www.wimjongman.nl

(homepagina)

Opname visioen uit 1996

1 januari 2009

Dit zal u vreemd voorkomen, maar in combinatie met een waarneming door iemand die een foto nam van een object in de lucht is het nu te interessant om het met een schouderophalen af te doen.
De foto's zijn te zien op wistv.com

De komende gebeurtenissen of waarschuwingen die gebeuren net voordat de opname plaats zal vinden.

()

Innig geliefde broeders en zusters in Jezus' naam. Dit is het visioen dat aan mij gegeven werd in 1996 over grote gebeurtenissen die in de wereld plaatsvinden één tot drie weken voor de werkelijke Opname. Ik vertelde dit aan veel vrienden en werd vaak getroffen door ongeloof en afkeuring door veel christelijke vrienden, zodat ik het ten slotte maar gewoon weggezet heb en het liet zitten in de afgelopen 13 jaar. Nu voel ik dat de Opname zo dichtbij komt dat het dringend moet worden verteld. Ik ben het eens met onze christen-broeder John Tng dat er al zoveel dromen en visioenen zijn van de opname dat waarschijnlijk niemand deze wel zal geloven, maar dat is prima. Alles wat ik bid is dat iedereen het zal onthouden. Net als onze Bijbel zegt, het visioen zal zichzelf in de loop van de tijd moeten bewijzen. Met het onthouden van dit visioen, kan u veel onnodig lijden worden bespaard. De Heer wil niet dat zijn bruid gekwetst wordt.

Er gaat boven de aarde (aan de hemel) een vreemd object verschijnen en het zal een grote bol zijn, gevormd als een bal. Het zal eruit zien alsof het is opgebouwd uit secties, zoals een voetbal met enorme klinknagels op de naden. Velen zullen dit een UFO noemen, ik weet het niet. De kleur van koper of bronskleurig. Het zal op elke tv verschijnen over de hele wereld. Mensen zullen worden geschokt, zoiets als met het World Trade Center. Mensen zullen gekluisterd aan hun tv zitten, maar u niet. Het moment dat u dit ziet, loop naar de dichtstbijzijnde winkel en sla genoeg ingeblikt voedsel en flessen water in voor ongeveer drie weken, omdat tussen één en 24 uren nadat dit object wereldwijd wordt gezien er een enorme inslag of botsing plaatsvindt op het zonoppervlak. Het vindt plaats op de voor ons blinde kant, zodat we het niet kunnen zien aankomen. Het gaat om een supergrote tweeling asteroïde die de zon op een belangrijke plek raakt, waarmee een grote zonnestorm wordt vrijgegeven, die alle aardse elektriciteit over de hele wereld uitschakelt. Degenen onder u die dit lezen kunnen zichzelf en hun gezin veel ellende besparen.

()

Dit is het wat er gaat gebeuren in de volgende 2 of 3 weken, terwijl alle elektriciteit is uitgeschakeld. Binnen een paar dagen zal de hele wereld gek worden van de honger. De banken en de ATM's kunnen niet werken zonder elektriciteit, geen benzine oppompen voor transport van voedsel, er is geen koeling, maar wel totale duisternis. De overvallers, verkrachters en moordenaars zullen meteen door hebben dat niemand de politie kan bellen voor hulp. Omdat de zonnestorm alle communicatiesatellieten heeft verbrand, werken mobiele telefoons en andere telefoons niet. De wetsdienaren kunnen zelfs elkaar niet bellen. Het gaat om de totale instorting binnen de grote steden. Er zullen geweerschoten klinken en hulpgeroep de hele nacht door. Miljoenen zullen achter gesloten deuren bidden en smeken om Gods genade, om hulp en bescherming. Hij zal de miljoenen gebeden beantwoorden. Miljoenen zullen vragen om vergeving, en de Heer en zijn heiligen zullen miljoenen wonderen ervaren tijdens deze drie weken.

