Amerika tussen Christenen en Joden... Wij hebben Christenen voor Israël georganiseerd. Wij hebben 13 regionale directeuren. Wij hebben 40 staatsdirecteuren. Wij hebben 80 stadsdirecteuren en wij groeien. Wij organiseren Congresdistricten door andere Congresdistricten zodat wij als lichaam wij kunnen opstaan en zullen spreken voor Israël elk jaar in D.C. Washington, en het Congres laten weten dat de kwestie van Israël niet meer enkel een Joodse kwestie is. Het is een Christelijk-Joodse kwestie van deze komende dagen.

Bij het afsluiten, ik geloof dat 2007 sic een bepalend jaar is. Amerika en Israël zijn in oorlog met een gemeenschappelijke vijand. Het is een oorlog van goed tegenover kwaad. Het is een oorlog van het leven, vrijheid, en bereiken van geluk, tegenover de cultuur van de dood...

Dames en de heren, als Christenen en Joden ons doel is de overwinning. Overwinning voor Israël. Overwinning in onze tijd. God zegene Israël. Dat God Amerika wil zegenen. En dat God u wil zegenen.

Aipac de Amerikaanse Christenen voor Israël, houdt een grote conferentie in Washington waar Cheney, Olmert, Netanyahu spreken en trekt wereldwijde belangstelling