Dan na ongeveer de 3 weken van deze gebeurtenissen zal de Opname plaatsvinden. Hoewel er verschillende tijdzones zijn over de hele wereld, toonde de Heer dat het nacht zal zijn hier in Florida, USA. In dit visioen werd ik opgenomen in de geest naar het bos achter mijn huis in Florida. Tijdens de lente of in de vroege zomer begon het in de nacht. Ik heb niets gehoord van eventuele trompetten of woorden (kom hierheen op), maar ik weet dat het zo gaat, omdat de Bijbel het zegt. Zoals ik daar stond - in de geest natuurlijk - midden tussen enkele bomen, scheen een enorme blauwe lichtstraal als een grote zaklamp, met een 9 meter cirkel om me heen. Het blauwe licht was identiek als de kleur van een lasboog in de nacht. Het was zo verblindend dat ik mijn handen voor mijn ogen hield om te zien of ik kon waarnemen waar dit licht vandaan kwam. Toen merkte ik op - in de verre nachtelijke hemel, in het noordelijk, zuidelijk, oostelijk en westelijk van me - de blauw gekleurde sterren die van de grond spiraalsgewijs omhoog schoten, en zich snel verplaatsten naar het heldere blauwe object dat de lichtstraal was die op mij neer scheen. Het was alsof de Heer de deur opende naar de hemel. Ik kan het echt niet vertellen, het was zo helder en verblindend. Hoe dan ook, deze kleine blauwe sterren schoten omhoog in clusters. Verschillende aantallen en afhankelijk van de grootte van de stad om me heen. Toen ineens, toen ze ongeveer de hoogte van 9:00 bereikten, barsten ze ineens uit tot ze 10 keer groter werden. Toen realiseerde ik me dat het de levenden waren in Christus, samen met de doden in Christus. Ik was te ver weg om te zien of het nieuwe geregenereerd organen waren of witte kleren, maar ik weet zeker dat ze er waren. Dan plotseling, toen ik opnieuw uit mijn lichaam trad om te kijken vanaf opzij naar mezelf, terwijl ik in het licht stond. Dat was het moment dat ik mijn eigen lichaam zag glanzen, wit als de bliksem, heel mijn lichaam, hoofd en armen, mijn kleren bleven hetzelfde. Vervolgens verdween ik onmiddellijk en mijn kleren vielen op de grond. Van wat ik zag in dit visioen was dat ik de laatste was van alle levenden in Christus om me te voegen bij de verrezen doden.

De volgende middag, toen ik mijn Bijbel aan het lezen was gedurende ongeveer een uur, stond ik vervolgens op in mijn woonkamer om een pauze te nemen, toen plotseling een blauwe wolk verscheen, dezelfde kleur als de lichtstraal in de visioen van de opname, een armlengte van mijn gezicht. In de vorm van iets als een rugbybal op zijn zijkant, ongeveer 90 centimeter lang en 60 centimeter hoog - met een wit, briljant wit getal 21 in het midden ervan. Ik heb nooit de betekenis begrepen van dat getal 21, misschien is het de dag van de opname. Ik heb geen idee, dus uw idee is net zo goed als de mijne. Nou, dat deed mij schrikken, dus ik ging geschokt weer zitten omdat dit op klaarlichte dag was en ik was zelfs niet aan het bidden.

Mijn zoon was in de keuken bezig om thee te maken en hij zei dat wij zonder suiker zaten. Ik zei: okay, ik ga erop uit om wat te kopen. Ik zat nog, toen er een kleine pasgeboren baby voor mijn ogen verscheen. Ik sprong op, omdat het nog geen 5 minuten na de blauwe wolk was, toen dit gebeurde. Ik zei tegen mezelf: O, mijn Heer, verlies ik mijn verstand? Wat! O God, wat heeft deze baby te doen met de Bijbel? Ik moet bezig zijn mijn verstand te verliezen. Ik begon echt te huilen, het verbijsterde mijn geest. Toen merkte ik dat deze pasgeboren baby een verschrikkelijk uitgroeisel had aan de zijkant van het hoofd, bijna ter grootte van het hoofdje van de baby. Het was erg lelijk, en slecht. Na ongeveer 20 seconden verdween het gezicht, en de baby was verdwenen. Ik zei tegen mezelf: ik ga er nu op uit of ik ga opnieuw beginnen te huilen. Dus ging ik op weg voor de suiker, ongeveer 3 km afstand. Ik liep naar de winkel. De eigenaar en ikzelf waren de enigen. Hij was in een telefoongesprek met een vriend van hem. Ik stond bij de balie te wachten tot hij klaar zou zijn met de telefoon, toen plotseling een jonge vrouw de winkel binnenkwam. Ze stond naast me en sprak tot mijn vriend die aan de telefoon was. Ze zei: Hebt u nog niet mijn gloednieuwe baby gezien? Hij zei: Nee mevrouw. Ik keek toevallig neer op de baby en viel bijna flauw. Het was dezelfde baby die ik 10 minuten eerder had gezien. Mijn benen werden slap en ik leunde tegen de balie om mezelf staande te houden. Deze actie maakte deze jonge vrouw gek, ik bedoel: boos, omdat mijn reactie haar sterk beledigde. Ze schreeuwde tegen me: De dokter zegt dat het gewoon een geboortemerk is, en het zal krimpen en verdwijnen. Ze stormde vervolgens de winkel uit. Mijn vriend zei: Zag je dat ding op het hoofdje van de baby? Ik zei ja, ik zag het al 10 minuten geleden, voordat ik hier kwam.
Dit was de laatste visioen. Het gebeurde nooit meer in al die 13 jaar. Het enige wat ik nu kan bedenken is, dat elk visioen dat Hij mij toonde, zal gaan gebeuren. Mijn vrienden, alles wat ik van u vraag is om te onthouden wat u hier hebt gelezen. Het is niet belangrijk of u dit zult geloven, maar ik smeek u om het te onthouden.

Uw broeder in Christus

N.N.

Bron: Rapture vision of 1996 - tweede deel


printen??? spaar papier en inkt.